Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Arsenal bevestigt komst van Southampton-back Chambers

Laatste update:

Ronald Koeman moet de wanhoop zo langzaam maar zeker nabij zijn. De nieuwe trainer van Southampton raakte al bijna al zijn sterspelers kwijt en nadat Liverpool de transfer van verdediger Dejan Lovren heeft afgerond, dreigt ook Calum Chambers te vertrekken uit het St Mary’s Stadium.

/

De negentienjarige rechtsback gaat naar Arsenal, heeft coach Arsène Wenger van the Gunners laten doorschemeren in de Engelse media. Wenger legt uit waarom zijn club bereid is om een kleine veertien miljoen euro te investeren in een jeugdige voetballer die er net een seizoen in de Premier League op heeft zitten. “Engelse spelers zijn nu eenmaal duur”, tekent de Daily Mail op uit de mond van de Franse oefenmeester.

“Uiteindelijk wilde ik de gok nemen, omdat hij er eentje voor de toekomst is. Ik wilde hem halen omdat ik zijn kwaliteiten en intelligentie hoog inschat. Hij is pas negentien en kan uit de voeten als rechtsback, centrumverdediger en centrale middenvelder. Ik hoop dus dat hij gaat concurreren met de spelers die we al voor die posities hebben.” De verwachting is dat de overgang van Chambers van the Saints naar Arsenal binnen 48 uur definitief wordt gemaakt. Na de komst van Alexis Sánchez, Mathieu Debuchy en David Ospina moet Chambers de vierde zomeraankoop van het ambitieuze Arsenal gaan worden.

Update 28 juli 16.22 uur - Arsenal bevestigt komst van Southampton-back Chambers
Arsenal heeft de komst van rechtsback Calum Chambers bevestigd. De pas negentienjarige verdediger wordt voor circa veertien miljoen euro overgenomen van Southampton en tekent een meerjarig contract in Londen. Na Alexis Sánchez, Mathieu Debuchy en David Ospina is hij aanwinst nummer vier voor het seizoen 2014/15. "De manier waarop hij zich op jonge leeftijd aanpaste aan het Premier League-voetbal was fantastisch, vorig seizoen", zegt trainer Arsène Wenger goedkeurend. "Hij heeft wat wij zoeken in een jonge voetballer en ik weet zeker dat hij het hier goed gaat doen."

Denk je dat Calum Chambers veel speeltijd zal krijgen bij Arsenal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als hij voor de toekomst is, kan Wenger hem beter nog een seizoen laten spelen bij Southampton. Ook voor Koeman zou dat ideaal zijn.

Benieuwd of Koeman nu bij Feyenoord gaat aankloppen voor Clasie, zoals werd beweerd bij het vertrek van Chambers.

28 juli 2014 om 09:29

Voor Clasie zou Southampton een mooie club zijn, alleen denk ik niet dat je de positie van Chambers kent. Het is een rechtsback en geen middenvelder, denk ook niet dat Clasie als vervanger gaat komen van hem. Eerder als Schneiderlin vertrekt, hoop ik dat ze bij Clasie gaan aankloppen.

28 juli 2014 om 09:47

Nee daar ben ik inderdaad niet van op de hoogte. Ik dacht dat hij een middenvelder is die ook op de back positie kan spelen.

28 juli 2014 om 11:06

Ik vernam uit het artikel dat Chambers ook op de CV en CM positie uit de voeten kan? In dat geval kan Clasie een optie zijn, al zou ik dit als Feyenoordsupporter niet willen.

28 juli 2014 om 16:24

Chambers is juist van origine een CM, maar hij is multifunctioneel en kan o.a. ook op RB spelen.

28 juli 2014 om 16:29

Hij kan ook eventueel als CVM spelen, heeft ie in de jeugd ook gedaan. Maar afgelopen seizoen was ie alleen RB.

28 juli 2014 om 09:30

Inderdaad ja, speler overnemen en dan laten stalen bij Southampton, ik zou het precies hetzelfde met Depay doen.

Zo geef je ze toch de ruimte en tijd om te ontwikkelen.

28 juli 2014 om 09:34

@ Fcda

Nee Chambers gaat gewoon bij Arsenal blijven. Jenkinson gaat verhuurd worden namelijk. Doordat Chambers multifunctioneel is zijn er voldoende posities waar hij speelminuten gaat krijgen. Arsenal speelt +/- 70 wedstrijden per jaar. Chambers is de 2e rechtsback en de 4e CV. Gezien het feit dat er altijd wel schorsingen o.i.d. zijn zal hij op basis daarvan al 20 a 30 wedstrijden gaan spelen.

28 juli 2014 om 09:48

Jenkinson kunnen ze dan beter verkopen. Heb je met Debuchy en Chambers hem als 3e rechtsback. Heb je ook weinig perspectief.

28 juli 2014 om 09:50

Neem daarbij in acht dat Wenger zijn wisselspelers in de beker ook vaak laat opdraven en hij moet gewoon een lekker eerste seizoen kunnen draaien om te wennen aan Arsenal.

28 juli 2014 om 10:27

@ Fcda

In principe wel natuurlijk, maar als je hem kunt verhuren en een andere club neemt zijn volledige salaris over kan hij waarschijnlijk een compleet jaar volledig spelen. Misschien ontwikkeld hij zichzelf stormachtig en is hij een jaar later veel meer waard.

Nu zullen clubs hem alleen kopen op basis van een paar invalbeurten. Volgend seizoen kan je hem misschien verkopen met 50 wedstrijden premier league/fa cup in de benen.

Natuurlijk kan het ook andersomw erken, Jenkinson kan ook daar op de bank belanden en minder waard worden. Maar dat is een gokje dat je af en toe kan en moet nemen.

28 juli 2014 om 10:22

Als die hem nog een jaar bij southampton laat spelen dan moeten we er volgend jaar 25 miljoen voor betalen. Een gokje, maar uiteindelijk wel een prima beslissing als je het mij vraagt

28 juli 2014 om 12:00

Wat je nu zegt slaat werkelijk nergens op. Ze hebben hem gekocht en zouden hem dan verhuren aan Southampton. Dan betaal je dus niks extra's

28 juli 2014 om 17:01

Hij bedoelt dat als je hem over een jaar pas zou kopen en hij een goed seizoen heeft gehad je nog meer moet betalen.

28 juli 2014 om 12:20

Nee. Verwacht dat Koeman als eerste nu Fer haalt. Maar als hij slim is haalt hij ook een paar spelers zonder eredivisie verleden.

Want wordt voor Koeman wel moeilijk. Halve ploeg leeggeroofd na een goed seizoen en nu verwachten ze van Koeman minimaal dezelfde prestaties. Hij heeft immers genoeg transferbudget. Maar hoop dat hij wel de tijd krijgt om z'n ploeg ingespeeld te krijgen.

Nou daar blijft niet over ,, De gebroeders Koeman krijgen een zware taak om er iets van te maken .. Zonde dit voor hun , had Ronald echt een buitenlands succes gegund .

Ik heb deze speler heel weinig gevolgd weet iemand of dit en goede aankoop is.

Ik weet dat het en speler voor de toekomst is, maar kan iemand mij vertellen wat voor soort speler dit is. Zijn speelstijl enz.

28 juli 2014 om 10:18

Skipper bij de u19 bij Engeland zegt toch ook al veel over zijn mentaliteit. Verdedigend beter dan Jenko maar de rushes moeten beter. Ik schat hem sowieso beter dan Jenko.

28 juli 2014 om 18:05

Veelbelovend, maar heeft nog weinig laten zien. 20 miljoen euro (14 mil pond, tekst klopt niet) is wel duur, net zoals shaw.
Hoeveel kost debuchy? Ik zou denken dat de duurste mag gaan spelen

Wordt nog een leuke klus voor de broers Koeman als de andere clubs alles en iedereen maar wegkopen daar.

Onwijs jammer voor Koeman, hij vertrok naar weliswaar van naam en status een mindere club. Maar met zoveel talent dat je eigenlijk een gouden toekomst zou verwachten. En met een paar gerichte aankopen zoals Pelle zou de club weer een mooi seizoen tegemoet gaan. Ik ben benieuwd en ik hoop t beste!

Zouden de Koemans nou echt hebben gedacht dat ze de huidige selectie zouden behouden?
Het is altijd zo dat een minder team dat goed presteert, het jaar daarop leeggekocht wordt. Allemaal jonge voetballers en ook veel Engelsen. Vind het sneu voor ze, want je kan gewoon opnieuw beginnen, maar het was wel enigszins te verwachten.

28 juli 2014 om 09:35

Deels wel te verwachten ja, maar dit is wel echt een massale leegloop... Engelse clubs hebben vaak weinig fimanciele problemen dus denk dat ze het geld niet perse nodig hadden.

28 juli 2014 om 09:36

@ Jdg84

Ze hadden waarschijnlijk niet verwacht dat ze de gehele selectie zouden behouden. Maar dat je 6 basis spelers kwijt raakt is wel heel erg. Een vertrek van 3 a 4 spelers is nog wel op te vangen. Aangezien die dan ook redelijk vroeg vertrokken zijn, je snel kan kopen en een lange voorbereiding hebt met een goede groep spelers.

Nu verlies je 2 weken voor de start voor de competitie basis kracht nummer 5 en 6 terwilj je nog bezig bent het verlies van de overige 4 op te vangen. Dat is vrijwel niet te doen.

28 juli 2014 om 10:34

Of je nou 3 basis spelers kwijtraakt of 6, dat maakt echt niet uit. Zelfs als 1 basisspeler vertrekt kan het er al voor zorgen dat je de hele ploeg moet omgooien.

Koeman krijgt de hoofdprijs voor bijna al zijn spelers en heeft genoeg budget om al zijn vertrokken spelers te vervangen.

28 juli 2014 om 11:00

@ Freshzone

Natuurlijk maakt het wel uit. Als je 1 speler verliest betekent het dat er 1 nieuwe speler in het systeem geintroduceerd moet worden. Oftewel je hebt 1 speler die je van (buitenaf) haalt en die moet zijn ploeg genoten leren kennen. Het grote voordeel dat je hebt is dat de andere 10 ploeg genoten nog steeds met elkaar werken en dus niet aan elkaar hoeven te wennen. Oftewel 1 nieuwe factor.

Wanneer je 6 spelers moet vervangen betekent dat meer dan de helft van je basis elf. Daardoor zijn er dus 6 nieuwe factoren die aan elkaar, maar ook aan de oude ploeg genoten moeten wennen. En de basis van automatismen is ook grotendeels weg. Aangezien er nog maar 5 spelers zijn die al langer dan een jaar met elkaar spelen.

Koeman krijgt de hoofdprijs, maar vind maar is eenzelfde soort spelers terug. Ze hebben nog grofweg 2 weken voordat de competiie weer begint. In de tussentijd moeten ze dus 3 a 4 spelers aantrekken, medisch keuren en automatismen in laten slijpen binnen 2 weken! Dat is vrijwel onmogelijk.

Hij is bij osm 85 ong en 19 jaar dus hij wordt sowieso dodelijk! LOL XD

28 juli 2014 om 10:26

Als je zo kijkt of spelers goed zijn kun je beter ermee stoppen en je account verwijderen. Straks gaan mensen denken dat alle Gunners hun info van OSM halen.

OT :

Voor 14 miljoen kan het. 20 was teveel geweest.

28 juli 2014 om 19:30

16 miljoen pond, ik vind dat Arsenal dat kan verantwoorden. Het is geen 32 miljoen pond zoals Shaw.

28 juli 2014 om 22:40

Haha het was een flauwe grap.

28 juli 2014 om 22:41

Ja er stond eerst 14 miljoen euro maar 16 miljoen pond is en blijft veel voor zo'n speler.

Die jongen moet gewoon blijven en de club moet die jongen ook niet verkopen want hier speelt hij en bij Arsenal komt hij op de bank dus gewoon niet doen .

Een uitstekende back-up voor Debuchy. Verder is het goed te horen dat hij multifunctioneel is, zo zal hij zeker aan genoeg speelminuten voor zijn leeftijd komen.

Dit is wel heel sneu voor Southampton de coach is vertrokken evenals : Shaw , Lallana , Lambert , Lovren en nu Chambers ga er ook maar van uit dat Schneiderlin zal vertrekken en Jay bij nog een goed seizoen ook zal vertrekken. Heel jammer dit had Koeman graag zien presteren met bovenstaande spelers

Wat een domme aankoop, voor een dergelijk bedrag (misschien iets meer ) had je aurier kunnen kopen die toch een stuk beter is als chambers.

Snap die hype van Snap die hype van Southampton spelers (verdedigers) uberhaupt niet heb vorig jaar bijna elke pl wedstrijd gezien en de enige die mij echt opvielen waren Lallana en Rodriguez.

28 juli 2014 om 10:26

Nou dit is dus alles behalve een domme aankoop..

Ja een DM is meer nodig op dit moment, maar het is een erg goede multifunctionele speler die Engels is (homegrown), op de rb, cv en cm kan spelen en hij is pas 19, dus kan nog genoeg aangeleerd worden.

Hier een goed filmpje van zijn kwaliteiten
https://www.youtube.com/watch?v=ukzheaehlno

28 juli 2014 om 13:17

Jay word niet gehyped zoals Shaw of chambers, maar heeft mooie dingen laten zien.

Maar heel Southampton heeft mooie dingen laten zien, waren van het niveau Tottenham/everton en iedereen is redelijk tot piepjong. Geen wonder dat heel het team leeg gekocht word en vooral voor de Engelse een hoop geld neergelegd word.

28 juli 2014 om 13:40

Serge Aurier speelt elke jaar Afrika Cup, dus je hebt weinig aan hem. Chambers kan RB, CB en als CVM spelen.

En wat heb je liever Jenkinson of Chambers?

28 juli 2014 om 16:49

Aurier is al naar Psg.

14 Miljoen voor iemand die nog niets heeft laten zien. Sorry, maar er word heel de tijd gezeurd over Liverpool, maar Arsenal trekt hier even de knip en Man utd betaald ook 40 miljoen voor een talentje.

Hypocriet kan ik alleen maar zeggen

28 juli 2014 om 12:08

Man, 14 M is niks voor een potentiele topper, en heeft toch al 21 wedstrijden achter zijn naam staan. Maar blijkbaar zit je nog iets dwars?

28 juli 2014 om 12:28

14m is veel geld, met wat jij 21 wedstrijden noemt

"blijkbaar zit er nog iets dwars?" - leuke standaard opmerking om mensen uit de kast te lokken haha, maar het slaat volledig nergens op. Het antwoord staat al mijn eerste opmerking

Uit mijn opmerking kun je halen wat er "dwars" zit, namelijk het feit dat er heel de tijd over Liverpool gezeurd qua transfers. Luke shaw en nu deze hoor je vrij weinig mensen over.

28 juli 2014 om 12:58

Omdat Liverpool overbetaald heeft voor oudere spelers... Lallana is al lang geen talent meer 31m, Lambert is eigenlijk gewoon oud voor een spits. De enige goede aankoop is Lovren voorlopig. Shaw is veel teveel voor betaald. Chambers voor 15m is in de huidige markt totaal niet veel, getalenteerd, bewezen in de jeugd-elftallen, multi-inzetbaar. Maarja, het is natuurlijk zoeken naar argumenten om iets terug te kunnen zeggen nu.

28 juli 2014 om 13:11

Als je 15m kun verantwoorden met "multi-inzetbaar, talent en bewezen in jeugd" dan kun je ook 40 miljoen verantwoorden voor 1 seizoen PL en beste talent van de PL. Dat is verantwoorden met een Arsenal maatbeker vind ik dan.

Liverpool koopt tenminste hun target en niet plan B, C of D. Teveel geld jawel, maar Lallana en Lambert zijn allebei spelers die we goed konden gebruiken. Wenger heeft Kedhira nodig en blijft maar treuzelen, dat noem ik ook wanbeleid.

Liverpool had Reus ook gekocht als dat mogelijk was, daar ben ik ook van overtuigd. Jammer genoeg, is Dortmund op het moment verder dan Liverpool en wil Reus zelf nog niet weg.

Ik vind het niet erg om toe te geven dat er veel geld is betaald voor de spelers die we wilde hebben, maar dat is niet bij iedereen zo dus. Wij hebben tenminste de aankopen die we wilde en nog snel ook

28 juli 2014 om 13:37

Shaw heef ook 'maar' 60 wedstrijden gespeeld. En hij is even oud en 3x zoveel waard. 15 miljoen vind ik marktconform voor deze Chambers omdat hij dus als Cvm/cb/rb kan spelen. Het is echt een groot engels talent(wat sowieso duurder is dan een talent van een andere)

28 juli 2014 om 13:56

Shaw heeft 3x zoveel gespeeld, is wat jonger en heeft al veel laten zien door beste LB van de PL gekozen te worden o.a, heeft zijn debuut voor het nationale team al gemaakt, niet echt te vergelijken met een speler die ouder is en nog een bankzitter is.

28 juli 2014 om 14:18

@winterburn

Treuzelen inderdaad, want dat hadden ze 1 juni al kunnen weten en nu Schneiderlin binnen kunnen hebben, maar die zal weer te duur zijn qua transfer denk ik. Arsenal blijft altijd veelste lang hangen op bepaalde spelers zodat ze vaak keuze B, C, D of geen aankoop doen. Dat is toch niet iets nieuws, zelfs voor een echte Gunner?

Lambert overbodig haha, Aspas was niet goed genoeg en is verhuurd en Suarez is verkocht. Lambert is de perfect sub die je in kan brengen als een tactiek niet goed genoeg werkt of een hele wedstrijd moet spelen bij blessures. Het is zelfs zo overbodig dat we ook Remy nog wilde aankopen. 3 - 2 = 1 lambert = 2

Lallana werd alom geprezen voor zijn balcontrole en inzicht dus dat is volgens mij wel zinnig.

Overall, beetje kortzichtige reactie lijkt me

@arsene.wenger

Chambers zijn wedstrijden zijn vooral invalbeurten geweest, heeft leuk gevoetbald maar speelde Clyne niet uit de basis

Multi functionaliteit is leuk, maar een speler moet zich op 1 positie kunnen concentreren vooral op jonge leeftijd vind ik. Alleen een Lahm kan op meerdere posities uit de voeten alleen dan heb je het over de beste rechtsback van de wereld

Shaw doe je dan weer net tekort en dan heb je het wel over de back die beter was dan al die andere goede backs van de PL.

28 juli 2014 om 15:07

Ouder? Ze zijn beiden van het jaar 1995...tuurlijk is Shaw iets verder maar niet dat hij 3x duurder is dan deze jongen. Al met al heeft Shaw ook 1 goede seizoen tot nu te meegemaakt. En ik vind Shaw een geweldige talent dus ik onderschat hem zeker niet!

28 juli 2014 om 15:11

Ik doe Shaw niks tekort, hij is heel erg talentvol dat kan iedereen zien! Chambers heeft van de 22 wedstrijden 18 in de basis gespeeld, dus niks voornamelijk invalbeurten. Als het 14/15 miljoen euro is vind ik het wel marktconform!

28 juli 2014 om 15:27

Niemand weet wat Arsenal wil niemand weet wat Wenger wil, dat weet alleen Arsenal en Wenger zelf. Kijk maar naar Chambers... niemand had dit verwacht en niemand zag dit aankomen.

Wat weet jij over Arsenal transfers? Niks, wie zegt dat Arsenal alleen achter Schneiderlin zit? Misschien wachten ze nog ff op Khedira, Carvalho of iemand anders.

Zoals Wenger nog vorige week zei, een speler kan opeens op de laatste dag van de transfer beschikbaar zijn...

28 juli 2014 om 16:44

Hoezo treuzelen bij khedira? de bod is allang geaccepteerd weken geleden, maar Khedira wou 9 mil hebben qua salaris, en dat wil arsenal niet, want dan is de salarishuis helemaal door de war of wou liverpool wel khedira 9 mil per jaar geven?

En over Chambers, kijk eerst maar de wedstrijden terug dan en tel de basisplaatsen maar op dan kom je wel uit zo rond 15 wedstrijden en dat op 19 jarige leeftijd. En 14 mil voor zo'n jonge engelsman waar je makkelijk nog 10 jaar vooruit kan, is echt wel marktconform. of is 14 mil voor sakho overpriced?

En schneiderlin kost zo 30 mil (arsenal kan dat makkelijk betalen), voordat geld kan je beter naar ander spelers kijken zoals william carvalho.

Arsenal kijkt zorgvuldig naar de transfers voordat ze echt zaken doen, want ze willen zeker weten dat een goede speler is voor arsenal in tegenstelling tot liverpool afgelopen jaren.

Lallana was goed vorig seizoen misschien wel spectaculair , maar dat is maar 1 seizoen waar hij echt zo goed speelt, je moet maar zien als hij de druk aan kan van een topclub.

28 juli 2014 om 16:51

Had Reus Liverpool gekocht als dat mogelijk was? Lijkt me eerder andersom.

28 juli 2014 om 17:50

@naseer

Dat zeg ik nu net en jij doet het ook. Wenger wacht te lang, want die denkt dat hij op het laatste moment toch nog beschikbaar kan zijn haha.

Chambers zag iedereen al heel het seizoen aankomen, want die geruchten lopen al langer dan deze transferwindow

@vev67

Treuzelen ja, je kan ook korte metten maken met een speler en hem een deadline en salarisaanbod geven. Je hebt een bod dat de club moet accepteren en het contract van de speler, daar kan je ook mee treuzelen.....

Over chambers, kan niet anders zeggen dat ik het knap vind hoe Arsenal fans hun spelers altijd goed weten te praten, door te duiden op een andere speler of een andere club. Zolang jullie het zelf maar geloven toch?

Arsenal kan iedereen betalen, maar dat wil het niet. Carvalho? als je die transfer nog op gang moet zetten met een club zoals Sporting CP dan ben je denk ik al een maand te laat begonnen en kan je helemaal je best gaan doen om de prijs van die speler goed te gaan praten.

Arsenal doet ook echt zoveel betere aankopen dan Liverpool. Afgelopen jaren hoorde we al de Arsenal fans smeken om nieuwe aankopen en elke keer weer teleurgesteld of tevreden gehouden met een Giroud, Flamini en Arteta.

Liverpool heeft veel geld betaald, 2 echte flops gehad, maar ook masterlijke aankopen gedaan die bij Liverpool tot bloei zijn gekomen. Torres en Suarez voor 70 miljoen +

Liverpool zit verschil in het uitgave patroon, maar het inkomsten patroon is ook erg verschillend, dus begin niet over dat gezond zijn want dat geld alleen nog maar voor Bayern Munchen. Die kopen wat ze willen, zijn helemaal gezond en doen overal mee om prijzen.

Ondanks al de transfers hebben de eigenaren de club ook financieel gezonder gemaakt en zal niet lang duren totdat we gezond zijn zoals jij dat zo mooi schrijft.

Je moet het met elke speler nog maar zien en Calum Chambers bij Arsenal een zekerheidje? what is your point?

Niet geschoten is altijd mis heeft Wenger nog nooit van gehoord misschien?

@videla

Thanks! Mijn tik van dyslexie maakt sommige dingen alleen maar grappiger

28 juli 2014 om 19:54

Ja maar lekker makkelijk om je targets te kopen als dat alleen maar subtopspelers zijn. Zie jij Liverpool in staat om een speler van het kaliber Sanchez of Özil te kopen?

28 juli 2014 om 22:44

@schop1989

Of je betaald 25 miljoen voor Markovic die net 26 duels bij Benfica heeft gespeeld en daarvoor een seizoen ergens in Servië. Markovic was ook niet eens basis bij Benfica.

28 juli 2014 om 13:37

Even voor de duidelijkheid, het gaat om 9/10mil pond en niet 14mil.

28 juli 2014 om 14:27

BBC sport meld een fee van 16 mil pond en dat is ongeveer 20 miljoen euro.

Dailymail en telegraph melden 12 en 10 mil pond, maar die vind ik toch minder betrouwbaar.

28 juli 2014 om 15:23

Ja en ze vergeten bij de melden dat 16mil + add ons is, maar ze melden niet dat hij voor 9/10mil pond naar Arsenal gaat, pakt Arsenal wat prijzen etc dan komen nog wat extra add ons bij.

Als deze leegloop blijft voortduren krijgt koeman nog een lastig karwei in engeland!

28 juli 2014 om 14:30

11 spelers weg waarvan 4 basisspelers, chambers zou 12e zijn en Koeman heeft nog maar 2 nieuwe spelers aangetrokken.

Je hebt dus gelijk

Dit is dus ook afgerond. Voor 14 miljoen valt het nog te doen gezien zijn leeftijd en dat hij multifunctioneel is. Alleen blijft het een riscio gezien zijn ervaring, maar in Wenger we trust.

Dit was van te voren al wel bekend er was voor alle spelers al interesse dus hij mag ook niet klagen en de club is altijd groter als ze spelers dus gewoon weer een elftal bouwen en presteren.

Tot nu toe dus, 40+12+4+14 miljoen uitgegeven, dat betekent 70 miljoen euro uitgegeven. Daarnaast is er als ik het goed heb aardig wat geld verdiend met de transfers van Vela en Fabregas, en volgens mij vergeet ik nog iemand. Moet nog genoeg geld zijn om een verdedigende middenvelder van wereldklasse te halen. Ik zou toch proberen om via Ozil, Mertesacker en Podolski, Khedira te overtuigen om voor een iets lager salaris te tekenen. Dan is het team voor mij compleet. Dan kan Giroud het nog 1 jaar proberen, en als hij weer in elke topwedstrijd faalt is er volgend jaar weer meer dan genoeg geld om een topspits te halen. En als Vermaelen vertrekt zal er nog een verdediger moeten komen natuurlijk.

28 juli 2014 om 17:10

Jij denkt precies als ik. Perfect.

28 juli 2014 om 19:35

Voor Fabregas hebben we amper iets gekregen, in totaal zo'n 2 miljoen, dat valt dus best tegen. Voor Eisfeld en Djourou in totaal ook zo'n 4 miljoen, en voor Vela 14 miljoen. Dus 20 miljoen binnen, 77 miljoen uitgegeven (38 Sanchez, 15 Debuchy, 4 Ospina, 20 voor Chambers), dat kan Arsenal met gemak opbrengen.

28 juli 2014 om 19:51

Klopt het niet ook dat Arsenal nog veel geld van Barca kreeg voor vroegere transfers, en dat ze daardoor minder voor Sanchez hoefden te betalen, of is dat een fabeltje?

28 juli 2014 om 19:56

En ook nog Park, Sagba, Fabianski en Bendtner van de loonlijst. Dat scheelt ook enorm veel.

Welcome Chambers! Vind het enigszins sneu voor Jenko. Topgozer en Levenslang Gooner. Maar een verhuur gaat hem goed doen!
Chambers weinig van gezien, maar hoor hele goeie dingen.
Wat zijn we toch geweldig bezig. Beste transferperiode sinds de 2003/04 seizoen!

28 juli 2014 om 16:55

Het gaat nu rond dat Arsenal een bod van 3 miljoen pond van Hull op Jenko heeft geaccepteerd.

2 rechtsback gehaald voor enorm veel geld, ziet er raar uit maar Sagna is weg en Jenkinson moet absoluut verhuurd worden dit seizoen. Ik zie hem hetzelfde overkomen als Blind, in het begin verguisd en te min bevonden maar eenmaal hij het vertrouwen krijgt (bij een andere club) kan hij er helemaal doorkomen.

Vorig seizoen kon ik echt genieten van Southampton met twee leeftijdsgenoten van mij op de beide vleugels, jammer dat ze nu allebei weg zijn. Ik mis dat team nu al, denk dat ik maar eens oude wedstrijden ga opzoeken.

28 juli 2014 om 17:36

Meh, Jenkinson heeft gewoon weinig talent. Tot op zekere hoogte kan je dat met werklust maskeren, maar niet op CL niveau. Maar het zou wel een sprookje zijn. Zelf hoop ik dat hij zich blijft ontwikkelen, want hij heeft wel goede wedstrijden gespeeld, en dan tevreden is om 10 jaar tweede rechtsback achter Chambers te zijn.

Ik snap deze aankoop eigenlijk niet, ik heb gehootd dat bellerin een ontzettend groot talebt is en dat ze juist daarom de oudere debuchy kochten ipv die aurier.
Arsenal begint nu toch wel echt een sterk tean te krijgen, ik hoop daar ook ooit benzema te zien, dat zou echt de perfecte Arsenal spits zijn! Misschien wel mogelijk met een transfer van falCao naar real.

28 juli 2014 om 17:37

Wenger heeft niet lang geleden nog laten weten dat in zijn ogen spelers pas vanaf hun 23e een vaste positie gaan krijgen. Daarvoor moeten ze zich nog specialiseren en dergelijken. Hij geeft in het interview over Chambers ook specifiek aan dat hij op meerdere plekken uit de voeten kan. Hij wil hem dus niet per se als rechtsback gaan gebruiken. De tijd moet leren wat zijn positie bij Arsenal wordt.

28 juli 2014 om 19:41

Oke, dat klinkt wel logisch. Als arsenal ook echt om alle prijzen wilt meedoen hebben ze ook een brede selectie nodig. Denk je overigens dat wilshire nog zijn belofte gaat inlossen? Ik zie het somber voor hem in eigenlijk, zeker nu ramsey zo sterk speelt en naast ramsey moet een breker staan.

28 juli 2014 om 19:49

Wilshere moet een jaar zonder blessures spelen, dan wordt hij een wereldvoetballer. Ook afgelopen jaar zag je het af en toe nog. Hij en Ramsey samen met bijvoorbeeld Khedira, en daarvoor Özil, Sanchez en Walcott/giroud/aankoop. Als dat werkt zou ik dat perfect vinden. Je kan dan zowel met de punt naar voren als met de punt naar achter spelen. Die drie kunnen ook continu van positie wisselen omdat ze zo allround zijn.

In Wilshere heb ik echt nog alle vertrouwen, en hijzelf denk ik ook, en Wenger ook.

Chambers is denk ik niet voor nu gekocht, Wenger geeft ook aan dat het een aankoop voor de toekomst is. Vergelijk het met Chamberlain, die is er nu een paar jaar, maar heeft nog alle tijd om zich te vormen. Heeft ook nog altijd meerdere posities waarop hij kan spelen.

Heeft geweldig veel potentie en zal waarschijnlijk rustig gebracht worden. Prima aankoop gezien het ook al een jonge is die klaar is voor het grote werk, met een lang Premier League seizoen voor de boeg zal je hem zeker nodig hebben. Hopelijk kan Arsenal zich nog versterken met een goeie VM als bijvoorbeeld Bender, Khedira, Carvalho, Scheiderlinn, Wanyama of J.Martinez

80+ miljoen te besteden voor de vervangers...moet wel lukken dacht ik zo.

Goede aankoop. Een speler met veel potentie.

Ik ben echt blij met hoe Arsenal het doet op de transfermarkt. Nu moeten we alleen nog een VM hebben en heel misschien ook een spits ( Moet beter zijn dan Giroud) en wij klaar voor het seizoen

Ik lees net dat Liverpool Jay Rodriguez wil halen.....NIKS blijft daar over lol

28 juli 2014 om 22:46

Net een bericht dat Jay en Schneiderlin waarschijnlijk naar Spurs gaan.

Ongelofelijk heel dat team word leeg gekoopt. Dan blijven er nog paar jonge talenten over, uit mij hoofd die ward porse... zeer jammer voor koeman

Goede aankoop in geval van nood kan hij ook als CV uit de voeten en als CM. Hij is nog erg jong en talentvol maar hij moet zich rustig
ontwikkelen.

Best wel domme aankoop vind ik. Je hebt Debuchy, Jenkins en Bellerin. Jenkins is niet goed genoeg voor de basis maar Bellerin toont enorm veel potentie. Debuchy speelt bij Arsenal tot hij over zn top is en dan neemt Bellerin het stokje over. En dan heb je Jenkins nog altijd als back-up. Chambers is dus overbodig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren