Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Aanvaller van Arsenal na drie trainingen alweer weg bij RKC

Laatste update:

RKC Waalwijk heeft een speler van de Engelse topclub Arsenal op proef. Anthony Jeffrey, een negentienjarige vleugelspeler die ook in het centrum van de aanval uit de voeten kan, trainde donderdag al mee met de club van hoofdtrainer Erwin Koeman. Dat meldt het Brabants Dagblad.

/

Jeffrey is sinds 2003 actief in de jeugdopleiding van Arsenal. De man die bij the Gunners rugnummer 48 heeft gekregen werd door de club al uitgeleend aan Stevenage (League One) en Boreham Wood (Conference), maar veel wedstrijden speelde hij niet bij de clubs.

Op de clubwebsite van Arsenal werd Jeffrey eerder omschreven als ‘een snelle en intelligente speler’. Hij maakte in het verleden indruk in de jeugdcompetities, maar een grote doorbraak bij de hoofdmacht van Arsenal zit er voorlopig niet in.

Update 17 januari 12.52 uur - Aanvaller van Arsenal na drie trainingen alweer weg bij RKC
Anthony Jeffrey gaat niet aan de slag bij RKC Waalwijk. De Brabanders kregen donderdag van Arsenal te horen dat zij snel moesten beslissen of zij de aanvaller wilden huren, omdat er nog twee Engelse clubs met interesse waren. RKC heeft nu besloten om Jeffrey te laten gaan. "Dat hij alweer weg is heeft niets met zijn kwaliteit te maken", zegt technisch manager Janus van Gelder tegen het Brabants Dagblad. "Maar wij vonden het te vroeg om al na drie trainingen te beslissen."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Enig Arsenal fan die misschien meer over hem kan vertellen?

16 januari 2014 om 12:38

Nou ben geen Arselanfan maar als ze je aan dat niveau clubs uitlenen gaat zelfs de eredivisie zwaar worden...

16 januari 2014 om 13:19

Dat zegt niets. David Beckham werd op jonge leeftijd ook uitgeleend aan Preston North End en speelde daar ook weinig. Nu is dit geen Beckham maar met een beetje begeleiding en goede Nederlandse trainers zou hij best bruikbaar kunnen zijn voor Rkc.

17 januari 2014 om 13:36

Waarom noem je Beckham. Als die niet met dat mens getrouwd was was meneer echt niet zo'n super ster geweest. Leuke voorzet/vrije trap.....meer niet.

17 januari 2014 om 14:34

Meer niet? ahahahhaaha ga lekker ajax kijken jongen Beckham had alleen al meer voetballende kwaliteit in zijn teennagels dan heel ajax bij elkaar.

17 januari 2014 om 23:57

Door zijn vrouw stond hij ook in de basis bij Manchester United, Real Madrid en was hij zelfs aanvoerder van Engeland... Lachwekkende reactie haha

16 januari 2014 om 13:21

Ik heb hem een aantal keer zien spelen, en ben eigenlijk verrast dat hij naar, met alle respect, een club als RKC gaat. Denk dat het zeker een versterking is. Snelle buitenspeler met een neusje voor de goal.

Degelijke passeer actie, zeker een versterking voor RKC denk ik. Maar heb hem al een tijdje niet aan het werk gezien (lees, een paar maanden)

Kijkend naar de teams waaraan hij is uitgeleend lijkt het me niet een heel groot talent.

16 januari 2014 om 14:30

Dus jij weet het verschil in niveau tussen Stevenage en RKC Waalwijk?

16 januari 2014 om 14:39

Kijk niet wekelijk naar de League one nee denk ook niet dat ik me kan vermaken met dat type voetbal, maar Boreham Wood de laatste club waar hij aan werd uitgeleend is semi prof niveau in Engeland.

16 januari 2014 om 14:48

Ja, dat weet ik, maar alleen naar statuur van clubs gekeken weet je niet hoe goed Boreham Wood is t.o.v. Rkc. Nou zal Boreham Wood wel van lager niveau zijn, maar Stevenage twijfel ik over of dat zoveel minder is dan Rkc? Mensen die het beter kunnen inschatten?

16 januari 2014 om 14:55

Nou als je ploegen hebt zoals Wolverhampton in de league one waar pakweg 20.000 mensen wekelijks voor staan te springen, kan ik concluderen dat sommige clubs in die divisie groter zijn dan enkele in de eredivisie. Ik kijk the Football League Show en al hoewel het een spannende competitie is, heb je vaak een vaste top 8 en af en toe als uitblinker een promovendus ofzo. Maar onderschat die competitie zeker niet !

17 januari 2014 om 14:59

Nu is Wolverhampton naar mijn mening meer een Premier League/Championship-team die nu ver is afgezakt, maar ik denk dat RKC gelijkwaardig is aan een League One-ploeg

Je kunt natuurlijk ook gewoon meer vertrouwen geven aan Beauguel, topspits voor het niveau rkc

Ik heb eigenlijk nauwelijks iets van hem gezien of gehoord, weet er dus vrij weinig over te zeggen als Arsenal-fan. Duidelijk is dat hij in de jeugd in ieder geval Afobe voor zich heeft. Afobe is daarentegen wel potentieel rijp voor de Premier League denk ik.

Dat is deze Anthony Jeffrey niet. Hij is uitgeleend geweest aan clubs op het derde niveau en volgens mij is de Conference League zelfs niveau 5. Misschien zit ik ernaast, maar dan heb ik niet meteen het idee dat we hier te maken hebben met een topper. Maar wie weet bloeit hij helemaal op bij Rkc.

http://www.youtube.com/watch?v=ykdwz1fhsmg

Veel meer dan dit kon ik niet vinden. Tja, dan zie je ook dat 'arsenal jeugd' echt niet meer voorstelt dan de jeugd van Nederlandse topteams...

16 januari 2014 om 16:26

Op basis van een video van 1 redelijk onbekende Arsenal-jeugdspeler?
Sterke onderbouwing hoor...

16 januari 2014 om 16:44

Nee jong. Kijk eens naar de fimpjes van Jong Arsenal. Het valt echt vies tegen, het niveau, de supporters, etc.

16 januari 2014 om 16:50

http://www.youtube.com/watch?v=ev7tditjdpq

Dit al gezien?
Je overdrijft verder ook wel, het gaat bij Arsenal in de jeugdreeksen om het individu, niet de ploeg. verder pelen ze tegen jeugdploegen die totaal niet meewerken aan het concept 'wengerball', dan worden ze ook weggespeeld.

Het niveau in Nederland is echt niet veel beter naar mijn mening, ik kijk ook af en toe een jeugdwedstrijd van Ajax of feyenoord, en die zijn vaker dan niet ook armoeigg, en dat is het geval bij de meeste jeugdteams.

Castelen en de oude Rommedahl zijjn langdurig geblesseerd, Castelen is zelfs alweer terug in Hamburg......
Vandaar!
Ook niet mijn keuze, want ik vind Damiano Schet ee n prima rechtsbuiten, alleen Erwin blijft m links opstellen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren