Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Unicum voor Kane: ‘Gefeliciteerd, maar waarom duurde het zo lang?’

Laatste update:

Harry Kane hielp Tottenham Hotspur zondag diep in blessuretijd aan een punt tegen Liverpool (2-2) en maakte zijn honderdste doelpunt in de Premier League. Alan Shearer is de enige die minder wedstrijden dan de spits van the Spurs nodig had om die mijlpaal te bereiken: 124 om 142 duels.

“Harry, gefeliciteerd met je honderd doelpunten in de Premier League. Waarom duurde het zo lang?”, glimlacht Shearer in een videoboodschap aan Kane, die is verspreid door de officiële kanalen van de Premier League. Je hebt geweldig karakter getoond door die tweede penalty te nemen. Dat is wat en wie jij bent. Gefeliciteerd en een fijne avond.”

De 24-jarige Kane liet na afloop weten dat hij nog lang niet klaar is met scoren. Shearer is met 260 doelpunten de recordtopscorer van de competitie en Kane hoopt dat aantal in de toekomst te benaderen. “Laten we het hopen. Hij staat nog ver van mij vandaan en heeft ongelooflijk veel goals gemaakt, maar het is al geweldig dat ik bij de 100 club zit.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha geniaal. Kane is echt een topper. Een van de weinige voetballers van wie ik nog kan genieten van zowel kwaliteit als karakter. Geen glamourboy of aansteller, maar gewoon een typisch Engelse vechter met een neusje voor de goal. Eigenlijk moet hij nooit weggaan bij spurs.

5 februari 2018 om 00:01

Eens, alleen jammer van z’n schwalbe vandaag. Dat schaar ik onder aanstellerij.

5 februari 2018 om 00:28

Ja was een gekke actie. Snap ik echt niet, vind het niet bij zijn karakter passen.

5 februari 2018 om 11:08

Past er aan de andere kant wel bij. Kane zal alles doen om te winnen. Een schwalbe is niet gebruikelijk voor hem, maar het doel heiligt de middelen uiteindelijk. Dat is ook Harry Kane.
Verder ontzettend knap om op deze leeftijd al 100 pl goals te hebben. Ben benieuwd waar hij over een paar jaar staat

5 februari 2018 om 07:31

Het zou ook wel eens heel verkeerd af kunnen lopen als hij vertrekt bij Spurs. Hij zit perfect op zijn plek. Het probleem voor hem en de club is alleen dat hij op een gegeven moment prijzen zal willen pakken. En als dat te lang gaat duren dan zie ik hem vertrekken. En gezien Engelsen het liefst in Engeland blijven en de Premier League als heilige graal zien kan hij maar zo naar een concurrent gaan..

Kane heeft echt een hele goede knal in de benen niet normaal.

Ik blijf het zeggen, Kane is een klasse spits, maar wanneer gaat hij het nou laten zien tegen de grote clubs want eerlijk gezegd is hij dan meestal wel erg onzichtbaar. Een Suarez, Lewa, Griezmann, Auba vind ik echt wat beter dat Kane.

5 februari 2018 om 01:20

Tegen Real was hij best goed toch? In de PL vond ik hem wel matig tegen City

5 februari 2018 om 11:09

Ik geef het niet graag toe, maar Kane is tegen Arsenal bijna een garantie voor goals. In die topper is hij altijd een plaag

5 februari 2018 om 07:14

Suarez speelde op die leeftijd nog bij ajax, auba in frankrijk. Griezman bij real sociedad. Griezman is bij 3 goals meer betrokken geweest dan Kane, maar had daar 10.000 minuten extra voor nodig. Kane heeft er 100 inliggen in de PL. Je Vergelijking gaat natuurlijk totaal niet op. Totaal 276 wedstrijd, 157 goals en 36 assist. Daar zou een gemiddelde spits blij mee in zijn hele carriere.
Tegen City 6 gespeeld bij 3 goals betrokken door goal of assist, liverpool 7 wed 7 goals betrokken.arsenal 7-6, chelsea 9-6. Alllen tegen united lukt het hem minder. In CL 8 wedstrijd en bij 10 doelpunten. Die jongen is 24 pas, as die enigzins normaal fit blijft schiet die elk engels record aan flarden als die doorgaat zo.

5 februari 2018 om 11:06

Maar kijk ook naar het team waar Griezmann in speelt. Atletico creeert minder kansen dan Tothenham, wat een goed draaiende voetbalmachine is.

5 februari 2018 om 11:11

Sinds wanneer is Tottenham een goed draaiende voetbalmachine? Veel punten laten liggen de laatste tijd, alleen tegen United was het weer erg sterk. Tottenham is echt geen machine zoals City bijvoorbeeld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren