Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Twee tegenvallers voor Feyenoord in aanloop naar seizoenstart in Arnhem

Laatste update:

Orkun Kökcü zal in de eerste competitiewedstrijd van Feyenoord tegen Vitesse hoogstwaarschijnlijk ontbreken, zo geeft trainer Arne Slot aan tegenover ESPN. De international van Turkije liep dinsdag op de training een blessure op na een stevige tackle van Jorrit Hendrix. Verder meldt Slot dat hij niet verwacht dat Santiago Giménez in Arnhem al van de partij is. Een tweede domper voor de trainer, die voor de start van de competitie had gehoopt op een nieuwe spits.

De kans dat Kökcü er volgende week zondag bij is in Arnhem, is niet groot volgens Slot. Ook Gernot Trauner is nog een twijfelgeval momenteel. In de oefenwedstrijd tegen NAC woensdag speelde jongeling Sem Valk op zijn positie. ''Dat is iets wat ik liever anders had gezien. De jongens die regelmatig spelen zijn fysiek klaar voor de competitiestart. Het is inderdaad zo dat er jongens zijn die met blessures door de voorbereiding zijn gekomen. Die zijn er fysiek niet klaar voor om negentig minuten te spelen. Ik verwacht niet dat Orkun op het veld zal staan. Van Trauner is het nog afwachten.''

Tegen Vitesse zijn nieuwelingen Oussama Idrissi en Sebastian Szymanski wel van de partij. In de komende dagen hoopt Slot ook de naam van Quinten Timber toe te voegen aan dat rijtje. ''Dan is het de vraag hoe snel die inzetbaar zijn qua fitheid. Dus dat zal best nog wel eens puzzel worden. De eerste competitiewedstrijd zal als een wedstrijd in de voorbereiding voelen qua speelminuten geven aan jongens, omdat er meerderen zijn die nog geen negentig minuten kunnen spelen. Timber? Die heeft weinig wedstrijden gespeeld begreep ik, maar heeft wel veel meegetraind. Die is dus wel fit, maar ook nog geen speler van ons.''

Verder lijkt het een kwestie van tijd voor Giménez zich bij Feyenoord zal melden. De aanvaller zou deze week al richting Rotterdam komen. Toch kan Slot in de uitwedstrijd bij Vitesse nog niet rekenen op de Mexicaanse spits. ''We hopen inderdaad dat we Giménez gaan vastleggen, maar hij is dan ook weer een speler die een visum nodig heeft. Dat duurt ook weer een tijdje. Dat is dus ook weer een jongen die niet de eerste wedstrijd tegen Vitesse beschikbaar is. Het is wel heel goed dat we met spelers bezig zijn die ons gaan versterken.” Slot sprak eerder al publiekelijk uit dat hij voor het begin van de Eredivisie een nieuwe optie voor de spitspositie had willen hebben.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die Hendrix is al niks en dan blesseert die ook nog één van je beste spelers. Dat heeft zich niet helemaal goed uitgepakt.

27 juli 2022 om 19:33

Wel crap als al vroeg 2 van je basisspelers eruit liggen, maar goed, dat moet voor even wel op te vangen zijn.

27 juli 2022 om 19:34

Precies wat ik ook d8 en in wedstrijden steekt ie z'n poot niet uit .

27 juli 2022 om 19:37

Hendrix zijn haar zat voor zijn ogen

27 juli 2022 om 19:59

In iedergeval iets wat er op leek.😊

27 juli 2022 om 20:03

Je zou toch bijna gaan denken dat Hendrix gewoon stiekem sabotage pleegt in opdracht van PSV. Gewoon even de concurrentie verzwakken

27 juli 2022 om 20:27

Concurrentie? Joh met 2 vingers in de neus eindigen Ajax en PSV boven Feyenoord. En ik zie eigenlijk AZ en Twente ook nog wel boven Feyenoord eindigen.

27 juli 2022 om 20:32

Dat rust op de voorwaarde dat Feyenoord dit seizoen ook maar een klein beetje gaat concurreren met Ajax en PSV, wat er met deze selectie totaal niet in zit.

27 juli 2022 om 20:34

Elk jaar horen we hetzelfde riedeltje dat bepaalde clubs boven Feyenoord eindigen, 9 van de 10 keer eindigen ze onder Feyenoord.. Als ik sommige moet geloven dan is Feyenoord elk jaar aan het spelen voor 6, grote onzin

27 juli 2022 om 21:27

@Kokkie - Eens met de kern van je boodschap, alleen toch even benoemen dat AZ erin is geslaagd de laatste 8 seizoenen 4x boven Feyenoord te eindigen. Wel is sinds 2011-2012 Feyenoord altijd in de top 4 geëindigd.

27 juli 2022 om 20:07

Tackle uit frustratie? Lekker bezig die jorrit

Jorit hendriks een gevaar op het veld en op de training voor eigen spelers. Wat mot je ermee.

Het is nog niet echt hét seizoen van Jorrit.... Wel een domper dit.

27 juli 2022 om 19:39

En het seizoen is nog niet eens begonnen haha.

Verrassend. Zoals altijd weer te laat. Weer verliespunten, en straks als de selectie compleet is, wat best een aardige selectie zou zijn, sta je alweer op 4-6 verliespunten.

27 juli 2022 om 20:05

Ook met deze selectie ben je gewoon beter dan de rest van de eredivisie op Ajax en Psv na. Verliespunten zijn dan totaal niet nodig.

Het is niet ideaal dat er zo laat nog 4 a 5 spelers komen maar het is niet anders. Met een beetje geluk, dus zonder al te veel blessures, kom je foutloos door het begin heen.

27 juli 2022 om 23:31

Ajax ja. PSV kan je gewoon hebben. Helemaal als Feyenoord nog 3 spelers erbij haalt. Vitesse uit is gewoon vaak lastig voor Feyenoord, daarna wel een redelijk makkelijk programma, maar goed vorig seizoen ook vaak tegen zulke ploegen domme punten verspeeld.

28 juli 2022 om 07:38

Ik heb het over deze selectie hè. Met deze selectie zijn Ajax en Psv nog beter. Maar haal je de 4 a 5 spelers waar Feyenoord aan gelinkt wordt kun je idd concurreren met psv.

Klopt dat Feyenoord voldoende punten tegen dit soort clubs heeft verloren. Maar dat komt niet omdat Feyenoord niet goed genoeg speelde. Elke wedstrijd waar ze onnodige punten verloren waren ze beter en kwam het door de vele kansen die gemist werden.

27 juli 2022 om 20:25

Mwoah Vitesse heef toch ook een flinke jas uitgedaan?

27 juli 2022 om 20:42

Dat is eigenlijk nog een understatement. Ze zijn enorm veel kwaliteit verloren natuurlijk met Dasa, Bazoer en Doekhi. Daar komen dan vooral jonge onervaren spelers voor terug.

De selectie is super krap en ontbreekt gewoon op heel veel posities kwaliteit. Geen idee wie het middenveld gaat leiden of van wie je voorin wat moet gaan verwachten, alleen Frederiksen kan nog wel iets maar verder is het echt heel matig.

Vitesse heeft nog veel werk te doen want met deze selectie gaan ze een heel zwaar seizoen tegemoet ben ik bang.

27 juli 2022 om 20:57

Zijn er voor achterin wel enigszins adequate vervangers? Ik vond Manhoef bij vlagen best een leuke speler, maar dat is al weer lang geleden dat ik hem zag

28 juli 2022 om 16:10

@JK-Ajax
De versterkingen voor Vitesse zijn tot nu toe

verdediging
Ryan Flamingo
Francisco Reis Ferreira
Melle Meulensteen
Carlens Arcus

Aanval
Mohamed Sankoh

Daarnaast heeft Vitesse interesse in Mark Diemers van Feyenoord

28 juli 2022 om 16:22

En Manhoef is inderdaad een hele leuke speler.
Helaas was hij afgelopen seizoen grotendeels geblesseerd.
Hij heeft wel zijn contract verlengd bij Vitesse

Volgens mij moet je met de spelers die er zijn gewoon van vitesse kunnen winnen, daar zijn de beste spelers weg. Augustus is altijd nog een klote maand, window nog open, teams nog niet compleet. Daarbij een WK straks tussendoor....vreemd seizoen wordt dit sws

Door blessure natuurlijk wel grotere kans dat Kokcu definitief blijft, zelfs als Tielemans nog weggaat bij Leicester. Kokcu heeft verder wel een dramatische voorbereiding en zal sowieso nog wel even nodig hebben om op niveau te komen daardoor

Gelukkig krijgen we morgen een paar meevallers.
Giminez en Timber gaan morgen tekenen.
Aursnes vertrekt helaas, maar daar staat wel een dikke zak geld tegenover.

Nu nog een linksback en het basiselftal staat in ieder geval (en goed ook!)

Bijlow
Geertruida / Trauner / Senesi / AANKOOP
Timber / Szymanski / Kokcu
Dilrosun / Giminez / Idrissi

Wat een heerlijk elftal. Alleen in de breedte moet er nog wel wat bij (Hopelijk Gnonto, Hankco, Aouichiche en / of nog een paar verassingen).

Alireza, Hendrix, Marciano en Diemers heel snel contract ontbinden.

28 juli 2022 om 16:13

@binkiebaasie
Is linksback Wittek niks voor Feyenoord? Heeft altijd een goede indruk op me gemaakt.
En omdat hij altijd hard werkt vind ik het een echte Feyenoorder

28 juli 2022 om 20:17

Ja dat is zeker een geweldige voor Feyenoord. Maar daar gaat Vitesse gewoon 10 miljoen voor vragen ben ik bang.

Deed die Jorrit dit maar in de wedstrijd, dan had je er tenminste nog wat aan!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren