Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Uniboost: PSV haalt de Champions League! 50x je inzet! Max inzet €1

Laatste update:

Voor PSV staat nu al de belangrijkste wedstrijd van het nog prille seizoen op het programma. Een positief resultaat tegen Rangers volstaat voor een plaats in de groepsfase van de Champions League. Zorgt het elftal van trainer Ruud van Nistelrooij voor een geslaagde avond in het volgepakte Philips Stadion? In samenwerking met Unibet blikt Voetbalzone vooruit op de kraker van PSV in de voorronde van het miljoenenbal.

PSV kwam vorige week dinsdag op voorsprong tegen Rangers, dat echter veerkracht toonde en leek te gaan winnen op het eigen Ibrox. De late gelijkmaker van Armando Obispo zorgde voor een goede uitgangspositie voor de Eindhovense club. Na een vrij weekeinde in de Eredivisie, met toestemming van de KNVB, lijkt PSV helemaal klaar voor de tweede ontmoeting met de formatie van manager Giovanni van Bronckhorst.

Zie jij PSV de poulefase van de Champions League bereiken? Profiteer van de UniBoost!

Rangers kende afgelopen weekeinde geen al te beste generale. In de Schotse competitie werden dure punten gemorst in de uitwedstrijd tegen Hibernian (2-2). Ondanks de rode kaart voor John Lundstram leken the Gers drie punten mee te nemen naar Glasgow. In de tweede minuut van blessuretijd echter tekende Josh Campbell voor de gelijkmaker. Hierdoor staat Rangers na vier speelronden twee punten (12 om 10) achter op stadgenoot en eeuwige rivaal Celtic.

Zorgt Rangers voor een stunt in het Philips Stadion? Een uitzege is te spelen tegen een odd van 4.15!

Luuk de Jong tekende in de derde voorronde voor de winnende treffer in het spectaculair verlopen thuisduel met AS Monaco (3-2). De aanvalsleider kwam op bezoek bij Rangers niet tot scoren, wat hem wellicht extra zal motiveren om in eigen huis opnieuw belangrijk te zijn voor PSV. Bij Rangers zal opnieuw veel afhangen van Antonio Colak, die vier keer scoorde in zijn eerste zeven duels voor de Schotse grootmacht. De spits tekende vorige week voor de 1-1 na een schitterende aanval van de Rangers.

Denk jij dat Luuk de Jong opnieuw de grote held van PSV is? Zet dan hier in!

Speciaal voor de Champions League
UniBoost! PSV haalt de Champions League! 50x je inzet! Max inzet is €1, €50 winst. Speel nu!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Welke club bereikt de poulefase van de Champions League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reacties zijn niet zichtbaar.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren