Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Twee clubs willen Ruud Vormer verlossen van uitzichtloze situatie in Brugge

Laatste update:

Ruud Vormer kan zijn carrière deze winter vervolgen bij zowel Zulte Waregem als KV Kortrijk, zo meldt Het Laatste Nieuws. De 34-jarige middenvelder uit Hoorn is bij Club Brugge op een compleet zijspoor beland en loopt eind juni uit zijn contract. Eerder wees Vormer een aanbod van FC Groningen af volgens Voetbal International.

De Belgische laagvliegers willen Vormer nu verlossen uit zijn uitzichtloze situatie bij Club. Vanwege zijn gezin zou de routinier graag in België blijven voetballen, waardoor de nummers zestien en zeventien van de Pro League ondanks de ranglijst toch een realistische optie lijken. Vormer zou er ook voor kunnen kiezen om zijn contract bij Club gewoon uit te dienen, al lijkt hij dan absoluut geen zicht op speeltijd te hebben.

In Brugge begeeft Vormer zich namelijk in een benarde situatie. De controleur kreeg eind juli te horen dat hij transfervrij mocht vertrekken en behoorde daarop nog slechts tweemaal tot de wedstrijdselectie van Club. Vormer komt al sinds augustus niet meer in de plannen van trainer Carl Hoefkens voor, terwijl hij in de jaren daarvoor steevast basisspeler en zelfs aanvoerder was van de regerend landskampioen.

Sinds dit seizoen is de liefde tussen Brugge en Vormer helemaal over. Eind november bereikte het hoofdstuk een nieuw dieptepunt, toen de middenvelder zich zelfs niet hoefde te melden voor een nietszeggend oefenpotje. Vormer kluste tijdens het WK wat bij als analist op de Belgische televisie. Ook schrijft hij columns voor Het Nieuwsblad. Een terugkeer in de Eredivisie zag de spelverdeler nog niet zitten. In Nederland speelde Vormer eerder voor AZ, Roda JC en Feyenoord.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk dat vormer bij brugge blijft. Heeft groningen ook al afgewezen. Gaat volgend seizoen ergens transfervrij tekenen of misschien wel stoppen

25 december 2022 om 15:19

Hij weigerde Groningen vooral omdat het te ver weg is. Zijn vrouw heeft een prima baan in Brugge.

Misschien gaan cashen in China ofso

25 december 2022 om 15:20

Lekker nog een jaartje naar de zon en ergens geld verdienen, lekker transfertje naar Cyprus ofzo

25 december 2022 om 15:55

Vanwege zijn gezin wil hij graag in België blijven voetballen staat letterlijk in de tekst. Hoeft niet zo moeilijk te zijn allemaal he.

Is hij nog nederlander eigenlijk?

26 december 2022 om 08:40

Nee, hij heeft zich laten naturaliseren tot Ethiopiër.nu goed?

Ruud blijft echt wel in Belgie zijn vrouw heeft een goede baan in het ziekenhuis als arts die geeft dat echt niet op.

Schandalig hoe Club Brugge met hem omgaat. Hij heeft veel voor de club betekend

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren