Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: ADO Den Haag bevestigt komst van spits Havenaar

Laatste update:

ADO Den Haag heeft de vervanger voor de naar Feyenoord vertrokken Michiel Kramer binnen. HJK Helsinki meldt maandag via de officiële website dat Mike Havenaar is verkocht aan de club uit de Hofstad. De Japanse spits was sinds maart actief voor de Finse topclub, nadat een Spaans avontuur uitliep op een fiasco.

/

De 28-jarige zoon van Nederlandse ouders was eerder in de Eredivisie actief voor Vitesse, waarvoor hij 27 keer scoorde in 93 duels. Precies een jaar geleden stapte hij over naar Córdoba, maar daar kwam Havenaar nauwelijks in het stuk voor. Na vijf duels in zeven maanden tijd besloot hij richting Helsinki te verkassen. Nu keert hij dus terug in Nederland.

Coach Henk Fraser van ADO kan in het duel met PSV van dinsdagavond nog geen beroep doen op de nieuwkomer. Havenaar moet nog een medische keuring ondergaan en is daardoor niet op tijd speelklaar voor het treffen met de landskampioen. De Japans international had in Finland nog een contract tot het einde van deze maand.

Update 11 augustus 16.44 uur - ADO Den Haag bevestigt komst van spits Havenaar
ADO Den Haag heeft de komst van Mike Havenaar bevestigd. De zoon van oud-ADO-doelman Dido Havenaar tekende een contract voor drie seizoenen in de Hofstad, waar hij de naar Feyenoord vertrokken Michiel Kramer vervangt. Hij zal ‘zo snel mogelijk’ aansluiten bij de selectie, zo laat ADO weten via de officiële kanalen.

OFFICIEEL: Mike Havenaar speelt de komende 3 jaar voor ADO Den Haag! #succes #instavoetbalzone

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


Is Mike Havenaar van hetzelfde niveau als Michiel Kramer?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Past wel bij Ado. Lijkt me een redelijke vervanger voor Kramer

10 augustus 2015 om 15:31

Een speler waar Duplan en Schaken vanaf de flanken wel een bal aan kwijt kunnen. Heeft de afgelopen weken al een paar wedstrijden in de voorronde CL gespeeld voor HJK Helsinki dus lijkt me wedstrijdfit en meteen inzetbaar tegen Twente komend weekend. Volledig nieuwe aanval voor ADO dus ben heel benieuwd of deze 3 snel op elkaar ingespeeld zijn. In elk geval jongens met ervaring die je niet veel hoeft uit te leggen en die niet afschrikken van een volgepakt Grolsch Veste bijv..

Duplan-Havenaar-Schaken
-------------Alberg-------------

10 augustus 2015 om 15:40

Goede aanval voor ADO. Ben erg benieuwd wat er dit seizoen van gaat komen. De aanval vind ik in ieder geval beter dat vorig seizoen. Blijft Alberg?

10 augustus 2015 om 16:41

Er was een paar maanden terug interesse van Groningen. Maar dat moeten zowel Alberg als ADO niet meer willen. Daarmee doel ik op topspelers transfereren naar zulke clubs. De topspelers van ADO moeten in mijn ogen de komende tijd alleen willen vertrekken voor een top4 club. Niet zoals Chery en Toornstra nog deden voor een miljoen naar respectievelijk Groningen en Utrecht. Ik hoop persoonlijk dat dat verleden tijd is..

10 augustus 2015 om 16:57

Dat Chery en Toornstra vertrokken had meer te maken met het restant van de schuld die ADO Den Haag moest aflossen om zwarte cijfers te schrijven...

10 augustus 2015 om 17:52

Klopt maar zowel financieel als sportief hoop ik dat het beter zal gaan de komende jaren en dat er dus om welke reden dan ook zulke transfers niet meer gaan voorkomen.

Mocht het financieel wel beter gaan maar ADO de komende jaren 12/13e eindigen dan zullen bepaalde spelers helaas nog steeds zulke transfers maken.

10 augustus 2015 om 18:44

Laten we van het positieve uitgaan, hopelijk gaat ADO Den Haag een mooi toekomst tegemoet.

Verwacht. Geen hoogvlieger maar voor ADO met Duplan, Schaken en Alberg om hem heen een prima spits die er gewoon 12-13 inlegt. Welkom in Den Haag Mikey.

Voetballend is Havenaar wel ietsjes beter, legt veel ijver in zijn spel, denk dat ADO er zeker niet op achteruit gaat, scoort er ook wel tussen de 10 en 15 en geeft nog assists ook.

10 augustus 2015 om 15:13

Havenaar voetballend iets beter dan Kramer of wat bedoel je?

10 augustus 2015 om 15:23

Hij vervangt Kramer, dus ja voetballend ietsjes beter dan Kramer, niet dat Havenaar nu een 2e Benzema is, maar Kramer heb je buiten zijn doelpunten (natuurlijk) helemaal niets aan.
Havenaar kan nog een bal zolang vast houden dat het middenveld kan aansluiten, dat kan Kramer niet, Havenaar geeft nog wel eens een assist, dat doet Kramer niet, maar Kramer zijn scorend vermogen ligt hoger.

10 augustus 2015 om 15:27

Achja opzich zijn die doelpunten best handig als spits,maar voor de rest heb je inderaad niks aan Kramer...

Had op dit moment zelfs nog wel van waarde kunnen zijn voor Vitesse. Jammer dat hij toendertijd wegging. Ik heb het zelf nooit een slechte spits gevonden. Maakte toch veel belangrijke goals bij Vitesse en voetbalde leuk mee. Goede deal voor Ado!

10 augustus 2015 om 17:25

Was absoluut niet jammer dat big in Japan weg ging. Technisch beperkt. Draaicirkel van een Amerikaanse slee. Wel kopsterk en uitschuifbeen. Miste de makkelijkste kansen. Maar werd ook niet op de juiste manier gebruikt door Vitesse. Te weinig voorzetten vanaf de flanken. Mits goed voorzien van bruikbare voorzetten voor ado een prima vervanger van Kramer. Daarnaast leuk dat vader en zoon voor ado/den haag zijn uitgekomen.

10 augustus 2015 om 22:54

Precies dat ! Hahahaha

Met Havenaar in de spits, Gorre achter hem en Schaken met Duplan aan de flanken heeft Ado een sterke voorhoede. Als ze Alberg ook nog kunnen behouden dan denk ik dat ze tussen plek 4-9 kunnen eindigen, hoewel de concurrentie voor plek 4-9 met clubs als Twente, Vitesse, AZ, Utrecht, Zwolle, Groningen en Heerenveen groot is.

10 augustus 2015 om 15:30

Dat is idd wen hele sterke voorhoede duplan havenaar schaken gorre en alberg. Fantastisch.

Ik had Havenaar ook wel graag bij Fc Twente gezien. Natuurlijk ben ik blij met wat ik heb gezien van Olaitan in de wedstrijd tegen Schalke. (niet alleen zijn doelpunt, maar ook zijn sprongkracht en gedrevenheid). Maar ik hou wel van het type spits dat Havenaar is. Vooral met een Corona en straks Agyepong op de vleugels en Zyech daarachter. Ik denk dat ADO heel veel plezier aan Havenaar gaat beleven, daarom, Ado, gefeliciteerd met deze aankoop.

Prima speler voor Ado... Havenaar deed het bij Vitesse prima.

11 augustus 2015 om 17:27

Hij deed het redelijk, meer ook niet. Had meer van hem verwacht, omdat ook Wolfsburg achter hem aan zat destijds.

ado kan wel eens de verassing worden.

met schaken havenaar duplan doen ze niet al te veel onder voor AZ, Grun Heereveen
het middenveld heeft een pareltje met alberg en achterin hebben ze veel fysiek echter wel een beetje domme krachten.

echter is er maar een klein deel van de selectie echt eredivisiewaardig

10 augustus 2015 om 17:06

Met Kanon en Meijers heb je twee goede voetballende verdedigers lopen die de drang naar voren hebben.

10 augustus 2015 om 17:13

Wie denk jij dat er rechtsback komt te staan? Zuiverloon? Malone? Ben zelf wel fan van Malone daar. Word dan toch leuk 11tal voor Ado.

Hansen
Malone
Zuiverloon
Wormgoor
Meijers
Kristensen
Alberg
Bakker
Schaken
Havenaar
Duplan
10 augustus 2015 om 18:29

Hoop het liefst dat er een echte rechtsback wordt aangetrokken. Ik heb liever Zuiverloon als rechtsback dan Malone, Malone kan je beter op het middenveld zetten.

10 augustus 2015 om 18:37

Mooie opstelling ik zou alleen Wormgoor vervangen en Kanon daar voor in de plaats zetten en Zuiverloon rechtsback zetten en Malone lekker op de bank..

10 augustus 2015 om 19:18

Enige probleem van jouw wijzigingen is dat je dan een CV tekort komt. Als je naar zijn opstelling kijkt en Malone en Wormgoor eruit haalt en alleen Kanon erin zet, sta je dus met 3 verdedigers. Gewoon het blok centraal met Wormgoor en Kanon.

11 augustus 2015 om 17:02

Excuses, je hebt gelijk moerwijk. Uiteraard Kanon erin maar was al zo gewend dat hij weg was dus vergeet hem hele tijd. Hem op de plaats van Zuiveloon die dan met Malone mag vechten (in mijn ogen) om de RB positie.

Hansen
Zuiver/Malon
Kanon
Wormgoor
Meijers
Kristensen
Alberg
Bakker
Schaken
Havenaar
Duplan

Prima spits voor Ado. Bij vitesse had hij bony voor zich. Kopsterk en altijd gedreven , succes mike

Haha, de Den Haag supporters waren nog zo blij dat Te Vrede niet naar hun kwam, maar nu krijgen ze Havenaar. Een speler die nog drie klassen minder is in mijn ogen.

10 augustus 2015 om 17:08

In jouw ogen gelukkig drie klassen minder...havenaar is een veel betere speler dan Te Vrede..kopsterk, kan bal vasthouden en heeft nog is aardige techniek wat Te Vrede totaal niet heeft.

10 augustus 2015 om 17:12

Te Vrede is een veel slechtere voetballer als dat Havenaar is, buiten zijn doelpunten om (heel belangrijk natuurlijk) kan Te Vrede er helemaal niets van, kan geen bal vasthouden, kan niet voetballen en geeft geen assists. Havenaar is in alles beter, zal ook zeker te weten bij meer doelpunten betrokken zijn als dat Te Vrede dat is.

Dus kan mij goed voorstellen dat ze blijer met Havenaar zijn als met Te Vrede, het is niet zo dat ADO continu in de 16 van de tegenstander is te vinden, en dat is nu net de enige plek waar je wat aan Te Vrede hebt.

10 augustus 2015 om 17:24

We zullen het wel zien.. In mijn ogen wordt Havenaar veel te veel gehyped en Te Vrede veel te veel de grond in gepraat. Als Te Vrede het vertrouwen krijgt gaat hij ook vanzelf beter voetballen. Meevoetballen konden Dost en Finnbogason ook niet, maar die hadden ze er bij Feyenoord graag bij gehad. Ik ben in iedergeval blij dat wij Te Vrede gehaald hebben, die dolgraag wat wil bewijzen ipv Havenaar.

10 augustus 2015 om 18:11

havenaar wil zich ook bewijzen want bij vitesse arnhem heeft hij nooit de waardering gekregen..

10 augustus 2015 om 19:11

Heeft daar anders aardig wat wedstrijden gespeeld. Is 28 en zit geen rek meer in. Bij Vitesse werd er op bony gelet waardoor hij meer vrijheid kreeg en dus makkelijker kon scoren. Kom het bij Cordoba en Helsinki ook niet.

10 augustus 2015 om 19:13

Hoe kom je daar nou bij, hij werd zeer gewaardeerd om zijn werklust en zijn proffesionele instelling maar hij kon absoluut niet mee in het combinatievoetbal wat Vitesse speelde en bovendien miste hij kansen soms voor open doel, ten slotte liep zijn contract af en was het einde oefeniing.

11 augustus 2015 om 17:21

Tuurlijk, neem er nog één. Proost.

11 augustus 2015 om 17:26

Te Vrede of Havenaar is lood om oud ijzer. Wat maakt Te Vrede nou beter volgens jou, helemaal niks.

11 augustus 2015 om 17:54

Ga toch weg man, als je Havenaar serieus slechter vindt dan Te Vrede dan moet je maar eens wedstrijden van die jongens terugkijken. Havenaar is geen topspits, maar een stuk beter dan Te Vrede. Die voegt voetballend niks toe, maakt geen geweldige goals en heeft bij geen enkele club echt iets laten zien.

Had door die chinees wel wat meer vuurwerk verwacht bij ADO qua transfers.

11 augustus 2015 om 11:57

Dit moet een tussenjaar worden, denk dat we na het volgend seizoen wel wat indrukwekkende transfers van ADO kunnen verwachten.

11 augustus 2015 om 12:53

diuplan schaken en havenaar waren voor de chinees onhaalbaar voor een ado. het gaat inderdaad wat langzaam en voorzichtig maar ze lijken er goed over na te denken dus prima zou ik zeggen

12 augustus 2015 om 00:16

een speler die al jaren meer gebleseerd is dan dat hij kan spelen een 4 jarig contract geven vind ik nou niet bepaald nadenken zeker niet gezien hij de dertig al ruim gepasseerd is zelfde geld eigenlijk ook voor schaken die speelde ook niet

14 augustus 2015 om 00:15

Allereerst Duplan heeft een drie jarig contract getekend en niet vier jaar! Er is zeker wel over nagedacht om Duplan en Schaken te contacteren., deze spelers hebben veel ervaring en kunnen dat overbrengen op talenten die eraan zitten te komen. Leeftijd zegt niet veel over deze spelers ze zijn topfit en daar mag menig eredivisieclub wel jaloers op zijn.

11 augustus 2015 om 17:02

Lijkt me juist verstandig dat het niet te snel gaat. Zorgen dat je als club ook zonder die "chinees" kan overleven en niet meteen failliet gaat als er even geen geld vanuit Azië komt.

11 augustus 2015 om 17:50

Na het vertrek van Van Duinen en Kramer, had ik slechtere spelers verwacht eerlijk gezegd. Dit is nog een prima voorhoede waar de 10e plek zeer zeker haalbaar mee moet zijn. Eindig je komend seizoen als 10e dan kan je volgend jaar verder bouwen.

Havenaar is een prima vervanger , goed voor rond 12 a 15 goals. Daarbij heb je met Schaken en Duplan nu al meer garantie op goals als met hun voorgangers.

Er komt nog versterking ( Castillo en Drenthe?) Dus hoe sommige mensen alleen al op de gedachte komen dat we een stuk slechter zijn dan vorig seizoen is mij werkelijk een raadsel.

Forza Fcdh!

11 augustus 2015 om 17:25

Helemaal mee eens, elke versterking die nu nog komt is mooi meegenomen!

Het valt mij toch tegen gezien de ambities van die Chinees om naar het linker rijtje te gaan.
Duplan heeft een lekke knie en ik moet nog maar zien hoeveel wedstrijden die speelt.
En als Duplan wegvalt wie zorgt er dan voor de creativiteit? Achterin heb ik ook grote twijfels hoe die zich gaan houden dit jaar. Hoop dat ze naar fraser luisteren en het gebrek aan talent opvangen door met het mes tussen de tanden te spelen. Misschien moeten we het Atletico der lage landen worden lol

11 augustus 2015 om 17:05

Creativiteit is er al wel beetje met Alberg toch? En als Duplan wegvalt hebben we Kenji Gorre die in de voorbereiding erg lekker bezig was. En met Owobowale en Kastaneer hebben we nog zat aanvallend talent op de bank. En Korte niet te vergeten.

ADO heeft een heel leuk team. Hansen, Kanon, Meijers, Kristensen, Alberg, Bakker, Jansen, Duplan, Havenaar, Schaken kunnen allemaal niveau aan voor plaats 8-11.

11 augustus 2015 om 17:06

had je het liever zoals bij vitesse gezien dan? gelijk als een malle allemaal buitelanders halen! ik vind juist dat het uitstekend gedaan word zo

11 augustus 2015 om 17:16

Nee maar een beetje zoals AZ en Heerenveen en Willem 2 en Pec dat doen talentjes spotten. Maar ik ben vrij negatief en daar is inderdaad geen reden voor want ze moeten nog beginnen.

De voorhoede van ADO is nu compleet anders, ben benieuwd hoeveel doelpunten Havenaar gaat scoren. Duplan en Schaken zijn aardige flankspelers en je hebt Alberg nog met een aardige steekbal of voorzet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren