Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

United-legende mist het gras: ‘Als er iets komt, sta ik daarvoor open’

Laatste update:

Paul Scholes won tussen 1993 en 2011 talloze prijzen met Manchester United en in het seizoen 2012/13 keerde de middenvelder nog even terug op Old Trafford. Daarna zette de nu veertigjarige Engelsman definitief een punt achter zijn imposante carrière, maar Scholes mist het voetbal.

/

Samen met zijn voormalig ploeggenoten Ryan Giggs, Nicky Butt en de broers Phil en Gary Neville heeft Scholes wel vijftig procent van de aandelen van Salford City in zijn bezit; de andere helft behoort toe aan Valencia-eigenaar Peter Lim. Scholes stond vorig seizoen als interim-coach tijdelijk voor de groep bij de bescheiden club, die promoveerde naar het zevende niveau van Engeland.

De oud-middenvelder zou het wel zien zitten om verder te gaan in het trainersvak. “Klopt, ik heb niet veel gedaan bij Salford, maar ik heb er wel van genoten”, vertelt de 66-voudig Engels international aan the Guardian. “Dat mis ik denk ik wel aan voetbal; dag in dag uit bezig zijn met een team, een ploeg klaarstomen voor de wedstrijd op zaterdag of jezelf klaarstomen. Dat is het moeilijkste.”

“Als er iets op mijn pad komt wat me interesseert, dan sta ik daarvoor open”, maakt Scholes duidelijk. In 2013 sloeg hij nog een aanbod van het bescheiden Oldham Athletic af, maar de voormalig topvoetballer zou er geen problemen mee hebben om op een lager niveau aan de slag te gaan. “Het boeit me dan niet dat mensen relatief weinig kwaliteit hebben, ik denk niet dat ik gefrustreerd zou raken.”

Denk je dat Paul Scholes snel aan de slag gaat als trainer?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik gun het hem van harte. Benieuwd wat voor een trainer er in hem schuilt. Niet elke Goedemiddag voetballer is automatisch een goede trainer. Juist de iets minder bedeelde voetballers worden vaak de grotere namen in de trainerswereld.

13 augustus 2015 om 14:44

De titel leek mij te suggereren dat Scholes weer zin had om de kicksen op te pakken (zoals het gerucht ook gonsde bij Ronaldo).

Hij bezat in het spel in ieder geval de leider-kwaliteiten, leest het spel als geen ander was iemand die het team op sleeptouw nam, een enorme winnaarsmentaliteit, hij is ook wel assertief, heeft een naam die voor ontzag zorgt bij veel jonge spelers! Ik zie het hem graag eens proberen als trainer hij bezit in ieder geval de potentie om een goeie coach te worden, of het ook zo uitpakt moet de tijd uitwijzen!

Scholes is nou echt zo'n speler die op oudere leeftijd nog een behoorlijk niveau kan halen. Zijn gevoel voor positionering kiezen en die geweldige traptechniek van hem zijn kwaliteiten die je nooit verleerd. Het moet alleen op een wat lager niveau waarbij het tempo net wat lager ligt. Hij is zeker een van de beste middenvelders die ik ooit heb gezien.

13 augustus 2015 om 09:24

Volgens mij wil hij als trainer aan de slag en niet meer als speler.
Als speler is het denk ik ook mooi geweest. Zonde om na zo'n carrière nog weer te starten op een laag niveau.

13 augustus 2015 om 09:35

@robertfcg

Je hebt gelijk. Ik dacht dat hij als trainer verder wou gaan maar eventueel ook wel weer op een lager niveau zou willen voetballen. Dat heb ik verkeerd begrepen

13 augustus 2015 om 09:58

Met de kwaliteiten die Scholes beheerst/beheerste kan hij een team heel veel leren. Ik zie hem een laag team nog wel een paar keer promoveren. Hij is typisch zo'n speler die de leiding kan nemen. En over die kwaliteiten; hij stond altijd op het middenveld, hij heeft te maken gehad met verdedigen, aanvallen en met veel visie op het hoogste niveau. Laat hem zijn ervaringen delen met zo'n team. Met iemand als Paul als trainer word je gelijk erg gemotiveerd, lijkt me!

13 augustus 2015 om 14:46

@ Filip_chelsea

Komt door de titel, het gras missen is tekenender voor iemand die er nog op speelt

Scholes zou best een Davids rol opzich kunnen nemen, maar dan ook wel op hetzelfde niveau als Edgar, ik weet niet of Paul daar nog zin in zou hebben! Plus ik weet ook niet of hij nog enigzins fit is.

Nou Van Gaal maak de fans nog blijer en voeg hem aan de trainersstaf toe ongetwijfeld een meerwaarde.
Giggs en Scholes bij Manu als trainers zou prachtig zijn.
dan heb je volgend jaar hopelijk Giggs als hoofdtrainer en Scholes erbij.

wel aardige speler, goede trap. Ik vind dat hij altijd wel overschat werd. Ik denk dat dit wel een mooi begin is voor hem om te beginnen als trainer

13 augustus 2015 om 10:24

Aardige speler en overschat? hij is een legende bij Manu en heeft amper een slechte wedstrijd gespeeld zelfs toen hij even gestopt was en later weer als speler doorging was hij 1 van de betere op het veld.
Met alle respect maar ik denk dat jij hem nu onderschat met wat voor waarde hij is geweest voor Manu.

Ja bij Manu altijd wel degelijk oftewel aardig gespeeld. Maar als hij zo goed is als jij beweert, waar was hij dan om het Engelse nationale team op sleeptouw te nemen? Ja als je langer dan 8 jaar bij Manu speelt word je daar al een legende genoemd, dus dat vind ik niet zo speciaal.

13 augustus 2015 om 10:49

mijn god ik zie jou termen als aardige speler en overschat gebruiken over scholes. als ik jou was zou ik eerst even goed kijken naar de kwaliteiten van scholes en dan pas terug komen. scholes is zonder twijfel 1 van de beste spelers van de afgelopen 25 jaar en naar mijn mening de beste centrale middenvelder van de afgelopen 25 jaar. en de reden dat hij de Engelse ploeg niet op sleeptouw kon nemen was omdat hij altijd als links mid gebruikt werd aangezien hij dat beter kon als lampard en gerrard en ze verder geen echte linkermiddenvelder hadden. deze man beheerst het tempo van een wedstrijd, zijn passes zijn ongekend, hij heeft ook nog een neusje voor je de goal, en dat afstand schot was ongelofelijk. hij was alleen niet een speler die graag in de spotlight stond is daardoor minder belicht geweest gedurende zijn carrière en daardoor naar zeer onderschat.

13 augustus 2015 om 10:49

Een legende als Pirlo noemde Scholes de beste tegenstander vond tegen wij hij gespeeld heeft. Scholes staat ook als enige Premier League (ex)speler in het CL dream team van Pirlo.

Xavi noemt Scholes de beste centrale middenvelder ter wereld.

Dat soort lofuitingen van zulke spelers geven toch wel aan dat Scholes een speciale speler was.

13 augustus 2015 om 11:20

Sterker nog, Zidane noemde hem zijn moeilijkste tegenstander ooit. Denk dat die er wel kijk op had.

Ja achja als hij zo goed was dan stond hij gewoon centraal op het middenveld bij Engeland en bracht hij ze wat verder tijdens een eindtoernooi dan de groepsfase..

13 augustus 2015 om 13:21

Dus jij vind dat er toen die tijd geen legendes samen met scholes op het veld hebben gestaan?
Je zou t ook zo kunnen zien dat het een veelzijdige spelers was en ook gewoon op die positie goed speelde.

13 augustus 2015 om 13:46

98 kwartfinale, 2002 kwartfinale, 2004 kwartfinale. He? Hoe bedoel je verder dan de groepsfase? Ben jij 1 jaar ofzo en typt pappa voor jou? Stop Messi in het nationale team en hij zou op een amateur lijken. Het Engelse team is vervloekt.

wk 98 achtsefinale, ek 2000 groepsfase,wk 2002 idd kwartfinale, 2004 idd ook kwartfinale. Dus ik weet niet waar jij vandaan komt maar wat jij zegt klopt dus ook niet . Misschien moet je maar eens die scholes bril afdoen.
Nou oke hij heeft ze 3x door de groepsfase gesleept. Maar als hij iets meer tegenstand krijgt haakt hij meteen af. Ik denk dat mijn punt duidelijk was, gewoon niks gepresteerd met het nationale team. Daarnaast is het toch lachwekkend dat je dan iemand een legende noemt haha. Nog nooit een halve finale op een eindtoernooi gespeeld. En in zijn hele legendarische carriere 4 eindtoernooien gespeeld, laat me asjeblieft niet lachen hahahahahahaaha, later Gortonred

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren