Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Al-Fujairah draait ontslag terug en verlengt contract Maradona

Laatste update:

Diego Maradona is ontslagen als trainer van Al-Fujairah SC. De club uit de Verenigde Arabische Emiraten laat in een statement weten dat er een nieuwe trainer komt, nadat men vrijdag met 1-1 gelijkspeelde tegen Khor Fakkan op vrijdag (1-1). Die remise zorgde ervoor dat Al-Fujairah niet meer rechtstreeks kan promoveren naar het hoogste niveau in de Verenigde Arabische Emiraten.

Een overwinning was noodzakelijk om promotie veilig te stellen. Fujairah was goed op weg na een rake penalty van Fahad Sebil in de tweede helft, maar door een blunder van keeper Saeed Sadeq leidde een vrije trap van Essa Mohammed tot de 1-1. Fujairah eindigt zodoende als derde en moet promotie nu via de play-offs zien te bewerkstelligen.

In de play-offs strijden vier clubs om twee plekken in de hoogste divisie. Al-Fujairah zal dat dus doen zonder Maradona aan het roer. Volgens advocaat Matia Morla van Maradona is de breuk 'in goed overleg' gegaan. De 57-jarige Maradona was sinds mei 2017 actief bij Al-Fujairah; dat was zijn eerste klus sinds zijn ontslag bij Al-Wasl in 2012.

Update 30 april 18.30 uur - Al-Fujairah draait ontslag terug en verlengt contract Maradona
Diego Maradona is terug als trainer van Al-Fujairah. De Argentijn werd vrijdagavond ontslagen door de club uit de tweede afdeling van de Verenigde Arabische Emiraten, maar de voorzitter is op die beslissing teruggekomen en heeft het contract van Maradona met een jaar verlengd.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik mis Maradona wel bij Argentinië als coach, leek net een maffia-baas aan de zijlijn.

Vraag me eigenlijk af wie Maradona nog 'wilt' als coach. Hij moet daarmee ook stoppen en een andere hobby zoeken wat tot nu toe is het geen groot succes en dat zal het ook nooit woorden.

Hij zit in de voetbalindustrie maar leeft niet voor voetbal, wel voor het geld

Is niet de eerste keer dat Sadeq in de fout gaat. Fujairah heeft wel de kwaliteit om te promoveren maar het heeft dit seizoen ook niet meegezeten, met alle blessures vooral.

30 april 2018 om 18:43

Jongens als Moadhed, Adel Mohamed en Khater zijn ook simpelweg te oud hoor. Ervaren jongens is één ding, maar dit is teveel van het goede. Daarnaast is Maradona natuurlijk geen denderend succes als hoofdcoach.. benieuwd wat de achterliggende gedachte is van zijn contractverlenging.

30 april 2018 om 22:27

Mwoah. Al Dakhi en Sudiqa zouden de sterspelers moeten zijn, maar maken het gewoon niet waar. Inderdaad veel blessures gehad maar de tacktiek is dit seizoen niet denderend. Steeds switchen tussen 5-3-2 en 4-4-2 (los van intenties van de backs) brengt geen zekerheid. Ze hadden hoger kunnen eindigen maar dan moet je een spits halen die het wel waarmaakt.

Hahah van ontslagen naar contractverlenging. Hoe bizar wil je het hebben. Kan alleen bij pluisje

1 mei 2018 om 05:51

En verdacht vaak bij voetbalclubs in het midden oosten.

1 mei 2018 om 05:53

Niet dat het mij wat kan schelen overigens. Trainerskerkoven kennen we hier in Nederland ook. Alleen dit soort schizofreen beleid is hier gelukkig wat onbekend.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren