Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Touré? We hebben het wel over een speler van Manchester City’

Laatste update:

Het lijkt erop dat Yaya Touré vertrekt bij Manchester City. Het krachtmens uit Ivoorkust is in bezit van een aflopende verbintenis en het is nog niet duidelijk of the Citizens hem een nieuw contract gaan aanbieden. Dat Internazionale interesse heeft, is inmiddels geen geheim meer.

/

Bij Inter is Roberto Mancini de trainer en de Italiaan was in het verleden coach van Manchester City. “Ik krijg altijd duizenden vragen over spelers”, legt Mancini uit op Radio CRC. “Wat betreft Touré, we hebben het wel over een speler van Manchester City. Het zal niet makkelijk zijn om hem aan te trekken.”

Of Mancini volgend seizoen zelf nog wel trainer is van i Nerazzurri is nog maar de vraag. “Een verloren seizoen? Zeker niet. Als we het hebben over Internazionale worden er soms buitengewone dingen gevraagd. Als clubeigenaar Erick Thohir zegt dat ik komend seizoen blijf, dan klopt dat.”

Denk je dat Yaya Touré oren heeft naar een transfer naar Internazionale?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
28 april 2016 om 16:42

Bwah, ik zie bv Chelsea, United en Arsenal nog wel proberen. Toure blijft een grote naam.

28 april 2016 om 17:01

Alleen nog maar een naam helaas. Het is lang niet meer het krachtmens wat hij ooit was. En daarbij komt zijn salaris van 18 miljoen (inclusief sponsors) echt als een struikelblok. Toure gaat niet zomaar veel geld laten liggen en alleen in China komen ze in de buurt van het salaris

28 april 2016 om 18:38

Maar er is ook geen club in Italie die 18 miljoen kan/wil betalen voor zo'n oudje. Verder denk ik dat iedereen in Engeland ook wel uitgekeken is op Toure, zij het door zijn spel of door zijn uitspraken. Het is toch een ontzettend grote huilbaby gebleken als de rode loper en het orkest niet voor elke actie worden uitgerold.

28 april 2016 om 21:19

Hij heeft heel kort voor Arsenal gespeeld dacht ik. Weet niet of hij officieel speler was maar heb foto's gezien waarin hij een wedstrijd speels in een Arsenal shirt

Is inter in staat om aan de salariseisen van touré te voldoen?

28 april 2016 om 16:57

Als hij zou willen inleveren wel maar denk niet dat ze in staat zijn om zijn huidige salaris op te hoesten, hoop ook niet dat hij naar Inter komt, toch wel een mooie club met niet super veel geld en het dan op zo'n manier uit te geven zou kapitaalvernieting zijn..

Wat is Inter toch ver weg gezakt. 'We hebben het over een speler van Man City'. Paar jaar geleden zou het nog andersom zijn geweest. Geldt ook voor de andere club uit Milan. Toch zonde, waren prachtige clubs.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren