Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Trainer dreigt op te stappen indien Ronaldo terugkeert bij Sporting Portugal

Laatste update:

Trainer Rúben Amorim dreigt op te stappen als Cristiano Ronaldo tijdens de laatste week van de zomerse transferwindow terugkeert bij Sporting Portugal. Dat meldt The Times. De Portugese aanvaller aast volgens Engelse media nog steeds op een vertrek bij Manchester United en werd recent in verband gebracht met een terugkeer naar Sporting.

De Britse kwaliteitskrant schrijft dat Amorim al ontevreden was over de verkoop van Matheus Nunes. De 23-jarige middenvelder werd voor ruim 45 miljoen euro verkocht aan Wolverhampton Wanderers. Mocht Ronaldo terugkeren naar zijn oude jeugdliefde, overweegt de Portugese oefenmeester om zelfs zijn functie neer te leggen.

Amorim is naar verluidt fel tegen het inlijven van Ronaldo. Het tweetal speelde samen voor Portugal tussen 2010 en 2014 en onderhoudt persoonlijk een goede relatie. Volgens Amorim past Ronaldo echter niet in de speelstijl die hij voor ogen heeft. De 37-jarige trainer heeft teambelang voorop staan en met het aantrekken van Ronaldo zou de focus te veel op de steraanvaller komen te liggen. Amorim botste onlangs al met Islam Slimani, die in januari terugkeerde naar Sporting tegenover een hoog salaris. De Algerijns international werd teruggezet naar het reserveteam, waarmee Amorim een statement wilde maken.

Ronaldo werd de afgelopen weken meerdere malen in verband gebracht met een terugkeer naar Sporting, CBS Sports schrijft dat een overstap voorlopig niet reëel lijkt. De 37-jarige aanvaller aast weliswaar op Champions League-voetbal, hetgeen os Leões hem kunnen bieden. Met het WK in Qatar voor de deur zou Ronaldo echter het liefst in een van de vijf grote competities actief blijven. Daarnaast lijkt de komst van Ronaldo in financieel opzicht een lastig verhaal te worden voor Sporting.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

HIj heeft zich wel in recordtempo impopulair gemaakt, onze Ronnie...

28 augustus 2022 om 12:23

Wat een berichten allemaal over Ronaldo. Lijkt wel alsof iedereen zijn kans nu grijpt om hem belachelijk te maken

28 augustus 2022 om 12:27

Hij maakt toch echt zichzelf belachelijk. Dat hoeven wij niet te doen

28 augustus 2022 om 13:18

Echt he, lijkt wel alsof elke journalist of roddelkrant maar iets opgooit en het wordt klakkeloos en zonder enige check voor waarheid aangenomen. Als je even logisch nadenkt dan weet je dat het merendeels opstokerij of sensatie nieuws is. Ik denk zelf dat Ronaldo uiteindelijk bij een absolute topclub nog wordt gepresenteerd die CL voetbal speelt. Ronaldo hoort ook gewoon nog steeds op het hoogste niveau te spelen en goed dat hij er zelf er ook nog in geloofd. Op en top prof en altijd zo geweest wat anderen ook over hem zeggen. Dat hij minder wordt is niet gek met zijn leeftijd maar met de juiste aanvoer nog steeds de beste in afmaken. Maar das mijn mening.

28 augustus 2022 om 14:47

Nee hoor, dat doet de media.

Amorim ziet de bui al hangen, Ronaldo gaat dan een heel jaar trainertje spelen. Zou de balans in het elftal enorm verstoren.

Ronaldo heeft de hele voorbereiding gemist en oogt totaal niet fit. Niet handig als je jezelf nog in de etalage wilt zetten.

28 augustus 2022 om 12:38

Ik zag een vakantiefoto van hem (ws. een beetje geretoucheerd), maar zo fit was ik nooit en 99 procent hier niet

28 augustus 2022 om 12:51

99 procent van de leden hier zijn uberhaupt niet zo fit als een topsporter. Een foto zegt niks o er zn algehepe fitheid. Maar het is ook nidt zo gek dat hij "minder" fit is. De beste man is ook al 37.

28 augustus 2022 om 12:54

Ja maak lekker een vergelijking tussen fitheid van een PL speler en de leden op vz. Ga zo door jij komt er wel...

28 augustus 2022 om 12:55

Dat weet ik allemaal, maar het was een reactie met een knipoog (en een smiley)

28 augustus 2022 om 18:58

Hazard

Nee hoor, grapje van NJfromVOL kan gewoon

Een gemiddelde PL speler heeft niet het afgetrainde lichaam van CR hoor. Zijn fysiek is bizar hoor. Zelfs op 37 jarige leeftijd.

De manier hoe deze man zijn hele leven lang al wordt behandeld door de media is echt walgelijk.

28 augustus 2022 om 12:33

Het is gewoon terecht. Dit it de meest egoïstische voetballer aller tijden. Wordt boos als een teamgenoot zijn doelpuntje pikt in plaats van blij te zijn voor het team. Dat heb ik nog nooit op de velden gezien. Ook nu wilt ie puur voor zijn eigen Champions League statistieken koste wat het kost naar een andere club

28 augustus 2022 om 12:50

De manier hoe menig vz lid hieraan bijdraagt is nog gekker. Dat het niveau laag is wisten we al, maar de afgunst die hier heerst is ongekend zeg.

28 augustus 2022 om 12:56

Afgunst? De meesten hier reageren gewoon op wat ze zien en daar is Ronaldo zelf debet aan met zijn gedrag, heeft niks met afgunst te maken.

28 augustus 2022 om 12:56

Ik weet niet of jij zelf gevoetbald hebt, maar elke doelpuntenmaker is niet blij als hij niet scoort.

28 augustus 2022 om 12:59

Maar niet elke doelpuntenmaker is blijer met een gelijkspel waarin hij gescoord heeft dan winnen zonder dat hij gescoord heeft. Het is toch volstrekte waanzin dat hij bij Juve alle vrije trappen nam terwijl Dybala en Pjanic echt veel en veel betere statistieken hadden voor directe vrije trappen? Dan ben je in mijn ogen geen topsporter, althans: niet in een teamsport.

28 augustus 2022 om 13:04

'nog nooit op de velden gezien' stop is met lullen joh. Een van de redenen waarom CR7 uberhaupt een van de grootste ooit is , is zijn ongekende ' ik ben de beste ' mentaliteit. Iemand die in alles de beste wil zijn (perfectionist) , zal ook altijd willen scoren & is al snel ontevreden over zichzelf. Ik heb Ronaldo echt genoeg keren blij zien worden voor een teamgenoot, maar het is iemand die gewoon graag elke wedstrijd beslist & daar is gewoon niks mis mee. Hoort soms bij de mentaliteit van de aller grootsten op aarde. Deze man heeft messi in zijn prime een paar keer terecht afgetroefd als beste ter wereld & dat is ook mede dankzij zijn ego.

28 augustus 2022 om 13:22

Wat zien jullie dan? Wat doet Ronaldo? Enige wat sommige hier doen is een mening baseren op tig leugens vanuit riooljournalisten en dan doen alsof het allemaal waar is. Hou toch op zeg.

28 augustus 2022 om 13:25

Ik denk dat de media er meer oorzaak van is dan Ronaldo zelf. Ronaldo is altijd Ronaldo gebleven, dit gedrag heeft ie zijn hele carriere getoond en is niks nieuws mee. Maar als United niet draait is het wel heel makkelijk om de duurste speler de schuld te geven omdat ie niet rendeerd. Kijk eens naar de selectie man de helft hoort niet bij een grote club als United te spelen. Snap zijn frustraties wel als er geen geld erin wordt gepompt.

28 augustus 2022 om 13:25

Hahaha ga weg jonge. 17 jaar moeten wachten, maar jullie kunnen nu ein-de-lijk losgaan. Lach mn lul uit mn broek als hij weer een Ronaldotje zet en jullie de monden snoert.

28 augustus 2022 om 13:25

@pieter zeker en ik heb ook gigantisch veel respect voor zijn kwaliteit, commitment en doorzettingsvermogen. Tegelijkertijd stoor ik er mij echter aan bepaald gedrag. Vergelijking met Suarez: die heeft natuurlijk niet gepresteerd wat Ronaldo heeft gedaan maar moet het ook van zijn commitment en doorzettingsvermogen hebben, heeft foute zaken gedaan maar op het punt van teambelang en samenspel vindt ik Suarez wel beter. Maar goed, eigenlijk komt het er alleen op neer dat ook Ronaldo mindere punten heeft.

28 augustus 2022 om 15:18

Tokkies

28 augustus 2022 om 15:33

Onzin. Ik heb jarenlang in de spits gestaan en ookal scoorde ik niet, was ik toch blij als wij wonnen. Tuurlijk is het leuker als je zelf scoort, maar een teamplayer zijn hoort ook bij een goede mentaliteit hebben.

28 augustus 2022 om 16:07

Dat is geen onzin maar je eigen belevenis. Ik heb ook als spits gespeeld maar baalde enorm als ik niet scoorde. Veel concurenten meegemaakt die betaald werden door hun pa als ze scoorden, nou die waren pas aan het tieren en chagrijnen als ze niet scoorden. Bij verschillende teams meegemaakt en dat zelfs bij de amateurs.

28 augustus 2022 om 17:07

Dan heb je waarschijnlijk in vriendenteams gespeeld. Echt iedereen die op niveau speelt speelt vooral voor zichzelf, en dat is met profs niet anders.

28 augustus 2022 om 12:54

Ondanks dat Ronaldo een geweldige voetballer was, en eigenlijk nog steeds is, snap ik de terughoudendheid bij trainers wel. Een groot gedeelte van resultaten hangt af van groepssfeer en balans, zowel in als uit het veld. Met de komst van Ronaldo wordt dat denk ik volledig door elkaar geschud.

28 augustus 2022 om 13:55

Wat zijn ronaldo fan boys toch extreem treurig

Met alle respect maar hoe de media omgaat met Cris is toch ook echt misselijk makend.

Van Sporting tot Marseille, Napoli, Roma, Dortmund, Bayern, Real etc... en zelfs Barca ... wat is er niet genoemd? Er zijn mensen die de verhalen nog geloven ook en met elke nieuwe club komt er een ander verhaal bij...

Ja misschien wilt/wou hij weg en maakt hij het zichzelf niet makkelijker door niet uit te spreken dat hij graag bij Man U blijft, maar dit slaat nergens op!

28 augustus 2022 om 12:47

Dat is hetzelfde over het legioen aan spelers dat gelinkt werd aan Manu.
Daar kun je ook 2 hele goede elftallen van maken....

28 augustus 2022 om 12:49

Hij doet het toch echt helemaal zelf. Hij kan met 1 simpel bericht op social media alle onduidelijkheid de kop indrukken, maar in plaats daarvan laat hij mensen gissen en zorgt hij voor een giftige sfeer bij zijn huidige werkgever. Met Ronaldo hoef je dus geen medelijden te hebben.

28 augustus 2022 om 14:19

1 simpel bericht? Je bedoeld 100 op een dag want zoveel wordt er wel geroepen over de hele wereld in de media over hem. Elk seizoen zelfde verhalen over Ronaldo. Zolang er niks concreets is hoeft hij nergens op te reageren. Zo blijft ie bezig en heeft wel wat beters te doen dan elk bericht de kop in te drukken. Zoals ik eerder al heb gezegd zal hij veel mensen verbazen met een mooie club met CL voetbal en dan kan de roddelpers helemaal los gaan dat ie daar weer te oud voor is. Let maar op.

28 augustus 2022 om 12:51

Precies dit, ook weer het huidig artikel dat een Engelse krant exact weet wat er omgaat in het hoofd van een Portugese trainer bij een Portugese club, tuurlijk joh. Die hetze tegen Ronaldo begint nu wel echt bizarre vormen aan te nemen, al maakt hij het inderdaad niet makkelijker voor zichzelf door nog geen duidelijkheid te verschaffen. Hoop dat hij voor 1 september nog een interessante club vindt, want het is geen toeval meer dat in de post-Ferguson jaren bij United bijna elke aankoop is mislukt. Die club is gewoon tot in de kern verrot.

28 augustus 2022 om 12:58

Post-Ferguson of pre-Ten Hag? 😂

28 augustus 2022 om 13:29

Welke club zou hem willen hebben dan, daar ben ik dan echt wel benieuwd naar.

Wacht nu toch eens af totdat hij zelf gaat praten? Hij heeft dat zelf duidelijk gemaakt. Media moet verkopen en kliks en likes krijgen blijkbaar.

Het enige wat Ronaldo moet doen mocht hij weggaan is beseffen dat hij niet meer 28 is en behoorlijk moet inleveren. Doet hij dat niet dan gaat het inderdaad moeilijk worden.

28 augustus 2022 om 13:04

Ik denk dat Ronaldo nog zelf afwacht. Hij wilt zich niet vast zetten door iets te zeggen.

Als hij geen club vind dat zegt hij waarschijnlijk dat het nooit de bedoeling was om te vertrekken. Vind hij wel een andere club dan vertrekt hij wel, maar heeft hij niet vertelt dat hij zou blijven.

Zo houdt hij al zijn opties open.

Deze man moet naar Amerika Warner bros kijken of ze daar rol voor hem hebben!

28 augustus 2022 om 14:24

Oh ja want hij is niet goed genoeg meer om op top niveau te spelen? Nog geen 3 maanden geleden 1 van de topscorers in de PL, volgens sommigen de sterkste competitie ter wereld maar moet nu maar gaan afbouwen in The States? Die blijft de komende jaren sowieso clubtopscorer worden waar hij ook speelt.

Die kan met zijn status alleen nog in amerika terecht

De top en subtop moetem niet en een club als Sporting kan er niks mee want hij moet spelen en hij is gelijk de baas van de club.

En een Ibrahimovic rol ligt hem totaal niet.

Kom gewoon naar Fenerbahçe Ronaldo hahaha.

28 augustus 2022 om 14:28

Dat zou ik echt geweldig vinden, waarom niet? Als Ali Koç het aandurft voor 2 jaar ben je meteen van je linksback probleem af omdat hij 2 a 3 spelers bezighoudt in een wedstrijd op de linkerflank haha. Weet niet of Jorge Jesus een goede verstandhouding met hem heeft maar zal hem niet misstaan een Fener shirt.

Ik snap hem wel, Met Ronaldo haal je ook een hoop dingen eromheen er bij.

Een 37-jarige speler toevoegen aan je selectie, ongeacht hoe goed hij is, is voor geen enkele coach leuk. Die wil nog niet banken.

Jammer dat zijn carrière als een nachtkaars uit gaat, ikzelf vind hem de beste allertijden. Had graag gezien dat hij deze zomer bij een topclub zou tekenen, en in de CL zou knallen. Dit wordt nog lang seizoen voor hem

Nergens welkom. Hoe zou dat nou komen. Goede voetballer, walgelijke persoonlijkheid

De afgunst tegen Ronaldo is helemaal geweldig. Wat heeft hij nou daadwerkelijk gedaan? Er in het begin niet bij zijn (om nog onbekende reden) en dat hij nu nog niet wedstrijd fit is? Verder heeft hij niks gedaan en niks gezegd. Het is puur de media en de afgunst tegen Ronaldo die overheersen! Waarom zou hij wat zeggen? Zegt die iets word het weer verdraaid, zegt hij iets anders vica versa. Je zal zien dat Ronaldo er aan het eind van het jaar gewoon weer minimaal 15 in heeft liggen in de BPL.

28 augustus 2022 om 13:40

Afgunst? Waarom praten over afgunst? In dit artikel lees ik geen afgunst. Hij heeft wel degelijk kenbaar gemaakt graag nog op CL niveau uit te komen en mocht er een club komen om dit te verwezenlijken om toestemming gevraagd om te kunnen gaan. Jammer genoeg voor hem heeft er geen club interesse of de financiële middelen om hem over te nemen.
En het is zeer begrijpelijk dat een trainer die nog met hem gevoetbald heeft hem niet wil hebben. Ze zijn beiden 37 jaar heel begrijpelijk.

Cristiano Ronaldo is nooit mijn favoriete voetballer geweest. Niet op het veld en niet buiten het veld. Maar ondanks dat had ik wel respect voor zijn prestaties aangezien die buitenaards zijn.
Maar deze jongen heeft al die afwijzingen echt nodig. Misschien wordt hij dan eens wat nederiger wanneer hij merkt dat de wereld niet om hem draait.

Verstandig gesproken door de coach. Hij is is zeker een goede voetballer (was/is), het maakt allemaal niet uit. We weten allemaal donders goed, dat hij nog voor elke club een bijdragen kan zijn. Echter, met kwaliteit kom je er alleen niet, je karakter/persoonlijkheid telt even zwaar mee. Iemand kan bijvoorbeeld erg hoog gestudeerd zijn, maar als je een walgelijke karakter hebt, zul je nooit ergens lang aan vast binden. Op een gegeven moment zal het gaan botsen. Het moet parallel lopen. Zou jij bijvoorbeeld willen samenwerken met een egocentrisch persoon die denkt dat hij de hele wereld aankan? Ik in ieder geval niet hoor. Ronaldo moet in eerste instantie aan zijn karakter werken, voordat hij het trainingsveld/gym intreedt. Het heeft niets te maken met: afgunst, jaloezie of wat dan ook. We weten allang hoe laat het is, alle feiten liggen op tafel. Ik zit puur een spiegel voor te houden. Leg je ego opzij en kom tot jezelf, zo zal je minder schade richten naar jezelf toe.

Het lijkt er op dat hij overal “personage non grata” is, maar dat beeld wordt natuurlijk ook door de media gecreëerd. Ik hoop dat hij naar Sporting terug gaat en dan iedereen nog 2 jaar de mond snoert.

28 augustus 2022 om 14:15

Persona non grata heeft hij natuurlijk ook zelf in de hand met het salaris dat hij vraagt. Als hij 20 miljoen per jaar wil is het al snel te duur voor een beperkte spits, maar voor paar miljoen per jaar weet ik zeker dat een aantal clubs wel een meerwaarde zien in Ronaldo en zijn sportersmentaliteit buiten het veld hoe hij zorgt voor zijn lichaam. Kunnen veel ploeggenoten wat van leren

Toch wel blij dat er ook nog vz leden zijn met een IQ hoger dan 70 en niet alles van de media geloven.

Ik word echt misselijk van al deze leugens jegens Ronaldo. Wat een smakeloze vertoning, en het laat echt zien dat anno 2022 mensen de IQ hebben van een Ezel. Wat mis ik de tijden van de jaren 90 waarin spelers werden gerespecteerd en behandeld als mensen.

En wat als het daar ook niet lukt? Wil hij dan weer terug naar Madrid? Ik ben nooit een fan geweest van deze showman en ik vind het ook belachelijk zoals hij nu zijn zin wilt doordrijven. Hij moet blij zijn met elke minuut wat hij in het shirt van manu mag spelen. Hij meende die club weer op de rails te krijgen maar daar is wel iets anders voor nodig. Maar de stap vooruit is gezet, aangezien ten hag hem en Maguire plaats te laten nemen op de bank.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren