Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Union Berlin blokkeert transfer van Sheraldo Becker naar de Premier League

Laatste update:

1. FC Union Berlin laat Sheraldo Becker niet naar Everton vertrekken, zo weet de Duitse tak van Sky Sport. De 27-jarige aanvaller moest het gat opvullen dat de naar Newcastle United vertrokken Anthony Gordon op Goodison Park heeft achtergelaten. Everton heeft voor zover bekend geen officieel bod gedaan op Becker en hoeft dat dus ook niet meer te doen. Union wil de selectie tot het einde van het seizoen bij elkaar houden.

Everton raakte met Gordon een van zijn weinige smaakmakers kwijt. The Toffees maken een waardeloos seizoen door en bivakkeren momenteel op de negentiende plaats in de Premier League, twee punten onder de degradatiestreep. Het kwam Frank Lampard al op ontslag te staan en opvolger Sean Dyche had met Becker de weg omhoog in kunnen slaan.

De Surinaams international beleefde een flitsende seizoenstart met zes treffers en drie assists in de eerste zeven competitieduels. Hoewel zijn productie daarna terugliep, staat hij er nog altijd goed op in het buitenland. Union wil Becker dus alleen niet laten gaan. Die Eisern beschouwen de Amsterdammer als sleutelspeler in de titelrace en daarom is een transfer onbespreekbaar.

Union, de huidige nummer twee van de Bundesliga, verwelkomde maandag Isco al als nieuw selectielid. De dertigjarige spelmaker zag een avontuur bij Sevilla compleet mislukken en tekende daarom voor anderhalf seizoen in de Duitse hoofdstad, met optie op nog een jaar. Becker speelt sinds juli 2019 bij Union, maar ontpopte zich pas dit seizoen als uitblinker. Hij staat net als ploeggenoot Danilho Doekhi binnenkort tegenover zijn oude club Ajax in Europa League-verband.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Union Berlin, Everton: twee prachtige volksclubs. Toen Nottingham een poging deed, zei Becker dat hij geen wintertransfer zou maken. Ik verwacht dat hij in Duitsland blijft.

31 januari 2023 om 10:10

De keuze tussen Nottingham en Everton lijkt me dan idd op dit moment ook een makkelijke. En als ie Forest dan al afwijst, waarom dan op dit moment naar Everton, een club waar het al een aantal jaar chaos is. Een beetje zoals bij Schalke. Schitterende clubs, met een leiding die er de ballen van snapt. Voor Everton te hopen dat de club snel aan een verstandige eigenaar verkocht wordt.

31 januari 2023 om 12:13

Kan Ajax niet Bergwijn naar Everton sturen. Everton is denk ik wel zo gek om 40 miljoen te betalen. Ajax heeft dan voorin ook weer wat meer rust en heb je iig je geld terug voor Bergwijn.

Financieel snap ik de stap. Maar Union draait een mooi seizoen, waarom zou je dat weg gooien voor Everton. Die club draait voor geen meter. Die eigenaar voert een groot wanbeleid. Wacht dan op een andere mooie club en maak in ieder geval dit mooie seizoen af bij Union.

31 januari 2023 om 09:48

Er is weinig reden voor Becker om nu naar Everton te gaan inderdaad. Tenzij ze hem een ongelofelijk pakket aanbieden komen dergelijke clubs ook wel bij hem uit aan het einde van het seizoen inderdaad.

Becker speelt uitsluitend basis voor Union en hoewel VZ wel een beetje zijn terugval in vorm qua productie wegmoffelt (1 goal en 1 assist de laatste 11 wedstrijden is niet veel natuurlijk) zo is hij wel voor 35 procent van de doelpuntenproductie van Union in de Bundesliga verantwoordelijk geweest, en dat maakt van hem een onmisbare spil in het elftal.

31 januari 2023 om 09:52

Nieuwe uitdaging, droom om in Engeland te spelen, mooie club etc. Er zijn echt tal van redenen te verzinnen. Niet iedereen denkt hetzelfde.

31 januari 2023 om 10:11

Toch wel bijzonderder om met Union CL-te halen (en misschien zelfs de titel te winnen) dan misschien krap degradatie ontlopen in Liverpool.

Dan kan ie van de zomer ook wel naar een West Ham ofzo.

31 januari 2023 om 10:22

Misschien vind ie West Ham wel niks. Of misschien heeft West Ham geen interesse.

31 januari 2023 om 12:24

Ja en met Union speel je nog Europa League en doe je dit seizoen bovenin mee. Bij dit Everton valt geen eer te behalen.

Financieel toch prachtig voor hem. Plus Suriname heeft dan een international die in de Premier League speelt hoe vet is dat

31 januari 2023 om 10:33

Dat is wel vet, ervan uitgaande dat ze er ook in blijven.

Becker, de man die m.i. een WK 'verspeelde' door te kiezen voor Suriname.

Lastige keuze, de PL is natuurlijk het hoogst haalbare, maar hij heeft het goed bij Union in een hele mooie competitie. Everton is natuurlijk andere koek. Van de top van en Bundesliga naar een (weliswaar) mooie club die tegen degradatie strijdt.

31 januari 2023 om 10:53

WK verspild of trots om uit te komen voor ze land? Waarom hebben Surinamers zo weinig eergevoel i.t.t Marokkanen of Turken? Ze kiezen altijd blind voor NL.

Becker is een garantie voor doelpunten en dreiging. Kan Everton uit de brand helpen. Na het ontslag van Lampard heb ik niets meer met de club, een van de meest slecht gestuurde clubs uit Europa ( van formaat ).

Gewoon lekker blijven in plaats van naar het slangenkuil gaan dat Everton heet. Union beleeft een fantastisch seizoen waarbij hij enorm gewaardeerd wordt daar. In Engeland moet die gaan strijden voor degradatie en met een bestuur dat de club helemaal om zeep heeft geholpen met het wanbeleid de afgelopen jaren.

Is Sheraldo geen publiekslieveling, tevens zou ik er blijven want wie wilt nou bij Everton spelen? Al jaren wanbeleid, het is alsof je een Ferrari inruilt tegenover een Ford KA.

Van strijden om de titel en Europese kwalificatie naar strijden om degradatie en alle gevolgen van dien. Ik zou het wel weten. Mogelijk zit er een nieuwe contract bij Union in om het financiële argument om voor Everton te kiezen te verzwakken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren