Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Twee nieuwelingen in ruime voorselectie Jong Oranje

Laatste update:

Bondscoach Fred Grim van Jong Oranje heeft een voorselectie van dertig spelers gemaakt voor de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Wit-Rusland en Slowakije. Jari Oosterwijk van FC Twente en Dabney dos Santos van AZ maken voor het eerst deel uit van de voorlopige selectie.

/

Jong Oranje won de eerste twee wedstrijden van de EK-kwalificatiereeks, maar ging in de derde wedstrijd de boot in tegen Slowakije (1-3). Dat land is op 17 november, vijf dagen na de ontmoeting met Wit-Rusland, opnieuw de tegenstander. Op vrijdag 6 november zal bondscoach Grim bekendmaken welke spelers de definitieve selectie hebben gehaald.

De thuiswedstrijd tegen Wit-Rusland wordt gespeeld in Tilburg, in het stadion van Willem II. De uitwedstrijd tegen Slowakije wordt afgewerkt in de plaats Myjava.

De voorlopige selectie:

Nathan Aké (Watford), Danny Bakker (ADO Den Haag) Sheraldo Becker (PEC Zwolle), Sven van Beek (Feyenoord), Peet Bijen (FC Twente), Jean-Paul Boëtius (FC Basel), Joshua Brenet (PSV), Dabney dos Santos (AZ), Joël Drommel (FC Twente), Maarten de Fockert (sc Heerenveen), Mickey van der Hart (PEC Zwolle), Hans Hateboer (FC Groningen), Thom Haye (AZ), Jorrit Hendrix (PSV), Wesley Hoedt (Lazio), Vincent Janssen (AZ), Hidde Jurjus (De Graafschap), Rick Karsdorp (Feyenoord), Ricardo Kishna (Lazio), Sean Klaiber (FC Utrecht), Bas Kuipers (Excelsior), Derrick Luckassen (AZ), Queensy Menig (PEC Zwolle), Joris van Overeem (AZ), Jari Oosterwijk (FC Twente), Daley Sinkgraven (Ajax), Jerry St. Juste (sc Heerenveen), Gyliano van Velzen (FC Volendam), Tonny Vilhena (Feyenoord) en Lucas Woudenberg (NEC).

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Aardige tot matige selectie. Ook in Jong Oranje zitten zwakke namen.
Mis wel Diks van Vitesse. Voor de rest een logische selectie.

2 november 2015 om 16:17

Heeft Karsdorp en Klaiber voor zich.
Opzich een logische keuze aangezien Karsdorp tegen Oranje aan zit, en Klaiber doet het ook erg goed bij FC Utrecht.

2 november 2015 om 16:46

Tja Tete staat basis bij oranje en Diks niet eens bij jong oranje? Doesn't sound right.

2 november 2015 om 18:07

In jouw ogen staat Diks gelijk of net minder dan Tete? Tete is al veel verder en ook de jongeling Karsdorp heeft dit seizoen al aangetoond verder in zijn ontwikkeling te zijn.

2 november 2015 om 16:38

Waarschijnlijk zal Diks weer bij de u20 zitten, had zeker met Jong mee gemoeten.

2 november 2015 om 16:21

Inderdaad, waar co Adriaanse zei dat het een hele goede back voor het Nederlands elftal zou zijn, word hij bij jong Oranje niet opgeroepen. Ik weet niet hoe goed hij moet spelen geselecteerd te worden,vind Karsdorp beter,maar Diks is zeker beter dan Hateboer. Diks presteert uitstekend. Btje apart allemaal

2 november 2015 om 17:18

Ik denk dat als hij bij Ajax, PSV of Feyenoord had gespeeld allang was opgeroepen voor jong oranje!!!!!!!!

2 november 2015 om 16:35

Blessure

2 november 2015 om 16:38

Mahi heeft een hamstringblessure.

Armoede troef. Zie hier in geen een speler die de potentie heeft een absolute topper te worden. Ja, misschien Sinkgraven nog.

2 november 2015 om 16:29

Kishna, Boëtius, Hoedt, van Beek, Karsdorp, Aké, St Juste, Vilhena? Allemaal spelers die toch redelijk wat potentie hebben, hoor.

2 november 2015 om 16:40

waar is sowieso bazoer, is die geblesseerd? zit ook niet bij voorselectie nederlands elftal.

2 november 2015 om 16:46

laat maar zie idd dat hij geblesseerd is

2 november 2015 om 17:09

Is inderdaad opvallend en de trend van de laatste, ben wel benieuwd wat daar de oorzaak van is. Ben geneigd te zeggen dat het toch een biologische achtergrond heeft...

2 november 2015 om 17:47

Wat dacht je van joris van overeem?

Ben benieuwd wie er na cillessen als doelman voor het Nederlands elftal gaat spelen.

2 november 2015 om 16:19

Warner Hahn was toch de meest veelbelovende, maar die moet eerst weer aan het spelen komen.

2 november 2015 om 17:57

Ik zie Cillesen eigenlijk de komende jaren op een gegeven moment de strijd van Krul gaan verliezen. En die is ook nog jong. En daarna kan het zomaar Hahn gaan worden of misschien zelfs Drommel.

Ik mis Ramselaar van FC Utrecht, waanzinnig talent en over 2 jaar verwacht ik hem in de top van NL

Jari Oosterwijk wel geselecteerd en Locadia niet? Locadia is toch veruit de beste spits die beschikbaar is voor Jong Oranje, of zie ik dat verkeerd?

2 november 2015 om 16:40

Die is niet geselecteerd voor het 'grote' oranje door een blessure(deels in ieder geval) zei Blind, dan zou een selectie bij Jong Oranje denk ik teveel stof doen opwaaien. Indien fit zal hij waarschijnlijk weer bij Oranje komen.

2 november 2015 om 17:21

Misschien moeten ze, als Memphis weer fit is, hem weer eens in jong oranje zetten. Hij mag eerst wel weer landen op planeet Aarde, dus 1 stap terug om er daarna meerdere vooruit te doen. Het is helaas niet gegarandeerd dat zo'n aanpak werkt bij deze jongen.

2 november 2015 om 21:17

Ja, dat snap ik dus ook niet. Vincent Janssen is nu ook niet bepaald een geweldenaar. Locadia is vele malen logischer.

Pereira misschien een optie? ijzersterke verdediger van Mvv, speelde ook voor PEC Zwolle.

Jurjus mag nu wel een basiplaats als je zag hoe vd hart en drommel zaten te prutsen. Jurjus is de toekomst vooe nl elftal

2 november 2015 om 17:21

Dus je beoordeelt Drommel op 1 slecht duel? De potentie straalt van die jongen af.

3 november 2015 om 08:17

En van Jurjus ook. Maar keepers zijn pas na hun 25e op hun best. We kunnen dit dus alleen maar afwachten

Geen Depay en Bazoer bij het grote oranje. Waarom worden ze dan niet geselecteerd bij jong oranje?
Lijkt mij dat Fred daar wel wat aan heeft, zijn toch prima spelers om er bij te hebben als ze toch niet worden geselecteerd bij Oranje.

2 november 2015 om 16:45

Zijn niet geselecteerd ivm blessures volgens mij, indien fit zal Blind ze wel gewoon bij het grote oranje halen denk ik.

Hehe,een paar spelers geselecteerd van FC Twente.
Ben ik blij mee,weer een lichtpuntje in de duisternis voor ons.
Vooral ook voor de keeper,die in feite tot nu toe een bliksem/start in zn carriere doormaakt,al dan niet noodgedwongen , gezien de keepersproblemen bij Fc Twente,waar de nood een deugd is geworden.

2 november 2015 om 23:14

Haps is 22 jaar

Hidde in oranje!

Als deze keeper, slechts 21 jaar, zijn foutjes uit zijn spel haalt is het de beste keeper van de eredivisie.

Ayoub van Fc Utrecht?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren