Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Twee doelmannen op de radar bij Ajax

Laatste update:
/
Barcelona gaat in januari met een beperkt budget op zoek naar aanvallende versterkingen. Divock Origi, die bij Liverpool nauwelijks aan de bak komt, behoort met een bestedingslimiet van twintig miljoen euro tot de opties. (Sport)
/
De uitstekende prestaties van Christopher Nkunku blijven niet onopgemerkt. De aanvaller van RB Leipzig heeft met Chelsea, Manchester City en Real Madrid inmiddels diverse grootmachten achter zich aan. (Foot Mercato)
/
Door de langdurige blessure van Maarten Stekelenburg kijkt Ajax rond voor een nieuwe doelman. Jasper Cillessen behoort tot de opties en is in januari voor een bedrag van tien miljoen euro op te halen bij Valencia. (Fichajes)
/
Ajax heeft ook nog altijd belangstelling voor Altay Bayindir. De doelman van Fenerbahçe wordt al langere tijd in verband gebracht met de Amsterdammers en schermt ook met interesse vanuit Engeland en Frankrijk. (Sabah Spor)
/
Barcelona wil Gavi belonen voor zijn stormachtige doorbraak in het eerste elftal. De jongeling kan een nieuw vijfjarig contract ondertekenen en ziet zijn salaris dan van jaar tot jaar toenemen. (Fabrizio Romano)
/
Real Madrid blaast zijn belangstelling voor Fabián Ruiz nieuw leven in. De middenvelder van Napoli kan gezien zijn medio 2023 aflopende contract volgend jaar zomer een haalbare optie blijken te zijn voor de Koninklijke. (El Nacional)
Wie moet de nieuwe doelman van Ajax worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Cillessen kan je halen maar niet voor tien miljoen. Absurd bedrag.

7 oktober 2021 om 15:12

Liever helemaal geen Cillessen. In vorm een prima keeper, maar qua karakter vind ik het zo'n zuurpruim. Flekken moet toch ook wel een optie zijn. Ontdekt door ome Louis zelf.

7 oktober 2021 om 15:22

Flekken is alleen maar omdat ie nu bij het NL elftal zat. Lijkt me heel sterk dat die nu ineens een Ajax doelwit wordt op basis van een wedstrijd of acht in de Bundesliga.

7 oktober 2021 om 15:55

Kenners weten dat Flekken al geruime tijd op de radar van goat Suley staat, dan moet je wel wat kunnen hoor!

7 oktober 2021 om 16:13

Ik zou dan een gok nemen met die Turkse doelman. Louter positieve verhalen over hem gelezen en gehoord en mooi voor beide partijen.

7 oktober 2021 om 16:22

Absurde bedragen vragen, waar kennen we dat van?

7 oktober 2021 om 16:33

AZ?

7 oktober 2021 om 16:53

Nou tinus, ajax vraagt absurde bedragen voor hun sterspelers of voor jonge spelers met potentie. N magallan of Casierra of zelfs Vermeer gaan gewoon voor kleine bedragen weg. Cillesen is ook een soort van mislukt bij Valencia. Dan is 10 miljoen een absurd bedrag. En sorry Thor heeft gelijk. AZ vraagt pas absurde bedragen en dat terwijl bijna la hun verkopen een niveau hoger mislukken....

7 oktober 2021 om 17:18

Best ironisch om te horen van een fan van een club die Vincent Janssen voor 20+ miljoen wist te slijten.

8 oktober 2021 om 17:39

Daar heb je helemaal gelijk in🤣

Dit moet je toch beide niet willen ?
Ga je de hoofdprijs betalen voor die turkse keeper dan kan je Gorter en Setford alweer afschrijven..
Als je Cillisen terug haalt dan kan je net zo goed met Pasveer blijven spelen.

7 oktober 2021 om 14:45

Met hem overbrug je dan toch juist de periode tussen hem en de jonge keepers? Pasveer is dan gewoon niet goed genoeg voor. En als na 1 of 2 jaar blijft dat de talenten beter zijn nemen ze zijn plek over.

7 oktober 2021 om 15:06

10 miljoen voor een overbruggings periode is zelfs voor Ajax behoorlijk gortig.

7 oktober 2021 om 15:15

Snel terug verdiend als het gaat om een ronde verder in de CL of wel of geen kampioen. Met pasveer laat je denk ik gewoon punten liggen.

7 oktober 2021 om 15:44

Gedeeltelijk waar. De transfersom heb je met een rondje verder wel weer verdiend, maar als bijv. Cillisen een salaris van 3 miljoen wil en minimaal 4 jaar wil tekenen zit je er weer lang aan vast.

7 oktober 2021 om 16:30

Ja dat salaris klopt, maar dat bespaar je straks weer op Onana en vanaf volgend jaar valt het salaris van Stekelenburg ook weg. Ik vind het idee van een eerste keeper die er staat, een talentvolle keeper en een ervaren reserve keeper wel fijn.

7 oktober 2021 om 16:35

Dat soort Russische roulette spelen met onze centen moet je niet elk jaar doen. Vorig jaar met Haller pakte het goed uit, maar als dat vaak genoeg mis gaat, is het zo gedaan met onze immense financiële voorsprong.

7 oktober 2021 om 21:51

Maar Jeroen, de eer opzij zetten en Onana vanaf november op doel, dat zou veel geld besparen en die is beter dan andere opties

7 oktober 2021 om 16:10

Gorter is jong. Scherpen was ook top in de KKD, maar Champions League wedstrijden keepen is toch even een ander verhaal hoor. Ik snap niet dat iedereen nu zo roept om Gforter. Ten Hag die dagelijks met hem traint zegt dat hij nog wat stappen moet zetten en al die keyboard warriors blijven maar roepen om Gorter. Om hem vervolgens na 1 blunder weer volledig af te schrijven. Heb nou toch eens geduld met dit soort jongens. Cillessen is geen gek idee, goede keeper al weet ik niet of hij in vorm is. En ik vind het niet echt een Ajax keeper, geen echte winnaar met bluf. Maar voor 10 miljoen is het geek hele gekke deal denk ik als hij je inderdaad in de CL weet te houden.

Okoye halen zou ik zeggen of Unnerstall.

7 oktober 2021 om 14:32

Unnerstall gaan ze echt niet halen, die is voetballend echt te matig voor Ajax.
Okoye is een goede optie, maar is ook pas 22 jaar. Dan heb je met een Setford, Gorter en Raatsie al drie jonge keepers. Ik denk dat Ajax mikt op een ietwat oudere speler. Rond de 24/25 jaar en als het even kan zelfs een keeper die richting de 28 gaat.

Cilissen is qua leeftijd prima, maar verder niet bijzonder. Kost te veel en is te beperkt als keeper zijnde, mocht je stappen willen maken als Ajax zijnde.

7 oktober 2021 om 15:04

Okoye is een Nigeriaans international die heeft veel meer waarde dan een Gorter of Raatsie en bovendien heb je ook nog is de kans dat Okoye een heerlijke Afrika Cup keept of op het WK een paar mooie ballen eruithoud en dat dat een club er heel veel geld voor neertellen dat is het voordeel van een speler die international is voor een respectabel land.

7 oktober 2021 om 15:10

Ik heb PSV tegen Sparta gezien, en daarin keepte Okoye een geweldige wedstrijd en voorkwam hij bijna zekere doelpunten. Echter was hij aan de bal wel heel erg matig. Hij heeft echt een groot aantal ballen over de zijlijn geschopt. Ik weet niet of dit standaard is, maar meevoetballend vond ik hem echt heel beperkt.

7 oktober 2021 om 15:18

Dit is dus precies de reden dat Ajax Okoye juist niet moet halen. Een Nigeriaans international zijn we dus kwijt in de maanden dat het er op aankomt dankzij de afrika cup. Dan betalen we grof geld voor Okoye in de winterstop te halen om alsnog na de winsterstop met Gorter of Pasveer op doel te staan.....

Barcelona kan zich die 20 miljoen beter besparen. Wat moet men nu met Origi? Die speelt bij Liverpool ook niks.

Verder denk ik dat Ajax absoluut niet voor Cilissen moet gaan. Redelijke keeper, maar gaat je niet verder brengen.
Die Turkse doelman ken ik niet, dus kan ik niet echt over oordelen. Maar hoorde wel van vrienden dat het een aardige doelman is.

Ik zou als Ajax zijnde eens proberen om Dragowski te halen bij Fiorentina. Fiorentina is een aardige subtopper, maar die moet toch wel de stap willen maken naar een Champions League team als Ajax. Ik weet alleen niet zo goed hoe lang hij nog vast ligt/hoeveel die moet kosten. Maar die heeft een prima leeftijd (24) en daarnaast al de nodige ervaring.
Idem dito voor Lafont. Die staat ook bij hun onder contract, maar is helaas wel verhuurd aan Nantes met optie tot koop.

Verder denk ik dat Ajax altijd goed moet scouten in Duitsland. Over het algemeen vindt ik de keepers in Duitsland vaak een hele goede en stabiele indruk maken!

7 oktober 2021 om 14:39

Stefan Ortega van Arminia Bielefeld zou een prima optie zijn voor Ajax of Daniel Heuer Fernandes van. HSV ....... Mark Flekken van SC Freiburg

7 oktober 2021 om 15:07

Er zit echt voldoende talent in Duitsland hoor. Sommige haalbaar, sommige denk ik volledig niet haalbaar:
Flekken, Zentner, Hradecky (denk ik niet haalbaar direct), Gulacsi & Casteels (ook beiden niet haalbaar), maar inderdaad ook zo'n Ortega van Bielefeld of een Muller van VfB Stuttgart.

Enkele keepers heb ik te weinig in actie gezien, maar hadden wel een ''goede naam'', zoals een Baumann en Timo Horn (die keept ook al een eeuwigheid bij Koln)

7 oktober 2021 om 17:13

Hradecky heb je ook weinig gezien denk ik. Daar miet Ajax nooit aan beginnen. Ook Gulacsi is een overrated keeper. De enige exhte toooer van het rijtje wat je noemt is Koen Casteels van Wolfsburg. Maar de rest biet aan beginnen. Dan beter v. Crombrugge halen bij Anderlecht.

Tien miljoen voor Cillesen zou toch echt een beetje een paniekaankoop zijn.

7 oktober 2021 om 15:00

Paniek zou ik het niet willen noemen, Ajax is op zoek naar een goede doelman die bij Ajax wil spelen. Het lijstje is dan niet zo groot en daar staat Cilessen zeker op.

7 oktober 2021 om 15:21

Denk dat Ajax vooral een wat oudere doelman wilt hebben, met wat ervaring. Dus niet iemand die daadwerkelijk een Setford of Gorter in de toekomst in de weg gaat zitten. Iemand tussen de 25 en 30. Die niet zo stokoud is als Steek of Pasveer en toch voldoende ervaring heeft om de nummer 1 te zijn.

Persoonlijk zijn er denk ik wel een aantal die ik kan opnoemen, alleen geen idee of iedereen even haalbaar is (buiten die twee die hier genoemd worden):

- Bij een Villareal zitten twee goede keepers. Voorheen was Asenjo eerste keeper. Volgens mij is dat nu die Rulli. Persoonlijk denk ik dat Asenjo de ideale leeftijd en ervaring heeft voor Ajax.
- Benitez van OGC Nice. Wellicht niet haalbaar, aangezien Nice aardig aan het smijten is met geld en een volgende stap wilt maken. Ideale leeftijd, ervaring en een prima doelman.
- Dragowski van Fiorentina: eerste keeper daar. Duurt denk ik ook niet lang voordat hij 1e keeper bij Polen gaat worden. Szceszny is steeds meer blunders aan het maken. Maar of Fiorentina hun keeper wilt laten gaan, denk het niet.
- Matt Ryan (eventueel huren). Speelt bij Soceidad niet. Heeft op mij een goede indruk gemaakt. Zowel bij Brighton als bij Arsenal destijds. Jammer dat Arsenal hem niet binnen heeft gehaald destijds als backup van Ramsdale.
- Robin Zentner van Mainz. 26 jaar, Duits en doet het toch best aardig bij Mainz.
- Mark Flekken. Doet het goed bij Freiburg. 28 jaar en Nederlands. Goed met de voeten. Lijkt bijna wel ideaal. Heb hem overigens ook vaker gezien dan de meeste die tegenwoordig wat roepen over hem.
- Paul Bernardoni: 24 jarige doelman van verrassing Angers in Frankrijk. Doet het heel goed in de Ligue 1.
- Gomis van Stade Rennais. Keept nu ook al geruime tijd in de Ligue 1 en wellicht wilt die ook wel een stap maken.
- Stefan Ortega. 28 jaar. Ervaring in de Bundesliga en doet het alleszinds aardig.

Ik denk dat er voldoende opties zijn voor Ajax.

Okoye kan ook een optie zijn, maar lijkt mij gezien de leeftijd van hem niet een ideale optie als je een Gorter/setford/raatsie ook kansen wilt gaan geven in de toekomst.

7 oktober 2021 om 15:12

Het is veel minder dan 22 miljoen voor Haller. Maar ik ben het er wel mee eens dat dit vrij veel geld is voor deze keeper (die toch ook behoorlijk blessure gevoelig is).

Je kan beter voor die Nigeriaan van Sparta gaan of je kan een doelman huren voor half seizoen. Jullie mogen best Matthew Ryan van ons.

7 oktober 2021 om 14:36

Ryan is anders een hele degelijke doelman. Die zou ik zo bij Ajax zien keepen hoor. Aardige trap, rustig aan de bal en ook een goede reflex.

Had graag gezien dat Arsenal hem had gehouden, maar zij wilde perse Ramsdale en een homegrown speler erbij.

Eigenlijk hoopte ik dat men Ryan transfervrij binnen zou halen en dan Leno voor een mooi bedrag had verkocht (15 a 20 miljoen?).

Maar helaas!

7 oktober 2021 om 17:24

De Ryan van 4 jaar geleden wel. De Ryan van dit moment moet je gewoon lekker bij Sociedad laten. Als je investeert in een jeeper dan miet je het goed doen. En niet omdat hij net iets beter is dan wat er nu staat.

Christoph Nkunku is wel een optie voor Bayern, als Kingsley Coman vertrekt.

Als dit waar is zal het een perfecte verdiende stap worden voor Altay

Aan Cillessen moet je niet beginnen en zeker niet voor 10 miljoen euro. Hij is al 32 jaar en om daar 10 miljoen voor te betalen is ook overdreven. Kan je beter miljoenen uitgeven aan die Okoye van Sparta.

Geeft lekker veel vertrouwen voor Gorter als je nu een nieuwe doelman gaat halen. Top bezig bij Ajax!

7 oktober 2021 om 17:25

Ajax is niet bezig. Dit zijn de wandelgangen...geruchten

Of je geeft gorter de kams de volgende 2/3 wedstrijden is het niet goed genoeg koop je een nieuwe keeper.

Presteert hij goed dan hoef je niet extra uit te geven. Die jongen had 25 clean sheets. Bij niet eens de beste team van de keuken kampioenschap. Hij kan er echt wel wat van.

Ik snap dat niet iedereen Altay kent, maar wat een beest van een keeper is het. Sinds zijn komst bij Fener, heeft Altay hoogstpersoonlijk ervoor zorgt dat Fener overeind bleef en elke keer het seizoen bovenaan kon afronden, ondanks belabberd slechte voetbal. Ik denk als Ajax voor rond de €20m Altay binnen kunnen halen, hebben ze echt een goede deal. Altay is daarnaast ook nog pas 23 jaar en kans op een dikke doorverkoop na 1/2 jaar zit er ook in. Maar persoonlijk heb ik het liefst dat hij nooit weg gaat bij Fener.

7 oktober 2021 om 15:02

Hij was aardig slecht in de Arena tegen Oranje daar liet hij echt de ene na de andere bal door en ook op het EK heeft ie slecht gespeeld vandaar dat veel clubs twijfelen.

7 oktober 2021 om 15:31

Dat was die andere jonkie van Trabzonspor op het EK en in de Arena, die overigens in de belangstelling staat van Liverpool.

Ben benieuwd wat Ajax gaat doen. Je hebt nu genoeg geld in kas om een goede doelman aan te schaffen ipv een gok te nemen met een jonkie, wat ze een paar jaar terug met Onana hebben gedaan.

7 oktober 2021 om 15:32

Proficiat, 2x fout. Ugurcan Cakir was destijds de keeper onder de lat. Verder eens met Serro. Altay is op de lijn echt een van de betere keepers, ben heel benieuwd waar zijn plafond ligt.

7 oktober 2021 om 18:23

Dat was geen Altay Bayindir echter waar je het nu over hebt. Begrijp ook niet waarom mensen je reactie liken voor zo'n ongegronde reactie....

Het moet geen veteranen elftal worden Altay Bayindir kan nog maar Jasper Cillessen niet meer doen te oud en blessure gevoelig en dat voor 10 miljoen is wel een jongere keeper voor te halen.

7 oktober 2021 om 15:01

Cillessen voor Stekelenburg is jusit een aardige verjonging in het elftal. Scheelt zeven jaar.
Altay Bayindir zou Ajax wel graag willen maar of die niet naar een grotere competitie wil is de vraag.

7 oktober 2021 om 15:03

Cilissen blinkt toch nergens in uit. Degelijke doelman, maar als Ajax als club zijnde een stap wilt gaan zetten heb je wat beters nodig dan Jasper...

Penalty's kan hij niet stoppen. Voetballend is het allemaal maar matigjes, terwijl men hem daar vaker om roemt. Zie hem met enige regelmaat de bal de tribune in janken...

Zijn reflex is goed, maar hij is in de lucht ook kwetsbaar in mijn ogen.

Nee. Cilissen is gepasseerd station voor Ajax.

8 oktober 2021 om 10:49

Beter dan Cilessen zou heel fijn zijn. Maar makkelijk wordt dat niet, niet alle keepers willen naar de eredivisie komen.
We zijn het er allemaal wel overeens denk ik dat Cilessen stukken beter is dan de huidige keepers van Ajax, op Onana na uiteraard.

Nu is hij €10 waard (natuurlijk vraagprijs, ze hopen op €6mln) Volgend jaar is hij veel minder waard. Met volgend jaar bedoel ik januari 2022.
Net als met bouwjaar auto's, die donderen qua prijs ook in elkaar.

Cillessen was goed geweest als we nog in de FdB cyclus zaten, zonder Europese prestaties met weinig centjes te besteden. Dit is een totaal anders Ajax. Sinds de laatste 5 jaar. Cillessen voldoet niet meer. Veel blessures en hij is best degelijk, maar meer ook niet. Als je toch de markt op gaat dan maar een kanon van 23/24. In het buitenland zitten er genoeg. Topprioriteit voor de zomer.

Die keeper van sparta zou ik ophalen, Cillessen is toch veel te duur met 10 miljoen

7 oktober 2021 om 17:24

Omdat dat dit seizoen de Hype keeper is? Elk seizoen is er weer zo'n speler die elke club moet halen....om er vervolgens een jaar later niks meer van te horen.

7 oktober 2021 om 17:47

Was vorig jaar al heel sterk

Alle Fener fans - waaronder ik - op Altay gestemd. 😁

Als we “ van Gaal “ moeten geloven moeten we Flekken kopen, die is uitmuntend, van wereldklasse en nog nooit vertoont🤣

Ze leren maar niet, wat moet je met origy?? Luuk moet wel weg . Doet pijn aan je ogen gewoon.

Altay is geen goede keuze, hij doet het aardig in de Turkse competitie tegen kleinere ploegen. Alleen tegen grotere ploegen zakt hij flink door de mand. Zou pas zo'n gok wagen als hij echt tegen betere ploegen goed keept.

Ik zou voor Paes gaan van FC Utrecht

7 oktober 2021 om 22:11

Het liefst afgelopen zomer nog. Dan hadden we nog iets kunnen presteren afgelopen zondag. Wat keepte hij goed zeg!

Probeer Rico te halen van PSG.

Ruslan Neshcheret!!!!
Die moeten ze halen. Top kwaliteit. Verpieterd op de bank bij Dinamo Kiev.

Ik ben het helemaal eens met de beslissing voor Cillessen maar dan wel met een veel lager bedrag.

Naast Altay zou ik Alban Lafont van Nantes een goede optie vinden. Anatoliy Trubin van Shaktar is ook een jonge talentvolle keeper die al ervaring heeft op CL niveau.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren