Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

United-talent wil Ronaldo begrijpen: ‘Hopelijk kom ik achter zijn waarheid'

Laatste update:

Anthony Elanga probeert de uitspraken van Cristiano Ronaldo te begrijpen. De 37-jarige Portugees zei eerder deze week in het veelbesproken interview met Piers Morgan onder meer dat ‘jonge spelers in een ander tijdperk leven, hun honger weg is en ze tegenwoordig alles makkelijk kunnen krijgen.’ Elanga herkent zichzelf daar niet in.

De twintigjarige Zweed brak vorig seizoen door bij Manchester United na de komst van interim-manager Ralf Rangnick. Elanga kwam tot 27 optredens voor the Red Devils, waarin hij drie keer scoorde en twee assists gaf. De buitenspeler geeft in gesprek met het Zweedse Aftonbladet aan dat Ronaldo het niet per se over hem had. “Hij spreekt jonge spelers in het algemeen aan, niet per se mij. Ik ben altijd honderd procent gefocust op alles wat ik doe.”

Ronaldo vertelde in het desbetreffende interview dat hij meestal als eerste op de club is en als laatste weer weggaat. Soms volgen andere spelers zijn voorbeeld, maar dat gebeurt niet vaak. “Er zijn veel telefoons en er is afleiding van technologie”, zegt Elanga daarover. “Het is voor jonge spelers makkelijk om afgeleid te raken of om de focus te verliezen. Ik focus me alleen gewoon honderd procent op mijn werk en mijn ontwikkeling als speler.” Jonge spelers en talenten bij de club kijken erg op naar Ronaldo, zegt de Zweed.

“Jonge spelers bij United luisteren juist naar hem. Het is best moeilijk: iedereen heeft zijn eigen telefoon en ik heb zowel vrienden in Manchester als in Zweden. Die wil ik op de hoogte houden. Wat Ronaldo dan precies bedoelt? Dat weet ik niet. Hopelijk kom ik achter zijn waarheid.” Elanga gaat de vijfvoudig winnaar van de Ballon d’Or waarschijnlijk niet meer terugzien op Carrington na het WK. United probeert Ronaldo naar verluidt namelijk aan te klagen wegens contractbreuk en heeft de Portugees verteld dat hij niet meer terug hoeft te keren.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Elanga mag god op zijn blote knieën bedankten dat hij überhaupt een minuut speelt bij United heeft niets te zoeken in het eerste team, is echt een matige talentloze speler.

19 november 2022 om 15:25

Heb je het nu over Elanga of over Ronaldo?

19 november 2022 om 15:25

Nou beetje overdreven niet. Geef die jongen de tijd. Kunt nog lang niet oordelen dat het niks is.

19 november 2022 om 15:56

Je ziet toch gelijk dat het een modale speler is die niets speciaals heeft, heeft niets te zoeken in het eerst van United.

19 november 2022 om 15:25

Kijk, dat Elanga geen niveau Ronaldo is en nooit gaat worden dat mag duidelijk zijn. Maar deze jongen zegt niks verkeerds en snap jouw kansloze opmerking dan ook niet helemaal.Ronaldo heeft tegen alles aangetrapt wat een Manchester United logo heeft en het beste voor beide partijen is dat hij na het wk elders werk gaat zoeken.

19 november 2022 om 15:41

Evenveel G/A in de Premier League dit seizoen als jouw held in aanzienlijk minder speelminuten.

19 november 2022 om 15:48

Elanga kun je toch nooit daarin vergelijken. Nu doet hij het wat beter als Ronaldo, maar laat hem maar eerst topscoorder worden in de Champions League of een paar Gouden Ballen winnen. Ik snap enigzins je reactie betreft Aqua, die totaal niet objectief is als het gaat om Ronaldo

19 november 2022 om 16:25

Als je het zo wilt bekijken maak mij maar wakker als hij een seizoen draait zoals Ronaldo bij Real

19 november 2022 om 19:22

Niet te serieus nemen. Het is een sarcastische overdrijving. Ronaldo is een van de besten ooit.

20 november 2022 om 00:04

We leven toch in dit seizoen? Op dit moment is de vergelijking realistisch.

Hou toch op aqua,jij bent samenn met japie,kaka de grootste grappenmakers van vz. Eigenljjk net zoals ronaldo vreselijke narcisten. Alles maar op andere proberen te schuiven,ronaldo is al jaren over ze top heen ook al scoorde hij,voegt 0,0 aan heg spel toe. Is voetballend niveau kkd,als ie niet scoort heb je niks aan hem.

19 november 2022 om 15:46

Dan ben ik ook de grootste grappenmaker volgens jou. Ronaldo is één van de allerbeste aller tijden. Wat hij en Messi voor het voetbal hebben betekent de afgelopen 15 jaar is niet te beschrijven. Het interview is niet sjiek omdat hij onder contract staat, maar hij heeft wel een punt als het gaat om de mentaliteit van jonge spelers/mensen tegenwoordig in deze maatschappij.

19 november 2022 om 16:18

Ik weet niet of hij daar gelijk in heeft. De oude Grieken hadden het honderden jaren voor Christus namelijk al over "de jeugd van tegenwoordig". Dat ze lui zouden zijn, arrogant etc. Ik denk dat hier eerder sprake is van een generatiekloof. Om het wat breder te trekken: de verloedering van de maatschappij zie ik namelijk ook heel erg terug bij mensen die je met de beste wil van de wereld geen jongeren meer kunt noemen.

19 november 2022 om 16:31

Wás een van de beste aller tijden. Geef je zelf ook een beetje aan met 'wat hij en Messi voor het voetbal betekend hebben'.

19 november 2022 om 16:32

Wat een onzin. Ronaldo is een van de beste ooit geweest. Zijn niveau is wat minder dit seizoen maar zeker geen kkd. Denk dat eerder jij één van de grootste grappenmakers bent.

19 november 2022 om 17:25

Je hebt helemaal gelijk. 5 CL winsten en een EK titel waarin Ronaldo van cruciaal belang was op die toernooien, maar hij heeft nooit wat gekund

19 november 2022 om 17:29

Jaman japie hij was al die toernooien inderdaad de reden dat ze alles wonnen… alles alleen maar door ronaldo inderdaad.

19 november 2022 om 17:48

Alleen is iets anders dan cruciaal wat Japie beschrijft. Wat een gehaat op de prestaties die Ronaldo geleverd heeft. Ronaldo en Messi ga jij en ik de komende jaren niet meer zien qua impact op het spelletje en nee ook geen Mbappe en Haaland.

19 november 2022 om 17:49

@FR-Berend Niet alleen maar door Ronaldo, maar iedereen weet dat hij een enorm aandeel had in het winnen van die prijzen

19 november 2022 om 18:09

Nouja jaren over ze top valt ook wel mee. Vorige jaar nog belangrijk met zijn doelpunten.

Het grootste probleem is, dat hij Ronaldo het niet meer kan opbrengen wat hij aantal jaren geleden deed. Wellicht dat hem ook irriteert. Laatste Europese wedstrijd zag het ook niet geweldig meer uit van Ronaldo.
Wat Elanga ook zegt, daar moet Ronaldo echt mee uitkijken. Niet alle jongeren zijn niet zo, sommige willen echt er alles uithalen.

Dat Ronaldo zoiets zegt betekent natuurlijk niet gelijk dat t over elanga gaat, het gaat meer over het algemeen en daar heeft hij gewoon een punt.

19 november 2022 om 21:58

Maar is dat het argument van Ronaldo om je zo te gedragen? Als je echt van een club houd ga je niet moddergooien zonder inhoud..

Maarja cry baby lijkt wel zijn zin te krijgen nu.. het is niet de 1e keer dat hij deze truck uithaalt.. interview geven, zeiken over club en dan naar de volgende club..

Er valt hier niets te begrijpen. Wanneer je Ronaldo aantrekt en hem overhaalt United boven city te kiezen dan ben je indirect verplicht, een toptrainer te halen en de team te versterken. Een beetje hetzelfde alsof je een relatie met een model aangaat die je op vakantie hebt leren kennen met dure kadootjes versiert en na het trouwen op marktplaats gaat naar dure kadootjes, haar uit eten neemt bij de plaatselijke shoarma zaak. Helaas is niet alleen Ronaldo maar ook eerder Mourinho etc hierin getrapt. United is geen grote club meer maar gedraagt zich nog wel groot.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren