Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Transferflop’ lijkt tóch bij Ajax te blijven: ‘Om hem nu al af te schrijven...’

Laatste update:

Mike Verweij vermoedt dat Jorge Sánchez nog een jaar bij Ajax blijft. Dat vertelt de clubwatcher van de Amsterdammers in de podcast Kick-off van De Telegraaf. Verweij vindt het geen toeval dat de Mexicaan zoveel bij het nationale team speelt, en denkt dat het nog te vroeg is om hem af te schrijven. "Ook Lisandro Martínez kwam op de bank terecht, Neres heeft in zijn eerste jaar helemáál niet gespeeld... Waarom zou Sánchez niet zijn kans kunnen pakken?", aldus Verweij.

Verweij wist eind mei al te melden dat Sánchez door Ajax op de transferlijst is gezet. De miljoenenaankoop maakte een zwakke indruk in zijn debuutjaar en wordt niet verwacht zich nog tot op niveau te ontwikkelen. Verweij vindt het echter te vroeg om dat te concluderen. "Ajax is eigenlijk gek dat ze deze speler laten gaan. Ik heb hem een paar keer gezien en toen viel hij me niet heel erg mee, maar vergeet ook niet Álvarez in zijn eerste seizoen..."

De journalist somt op: "Ook Lisandro Martínez kwam op de bank terecht, Neres heeft in zijn eerste seizoen helemáál niet gespeeld... Waarom zou Jorge Sánchez niet zijn kans kunnen pakken? Hij is gewoon volwaardig internationaal van Mexico. Mexico is een groot voetballand en als je daar in de basis staat ben je geen koekenbakker." Dat laatste concludeert Verweij in het licht van de Gold Cup. Daar was 32-voudig international Sánchez vaste rechtsback in het Mexico dat uiteindelijk de eindzege boekte.

Sánchez stond op het duel met Qatar na steeds in de basis, ook in de gewonnen finale tegen Panama (0-1). Feyenoorder Santiago Giménez maakte daarin de winnende treffer. Ook Edson Álvarez was zoals gewoonlijk basisspeler bij Mexico, dat de negende Gold Cup in de geschiedenis bijschreef. Van Álvarez wordt deze zomer sowieso een vertrek bij Ajax verwacht.

Het alternatief
Mocht Sánchez toch weggaan, komt Anton Gaaei in beeld. De twintigjarige back brak afgelopen seizoen door bij Viborg FF en moet Ajax zo'n vier miljoen euro kosten. Voor Sánchez betaalden de Amsterdammers vorige zomer nog vijf miljoen. Tigres en CF Monterrey zouden de Mexicaan terug naar zijn geboorteland willen halen.

Verdient Jorge Sánchez een tweede kans bij Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat ik het toch nog is een keer eens zou zijn met onze Mike. Ik denk ook dat Sanchez echt nog wel van waarde kan zijn, hij moet zich alleen dit seizoen wel echt laten zien!

17 juli 2023 om 17:32

Kan zeker van waarde zijn, al moet je geen Mazraoui-achtige acties verwachten. Gewoon de man kapotspelen en de bal inleveren bij de juiste kleur.

17 juli 2023 om 17:55

Het spijt me zeer, maar hier zijn ‘we’ bij Ajax dus niet naar op zoek. We hebben types als Zinchenko/Mazraoui/Timber/Tagliafico nodig. 9 van de 10 veldspelers moeten extreem comfortabel zijn aan de bal om echte ambities na te streven. En moderne backs horen dat te zijn. Kortom, doorselecteren.

17 juli 2023 om 17:59

Eens hoor dat hij niet geweldig (lees: matig) is aan de bal, maar dan moet je hem ook niet zoveel aan de bal laten. Zijn man uitschakelen kan hij nog wel redelijk. Als er een mooi bod komt verkopen en verder kijken.

17 juli 2023 om 18:29

Elke speler in een voetballend team hoort veel aan de bal te komen, of in ieder geval geval, goed te kunnen voetballen. Kan hij dat niet, is hij simpelweg ongeschikt. Verdedigend vind ik hem eigenlijk ook helemaal niet zo geweldig.

17 juli 2023 om 17:56

Mike lult alleen wel weer onzin. Neres het eerste jaar niet gespeeld? Hij tekende op 31 januari 2017 zijn contract bij Ajax en op 26 februari 2017 speelde hij al zn eerste wedstrijd in het eerste.

Daar valt wat voor te zeggen natuurlijk. Zou wat zijn als de 3 flops achterin van afgelopen zomer ineens gaan draaien. Dan voelen Sanchez, Bassey en Wijndal ineens als nieuwe aankopen 😅

17 juli 2023 om 17:32

Wijndal heb ik afgelopen wedstrijd weer niks zien brengen, daar moet Ajax zsm vanaf, voor iemand die zichzelf zo geweldig vind is hij wel heel erg slecht

17 juli 2023 om 18:27

Dat is inderdaad precies het probleem bij Wijndal. Die man is de meest zelfverzekerde Ajax speler in jaren, en ook de slechtste. Hoe dan? Hij vindt zichzelf zo goed dat hij stopt met 'ervoor te werken', zo lijkt het.

17 juli 2023 om 18:40

We hebben er net 1 oefenwedstrijd opzitten. Ik zou iedereen nog even de kans geven onder Steijn zodat we geen voorbarige conclusies gaan trekken.

17 juli 2023 om 19:16

Heb Wijndal vorig seizoen ook geen enkele keer zien overtuigen.. Baas, Bassey en Hato stonden op een gegeven moment boven hem, ik mis gewoon het vuur en de echte wil om te winnen

17 juli 2023 om 17:33

De dinamiek binnen het team is nu ook enorm veranderd. Er zullen andere spelers op moeten gaan staan om de kar te trekken. Ik denk daarom ook dat sommige spelers hier baat bij hebben en kunnen opbloeien.

Hoe Verweij momenteel zijn werk doet....ieder voetbalzoneforumlid zou het ook zo kunnen invullen zoals hij het doet. Is wel pijnlijk.

17 juli 2023 om 17:36

Het is ook meer dat hij zichzelf soort van tegenspreekt van een tijd terug. Toen zei hij dat ze afscheid van hem moesten nemen. Nu zegt hij dat hij nog een kans verdient (waar echt wel iets voor te zeggen is), en daarmee creeert hij z’n eigen nieuws..

17 juli 2023 om 17:42

Wat een onzin. Zo doen ze tegenwoordig allemaal hun werk, maar omdat hij het is komt de kritiek weer binnen. Van Vi tm de Telegraaf ze hebben allemaal een podcast, waar ze hun mening ingeven. Bevalt je dat niet dan kijk je toch lekker niet.

Het is volgens mij niet zo dat hij hier zelf een artikel over heeft geschreven. Hij heeft zijn goed recht zijn mening te geven in een podcast en dat dit over wordt genomen door dit soort sites is niet zijn verantwoordelijk.

17 juli 2023 om 17:49

Niet zo verongelijkt meneer Memphis. Iedereen kan toch horen dat hij niets meer te melden heeft. Dat was eerst wel zo, dus dan is het zijn werk om weer ervoor te zorgen dat hij weer iets nieuwswaardigs te melden heeft. Anders kunnen jij en ik of iedere andere jandoedel in zo'n podcast gaan zitten.

17 juli 2023 om 18:02

Ja dat kan ook inderdaad. Niks houdt je tegen zelf een podcast te starten. Zijn al meerdere voetbalsupporters die gedaan hebben en zelfs succesvol. Hij heeft alleen het geluk dat hij door zijn baan al een platform heeft.

Hoezo heeft hij niks te melden, volgens mij heeft hij zo’n beetje alle scoops als eerste gebracht zoals Steijn, Tadic, etc.

17 juli 2023 om 18:18

Dat doen toch ook vele jandoedels. Als ik sommigen hoor praten in podcasts dan denk ik dat kan iedereen. Dat is gewoon slap lullen over voetbal. Net zoals VI deed. Niets mis mee toch?

17 juli 2023 om 17:47

Het is een podcast waarin hij zijn mening geeft, hij zegt het niet als journalist.
Zijn mening is dat Ajax Sanchez een 2e kans moet geven, waar hij toch gewoon gelijk heeft.

De haat tegen alles wat met de Telegraaf of Telesport te maken heeft is wel schrijnend bij sommige personen...
Waar men zich toch druk om kan maken vandaag de dag

17 juli 2023 om 18:17

De haat komt voort uit de irritatie die er (bij mij) komt door de manier van berichtgeving. Er zit weinig toegevoegde waarde in voor mij als supporter. Nu is toegevoegde waarde niet per se waar je aan mag denken bij de Telegraaf, maar het is van origine wel een beetje de Ajax krant. Maar buiten wat we allemaal zien en een rake transferscoop soms komt er echt niets bijzonders vanuit Verweij.

Het draait echt om clickbait tegenwoordig. Ook bij een ouderwetse krant kennelijk. En met zo een clubwatcher klikken de meeste Ajacieden echt wel door, zij het met het schuim op het bekkie.

Het is wat mij betreft logisch dat de SV’s zich zo duidelijk hebben uitgesproken tegen de Telegraaf

17 juli 2023 om 18:30

Ik heb absoluut geen 'haat'. In dit geval heb ik 'kritiek' op Mike Verweij. Verder wens ik die man alle goeds van de wereld. Om in termen van 'haat' te spreken is heel goedkoop en kinderachtig. Er zijn ontelbaar dingen belangrijker dan of Mike Verweij zijn werk wel of niet goed doet haha

17 juli 2023 om 19:38

Hij heeft niks nuttigs te vertellen want niemand binnen de club deelt info met hem. Dus om relevant te blijven wordt hij nu ineens een pundit ipv een clubwatcher.

Huh, Mike is positief??

Misschien kunnen ze sowieso die Gaaei alvast halen? Ik sluit niet uit dat Sanchez nog doorbreekt, maar ook Rensch hebben we nog die niet echt thuis geeft.

17 juli 2023 om 18:28

Alleen door het doorverkoop percentage (15%) op Schuurs, zou Ajax Gaaei eigenlijk al kunnen vastleggen voor die 4 miljoen.

17 juli 2023 om 18:36

Persoonlijk vind ik ook dat ze Gaaei, of een andere rechtsback, zouden moeten halen. Dan zou je Rensch als backup voor Šutalo (of andere RCV) kunnen gebruiken. Ik vind Rensch daar beter en meer natuurlijk ogen. Tuurlijk maakte hij centraal in de potjes dat hij daar afgelopen seizoen stond af en toe wat foutjes, maar dat is ook een kwestie van wennen. Rensch is over langere termijn rechtsachter op zijn debuutperiode na geen succes gebleken. Tijd om hem op zijn oorspronkelijke positie eens te proberen, want ik vind hem daar best wat hebben.

17 juli 2023 om 19:03

Ik denk dat zo’n Gaaei ook niet echt een hele verbetering is. Als Ajax echt weer vooruit wil moet je in de vijver vissen van Sutalo, Zakharyan, etc. Spelers van dat niveau, die nog niet bij topclubs zitten maar wel die potentie hebben. Dat zie ik bij zo’n Gaaei niet. Dat zou hoogstens back-up niveau zijn in mijn ogen.

17 juli 2023 om 21:32

Ik vind Gaaei wel een goede speler, en een goede voetballer. Het gaat er ook om dat je kijkt naar de kwaliteiten die iemand heeft en of die passen bij de club. Zo zag je bijvoorbeeld ook dat een Martinez voor vrij weinig geld opgepikt kon worden, terwijl die toch echt overliep van kwaliteit. Een voetballer die paste bij Ajax. Je hoeft niet altijd te smijten met geld, hoewel ik het met je eens ben dat spelers als Šutalo en Zakharyan fantastische versterkingen zouden zijn. Maar die topversterkingen kun je ook aanvullen met jongens als bijvoorbeeld Gaaei, zolang die passen binnen het plaatje.

17 juli 2023 om 21:47

Ik vond Gaaei meer een type Kristensen, die niet echt bij Ajax paste. Maar misschien heb ik het mis en moet ik nog meer beelden bekijken.

Ja op die manier kun je nooit een speler afschrijven. De spelers die hij noemt speelde wel in een goed Ajax en hadden een betere concurrent.

Deze Sanchez heeft weinig concurrentie want Rensch bakte er ook niet veel van en was vaak geblesseerd. Hij heeft mij nog geen enkele minuut weten te overtuigen en als ik Ajax was zou ik dan ook een nieuwe rechtsback halen, omdat ook Rensch dus niet echt voldoet. Als het dus kiezen is tussen Sanchez en Rensch dan is de keuze snel gemaakt lijkt mij, dan ga je natuurlijk voor Rensch.

17 juli 2023 om 18:42

Sowieso is Sanchez vergelijken met Martinez een beetje bijzonder. Sanchez was ook in Mexico geen geweldige voetballende back, iets wat Ajax toch meestal wel zoekt en nodig heeft. Martinez kon je ook in zijn beginperiode al prima van zien dat het een goede voetballer was. Zelfde geldt voor Neres, die zelfs juist goed begon. Voor rechtsback weet ik niet goed of ik wel voor Rensch zou gaan, want die draait eigenlijk al twee seizoenen matig. Rensch zou ik wel willen zien als backup RCV.

Hoezo praat ie nog namens Ajax, hij is aan de kant gezet. Ga lekker een andere club lastig vallen!

Mike heeft eens gelijk. Die jongen is international van Mexico. Dat ben je niet zomaar. Bovendien zie ik meer strijd in hem dan bij Rensch. Die kan je nog wel een seizoen de kans geven en lekker doorverkopen

17 juli 2023 om 18:02

Het geheugen van vele is weer kort heb ik het idee. Zijn handelingssnelheid is te laag, zijn inzicht is ook matig. En verdedigend het is nou ook geen exceptionele speler. Bij Tagliafico en Alvarez zie je dat ze extreem de duels aan gaan. Dat zie je ook bij hem niet. Dit is een 10 in een dozijn speler.

17 juli 2023 om 18:08

Dan nog sta je niet zomaar in het Mexicaanse elftal. Gebruik hem en er is altijd een club die vele miljoenen voor een mexicaanse international gaat betalen. We zijn toch niet vergeten hoe mensen allemaal over Alvarez spraken in het begin.

17 juli 2023 om 18:13

Alvarez was in zijn eerste seizoen ook helemaal afgebrand net zoals Sanchez dat was. Dus dat is niet echt waar wat je zegt. Zijn handelingssnelheid was toen ook veel te traag destijds. Tagliafico was een uitzondering natuurlijk. Niet iedereen kan gelijk in zijn eerste seizoen aanhaken.

17 juli 2023 om 18:32

Of de rechtsbacks in Mexico zijn gewoon erg armoedig? Want Sanchez is dat zeker voor Ajax niveau. Tenzij hij een hele sterke ontwikkeling doormaakt zoals Alvarez, maar dat zie ik niet gebeuren. Voor nu is die veel te beperkt, ook al 25 jaar en zou hem dus verkopen en een echt goede back halen.

17 juli 2023 om 18:54

Men was negatief over Alvarez, maar zeker niet zo negatief als bij Sanchez.

17 juli 2023 om 19:04

En dat was voornamelijk omdat hij als middenvelder speelde en velen wilden hem centraal zien omdat hij oorspronkelijk als CV was gehaald als ik het mij goed herinner.

17 juli 2023 om 18:07

Helemaal mee eens, maar als hij niet verbeterd heb je een probleem rechts achterin, gaat je bergen punten kosten. Kan de hele rechterflank verlammen zoalsvorig seizoen.. Een goede back er bij, zit je mogelijk met een Mexicaans international op de bank. Ik stel voor ...afwachten wat er te besteden is na verkoop. Precies wat nu gebuert ....timber weg .....doorpakken naar vervolger voor dat geld. 40 miljoen voor Timber ....blijft hooguit 30 van over. 20 voor een topvervanger ...kost dan met fees ed zo 25. Zitten ze veilig. Precies wat ze nu doen. Vorig jaar een luxe ....100 voor Anthony ....70 netto ....heb je Bassey Wijndal en bergwijn zo betaald. 3 voor de prijs van 1.

Tja is niets meer dan logisch eigenlijk. Vorig jaar draaide geen enkele speler op misschien Kudus en Alvarez na. Het is ook zijn eerste seizoen in een compleet ander systeem, land en cultuur. Dat kan wel even wennen zijn. Ook Alvarez had het in zijn eerste seizoen erg lastig en daarna herpakte die zich uitstekend. Als je hem niet voor veel geld kan verkopen zou ik hem houden. Heeft in ieder geval meer pit dan een Rensch.

17 juli 2023 om 18:09




Je bent niet de enige die het heeft gezien ....sanchez fel en Rensch noncelant. Loopt er bij als koning Rensch, vaak als rechtsbuiten ...komt geen man voorbij en zijn passing is verschikkelijk slecht. Maar gewoon de volgende keer weer naar voren rennen, de andere verdedigers met de rotzooi opzadelend ( Timber als rvc ). Dan liever een sloper die de bal afgeeft en weer verder sloopt.



17 juli 2023 om 18:12

Hij is nog jong maar ik zie het niet helemaal bij Rensch. Inmiddels zit hij al 3 jaar bij Ajax 1 en buiten zijn debuut jaar lijkt het alleen maar achteruit te gaan. Ook op het afgelopen jeugd EK was die weer matig. Hij is inderdaad nog erg laks in de duels en ook aanvallend draagt die amper wat bij.

17 juli 2023 om 18:36

Sanchez is geen sloper die veel ballen afpakt, want verdedigend was hij ook echt niet best vorig seizoen. Rensch zijn passing is zeker beter dan die van Sanchez. Aan alleen felheid heb je ook niet zoveel zoals bij Sanchez. Gewoon een nieuwe rechtsback halen is de enige juiste oplossing. Beiden komen tekort als basisspeler momenteel.

17 juli 2023 om 18:48



Bij nader inzien met je eens ....sanchez was voetballend ook slecht. Maar gewoon een nieuwe rechtsback halen hangt vrees ik volledig af van wat er nog binnenkomt. Ik denk voor een sloper die echt kan ballen al gauw 10 miljoen, als ie zich bewezen heeft. Anders wellicht door en met het geld dat Sanchez oplevert en een gok van een paar miljoen. Hebben we wellicht volgend jaar hetzelfde probleem.voorheen was er vaak jeugd die klaar stond, nu niet ? Al dat gekoop met beperkt budget levert m.i. momenteel teveel spelers op die je in de jeugd wellicht nog beter hebt lopen, en die dan maar vertrekken.

17 juli 2023 om 19:07

Je hebt Jermoumi en Gooijer in de jeugd. Jermoumi komt 100% tekort en Gooijer zal wel wat kansen krijgen deze voorbereiding, maar zie ik ook nog niet als Ajax 1 niveau momenteel. Tenzij hij deze voorbereiding zijn kans pakt. Zou dus inderdaad gewoon een nieuwe back halen, verwachtende dat er nog wel wat spelers vertrekken.

17 juli 2023 om 18:38

Ik zou hem echt gewoon verkopen, ik bespeur weinig kwaliteit bij hem. Je kan niet het seizoen weer ingaan met Rensch en Sanchez. Laat ze Sanchez maar verkopen en een echt goede back halen waar Rensch van kan leren. Talent heeft Rensch wel, maar zit nog niet op het niveau dat we willen nastreven.

Persoonlijk zie ik liever Sanchez dan Rensch. De potentie van Rensch is (waarschijnlijk) groter, maar hij straalt zo weinig uit dat ik dan nog liever de hardwerkende Sanchez zie.

Het is allebei niks, maar ik vind Sanchez ook minder slecht dan Rensch.

17 juli 2023 om 18:39

Waarom vind je Sanchez beter? Kan alleen zijn inzet als argument bedenken, maar verder is hij echt nog minder (in het systeem van Ajax) en beiden komen al te kort op dit moment.

17 juli 2023 om 18:43

Inzet alleen zou al een argument moeten zijn om Sanchez boven Rensch te verkiezen. Rensch maakt al jarenlang dezelfde fouten, groeit niet in zijn spel en is gewoonweg niet goed genoeg.

Het begint met hard werken en inzet tonen. En laat dat nou net hetgeen zijn wat Rensch niet doet.

17 juli 2023 om 18:55

Inzet kan je voor kiezen om te tonen en goede concurrentie voor Rensch en een goede trainer moet dat mogelijk maken. Ik hoop dat Steijn dat in hem kan krijgen en dat ze een goede rechtsback halen. De beperkte voetballende kwaliteiten van Sanchez die verbeter je niet zomaar. Rensch is een stuk jonger en heeft veel meer potentie, eerder laten zien wat te kunnen en eigen jeugd. Vorig seizoen was slecht en je kan er niet mee in als 1e keuze, maar als back-up prima. Sanchez i.p.v. Rensch wegdoen is voor mij echt een no-brainer.

“Ook Lisandro Martínez kwam op de bank terecht, Neres heeft in zijn eerste jaar helemáál niet gespeeld...”

Hoe kan je als zogenaamde Ajax-watcher zulke onzin lullen. Neres kwam in januari en heeft het eerste halfjaar gewoon voldoende minuten gemaakt. Met onder andere een topwedstrijd als basisspeler in de klassieker. Vanaf het seizoen daarna was hij vaste basisspeler en werd hij zelfs mvp.

Martinez had natuurlijk Blind als concurrent en had daarvoor ook al gewoon zijn waarde bewezen en kwaliteit laten zien. Daarentegen is de concurrent van Sanchez in de vorm van Rensch een stuk minder

Verder op zich wel eens met zijn standpunt hoor. Maar als Ajax-watcher zou je wel met betere voorbeelden moeten kunnen komen, bijvoorbeeld landgenoot Alvarez.

Onzin wat ie zegt. Bij Ajax moet je er meteen staan. Zie Tagliafico, Tadic, Zyjech. Natuurlijk zat Martinez eerst op de bank, maar uiteindelijk viel ie in en deed ie het goed. Het zal niet zo zijn dat ie was doorgebroken als ie het daarna slecht deed. Voor Alvarez geldt hetzelfde. Persoonlijk vind ik iedere aankoop die niet meteen mee kan een miskoop. Had Regeer laten spelen. Die had het echt niet minder gedaan. De echt goede voetballers gaan meteen mee. Zie Marin, nooit meer wat van gehoord. Wöber? Gewoon leuk mee gehobbeld. Ajax moet de lat hoog leggen. Bij twijfel jeugd inpassen. Of jeugd inpaaaen als iemand niet functioneert. Zie Hato ipv Bassey. Idem voor Brobbey. Je had die jongen sowieso niet terug moeten halen voor zoveel geld, maar dat is een andere discussie. Maar hij heeft wel heel veel cruciale kansen gemist. Heeft gewoon geen zachte voetjes. Dan moet er dus iemand worden gekocht die met hem de concurrentie aangaat. Ajax heeft de lat gewoon te laag gelegd. Zoveel mogelijk eigen jeugd inpassen. Goede jeugd een geweldig contract geven. Aankopen die niet mee kunnen weer verkopen.

17 juli 2023 om 18:30

Ja eens met wat je zegt over de jeugd. Er zijn nu teveel spelers gekocht die het niet beter doen dan onze jeugdspelers hadden gedaan. Denk alleen dat je sommige aankopen echt wel wat tijd mag geven, of je Sanchez wat tijd moet geven weet ik niet. Die vind ik echt te matig eigenlijk.

Sanchez wordt ook te snel afgeschreven. Aan de bal is het niet fantastisch maar bij Ajax wordt nou eenmaal meer gevraagd dan alleen verdedigen, je moet ook confertabel aan de bal zijn. Dat kan je Sanchez niet aanrekenen, dan moet je bij de scouts zijn. Hetzelfde geldt voor Bassey.

Maar ik heb nog wel vertrouwen in Sanchez (en Bassey). Ik wil ze niet op enkele wedstrijden afschrijven, zeker niet in een seizoen waarin heel Ajax belabberd was.

Sanchez mag het van mij nog een keer laten zien. Als de verdediging goed staat denk ik dat hij van waarde kan zijn. Afgelopen seizoen was onze verdediging een drama, dan kan je als nieuweling ook niet uitblinken.

Rensch mag zijn koffers pakken. Die ben ik helemaal beu.

Sanchez kostte niet de hoofdprijs, begon slecht en ook tijdens het WK viel hij negatief op. Maar daarna vind ik toch dat er wel een stijgende lijn is geweest. Nee het is geen Nous in zijn laatste seizoen, maar als hij deze lijn doorzet kan hij prima een vaste waarde zijn dit seizoen.

17 juli 2023 om 18:59

Als basisspeler moet je dit niveau toch niet willen nastreven? En op de bank kan je dan beter Rensch houden. Als Ajax enige ambitie heeft om kampioen te worden en een mooie EL campagne te draaien moet je niet Sanchez of Rensch als 1e back hebben.

17 juli 2023 om 19:07

Als ik naar jullie selectie kijk zou ik echt eerst andere posities versterken, je hebt op rechtsback 2 voor de ED prima rechtsbacks. Je kunt niet op elke positie een topper hebben. Wil je dan echt weer een som uitgeven voor nog een rechtsback? Of wil je je CV, verdedigend middenveld (Als Alvarez vertrekt), aanvallend middenveld/wingers (Met het vertrek van je MVP, een dure versie van Luciano Narshingh en enkele jonkies) en een spits waar je nu alleen een halve topsporter hebt staan die vorig seizoen zei dat ie ging vlammen maar nog steeds geen 90 minuten kan spelen versterken? Ik zie Ajax, als ze daar eerst versterkingen doen, ook met een Sanchez/Rensch een prima EL campagne doen. Even ter vergelijking, het was nu niet alsof Pedersen nu ook zo geweldig was bij feyenoord. Gewoon voetvolk heb je nodig om je ridders te ondersteunen.

17 juli 2023 om 19:25

Als je kampioen wil worden kan je niet met Sanchez en Rensch spelen op rechtsback, tenzij er 10 goede spelers omheen staan. 1 van de prioriteiten zou moeten zijn om Sanchez te verkopen, juist nadat hij de Gold Cup heeft gewonnen met Mexico. Dan kan je een nieuwe rechtsback halen die echt wat toevoegt en kan Rensch daar achter groeien of eventueel op andere posities spelen. Je kan Sanchez prima verkopen terwijl je aankopen doet voor andere posities als dat nodig is.

Brobbey heeft inmiddels meerdere keren 90+ minuten gemaakt de laatste maanden, dat is echt een fabeltje.

Feyenoord speelde met Geertruida in Europa op rechtsback in de knock-outs, Pedersen zou daar flink tekort komen. Ook laat Slot het team goed draaien wat het makkelijker maakt voor beperkte spelers om mee te komen. Maar als je voor Feyenoord bent zal je vast ook liever een betere rechtsback hebben dan Pedersen in de CL.

Ik "vermoed" dat Mike nog wel meer uit zijn duim gaat zuigen en hier een podium krijgt!

Mike stop toch eens met jezelf journalist te noemen! En Voetbalzone kunnen jullie nou echt niet eens deze Mike en ook Valentijn een keertje blokkeren. Heeft helemaal niets te maken met journalistiek.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren