Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Trotse PSV'er wil meer: 'Het grote doel blijft om Oranje te halen'

Laatste update:

Donyell Malen geldt al een tijdje als groot talent bij PSV. De negentienjarige aanvaller was dit seizoen al heel belangrijk voor de ploeg van Mark van Bommel door in de heenwedstrijd de winnende treffer te maken tegen BATE Borisov (2-3) in de play-offs van de Champions League. Malen vertelt dat er na het duel in Wit-Rusland niet heel veel veranderd is.

“Een belangrijke goal in de eerste divisie maken of op de training voelt voor jezelf ook goed, omdat je je ploeg ermee helpt. Het is wel anders, maar ook daar haal je plezier uit. Nu maakte ik naast het team er heel veel andere mensen blij mee en dat is alleen maar mooi”, zegt Malen, die nu een jaar actief is bij de Eindhovense club, in gesprek met het Eindhovens Dagblad.

“Of ik tevreden ben over dat jaar? Ik ben een stuk sterker en beter geworden en heb stappen gemaakt, dat zeker. Als voetballer kan het nooit snel genoeg gaan en wil je altijd nog meer. Dat wil ik ook uitstralen. Op mijn debuut bij Jong Oranje ben ik trots, maar het grote doel blijft om Oranje te halen en bij PSV belangrijker te worden.”

Van Bommel nam deze zomer het stokje over van de naar Turkije vertrokken Phillip Cocu. Malen is enthousiast over de nieuwe trainer van PSV, die hij omschrijft als ‘een fijne man’ waar je veel van kan leren. “Ik voel ook dat er bij PSV vertrouwen is in mij. Als er vanaf de aftrap een beroep op me wordt gedaan, wil ik het ook laten zien”, aldus de jongeling.

Verwacht jij dat Donyell Malen dit seizoen een oproep krijgt voor Oranje?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als Malen zich zo blijft ontwikkelen dan komt Oranje vroeg of laat heus wel. Bergwijn en/of Lozano zijn na dit jaar normaliter niet beide te behouden, dan is hij gewoon de natuurlijke opvolger. Een buitenspeler van PSV die goed presteert haalt in het algemeen oranje wel (mits degene Nederlander is natuurlijk en niet Kluivertje voor m hoeft te dulden).

11 september 2018 om 09:10

Als hij de kans gaat krijgen in de spits (die kans lijkt vooralsnog klein) zou het ook wel eens sneller kunnen gaan. Het is echt wachten op spitsentalenten en dat was hij in de Ajax-jeugd absoluut. Hij is niet de langste, maar wel snel, beweeglijk en balvast en hij scoort makkelijk.

11 september 2018 om 09:25

"een buitenspeler van PSV die goed presteert haalt in het algemeen oranje wel"

Malen kan op alle posities voorin spelen, maar is hoofdzakelijk een centrumspits.

11 september 2018 om 09:46

Dat was hij altijd in de jeugd maar ik lees hier toch vaker dat hij bij PSV momenteel als buitenspeler wordt gezien. Als Romero straks fit is is er op de 9-positie ook wel weinig plek natuurlijk.

Opvolger van Lozano/Berwijn al binnen, mooi om te zien hoe PSV altijd opvolgers heeft klaarstaan die het moeiteloos opvullen, van Balasz Dzudzak tot aan Malen

11 september 2018 om 09:02

Dzudszak klinkt niet alleen tropisch. Hij is destijds ook gewoon gekocht. Als PSV dan voor een positie de beste opleiding lijkt te hebben is het wel voor een buitenspeler

11 september 2018 om 09:30

Klaarstaan kan via de opleiding of gewoon koop. Sterker nog PSV was altijd al een koopclub geweest, hoef je helemaal niet voor te schamen. Dat er nu zoveel talent doorbreekt is alleen maar mooi meegenomen. Maar pareltjes als Lozano, Guti en Schwaab zijn ook meer als welkom.

Erg goede speler die Malen! Linksom of rechtsom, het maakt hem niet uit. Of gewoon rechtdoorzee lekker knallen. Deze jongen brengt ook heel veel energie in het spel van PSV. Dat hij uiteindelijk voor PSV heeft gekozen en zelf vindt dat hij hier beter past zegt ook iets over hoe slecht Ajax omgaat met zijn jeugdspelers. Alsof er totaal geen interesse wordt getoond. Het is maar goed dat hij bij PSV speelt. Wordt dit seizoen een van de revelatie van de Eredivisie. Sowiesonal beter dan een Berghuis of Neres!

11 september 2018 om 09:08

Haha wat een onzin, dat over Ajax. Hij kon een contract tekenen maar koos voor Arsenal. Er was dus bovengemiddeld veel interesse.

Daarnaast, weet jij hoeveel jeugdspelers er in de selectie van Ajax zitten? Leuk hoor, dat Ajax bashen waar je ook maar een kans ziet, maar het moet wel kloppen natuurlijk.

11 september 2018 om 09:09

Beter dan neres... en dan beoordeel je neres op basis van wat tv beelden? Onderschatten is ook een ding he.. maar beter dan neres vind ik nogal een uitspraak want in heel de eredivisie loopt geen gelijke rond.
Neemt niet weg dat malen een hele goede speler is!!

11 september 2018 om 09:09

Hij heeft potentie, maar jij loopt wel erg hard van stapel. Berghut is toch klassen beter kijk naar zijn cijfers. Neres is buiten categorie

11 september 2018 om 09:18

Als hij beter is dan Neres en berghuis dan had hij bergwijn er wel uitgespeeld.

11 september 2018 om 12:00

Dat is Bergwijn ook, slimmerik.

11 september 2018 om 09:23

Als je wil dat mensen je enigszins serieus nemen zou ik niet zulke idiote uitspraken doen.. 'Hoe slecht ajax omgaat met haar jeugdspelers': nee, gewoon nee.. 'Nu al beter dan Berghuis en Neres': Malen is een groot talent maar als hij beter was dan Berghuis en Neres zou hij in de basis staan bij PSV, jij weet zelf ook wel dat hij nog lang niet op dat niveau zit curly. Zo niet kun je beter naar korfbalzone.nl want dan gaat deze site niet werken voor je man..

11 september 2018 om 12:51

Dit is dan ook onzin. Je noemt lozano en bergwijn slechter dan neres.. minstens gelijkwaardig of beter naar mijn mening

11 september 2018 om 13:37

Nee dat noem ik ze helemaal niet, waar lees jij dat? Bovendien vind ik Bergwijn voorlopig nog wel minder dan Neres en Berghuis inderdaad, hij is grote stappen aan het maken en verkeert momenteel in bloedvorm maar hij moet nog maar bewijzen dat hij de cijfers kan halen die Berghuis en Neres vorig seizoen beiden haalden (ruim in de dubbele cijfers met zowel goals als assists). Lozano kun je inderdaad wel gelijkwaardig noemen, misschien zelfs iets beter. Dat is meer een kwestie van smaak want qua prestaties ontlopen die 3 (lozano, Neres en Berghuis) elkaar allemaal maar weinig. Bergwijn zit daar nog net ietsje onder maar is zeker goed op weg om ook zo doorslaggevend te worden als eerdergenoemde heren en Malen zit daar nog wel een paar stapjes onder voorlopig, dat ben je wel met me eens neem ik aan?

Ik ben nog niet echt kapot van Malen. Toegegeven, ik heb hem nog niet zo vaak zien spelen, maar van wat ik gezien heb zie ik geen speciale specifieke kwaliteiten of iets dergelijks.

11 september 2018 om 09:30

Heeft zeker wel specifieke kwaliteiten. Hij is erg snel en passeert aardig zijn mannetje, tevens een goed (en hard) schot in de benen. Was een groot talent op de spitspositie vroeger, bij PSV nu stappen aan het maken als linksbuiten, die jongen zullen we wel vaker zien invallen dit jaar. Jongens als curly hier boven moet je dan weer met een korrel (lees: hele bus) zout nemen: hij komt absoluut nog niet in de buurt van Berghuis of Neres, dat is niet raar ook voor zo'n jonge jongen natuurlijk. Neres en Berghuis waren allebei bij 25+ goals direct betrokken vorig jaar, daar zal Malen nog lang niet aan komen dit jaar maar hij is zeker een talent om in de gaten te houden.

Goede speler, vrij compleet. Mist lengte, maar maakt dit goed met explosiviteit en bewegelijkheid. Ik ben benieuwd of hij als spits of als flankspeler gaat spelen.

Bergwijn maakt een grote ontwikkeling door, maar Malen klopt ook al nadrukkelijk op de deur. Ik zie in beide toekomstmuziek. Bergwijn moet iets beter worden in de kleine ruimtes. Gelukkig zie ik daarin verbetering. Malen vind ik geweldig voor zijn leeftijd en had ik graag bij Heracles verwelkomd.

11 september 2018 om 12:07

Goal van Bergwijn vorig jaar tegen FC Utrecht niet gezien?

11 september 2018 om 12:25

@pparzyszek: Een goal maakt iemand niet in het algemeen goed in de kleine ruimte. Bergwijn loopt zich vaak vast wanneer hij in de kleine ruimte staat. Daar kan aan gewerkt worden en dat laat hij ook zien.

Valt me op dat spelers die naar Engeland gaan niet veel groter werden na hun overstap. Deze jongen was iets van 1.78 toen hij naar Engeland ging op zijn zeventiende, volgens mij is hij dat nog steeds. Zelfde verhaal toen met Ake en Rekkik en Bruma. Die jongens werden ook niet veel groter dan dat ze al waren.

Het zou ja natuurlijk ook kunnen liggen aan stress of andere mentale dingen door de verandering in de omgeving, maar volgens mij is de voeding bij ons veel beter dan in Engeland.

11 september 2018 om 10:35

Ik denk dat dat eerder te maken heeft met het feit dat deze jongens al uitgegroeid waren, toch? Ik ben na mijn 17e ook niet echt meer gegroeid (in de lengte niet althans ). Zou de andere voeding daar echt zo veel invloed op hebben?

11 september 2018 om 12:08

Wij hebben de beste zuivelproducten ter wereld.

11 september 2018 om 12:13

Jongens groeien in principe door tot ongeveer 19 - 20 (de groei is dan niet even sterk). Na je genetica spelen gezondheid en voeding een vrij grote rol.

11 september 2018 om 12:15

Ja en in Engeland eten ze alleen maar Fish en Chips daarom kwamen ze allemaal met een dikke sickspack terug.. Ik denk dat het qua voeding wel goed zit bij die miljoenenclubs.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren