Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tottenham weet Cillessen alsnog te passeren en blijft actief in de CL

Laatste update:

Tottenham Hotspur heeft dinsdagavond in Spanje gelijkgespeeld tegen Barcelona, waardoor de Engelse topclub als tweede eindigt in Groep B van de Champions League: 1-1. Tottenham keek lange tijd tegen een achterstand aan in het Camp Nou, maar Lucas Moura zorgde vlak voor tijd voor de gelijkmaker. Door het 1-1 gelijkspel van Internazionale tegen PSV gaan de Engelsen samen met Barcelona door naar de volgende ronde.

De thuisploeg had een bliksemstart en stond al na zeven minuten op voorsprong dankzij Ousmane Dembélé. De aanvaller, die de laatste tijd vooral in het nieuws is vanwege slecht gedrag, pikte de bal bij een counter op het middenveld af, dribbelde richting het vijandelijke doel, zette twee verdedigers van Tottenham te kijk en bleef rustig tegenover Hugo Lloris: 1-0. Door de prachtige actie van Dembélé moest Tottenham alle zeilen bijzetten om met een resultaat het Camp Nou te verlaten.

Het was echter Barcelona dat in de eerste minuten de klok sloeg, waarbij Tottenham-spits Harry Kane nauwelijks in het spel werd betrokken. Christian Eriksen en Heung-Min Son hadden na verloop van tijd kansen namens de bezoekers, maar Jasper Cillessen wist zijn doel schoon te houden, ook bij een poging van de Zuid-Koreaan van dichtbij. Tottenham werd naarmate de wedstrijd vorderde sterker, maar de grootste kans kwam nog via Philippe Coutinho, die met zijn poging vlak voor het rustsignaal het aluminium teisterde.

Na de onderbreking had Tottenham goede kansen om langszij te komen. Eriksen stuitte op Cillessen, terwijl Kane het vizier niet op scherp had staan. Sergio Busquets mocht in de rust al invallen en na ruim een uur spelen betrad ook Lionel Messi het veld. Tottenham bleef echter de beste mogelijkheden creëren, zoals een goede kopkans van Moussa Sissoko, maar Cillessen hoefde zich zelden intensief in het zweet te werken.

Cillessen hield zijn ploeg bij tijd en wijle op de been, terwijl Lloris aan de andere kant van het veld aanzienlijk minder werk hoefde te verrichten. Barcelona kreeg via Coutinho de uitgelezen mogelijkheid om het duel op slot te gooien, maar de Braziliaan raakte wederom het aluminium. Even later was het Lucas Moura die Tottenham alsnog het punt bezorgde door goed voorbereidend werk van onder anderen Kane af te maken: 1-1.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Eigenlijk is het regelrecht beschamend dat een Tottenham Hotspur op oorlogssterkte zo weinig klaar weet te spelen tegen een Barcelona met drie spelers die doorgaans deel uitmaken van de basiself. Denk dat we meer hadden mogen verwachten van de Spurs, zeker als je kijkt tegen welk elftal van Barcelona ze vandaag aantraden. Vooral Engels (oud-)international Danny Rose was ontluisterend slecht en werd aan alle kanten voorbijgelopen door Ousmane Dembélé en Nelson Semedo. Het middenveld van de Engelsen werd overklast door de 20-jarige Carles Aleñá en de 22-jarige Arthur. Natuurlijk had Barcelona het in fasen lastig tegen de Spurs, maar met de kwaliteit die er op het veld stond (en het resultaat dat beide ploegen moesten behalen vandaag) had ik echt meer verwacht van het equipe van Pocchetino.

Heb vandaag echt genoten van het spel van Jasper Cillessen, Thomas Vermaelen, Carles Aleñá, Arthur en Ousmane Dembélé. De twee voormalig Ajacieden zorgden ervoor dat Barcelona het doel lang schoon hield door wonderbaarlijke reddingen en sterk verdediging, terwijl het middenveld van de Spurs geen grip kreeg op Aleñá en Arthur. Ousmane Dembélé kwam afgelopen week weer eens te laat op een training, maar liet vandaag weer eens zien waarom hij van absolute wereldklasse kan zijn. Zijn doelpunt was daar een bewijs van. De club zal hem moeten helpen met zijn disciplinaire problemen, want het is duidelijk dat hij qua talent van de buitencategorie is.

Overigens had Ernesto Valverde wat mij betreft met meer jeugdspelers mogen starten vandaag. Denk daarbij aan Chumi, Oriol Busquets en Riqui Puig. Maar goed, ben allang tevreden dat Juan Miranda en Carles Aleñá vandaag het vertrouwen kregen.

11 december 2018 om 22:57

Uhm, volgens mij had Barcelona op het einde niks meer in te brengen is het geluk dat ze niet verloren.

11 december 2018 om 23:07

Goh, wat een verrassing dat een ultra-offensief Tottenham Hotspur op volle oorlogssterkte dat in de slotfase vocht voor de laatste kansen in de Champions League het Barcelona ontzettend lastig maakte. Een Barcelona met op dat moment drie doorgaans basisspelers tussen de lijnen welteverstaan.

Dus ja, het is volgens mij geen vreemde opmerking dat ik vandaag echt veel meer had verwacht van Tottenham en dat het eigenlijk een schande is dat het niet 0-2 of zelfs 0-3 was geworden.

11 december 2018 om 23:18

Dembele is sneller dan Mbappe. Sierd geweldige man. Hij noemt Dembele "de nachtwacht" omdat die tot 4 uur aan t forniten gaat.

11 december 2018 om 22:59

Wow, welke wedstrijd heb jij gekeken? Wanneer was het voor het laatst dat Barca thuis minder balbezit heeft dan de tegenstander? Tottenham had 4-1 voor moeten staan, Barca heeft niks klaargespeeld in de tweede helft, behalve een bal op de paal. Het was Cillessen die Barca deze wedstrijd op de been heeft gehouden. Wat stond hij goed te keepen zege

Ik vind dat de Spurs goed voetbal hebben gespeeld en verdiend door zijn.

11 december 2018 om 23:08

Twee schoten op de paal van Coutinho, maar Barcelona wist niets klaar te spelen? Als je ziet dat dit een B-elftal was van Barcelona, dan had ik toch meer verwacht van Tottenham. Let wel, ik was vandaag voor Tottenham (al was het als Ajax fan misschien beter dat Inter doorgaat) omdat Barcelona al groepswinnaar was. Maar nogmaals, tegen een Barcelona dat niet hoefde te winnen en met een b-elftal speelde??

11 december 2018 om 23:12

We moeten nou niet plots gaan doen alsof het een enorme stunt is dat een Tottenham op volle oorlogssterkte (en die ook nog eens een resultaat moeten behalen) meer balbezit heeft dan Barcelona dat slechts met drie basisspelers aantrad vandaag. De Spurs hadden de wedstrijd al veel eerder naar zich toe moeten trekken en moeten beslissen. Dat ze met zoveel kwaliteit op het veld er niet in slaagden om dat te doen is eigenlijk wel beschamend te noemen.

Overigens niets ten koste van Spurs, gun ze het van harte om in de Champions League te overwinteren. Geniet van hun voetbal, maar vandaag had ik echt een stuk meer van ze verwacht.

11 december 2018 om 23:25

In de tweede helft heeft Barca 1 kans gehad, bal op de paal van Coutinho. Goed lezen.

12 december 2018 om 00:33

Guaporta, je moet ook meenemen dat Tottenham een club is die een bijna DNA achtige historie heeft met verzaken wanneer het er toe doet en de druk groot is. Dat ze dan vandaag nota bene in Camp Nou, zo'n beetje het vervelendste stadion om naar af te reizen wel konden na al zo vroeg achter te hebben gestaan, toont vooruitgang bij die ploeg. Ook al stonden ze met hun A garde tegen Barcelona B, laten we nou niet doen alsof er ineens koekenbakkers in het veld komen wanneer Barcelona wat wijzigingen doorvoert.

12 december 2018 om 00:38

Het is dat cillesen werelds aan het keepen was dat het geen afstraffing is geworden nee

11 december 2018 om 23:02

Zijn die jeugdspeler die je noemt allemaal wel ingeschreven voor de CL?

11 december 2018 om 23:13

Heb ik niet naar gekeken. Het kan goed zijn dat Oriol Busquets niet is ingeschreven gezien zijn blessure in het voorseizoen, maar het lijkt me dat een aantal van deze jongens minimaal op de B-lijst staan.

11 december 2018 om 23:53

Filipmich heeft hieronder een lijst geplaatst met spelers die door Barcelona zijn ingeschreven in de Champions League. In theorie hadden ze dus met deze opstelling aan kunnen treden vandaag:

Cillessen
Semedo
Chumi
Vermaelen
Miranda
R. Puig
O. Busquets
Arthur
Aleñá
Abel Ruiz
Dembélé
11 december 2018 om 23:02

Tottenham had dik moeten winnen

11 december 2018 om 23:14

Ja. En hoe beschamend is het dan dat ze dat niet eens klaar weten te spelen met al hun individuele kwaliteit tussen de lijnen tegen een jong en onervaren Barcelona?

11 december 2018 om 23:39

Barcelona had maar voor zo'n 350 miljoen aan gekochte spelers op het veld staan.

Echt een schande dat je in eigen huis weg werd gespeeld door een Tottenham dat nog niet de helft koste.

Wees blij dat je niet dik op de broek hebt gehad, want dat was niet eens onterecht geweest.

Raar om dan zo laatdunkend te doen over de tegenstander na zo'n pot.

12 december 2018 om 02:32

Ik ben het wel eens met Sammerens hierboven. Oud international Danny Rose heeft het even lastig tegen 150 miljoen aankoop Dembele en dan vind jij dat een schande? Denk dat dat eerder aantoont dat Dembele tot zo ver een miskoop lijkt te zijn, ook in jouw ogen.

11 december 2018 om 23:03

Zet dat blaugrana brilletje eens af. Barcelona had het heel moeilijk en heeft volgens mij zelfs voor het eerst sinds tijden minder balbezit dan de tegenstander. De Spurs hadden kans na kans om te scoren.

11 december 2018 om 23:07

@Stevestifler dit is ook het jongste/ zwakste elftal waarmee barca dit seizoen heeft aangetreden. Valverde geeft op voorhand Tottenham de kans om tegen dit team de winst te pakken. Als je dan pas zo laat de gelijkmaker maakt en de hulp van PSV nodig hebt dan mag een elftal als tottenham zich best schamen.

11 december 2018 om 23:08

Ook nog al die kindjes die in Messi pyjama die zijn bericht liken. Lachwekkend

11 december 2018 om 23:04

Als je minder balbezit hebt en minder kansen creeert overklas je de tegenstander toch niet. Als cillessen niet op goal stond had je met 1-4 het veld afgegaan

11 december 2018 om 23:04

Centrale middenveld is bij ons al twee seizoenen lang een zorgenkindje. Sinds 16/17 hebben we daar geen fatsoenlijk duo meer gehad. Wanyama is de oude niet meer na zijn blessure en Dembele is al helemaal vaak geblesseerd. Winks heeft ook regelmatig blessures gehad, en het is nog maar de vraag wat zijn potentieel is. Verder is Sissoko Sissoko en die hoef ik niet toe te lichten

Ik vond ons aanvalsspel vandaag echter zeer goed in verhouding met de rest van het seizoen. Ook al was de afronding extreem bagger, we creã«erden regelmatig kansen. In de meeste wedstrijden dit seizoen creeerden we vrijwel niks. Er moet nog een hoop gebeuren, maar er zit vooruitgang in het spel. En nog wel belangrijker, we staan 3e in de PL in zijn door in de CL. Ondanks ons enorm magere spel zijn de resultaten tot nu toe top.

11 december 2018 om 23:22

Toch vreemd dat die problemen niet geadresseerd worden op de transfermarkt. Mauricio Pocchetino zal toch wel bij Daniel Levy hebben aangekaart welke problemen hij op het middenveld voorziet?

Moet eerlijk zeggen dat ik niet vaak wedstrijden van Tottenham bekijk, maar Harry Winks lijkt me wel een middenvelder met de potentie om belangrijk te worden. Hij heeft het overzicht, de rust en de techniek om de balcirculatie op het middenveld te verzorgen. Probleem is dan dat er niemand met een acceptabele techniek is die de ballen terug kan winnen op het middenveld, want Eric Dier is op technisch vlak natuurlijk om te huilen. Een speler als Tanguy Ndombélé van Olympique Lyon zou een wereld van verschil zijn denk ik. Of als Fabinho afgelopen zomer voor jullie had gekozen in plaats van Liverpool, dat zou ook een enorm verschil maken.

Maar goed, niets anders dan respect voor de manier waarop Tottenham de Engelse top bestormd en nu dus ook overwinterd in de Champions League. Gefeliciteeerd!

11 december 2018 om 23:52

Zoveel geld heeft spurs niet door de bouw van het nieuwe stadion

11 december 2018 om 23:05

Wat zeg jij nou weer? Tottenham had 2 keer een op een en nog 3 grote kansen die erin moesten. Qua spel ook veel dreigender, waar barca het moest hebben van individuele acties van Coutinho en Dembele. Natuurlijk moeten ze ook beter zijn gezien het een sterk elftal tegen een redelijk B elftal was. Tottenham kwam trouwens heel makkelijk door het middenveld heen en Rose speelde heel degelijk afgezien van de Dembele goal.

11 december 2018 om 23:24

Precies, dat probeer ik ook aan te geven. Ik denk dat we veel meer van Tottenham hadden mogen verwachten gezien de namen die op het veld stonden. De Engelsen waren op volle oorlogssterkte en moesten een resultaat halen, terwijl het voor Barcelona voornamelijk belangrijk was dat jonge spelers wat meer ervaring op konden doen vandaag.

11 december 2018 om 23:28

Het was trouwens de fout van Walker-Peters, die 1-0 van Dembele

11 december 2018 om 23:33

Jemig zeg. Je zegt 5x achter elkaar dat de Spurs in volle oorlogssterkte speelt. Dit is echter onjuist... Bij een fitte selectie spelen beide backs, Winks en Sissoko niet.

11 december 2018 om 23:43

Dit waren niet de beste 11 spelers van Tottenham hoor.

12 december 2018 om 00:48

@MotheSpur

Spurs misten onder andere Mousa Dembélé, Aurier, Trippier, en een belangrijke Davinson Sanchez.

11 december 2018 om 23:08

Ik weet niet naar welke wedstrijd jij hebt zitten kijken maar Spurs had hier gewoon moeten winnen. Het vergeet zit simpelweg te belonen tot aan het eind als Kane en Lucas het doen.

11 december 2018 om 23:13

Met alle respect maar met alle jeugdspelers spelen was toch helemaal een ramp geworden. De ruimtes en het balverlies wat er vandaag geleden werd was abnormaal veel. Er was totaal geen controle aan de kant van Barcelona. Ondanks dat speelde Tottenham het echt bizar slecht uit keer op keer. Met een aantal keer goed keepers werk van Cillessen.

Je vond Vermalen goed spelen vandaag maar hij gaat toch echt de fout in bij de tegen goal door als een dwaas naar Kane toe te gaan terwijl daar al 2 spelers bij waren, waardoor Lucas hem zo kan binnen tikken door dat hij vol doorgaat op Kane.

Alená speelde een ok wedstrijd net als Arthur maar je merkt dat er totaal geen Controle was en het spel veelste open was. Jammer dat Messi inviel want hij werd amper gevonden door het vele balverlies en het onrustige spel.

Al met al doet Barcelona zichzelf toch wel te kort door Tottenham door te laten gaan in de CL. Vind het toch op een goede dag een heel goed team. En die kun je beter kwijt zijn dan rijk zijn in de CL.

11 december 2018 om 23:33

Maar het resultaat was toch helemaal niet belangrijk vandaag? De groepswinst was al lang en breed binnen en de dragende spelers van Valverde konden wel een vrije week gebruiken volgens mij. Op welk ander moment in het seizoen kan je jeugdspelers voor de leeuwen gooien in een wedstrijd tegen een sterke opponent die op volle oorlogssterke aantreedt?

Natuurlijk wordt je weggespeeld op het moment dat je met een veredeld jeugdelftal gaat spelen vandaag, maar dat is eigenlijk geen schande omdat het verder geen gevolgen heeft. Denk bijvoorbeeld dat Riqui Puig best had kunnen spelen in plaats van Denis Suárez vandaag.

Natuurlijk ben je een sterke tegenstander als Tottenham liever kwijt dan rijk, maar als voetballiefhebber zie ik ze graag overwinteren hoor. Spelen doorgaans aantrekkelijk voetbal en hoop dat ze in de knock-outfase ons nog kunnen vermaken met dat voetbal.

11 december 2018 om 23:34

In dit geval vond ik de leeftijd van Aleñá en Arthur noemenswaardig gezien hun prestaties op deze jonge leeftijd vandaag.

11 december 2018 om 23:55

Zie niet in waarom barca per se afmoet van Vermaelen. Doet het gewone elke keer (meer dan) degelijk hij minuten krijgt.

12 december 2018 om 00:00

Probleem is eigenlijk dat hij nog steeds zijn Arsenal-salaris verdient bij Barcelona en dus nogal zwaar drukt op het salarishuis. Presteert naar behoren, maar zijn salaris is wel erg hoog voor de rol die hij op dit moment vervult.

#COYS 1 punt uit de eerste 3 wedstrijden en 7 en uit de laatste drie. Ik ben zo pieperdepiep blij

11 december 2018 om 23:07

Hahaha Spurselona is door naar de volgende ronde van de CL :P

11 december 2018 om 23:22

Gefeliciteerd! Blij dat jullie door zijn IPV Inter!

12 december 2018 om 00:36

Ja daar ben ik ook wel echt blij mee. Inter heeft deze campagne gemazzeld bij PSV en in de onderlinge confrontaties met Tottenham wel laten zien voetballend op een wat lager niveau te zitten. Niet dat ik verwacht dat Tottenham heel ver gaat komen, ik denk dat ze ons meer vermaak in de volgende ronde kunnen bieden dan Inter. Al vind ik die Italianen wel strijdlustig, ze hebben nog veel stappen te zetten.

Wat een wedstrijd van Cillessen! Heerlijke treffer van Dembele overigens

Heerlijk dat de spurs nog scoren nadat die coach van inter aangaf balletjes breed te willen zien van z'n team. Blij met de spurs die door zijn, meer kwaliteit in de CL en ze spelen ook leuk voetbal. Verder jammer dat psv niet wint, maar wel gestreden! Gaan in ieder geval niet met een verlies de CL uit!

11 december 2018 om 23:10

Meer kwaliteit dat weet ik nog net zo niet, tevens vind ik persoonlijk dat leukere voetbal ook wel meevallen. Inter doet zichzelf vooral hier tekort, als je met zo'n team thuis niet kunt winnen van PSV zegt dat misschien wel genoeg. Al moet je daarvoor uiteraard ook de credits aan PSV geven.

Wat komt Tottenham hier goed weg dat Barcelona met een b team komt en psv zijn sportieve plicht doet. Stond wel een prima keepertje op doel bij Barca.

11 december 2018 om 23:07

We komen goed weg omdat psv zijn sportieve plicht deed en omdat wij er 4 moesten maken vandaag.

11 december 2018 om 23:13

Dat was natuurlijk nooit gebeurd als Barça met de sterkste 11 was begonnen.

11 december 2018 om 23:15

Waarschijnlijk niet, maar dat zullen we nooit zeker weten

11 december 2018 om 23:53

Ondertussen raakt Barcelona ook 2x de paal. Over geluk niks te klagen vandaag hoor.

11 december 2018 om 23:14

Jij ook al? Ik weet niet welke wedstrijd de Nederlandse Barca fans hebben zitten kijken maar was het niet Jasper Cillessen die 5 doelpunten voorkwam, Sierd zei zelfs dat het zo'n wedstrijd was waarin Cillessen mer zn rug naar de wedstrijd alles eruit haalt.

11 december 2018 om 23:44

Die kopbal van Lucas pakte hij zeer goed. Voor de rest viel het wel mee idd. Vrij regelmatig keeperswerk.

Wel lekker voor hem deze pot. 6 dagen geleden ging hij nog de fout in bij Barca hetgeen een tegendoelpunt opleverde. Dan doet zo'n kopbal stoppen je ongetwijfeld wel goed.

12 december 2018 om 07:33

Denk dat je zelf per ongeluk de verkeerde wedstrijd hebt gekeken. Cillessen stond echt prima te keepen en had een aantal topreddingen in huis gisteren.

Op basis van tweede helft volkomen terecht dat Spurs in de CL actief blijft ipv Inter. Zelfs een winst hier was niet onverdiend, maar een geweldig keepende Cilessen was on fire. Gewoon motm. Wel knap van Barca met zo een opstelling gewoon aardig af en toe eruit te komen als je keek wat de opstelling was.

Jasper oh jasper. Wat een keeper. Verdient veel meer speelttijd. Tottenham had barca hier kunnen slachten maar wij hebben jasper. Wel mooi voor de spurs dit natuurlijk aangezien ze veeel beter speelde.

eigenschuld een beetje van inter, ze hadden gwn moeten winnen. Wens inter fans veel sterkte en succes in de europa league. Dit jaar moet de El voor italie zijn met napoli en inter.

11 december 2018 om 23:04

Tja, je hebt ook nog Arsenal en Chelsea he...

11 december 2018 om 23:09

Schat napoli toch hoger in, spelen heerlijk netals vandaag tegen liverpool. Vind het knap hoe ze in deze poule hebben gespeeld. Mr je hebt gelijk je weet maar nooit wat er gaat gebeuren

En mogen we volgend seizoen paar spelers huren van Spurs als een bedankje?

11 december 2018 om 23:08

Hebben ze wel verdiend inderdaad, mooi dat psv zo heeft gestreden. Met opgeheven hoofd CL ten einde.

11 december 2018 om 23:19

Vroeger zou ik je sissoko aanbieden maar wat is hij een speler geworden !

11 december 2018 om 23:23

Heb hem alleen liever niet teveel aan de bal. Verdedigend en sprinten/opstomend is hij wel echt heel sterk. Gewoon simpel houden en hij kan heel waardevol zijn voor ons dit seizoen.

Hier heeft napoli vorig jaar ook van moeten leiden, want ik zie nu dat spurs tegen een b-selectie mochten spelen.

Schandalig hoe makkelijk ze die aanval lieten lopen bij de 1-1

11 december 2018 om 23:29

Tja ik las hier eerder "Angsthaas" Spalletti. Die man riep midden in de wedstrijd om meer ballen breed passen terwijl Barca maar 1-0 voor stond ;p. Dan heb je het toch echt aan je zelf te danken en kan je FC Barcelona niets verwijten.

Dit is het volledige team A B team met de juiste rugnummers:
:
Marc-André ter Stegen (1)
Jasper Cillessen (13)
Iã±aki Peã±aiã±aki Peã±a (30)*
Jokin Ezkietajokin Ezkieta (31)

Nã©lson Semedo (2)
Gerard Piquã© (3)
Clã©ment Lenglet (15)
Jordi Alba (18)
Samuel Umtiti (23)
Thomas Vermaelen (24)-
Juan Miranda (27)
Jorge Cuenca (33)-
Chumi (36)*-
Oscar Mingueza (37)

Ivan Rakitiä‡ (4)
Sergio Busquets (5)
Denis Suã¡rez (6)
arthur (8)22-
rafinha (12)
Sergi Samper (16)-
Sergi Roberto (20)
arturo Vidal (22)
carles Aleã±ã¡ (26)
ricard Puig (28)
monchu (32)
Álex Collado (34)
oriol Busquets (35)-

Philippe Coutinho (7)
Luis Suã¡rez (9)
Lionel Messi (10)
ousmane Dembã©lã© (11)
Malcom (14)
Munir (19)
abel Ruiz (29)*

dus B team is Abdel Ruiz, Oriol Busquets, Collado Mochu, Puig, Alena, ,mingueza, Chumi, Miranda en Inaki Pena

Tja leuk man, het is geen VD Sar of Stekelenburg van 2010-2011, maar je kan veel slechter doen als Oranje dan Cilessen, gewoon een hele goede keeper. Jeroen Zoet keepte ook weer erg goed vandaag trouwens.

Cillessen had een paar hele goede reddingen, dan is het toch jammer dat hij de 0 niet heeft weten te houden.
Mooie goal toch weer hoor van Dembele, zonde van zijn gedrag op de trainingen maar het talent heeft hij toch echt wel.
Barcelona en Tottenham door gelukkig want voetballend is Tottenham gewoon beter als Inter.

Ik denk dat het tijd is voor spaletti om weg te gaan. Inter beschikt over hoge kwaliteit, maar elk keer maakt spaletti weer een onbegrijpelijke keuze. Ook vandaag weer, inter moet winnen en ze hebben maar 5 minuten te gaan, wat doet spaletti? Hij haalt politano ( aanvaller) eruit voor een verdediger. Ik kan geen verklaring vinden voor deze wissel. En dan heb je naingolan op de bank en doe je er niks mee. Hij weet gewoon niet wat hij wil, zag je ook tegen barca, niet aanvallen maar ook niet verdedigen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren