Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tsjechië kijkt uit naar komst Oranje: ‘Mooi, zo’n grote voetballer hier’

Laatste update:

Tomas Rosicky kijkt uit naar het duel in de EK-kwalificatie van dinsdag tussen Tsjechië en het Nederlands elftal. De middenvelder van Arsenal staat tegenover Robin van Persie, zijn collega tussen 2006 en 2012 in Londen. Nu speelt Van Persie voor Manchester United.

“Het is mooi dat zo'n grote voetballer hier komt spelen”, vertelde Rosicky maandag vanuit het stadion van Sparta Praag tegen het ANP. “Daar geniet niet alleen ik van, maar ook de toeschouwers. Hij is een heel erg complete aanvaller. Hij kan ook op ieder moment scoren.”

“Nee, het is niet nodig om mijn verdedigers te waarschuwen. Ze weten hoe goed hij is, net zoals iedereen natuurlijk Wesley Sneijder kent. Maar we gaan ons best doen.” Tsjechië wil starten met een overwinning, ook al is de nummer drie van het voorbije WK de opponent. “Albanië kan zelfs bij Portugal winnen, zag ik zondag. Dus waarom zouden wij geen kans hebben?”

Wat doet Nederland tegen Tsjechië?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voor die tijd dat ze tegen elkaar spelen raakt Robin vast wel weer geblesseerd...

8 september 2014 om 19:32

En als hij straks een paar goals maakt ben jij hier vast weer de eerste die hem helemaal geweldig vindt en hem al volgt vanaf zijn tijd bij feyenoord. Blabla

Eerst maar is zien of RvP zijn niveau gaat halen.

8 september 2014 om 19:34

Soms hoop ik weleens dat jongens als sneijder, vpersie, kuijt gewoon wat eerder naar nederland komen om het niveau omhoog te tillen.

8 september 2014 om 20:02

Zn Man Utd en Arsenal niveau heeft hij bij Oranje nog nooit gehaald.

Ik hoop echt dat RVP zijn vorm van het seizoen 2012/13 hervindt toen schaarde ik hem echt met de beste spitsen van de wereld hij kan dingen doen die sommige spitsen niet kunnen die kopbal tegen Spanje zie ik Lewandowski , Suarez of Cavani niet zo snel doen als hij in vorm is en de juiste aanvoer heeft hebben wij bij Oranje pure magie voorin lopen.

8 september 2014 om 19:37

Mee eens. Helaas is hij nu uit vorm. Wat je zegt, in vorm zó goed. Hopen dat we gauw die robin zien.

Ik ben fan van RVP maar heb er een hard hoofd in of hij ooit zijn vorm van 2 jaar geleden nog terug krijgt...

Jammer dat hij niet meer genaturaliseerd kan worden tot Tsjech. Hadden jullie hem lekker kunnen houden jn Tsjechië, want wat maakt hij al tijden een versleten indruk. Onbegrijpelijk ook dat hij nog steeds aanvoerder is, terwijl iedereen in de selectie het constant over Robben heeft. Die was de eigenlijke aanvoerder op het WK, waarom dan nu niet aan het begin van de nieuwe cyclus de aanvoerdersband doorgeven...

Nee ik ben geen fan van RvP, nooit geweest ook.
Daar kunnen die paar laatste jaren bij Arsenal en het eerste jaar bij Man United niets aan veranderen.
Dat hij zelfs ook nog zegt tot zijn 40e betaald voetbal te willen spelen, ik hoop dat Excelsior een plekje voor hem heeft van veel hoger zal hij dan niet meer aankunnen.

Tomas heeft iedere dag met hem getraind dus die zal het wel het best weten. Nu is hij helaas zoekende naar zijn vorm. Hopen dat ie gauw in vorm komt dan is het zwaar genieten van robin

Robin heeft nog nooit wat gepresteerd tegen grote landen, belachelijk dat hij aanvoerder is van Oranje.
Wk 2010 was hij ook waardeloos net als zovaak in Oranje.

Robin van Persie in het Nederlands elftal is als een leeuw zonder tanden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren