Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Treuzelend Manchester United zorgt voor irritaties bij Mourinho’

Laatste update:

Manchester United sprak in december met de belangenbehartigers van Anthony Martial en Marcos Rojo over contractverlenging. The Red Devils hebben voorlopig echter nog niks laten weten aan het duo en dat zorgt volgens de Daily Mail voor irritatie bij manager José Mourinho. De Portugees is bang dat dit soort dingen voor onrust in zijn selectie gaat zorgen.

Martial en Rojo verdienen naar verluidt circa 80.000 euro per week, maar zij hebben beide om salarisverhoging gevraagd. De komst van Alexis Sánchez, die bij Manchester United een duizelingwekkend salaris verdient, heeft ervoor gezorgd dat andere spelers ook graag meer willen gaan verdienen. De contracten van Rojo en Martial lopen medio 2019 af, al heeft Manchester United een eenzijdige optie om de verbintenis van laatstgenoemde te verlengen.

Voor beide spelers zou reeds de nodige belangstelling zijn. Martial geniet interesse van Real Madrid, Tottenham Hotspur en Arsenal, terwijl Rojo de overstap naar Paris Saint-Germain zou kunnen maken. Overigens lopen de contracten van Juan Mata, Ander Herrera, Luke Shaw, Ashley Young en Daley Blind ook in de zomer van 2019 af, omdat er recent in hun aflopende verbintenissen een eenzijdige optie gelicht werd.

Mourinho wil een scenario zoals dat van Marouane Fellaini in ieder geval voorkomen. De Belgische middenvelder is in het bezit van een aflopende verbintenis en wil die nu niet meer verlengen, mede door de afwachtende houding van Manchester United. Fellaini zal nu transfervrij vertrekken uit Manchester en lijkt komende zomer naar Turkije te gaan verhuizen.

Snap jij de irritaties van José Mourinho?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

ik heb het idee dat mourinho elke dag wel geirriteerd is dus ik zou me daar als club niet al te druk om maken en niet overhaast te werk gaan

Dit was te verwachten. Als Sanchez zoveel gaat verdienen gaan andere spelers in de selectie ook meer geld eisen. En terecht als je het mij vraagt. Martial zou er goed aan doen om weg te gaan bij United. Rojo daarin tegen is een degelijke verdediger maar geen top 10 als je het mij vraagt. Als United zijnde hoor je een betere voetballer naast Bailly te positioneren. Laporte had ik graag zien komen maar die is helaas voor United naar City vertrokken.

28 februari 2018 om 10:46

Precies Hangover96, naast Rooney verdiende ook Ibra gelijk eenzelfde weeksalaris toen hij kwam maar toen hoorde je werkelijk niemand maar nu Sanchez dit verdiend is het opeens een factor voor zogenaamde problemen binnen een selectie..
Dat Utd Rojo en Martial laten wachten en zij nu opeens een mega salaris verhoging willen zien, dan verkoop ze lekker. Rojo is sowieso niet goed genoeg en Martial is prima maar als zijn verlenging ten koste zou gaan van Rashford, dan aub geef Rashford een verbeterd contract en verkoop Martial aan PSG or Real…

28 februari 2018 om 11:03

Over de hoogte van het salaris van Sanchez kunnen we blijven speculeren, dat is nergens bekend gemaakt. Ondanks dat het Daily is en het normaal gesproken met een zak zout genomen moet worden, vraag ik me toch wel af of het salaris gelijk is aan dat wat Rooney kreeg. Ik denk dat het hoger is, maar nogmaals het is allemaal speculeren.

''de komst van Alexis Sánchez, die bij Manchester United een duizelingwekkend salaris verdient, heeft ervoor gezorgd dat andere spelers ook graag meer willen gaan verdienen.''

Precies de reden waarom Man City uiteindelijk nee zei tegen de komst van Sanchez. Dan hadden ineens, zoals nu bij United het geval is, meerdere spelers bij de directie gestaan en salaris verhoging gevraagd.

28 februari 2018 om 11:44

Omdat KDB zijn strepen al verdiend heeft en dat contract verdiende, Sanchez zou nieuwe binnen komen bij City en nog niks bewezen hebben.

28 februari 2018 om 12:44

Of je geeft iemand die het week in en week uit bewijst bij Manchester City een contract, wat trouwens £280.000 per week is (toch nog een £120.000 onder dat van Sanchez, of je haalt iemand binnen die gelijk zoveel krijgt en dan 7 andere spelers ook meer moeten gaan betalen. Gewoon heel slim gehandeld in mijn ogen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren