Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Porto klopt na Sánchez opnieuw aan bij Ajax en wil aanvaller inlijven’

Laatste update:

FC Porto is van plan om Francisco Conceicão tijdelijk over te nemen van Ajax, zo meldt het Portugese SIC Notícias. Conceicão zou niet de eerste Ajacied zijn die de overstap naar Portugal maakt, daar ploeggenoot Jorge Sánchez hard op weg is naar de Portugese nummer twee van afgelopen jaargang.

Het Portugese medium geeft niet te kennen of er bij de eventuele huurtransfer ook een optie tot koop betrokken is. Dat zou bij Sánchez in ieder geval wél het geval zijn. De 20-jarige Conceicão kwam in de zomer van 2022 voor vijf miljoen euro over van Porto, waar zijn vader Sérgio Conceicão de hoofdcoach is. Hij zou daar niet genoeg speeltijd krijgen en meer perspectief zien bij de Amsterdammers.

Toch lijkt de kleine vleugelspeler nu weer de omgekeerde weg te bewandelen. Voetbal International meldde eerder al dat de Portugees een vertrekwens had ingediend, die de recordkampioen niet inwilligde. Conceicão wist nooit helemaal te overtuigen bij Ajax en heeft momenteel Mohammed Kudus voor hem in de pikorde staan. De Ghanees geniet serieuze interesse van West Ham United en een vertrek is niet ondenkbaar.

Mocht Kudus echter vertrekken, is de verwachting dat de hoofdstedelingen een vervanger zullen aantrekken. Fabrizio Romano meldde al eerder dat directeur voetbalzaken Sven Mislintat hiervoor Manchester City-middenvelder James McAtee op de korrel heeft. In die wetenschap ziet Conceicão weinig perspectief op speeltijd in de hoofdstad.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deze jongen heeft echt talent en kan echt bij Ajax veel leren hij moet wat geduldiger zijn hij gaat zijn kansen krijgen.

18 augustus 2023 om 18:58

Absoluut. Hoop dat ze hem houden. Mooie duracell konijntje is het.

18 augustus 2023 om 19:01

Als deze jongen iets meer geduld heeft en zn dreiging op den duur gaat koppelen aan rendement kan het een erg goede speler worden, al helemaal voor eredivisie begrippen. Ik denk dat hij qua dribbel in de kleine ruimte al wel tot de top van de ED behoort. Een beetje spijtig dat het daadwerkelijke rendement vrij laag is. Maar hij brengt wel altijd wat extra als hij ingebracht wordt

18 augustus 2023 om 19:05

Beetje een slechtere uitvoering van Roy Beerens. Komt gewoon te kort voor de top van NL op dit moment

18 augustus 2023 om 19:16

Nogal een vroege conclusie. Juist Roy Beerens kwam te kort voor de Nederlandse top, overigens wel een hele leuke clubvoetballer bij Heerenveen, Vitesse en AZ.

18 augustus 2023 om 20:07

Snap die logica wel, maar als je vanuit zijn perspectief kijkt, hij kwam naar Ajax omdat hij bij het eerste van Porto niet aan de bak kwam. Om vervolgens in Amsterdam het merendeel van z'n minuten in de KKD te maken. Is het dan zo raar dat hij niet op z'n kans gaat zitten wachten hier? Helemaal als dan ook nog de optie komt om weer naar huis te gaan.

18 augustus 2023 om 20:53

@Deem. Chapeau ... Het vanuit spelers perspectief kunnen bekijken is hier maar weinig leden gegeven. Hij werd op valse voorwendselen gehaald maar heeft nooit een reeks vast rechtsbuiten mogen spelen. Ik kan me ook voorstellen dat ie zich gepiepeld voelt en geen eerlijke kans gekregen heeft. Chico is een van de weinige Ajax aanvallers met diepte in zijn spel. Tsja, om dan als een verkapte pinch hotter te worden gebruikt, is ook verre van wenselijk. Als hij bij Porto een betere kans krijgt, snap ik als ie eventueel weg zou willen. Hij wordt gewoon 'verkeerd' gebruikt net een als Naast de opbouwde wat ie totaal niet is.

Terug onder pa ze vleugels. Denk het beste

18 augustus 2023 om 19:20

Of niet. Dat is bij iedere vader anders. Denk dat het voor Sidney van Hooijdonk namelijk beter is om nooit zijn vader als trainer te hebben als hij echt beter wil worden. Want Pierre is totaal niet objectief over zijn zoon.

18 augustus 2023 om 19:54

Gok dat Sidney dan wel in de basis staat.

18 augustus 2023 om 20:02

Dat denk ik ook. En denk dat Pierre hem elke wedstrijd 90 minuten laat staan. Wel jammer dat Sidney dan elke dag moet trainen, want Pierre heeft niet zo veel met vrije dagen.

Mooi, ik vind het helemaal niks die conceicao. Tis net een chihuawa, veel blaffen maar nooit bijten. Rendement 0

18 augustus 2023 om 19:16

Kennelijk ben je nog nooit gebeten door een chihuahua. Be aware.

Conceicao heeft nu nog (te) weinig rendement, maar er gaat dreiging vanuit, hij heeft snelheid en diepgang. Geen type Robben of Antony die - ondanks dat je het van een kilometer ziet aankomen - naar binnen trekken en ‘m in de kruising leggen, ik zie in hem meer een Neres. Zou hem een kans geven.

18 augustus 2023 om 19:50

Ik ben wel eens gebeten door een chihuahua, dat viel reuze mee

18 augustus 2023 om 19:25

Rendement 0. Dat is altijd zo makkelijk praten hè als iemand amper speeltijd krijgt en steeds maar 10 a 15 minuten krijgt. De andere vleugelspelers blaften vorig seizoen niet eens.
Hoezo leg een jonge speler druk op…. Moet die gast elke keer 3 keer scoren en 4 assists geven in 10 minuten?

18 augustus 2023 om 19:49

Soccerfan

De grote vraag is dan: Waarom zo weinig speeltijd? Je gaat niet een speler die fantastisch is maar zo weinig speeltijd geven. Ik ben op de wedstrijd tegen Nec na niet zo ontzettend onder de indruk van deze knaap, zou beter passen in een team dat op de countwr speelt.

Maat wat niet is kan nog komen.

18 augustus 2023 om 20:39

Is toch gewoon weer de volgende kopie van een Lukoki, de Sa en Mitea onder andere. Snel diepgang, maar 0 rendement.

Jammer dat Chico niet voor zijn kans lijkt te willen vechten. Lijkt mij dat hij echt wel zijn speeltijd zou krijgen dit seizoen

Snel lozen die gozer. Klein, wild ventje met oogkleppen en ‘neptechniek’.

Als dit echt klopt meteen wegdoen, lijkt me mentaal geen sterke jongen dan als je na 1 seizoen (waarin je echt wel kansen hebt gehad om het te laten zien) er al geen trek meer in hebt.

Lekker terug naar papa chico! 🤝

18 augustus 2023 om 19:23

En wie zegt dat hij er geen trek meer in heeft. Dat lezen we op internet…..

21 augustus 2023 om 19:55

'als dit echt klopt'.

Van Bergen, Slagveer, Narsingh, etc. gingen hem voor. Als ineffectieve rechtsbuiten. Het is niks en zal ook nooit wat worden. Misschien komende week maar meedoen aan de 100 m . WK atletiek....

Dat Porto nu reservespelers wil huren/kopen van Ajax is denk ik een van de signalen dat de Eredivisie goed bezig is. Zou mooi zijn als dit doorzet.

19 augustus 2023 om 09:24

Zwart/wit bekeken wel, maar de situatie dat het hier om een oud-speler van en Portugese jongen gaat, vind ik het vooralsnog de uitzondering. Als het vaker gaat gebeuren, ben ik het met je eens. Tot nu toe gaan spelers voor veel geld van de top van NL naar de top in Portugal en zien ze dat als een stap vooruit (ook financieel).

Hij gaat daar ook niet wekelijks spelen. Vorig seizoen had hij meer moeten spelen. Kreeg steeds te weinig minuten en was de enige aanvaller die een actie had en waar gevaar vanuit kwam. Elke keer als hij erin kwam dan werd er voorin eindelijk eens wat actie ondernomen. Beter dan dat tikkie terug

Lijkt me toch voor FC Twente een hele goede aanvaller. Een jaar huren, met een kleine doorverkoop percentage als je bedankje. Zou denk ik voor alle partijen een goede set zijn.

18 augustus 2023 om 20:12

Al is twente ook al lekker ingespeeld toch zoals ze tegen riga speelde

18 augustus 2023 om 20:21

Met alle respect, riga was echt geen tegenstander om je fatsoenlijk mee te kunnen meten. Unuvar is op het moment de enige waardige buitenspelen voor fc twente, maar nog niet eens fit genoeg. Dan heb je rots en taha nog maar die zijn er allebei nog niet klaar voor. Denk dat ze zeker nog 1 a 2 waardige biitenspelers nodig hebben.

18 augustus 2023 om 22:56

Twente lijkt mij ook een mooie ploeg om aan te verhuren. Al is het maar om hem dan volgende jaar met winst te kunnen verkopen. Lekker veel minuten maken kan zeker aangezien niemand Rots wil zien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren