Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tweede helft begint later vanwege ‘trieste gebeurtenis in kleedkamer RKC’

Laatste update:

De tweede helft van de wedstrijd in de finale van de Keuken Kampioen Divisie Play-Offs tussen Go Ahead Eagles en RKC Waalwijk is dinsdagavond iets later dan gepland begonnen. FOX Sports-presentator Jan Joost van Gangelen spreekt in de rust van een ‘ongelooflijk vervelende en trieste gebeurtenis in de kleedkamer van RKC', zonder verder in detail te treden.

Van Gangelen kondigt aan dat de tweede helft iets later zal beginnen. “Dat heeft allemaal te maken met een heel vervelend incident in de kleedkamer van RKC. De spelers zijn inmiddels wel naar buiten. Net even met Fred Grim en scheidsrechter Dennis Higler in de scheidsrechterskamer overlegd. Fred wilde wat extra tijd voor zijn spelers om bij te komen."

"De familie van degene om wie het gaat moet nog worden ingelicht", vervolgt de presentator, die niet in detail treedt, maar wel laat doorschemeren dat het om een medisch ongeval gaat. "Hij is wel weer gewoon bij kennis. Er is een ambulance onderweg, maar daarom gaan we dus wat later aftrappen. Grim heeft wel gezegd: ‘Ik heb geen idee wat voor invloed het verder heeft op mijn spelers.’ Hij heeft gezegd: ‘We moeten maar weer zo snel mogelijk gaan voetballen, want dat lijkt me het beste.’ Dat vindt Higler ook. Ongelooflijk vervelende en trieste gebeurtenis."

Halverwege de tweede helft meldt FOX Sports-commentator Leo Driessen dat de clubarts van RKC in de rust onwel werd. Hij is inmiddels naar het ziekenhuis en aanspreekbaar, verzekert Driessen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vervelend hopen dat het niet fataal wordt verdienen het veel meer dan GAE.

28 mei 2019 om 20:02

Staat helaas al 3 - 2 voor GAE.

28 mei 2019 om 20:16

Op basis van wat?? Over het hele seizoen gezien verdienen de Eagles het meer dan Rkc.

Klinkt alsof er iemand onwel is geworden. Laten we hopen dat het meevalt en dat er geen blijvende schade is. Maar als Grim aangeeft dat het een "trieste" gebeurtenis is, is het natuurlijk geen gewone blessure.

28 mei 2019 om 20:03

Het is de clubarts, wordt zojuist gemeld. Onwel geworden maar bij kennis. Sneu.

Hopen dat het niks ergs is (met verdere consequenties).

In ander draadje wordt gesproken over hartinfarct... heftig...

Hoe kan je nou in godsnaam hervatten? Denk dat er genoeg reden was om te staken je ziet gewoon hoe RKC over het veld loopt en goahead daar dankbaar gebruik van maakt triest dit... alles voor fox

28 mei 2019 om 20:06

Alles voor Fox? Denk dat je de plank misslaat. Laten we eerst afwachten hoe en wat, dan pas gaan oordelen. Fox bepaalt niet of een wedstrijd wegens een triest ongeval wordt gestaakt ja/nee

28 mei 2019 om 20:14

Wordt zeker mede bepaald met fox belangen en een vol stadion dat ontruimt moet zal ook meedoen.. deze jongens hebben net iemand die een vertrouwenspersoon is een doodsstrijd zien voeren met een hartaanval.... weet niet of jij dit ooit hebt moeten aanschouwen maar slachtofferhulp is meer op zn plaats dan door voetballen ongeacht de uitslag!

28 mei 2019 om 20:18

Inmiddels 3-3 gelukkig. Fox zal op een paar punten vast inspraak hebben ja, maar zoiets als dit? Overmacht? Persoonlijke problemen, iets wat hard aan komt? Nee daar gaat Fox natuurlijk niet over. Ik ontken ook niet dat er iets zou moeten gebeuren, je hoeft mij er niet bij te betrekken. Hartaanval is een gerucht, niks bevestigd dus geen feit vooralsnog. Ik wil het erbij laten dat als zoiets in de kleedkamer gebeurd is, de wedstrijd gestaakt had moeten worden. Je ziet mij ook helemaal niet roepen dat de wedstrijd moet doorgaan, ik heb alleen gezegd dat we eerst moeten wachten op wat er gebeurd is, voor we met zijn allen gaan oordelen.

28 mei 2019 om 20:20

Ik betrek jou niet begrijp mij niet verkeerd... vind gewoon dat met zoiets als waar het nu om schijnt te gaan je niet van mensen kan verlangen door te werken/presteren

28 mei 2019 om 20:17

Er werd gewoon aangegeven dat er was overlegd tussen de staff en de scheidsrechters. Dus hou je rare opmerkingen even voor je.

28 mei 2019 om 20:22

Klinkt lullig maar is zo niet bedoeld: als dit een mede-speler betreft komt dit harder aan dan wanneer het, met echt alle respect, een steward op de gang is. Het is beide verschrikkelijk hoor, absoluut. Maar wat ik ermee wil zeggen is dat het verhaal compleet moet zijn voor we zelf kunnen oordelen. Ik moet er in ieder geval niet aan denken. Het menselijk aspect staat boven alles, ik ben erg benieuwd naar wat er gebeurd is en welke impact dit gehad heeft. Overigens wel fijn dat wanneer je moet door voetballen, je gedachten wellicht nog een beetje op het veld zijn. Niet voor de wedstrijd, maar voor je eigen conditie/welzijn.

28 mei 2019 om 20:18

Fox heeft toch niets te zeggen of een wedstrijd gestaakt wordt ja of nee, dat is toch echt aan de arbitrage.. Triest verhaal inderdaad wel als het klopt dat de clubarts onwel is geworden. Hopen dat het snel weer goed gaat met de man!

Hoor dat het misschien om een hartaanval gaat.

Zo jammer dat dit gebeurd is. Hier door is RKC totaal niet van wat ze de eerst helft lieten zien

28 mei 2019 om 20:19

Ze hebben gelukkig 3-3 gemaakt.

Ongelofelijk dat er door wordt gespeeld, deze wedstrijd had gewoon gestaakt moeten worden.

28 mei 2019 om 20:27

Beste Yelle, hier heeft de scheids de macht over.

29 mei 2019 om 19:53

Ja klopt, ik zeg toch niet wie of wat de wedstrijd had moeten staken? Ik zeg dat hij gestaakt had moeten worden, het is inderdaad de scheids die dat had moeten doen.

Wow RKC wist gewoon dat ze een goal tegen zouden krijgen. Je zag gewoon iemand de bal over de zijkant schoppen terwijl er geen tegenstander in de buurt was. Komt daarna ook nog eens een corner uit en een doelpunt.

Mn toto fout, had gelijkspel. Helemaal blij en dan fluit die Higler niet af verdomme. Gefeliciteerd RKC, extra club uit Brabant is nooit verkeerd en awayday lekker dicht bij huis!

Gelukkig lijkt de arts er bovenop te komen, maar dit was natuurlijk een vreselijke gebeurtenis voor heel RKC.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren