Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Unicum bij Oranje: ‘Mooi dat Van Gaal die belofte is nagekomen’

Laatste update:

Michel Vorm werd zaterdag in de slotfase van de troostfinale tussen Brazilië en Nederland (0-3) speeltijd gegund door Louis van Gaal. Daarmee kwamen alle 23 spelers van het Nederlands elftal in actie op het WK, een unicum. Vorm was blij met de beslissing van de bondscoach om hem in te brengen, al had hij liever gezien dat hij eerder in het toernooi binnen de lijnen was gebracht.

“Ik wist dat ik erin zou komen want dat had de trainer beloofd. Mooi dat hij die belofte nakomt”, vertelde de blije doelman in gesprek met de NOS. Hij was blij met de vroege voorsprong van het Nederlands elftal. “Als we het vroeg zouden beslissen, kon ik er nog wat langer in. We hadden de controle, dus ik wist dat ik er nog in kon komen. Dat is gelukkig gebeurd.”

Vorm staat in Engeland bekend als een penaltykiller, maar in de kwartfinales tegen Costa Rica was het Tim Krul die in de noodzakelijke strafschoppenserie het doel van Oranje verdedigde. “Ik had daar ook willen staan, maar het was een goede beslissing van de coach, bleek achteraf. Hoewel: ik had er dan drie penalty's gestopt”, knipoogde Vorm.

Michel Vorm had de hele wedstrijd tegen Brazilië moeten keepen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dan weten alle azijnpissers die het respectloos vonden het nu ook..

13 juli 2014 om 01:55

Ja mensen moeten altijd wat te zeiken hebben.

13 juli 2014 om 02:55

“als we het vroeg zouden beslissen, kon ik er nog wat langer in. We hadden de controle, dus ik wist dat ik er nog in kon komen. Dat is gelukkig gebeurd.”

Hij zegt toch duidelijk dat hij liever eerder erin was gekomen, want voor zover ik weet was de wedstrijd al redelijk beslist met een 2-0 voorsprong en een ongevaarlijk Brazilië. Ik vind het nog steeds respectloos hoor. Ieder pannenkoek kon zien dat Nederland dit niet meer weggaat geven, Krul mocht een held zijn, Cillessen heeft alle wedstrijden gekeept, gun hem tenminste 20 minuten om hem daadwerkelijk ook het gevoel te geven dat hij heeft gespeeld.

Ik vind het persoonlijk respectloos, fijn voor Vorm dat hij blij is en dat hij er goed mee omgaat. Maar het zou leuker en mooier zijn geweest als Van Gaal hem er gewoon eerder in bracht.

13 juli 2014 om 03:38

Eehm de 2-1 had echt zomaar kunnen vallen, Vorm geeft dat zelf ook toe, Brazilië was een paar keer nog gewoon gevaarlijk, met die vrije trappen die gegeven werden als voorzetten, die vrije trappen op doel, schoten van Oscar en Ramires, het kan zomaar 2-1 worden en dan gaat Brazilië aanzetten. Zoek eens niet zoveel het negatieve in alles en wees gewoon realistisch.

13 juli 2014 om 12:30

Je het kan zomaar vallen, maar eerlijk gezegd kreeg ik niet het gevoel dat Brazilië zou scoren. En Vorm is toch wel een redelijk goede keeper of heb ik het verkeerd en is het een grabbelaar à la Romero? Ik weet het serieus niet.

Ligt het aan mij, of lijkt Vorm heel erg op een zekere Chileen?

On:
Mooi dat Vorm nog zijn minuten kon pakken. Een prima keeper en goed dat ze elkaar scherp hielden. Of Vorm er 3 had gestopt weet ik niet, maar zelfvertrouwen heeft hij i.i.g.

13 juli 2014 om 02:07

Het ligt aan jou

Mooie reactie van vorm.
Hieruit alleen al kan je constateren dat het met de sfeer binnen de groep prima gesteld is.

Uniek dat de hele selectie speeltijd heeft gekregen. Deze goeie prestatie kan er wel voor zorgen dat er een leegloop komt in de Eredivisie (bmi, De Vrij, Janmaat en Depay)

13 juli 2014 om 03:21

Ja joh? Denk je dat die spelers weg gaan, hoe kom je daar nu bij. Behalve Depay, moeten Janmaat de Vrij weg. BMI kan beter nog 1 jaar blijven en de plek van Stefan overnemen

13 juli 2014 om 13:00

Bmi is al verkocht

Nooit verwacht dat van Gaal dit zou doen, maar het siert hem wel dat hij naar de spelersgroep heeft geluisterd en dit heeft gedaan. Het hele toernooi roepen ze al "we doen dit met alle 23 spelers" en ik denk inderdaad dat dit het geval was. Zelfs Clasie, die als allerlaatste zijn minuten mocht maken (van de veldspelers) liet zien nog een meerwaarde te kunnen zijn!

13 juli 2014 om 02:05

clasie liet met zijn goede spel zien dat hij te laat pas speeltijd kreeg...

Man man man, alsof het wat uitmaak of Vorm in het doel staat of dat bange konijn... Wat zijn trainers toch onzeker, ook Van Gaal blijkbaar.

13 juli 2014 om 05:38

Bang konijn noem jij jasper sorry hoor maar hij is alles behalve bang die jongen straalt een en al concentratie uit

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren