Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Unibet: een odd van 1.80 voor een doelpunt van Brobbey tegen Vitesse!

Laatste update:

Ajax neemt het woensdagavond in de eigen Johan Cruijff ArenA op tegen Vitesse. De Arnhemmers staan momenteel vijftiende en kunnen de punten goed gebruiken. Weet Ajax de koppositie vanavond te heroveren? In samenwerking met Unibet blikt Voetbalzone vooruit op dit Eredivisie-duel!

Bij Vitesse is Phillip Cocu sinds kort de trainer. Sinds zijn overname speelden ze vijf Eredivisie-wedstrijden. Drie daarvan werden verloren en twee keer gingen Cocu en zijn spelers er met de overwinning vandoor. Smet op het prille dienstverband van Cocu bij Vitesse is de vroegtijdige uitschakeling in de TOTO KNVB-Beker. Amateurclub Kozakken Boys was na een penaltyreeks te sterk en kegelde Vitesse uit het toernooi. Vitesse ging afgelopen weekend nog in eigen huis kansloos met 0-4 onderuit tegen Sparta Rotterdam.

Zie jij Ajax thuis tegen Vitesse de koppositie terugpakken?? Een thuiszege en beide teams scoren staat op 2.28!

Ajax staat momenteel tweede in de Eredivisie. De ploeg van Alfred Schreuder heeft een punt minder dan koploper PSV, maar heeft ook een wedstrijd minder gespeeld. Van de tot nu toe twaalf gespeelde wedstrijden in de competitie won Ajax negen keer. Wel hebben de Amsterdammers afgelopen zondag een flinke tik op de neus gekregen. PSV was in de ArenA met 1-2 te sterk. Ook in de Champions League wilde het niet vlotten dit jaar. Ajax werd derde in Groep A achter Napoli en Liverpool en is veroordeeld tot Europa League-voetbal.

Kan Vitesse stunten in de Johan Cruijff ArenA?? De odd hiervoor staat op 17.00!

Lichtpuntje voor Vitesse dit seizoen is de van Wolfsburg geleende spits Bartosz Bialek. De Poolse spits was dit seizoen al drie keer trefzeker. Bij Ajax is Brian Brobbey de belangrijkste doelpuntenmaker dit seizoen. De van Leipzig overgenomen goalgetter scoorde tot dusver acht keer in twaalf Eredivisie-duels.

Zie jij Bartosz Bialek of Brian Brobbey scoren? Bekijk de quoteringen!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Ontvang €40 aan free bets bij €10 inzet. Registreer je op Unibet.nl!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reacties zijn niet zichtbaar.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren