Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Uitnodiging maakt Padt trots: ‘Een waardering voor mijn seizoen’

Laatste update:

Nieuwbakken bondscoach Dick Advocaat nam Sergio Padt donderdag op in de voorselectie voor de duels met Marokko, Ivoorkust en Luxemburg en de doelman hoopt dat hij de schifting overleeft. De 26-jarige Padt speelde voorheen enkel nog voor Jong Oranje.

“Je hoopt er altijd op. Elke keer na een training kijk je op je telefoon, om de selecties na te kijken”, zei Padt zaterdagavond na het duel met AZ voor de camera van FOX Sports. “Nu is het eindelijk zover, daar ben ik wel blij mee. Ik vind het een waardering voor mijn seizoen en ik ben blij dat er aan mij gedacht is.”

Door de (voorlopige) uitnodiging voor het Nederlands elftal zou de interesse in Padt kunnen toenemen, maar hij weet zelf nog niet hoe zijn toekomst eruit gaat zien. “Ik heb nog een contract voor twee jaar. Dat is iets voor de transferperiode”, zei hij tegen RTV Noord. Padt kwam eerder uit voor AA Gent, Ajax, Go Ahead Eagles en HFC Haarlem.

Denk jij dat Sergio Padt de schifting overleeft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En daar is de eerste vreemde keuze..
Ben benieuwd hoelang het duurt voordat dick wordt afgeserveerd door het Nederlandse volk.
Vind het overigens zeer bekrompen om weer Dick voor een groep jonge spelers te zetten, beste moneygrabbing Dick wordt in september ook al weer 70.
Ga je eerst voor verjonging met Blind en nu weer voor iemand die al een paar jaar pensionado had moeten zijn.
Nee het zwalkende beleid van ons aller KNVB gaat er helaas nog steeds niet pp voorruit.

21 mei 2017 om 09:55

Padt is een prima, stabiele keeper en komt me in wedstrijden en interviews altijd als een evenwichtig persoon over. Waarom zou Advocaat Padt niet selecteren, gewoon om hem eens van dichtbij op trainingen bezig te zien, om zijn potentie persoonlijk te bepalen en om te zien of hij als karakter in de groep past. Is niks verkeerd aan. Baat zijn selectie als tweede of derde keeper niet, dan schaadt het ook niet.

En zoveel beschikbare keepers, die momenteel wekelijks op topniveau keepen zijn er niet, Cillessen, Vermeer, Stekelenburg en Vorm bemannen vaker de bank dan ze lief is en een jongen als Krul heeft zichtbaar moeite op zijn oude niveau terug te konen.

21 mei 2017 om 11:47

Precies dit Buitenspelval. Mensen oordelen erg snel maar zonder Padt stonden wij echt een flinke stuk lager. Sinds hij bij Groningen zit blinkt hij wekelijk uit. Dat terwijl voor hem clowns als Davidson en Reijnen spelen.. Deze kerel heeft dit gewoon meer dan verdient. Nee hij zal waarschijnlijk niet in de basis spelen maar het is gewoon een goede keeper.

Zag Padt gisteren stuntelen bij de 2-1 van AZ. Weet niet of deze jongen Oranje matriaal is.

21 mei 2017 om 09:05

Als een keer stuntelen meteen twijfels oproept, had De Ligt nooit geselecteerd mogen worden de vorige keer. Of Zoet, of Veltman, of Karsdorp... etc.

21 mei 2017 om 09:06

Ben het ook helemaal met je eens dat de drie spelers die je noemt ook niet bij het Nederlandse elftal horen..

21 mei 2017 om 10:43

Karsdorp niet in het Nederlands elftal? Right....

21 mei 2017 om 11:34

In potentie wel, op voorwaarde dat hij leert verdedigen. We hebben op dit moment niet de kwaliteit om een tegenstander met de rug tegen de muur te zetten, dus dan moet je verdedigend ook je mannetje kunnen staan. Wat dat betreft kan hij nog veel leren en is Tete daar veel verder in, zelfs zonder wedstrijdritme.

21 mei 2017 om 09:57

Foutjes maakt elke voetballer of keeper op z'n tijd. Bij keepers vallen ze uberhaupt eerder op als zijnde fataal. Ook een Zoet, de andere gegadigde in de voorselectie, ging recentelijk bijvoordeeld lullig in de fout. Fouten maken is inherent aan voetballen.

Padt is voor de eredivisie een uitstekende keeper. Heeft alle 4 de wedstrijden dit seizoen het az geweldig lastig gemaakt. Hij zou niet misstaan als vervanger van zoet denk ik.

21 mei 2017 om 09:07

Precies wat je zegt; een aardige keeper in de eredivisie, precies datzelfde vind ik ook van.Zoet. beide geen hoogvliegers of oranje materiaal.

21 mei 2017 om 09:41

Dan kunnen we het Nederlands elftal wel opdoeken wegens een gebrek aan keepers... Stekelenburg maakte een fout tegen Frankrijk en speelt niet veel, Cilessen heeft genoeg fouten gemaakt en speelt helemaal nooit, Vorm keept al jaren niet etc. Een beetje realistisch blijven is wel goed. Zoet en Padt zijn op dit moment twee van de drie/vier beste keepers die we hebben en ze zijn voor een keeper nog jong.

21 mei 2017 om 10:04

Kom op zeg.

Kan zo 5 keepers opnoemen die beter zijn dan Padt.

Zoet
Cilissen
Krul
Stekelenburg
Vorm
De Roon
De Ruiter
Hahn
Vermeer

Moet ik nog doorgaan? Maar ja Padt heeft een verleden bij Ajax he...

21 mei 2017 om 10:29

Ruiter? Die speelt sws al nooit. Stekelenburg heeft inmiddels zijn basisplek al een tijdje terug.

21 mei 2017 om 10:37

Wat een.onzin..Zowel Zoet als Padt vind ik geen.topmateriaal.
Vind Zoet zelfs te slecht voor PSV.

21 mei 2017 om 10:39

Ja en advocaat ook echt een ajaxman he?
En de knvb had dit seizoen.over het algemeen.meer net Feyenoord geloof ik.

21 mei 2017 om 11:48

@keepertoob

De Roon een betere keeper dan Padt? Dat is nieuw. In iedere geval is De Roon wel een betere controlerende middenvelder dan Padt.

Voor de rest bestaat je lijstje uit keepers die veelal reserve staan bij hun club (cillessen, Stekelenburg, Vorm, Vermeer), een keeper doe compleet uit vorm is (krul) , een geblesseerde keeper (De Ruiter) en een keeper die reserve stond en uitgeleend is aan een club in de marge (hahn).

Verder hebben Cillessen, Vermeer, Stelenburg, Hahn ook allemaal een Ajax-verleden, dus snap ik je laatste punt niet zo.

21 mei 2017 om 11:50

En krul is in huidige vorm beter? Vermeer, ruiter geblesseerd. De roon is een middenvelder, ik denk dat je room bedoelt, maar die is al international van curacao. Hahn zit op hetzelfde niveau, maar dan vind ik het raar dat je geen keeper van Groningen oproept, die det hele seizoen ontzettend belangrijk is geweest, maar wel de keeper van Excelsior, die relatief weinig heeft gekeept. Dan hou je een Vorm over die amper speelt.stekelenburg, 2de keeper Cillissen en een onzettend matige zoet...

21 mei 2017 om 12:42

Dus? Cillessen, krul, stekelenburg, hahn, vermeer hebben ook allen bij ajax gespeeld.

Dus omdat een keeper toevallig uit de beste jeugdopleiding van Nederland komt moet hij maar níet geselecteerd worden?

Zoet bv zit er ook altijd bij en is echt niet beter dan een Padt.
Zelf denk ik dat Padt het niet gaat redden maar advocaat laat op deze manier zien dat als je goed speelt je een kans maakt, dat de huidige internationals er niet zomaar vanuit moeten gaan dat zij wel de vaste keuzes zijn én advocaat kijkt verder dan de standaard spelers om te kijken wie mogelijk nog een goede toevoeging is voor het team (en dat kan ook voor een derde keeper oid zijn, want die heb je ook nodig in een selectie)

Hahaha, wat een zelfoverschatting. Ik gun echt iedereen een persoonlijk succes hoor, ook voor Padt. Maar als hij serieus meent dat hij Nederlands Elftal waardig is, dan heeft hij het echt mis.
Een beloning voor zijn seizoen? Hoezo, was dat zo'n geweldig seizoen dan? Een doorsnee jaar van een doorsnee keeper bij een club die een teleurstellend seizoen heeft gedraaid.

21 mei 2017 om 09:42

Ja het was echt een uitstekend seizoen van Padt. Zonder hem hadden we echt nooit meer de play-offs gehaald, hij heeft zoveel ballen gepakt voor ons. Ik denk dat als Zoet nog zou vertrekken deze zomer, Padt best eens zijn vervanger kan worden.

21 mei 2017 om 22:46

Jij hebt duidelijk weinig van Groningen gezien dit seizoen. Zonder Padt hadden wij met onze FC gewoon nacompetitie om degradatie gespeeld. Hij heeft duidelijk laten zien wel een stap te kunnen maken naar de Nederlandse top op buitenlandse subtob en via die weg een vaste oranje klant te worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren