Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Tottenham pikt derde zomeraanwinst op voor bijna dertig miljoen euro

Vrijdag, 17 juni 2022 om 17:32Wessel Antes

Tottenham Hotspur heeft de komst van Yves Bissouma bevestigd via de officiële kanalen. De Malinees heeft zijn handtekening gezet onder een vierjarig contract. De club was al geruime tijd bezig met zijn komst. De Londenaren betalen ruim 29 miljoen euro voor de middenvelder van Brighton.

Brighton nam Bissouma in juli 2018 voor zeventien miljoen over van Lille OSC. In vier seizoenen groeide de middenvelder uit tot een van de belangrijkste spelers bij de club. In totaal speelde hij 123 officiële wedstrijden voor Brighton, waarin hij 6 doelpunten maakte. In het afgelopen seizoen was Bissouma onmisbaar. The Seagulls eindigden op een knappe negende plek in de Premier League. De hoogste eindklassering ooit in de geschiedenis van de club.

Bissouma is tot dusver de derde aanwinst voor Tottenham in deze transferwindow. Eerder kwamen Fraser Forster en Ivan Perisic transfervrij binnen bij de Spurs. Bij zijn nieuwe club zal de middenvelder de concurrentiestrijd aangaan met Rodrigo Bentancur, Pierre-Emile Höjbjerg en Eric Dier. Antonio Conte wilde graag een dynamische middenvelder aan zijn selectie toevoegen. Met de transfer van Bissouma is deze wens gehoord.

De Italiaanse leidsman hoopt verder nog altijd op de komst van Inter-verdediger Alessandro Bastoni. De achterhoede van Tottenham laat nog altijd wat te wensen over en daar wil hij verandering in brengen. Conte lijkt zich echter te moeten focussen op nieuwe targets. Bastoni zou graag in Milaan willen blijven en voor Inter is het ook voordeliger om met de verdediger door te gaan. Het contract van Bastoni is een stuk goedkoper dan dat van andere spelers, waardoor Inter zich liever focust op andere verkopen.Gerelateerd

Meer sportnieuws

63 reacties (laatste reactie door d.costa9cfc)

United zit weer te slapen, geweldige transfer van tottenham

17 juni 2022 om 17:42

Voor United was ie 60 miljoen geweest. Plus hij zit met die rechtszaak.

17 juni 2022 om 17:54

United slaapt met alles. Alleen nederlanders of ajacieden in beeld.

17 juni 2022 om 18:05

United heeft niet echt behoefte aan zo'n speler aangezien ze nog altijd Fred en Mctomnay hebben.

17 juni 2022 om 18:15

Ja en bissouma is beter dan die 2 stuntelaars, oftwel een koopje om je middenveld te versterken

17 juni 2022 om 18:27

Tja zolang je ze nog hebt en niets erop lijkt dat ze weggaan wordr dat toch lastig

17 juni 2022 om 19:03

Zie deze comment zo vaak voorbij komen maar mensen lijken te vergeten dat United minder aantrekkelijk is dan Spurs. Bij Spurs speel je Champions League en laat de afgelopen jaren toch stabielere resultaten zien..

18 juni 2022 om 00:08

Je doet net alsof United de komende jaren nooit meer CL speelt en Spurs verzekerd zijn. Dat kan dit jaar zomaar andersom zijn United is nog steeds in alles een veel grotere club. Ik denk dat de meeste spelers nog liever voor United willen spelen dan voor Spurs..

Je kan wel leuk in de CL spelen maar je wilt toch ook voor clubs spelen die wel regelmatig prijzen pakken? Spurs wint 1x in de 50 jaar een prijs...

18 juni 2022 om 01:09

Probleem is wel dat bij een gelijk salaris spelers vrijwel altijd liever in ldn willen wonen.

Heeft hij geen rechtzaak lopen? Zoniet dan is het echt een heerlijke aankoop van Spurs!!

17 juni 2022 om 17:57

Volgens mij was die zaak geseponeerd

17 juni 2022 om 18:15

Het loopt nog wel zover bekend maar zaken zoals deze duren erg lang en zijn erg secuur. Ook komt er vrijweinig naar buiten en is het lastig om in te schatten hoe de zaak loopt, voorbeelden hiervan zijn natuurlijk ook Siggurdson en Greenwood waar heel veel dingen nog niet duidelijk zijn.

Ze zijn goed bezig daar bij de Spurs! Lekkere prijs ook.

Mooi, heeft zich al bewezen in de prem en heeft laten zien over een uitstekend fysiek vermogen en inzicht te beschikken.

Hele goede aanwinst voor the Spurs, alleen wel een enorm risico met de verkrachtingszaak die nog loopt omtrent Bissouma en een andere 40jarige man. Ze hadden echte versterking nodig op het middenveld en nu moeten ze nog een centrale verdediger en dan is het een geslaagde zomer

17 juni 2022 om 18:13

Geseponeerd, werd verdacht dat zeker maar daar bleef het bij. Als hij dat had lopen dan hadden wij hem absoluut niet gehaald.

Hele goede aankoop voor ons en op naar de volgende versterking!

update: niet waar wat ik zei:

So yes, Bissouma is no longer on bail conditions from the police BUT he IS still under Investigation (Along with the other man who is also no longer on Bail but still under investigation) for Sexual Assault.

"Edit2: To clear up some confusion and remove some bad wording/language."

As of now, Bissouma is innocent and remains that way until proven guilty.

As he is released under investigation, officially, there are no charges against him currently BUT they could be charged if any additional evidence is found during the course of the investigation

Arsenal en Tottenham zijn aardig op dreef. Met Conte en deze zomeraankopen heeft Tottenham echt een flinke kans om volgend seizoen dichter bij Liverpool en Manchester City te komen. Ik ben heel benieuwd wat voor team zij aan het einde van de transferperiode op de been kunnen krijgen!

17 juni 2022 om 18:15

Vind de aankopen van Arsenal niet versterkend als ik eerlijk ben. Hebben nog niets gehaald waar iemand echt van staat te kijken toch.

17 juni 2022 om 18:23

Dat talentje dat ze van Porto hebben is niet heel verkeerd volgens mij. Denk dat hij zeker wel kan renderen onder het spel van Arteta. Verder duurt de transferperiode nog lang genoeg, dus zie Arsenal echt nog wel een aantal versterkingen binnenhalen

17 juni 2022 om 18:29

Denk dat die Vieira echt een goede aankoop is. Maar goed, van een Bissouma weet je wat je krijgt en bij Vieira is het natuurlijk afwachten.
Hopelijk wel snel Jesus binnen en wss nog Tielemans en een linksback. Dan heb je toch heel goede zaken gedaan. Komt trouwens nog bij dat Saliba terug is gekomen. Talent van het jaar van de Ligue 1. Erg knap als je verdediger bent.

17 juni 2022 om 19:54

Naja staan wel nadrukkelijk in contact met jongens als Jesus en Tielemans. Tot dusver nog niet heel indrukwekkend, maar mochten ze deze transfers klaarspelen hebben ze een mooie transferzomer hoor.

Hoop voor ze dat ie niet vast komt te zitten midden in het seizoen. Waarschijnlijk dekt Spurs zich deels in door gespreide betalingen met een clausule maar blijf het een vreemde aankoop vinden.

17 juni 2022 om 18:18

Geseponeerde zaak hoor, denk je nou echt dat wij hem zouden halen als dat nog liep of als hij nog risico zou lopen om schuldig bevonden te worden. Begrijp dat jullie hem misliepen maar het elke keer benoemen zonder je te verdiepen klinkt erg salty van buitenaf. Hij werd verdacht, dat zeker maar meer eigenlijk niet gezien er geen bewijs was.

update: niet helemaal waar wat ik zei het ligt wat genuanceerder:

As of now, Bissouma is innocent and remains that way until proven guilty.

As he is released under investigation, officially, there are no charges against him currently BUT they could be charged if any additional evidence is found during the course of the investigation

Dus niet meer actief in onderzoek maar mocht er iets van bewijs naar boven komen dan kan er natuurlijk weer een zaak aangespannen worden.

17 juni 2022 om 18:39

Ik heb nog niet gezien dat het geseponeerd was, dat is goed nieuws. Goede aankoop, denk je dat hij samen met Hojbjerg gaat spelen of afwisselen?

17 juni 2022 om 18:47

Betancur is zekerheidje bij Conte. Bissouma zal vooral gaan afwisselen met Hojbjerg

17 juni 2022 om 18:55

Niemand is een zekerheidje als er goede diepte is. Skipp stond er eerst vaak in en toen raakte hij geblesseerd. Hojbjerg speelt eigenlijk alles en lijkt juist een speler te zijn waarop Conte vertrouwt maar Bentancur ook weer. Als iedereen fit is en er versterkingen zijn dan moet je gewoon elke week bewijzen waarom jij in de basis hoort te staan. En zo hoort het.

Spurs word echt een outsider voor de premier league zo. Conte krijgt langzaam maar zeker zijn elftal hoe die wil en gaat er echt een machine van maken, daar ben ik van overtuigd!

17 juni 2022 om 18:19

Daar hebben wij nog wel 4/5 versterkingen voor nodig voordat wij op voorbereiding gaan want dat is het belangrijkste met Conte maar absoluut goed bezig tot nu toe.

17 juni 2022 om 18:52

Spurs is heel goed bezig momenteel met aankopen als Perisic en Bissouma. In de wandelgangen word nog gesproken over Lautaro Martinez. Ik denk dat een goede partner voor Romero achterin, de volgende stap is voor Conte en Paratici. Een goede Links/rechts back zou ook goed zijn ook mooi zijn als ze Royal en Tanganga gaan lozen.

17 juni 2022 om 18:57

Tanganga speelde veel onder Conte voor zijn blessure dat is het grappige. Laat iedereen maar eerst op zware voorbereiding gaan met Conte en dan ziet hij zelf wel wie er bij kan blijven en wie niet. Sanchez wordt ook nog steeds in verband gebracht met een transfer, zou ook nog kunnen.

17 juni 2022 om 18:33

Nouja, ze missen sws een creatieve middenvelder en achterin is het ook nog niet ijzersterk.

17 juni 2022 om 18:59

Achterin was redelijk sterk maar niet sterk genoeg om prijzen te winnen daar heb je minimaal nog een echte Lcb voor nodig voor de basis en een goede rechter wingback voor de basis.

17 juni 2022 om 18:47

Voorlopig zie ik niemand als outsider voor de titel. City en Liverpool hebben een selectie waar ze meer dan 90 punten mee kunnen halen. Ik zie daar geen een ploeg bij in de buurt komen.

17 juni 2022 om 19:31

Bij united lopen er spelers rond die ze qua waarde en vaardigheden te hoog inschatten. Want ik zie eigenlijk geen een speler van united in de basis staan bij bijv. Tottenham en ook bij Arsenal komen er maar weinig spelers in. Daarnaast komt er een nieuwe coach met een nieuw systeem. Hoe Chelsea er voor gaat staan is nog even afwachten met de transfers.
Wellicht dat één van de twee zal struikelen alleen ik zie het niet gebeuren en als er 1 afhaakt dan komt de andere ploeg ook nog wel rond de 90 punten. Die ploegen zijn zo breed en hebben heel veel ervaring. En in 20/21 hadden ze ook te maken met covid dus ik weet niet of je dat seizoen als beste voorbeeld kunt gebruiken.

Heel blij met deze transfer. Hopelijk eindelijk de middenvelder die het gemis van Dembélé kan gaan opvangen. Wanyama en Sissoko hebben het geprobeerd maar Bissouma lijkt mij nog beter in dat profiel te passen. Met Bentancur, Hojbjerg en Bissouma kan Conte aardig gaan bouwen op het middenveld. Nog één of twee centrale verdedigers en de selectie is aardig op orde. Een tweede spits/extra aanvaller zou geen overbodige luxe zijn maar potentiële aankopen weten van tevoren al dat ze achter Kane en Son moeten aansluiten.

17 juni 2022 om 17:50

Niet alleen centrale verdedigers, maar de backs mogen ook wel vervangen worden. Perisic zal denk ik op links komen te spelen, maar dan moet je nog wel iemand halen voor rechts.

17 juni 2022 om 17:57

Linksback zit naar mijn idee wel goed nu. Met Perisic, Reguilon en Sessegnon heb je daar voldoende opties van niveau. Rechts is wel een aankoop nodig denk ik ja. Emerson had ik meer van verwacht en Doherty is...nouja Doherty. Perisic is wel rechtsbenig dus de kans bestaat dat Conte hem aan die kant zet en de aanwezige linksbacks laat strijden voor de linkerflank. Daarnaast is de club als het goed is wel bezig met een externe back. Djed Spence staat hoog op de lijst om de rechterkant te versterken.

17 juni 2022 om 18:00

Djed Spence van Middelsbrough wordt flink gelinkt aan Spurs. Zal waarschijnlijk een kwestie van tijd zijn.

17 juni 2022 om 18:24

LCB zal er komen en ook minimaal een rechter wingback zal er komen daar ben ik zeker van. Perisic en Sessegnon is prima op LWB.

Daarbij nog een aanvaller die op alle drie de posities uit de voeten kan voorin en een meer creatieve middenvelder zouden er dan nog minimaal bij moeten komen.

17 juni 2022 om 18:31

Staat Perisic altijd op links. Is een rechtspoot toch?

17 juni 2022 om 19:00

Staat altijd op links ja, is gewoon erg twee benig haha Is de afgelopen jaren meer een wingback maar ook vanaf links.

17 juni 2022 om 18:22

Wanyama was voor zijn blessure echt heel goed hoor en Dembele vervangen is wel echt moeilijk gezien hij zo sterk en toch een ballerina aan de bal was super zeldzaam. Je kon hem onder druk zetten wat je wilde maar hij hield de bal gewoon bij zich en glipte zo langs je 😂 underrated in de beste seizoenen die wij hadden onder Poch en volgens eigenlijk alle teamgenoten de beste speler van de selectie.

17 juni 2022 om 18:55

Dembele was zwaar ondergewaardeerd. De manier van dribbelen gepaard met een enorme power

17 juni 2022 om 18:58

Ik bedoel ook niet dat Wanyama niet voldeed hoor haha. Was een geweldig breekijzer met daarbij een Howitzer in zijn rechterpoot. Maar wel een ander type dan Dembele uiteraard. Bissouma komt in dat opzicht veel dichter op dat profiel van kracht gepaard met souplesse.En de eeuwige onderschatting van Moussa blijft zonde. Mijn username niet voor niets gekozen natuurlijk, favoriete speler geweest sinds hij in Alkmaar kwam voetballen.

17 juni 2022 om 19:02

Nee begrijp het hoor maar was zonde van zijn blessures (ook die van Dembele later) anders had je zo’n sterk middenveld haha

Tottenham doet hele goede zaken tot nu toe. Bisouma, Perisic en Forster zijn goede aankopen en maken het team in de basis en breedte sterker. Daarnaast Schijnt het dat ze Interesse hebben in Richarlison. En ook Djed Spence staat hoog op het lijstje daar. Conte zou zomaar eens die prijzendroogte kunnen eindigen daar.

17 juni 2022 om 18:21

Bourigeaud of Jonathan Clauss zouden in mijn ogen betere opties zijn voor rechterwingback. Deze hebben veel hoger rendement qua assists, spelen ook als rechterwingback en hebben het laten zien in betere competitie dan Championsship.

17 juni 2022 om 18:33

Bourigeaud is toch veel meer een vleugelspeler dan een wingback? Die 2 zijn trouwens ook zo'n 6 en 7 jaar ouder al zou dat niks uitmaken voor Conte. Maar Spence kan nog doorgroeien en is ook nog is homegrown dus snap wel dat ze voor hem gaan.

17 juni 2022 om 18:28

Het vreemde is dat het eigenlijk makkelijk kan dat zij allen komen deze zomer. En dromen mag, vooral met zo’n goede trainer. Als alles lukt qua transfers en een goede voorbereiding dan moeten wij eigenlijk wel gewoon gaan voor een prijs. De laatste was uit 2008 haha

17 juni 2022 om 18:47

Hoe zit het met Eriksen? Dat zou de kers op de taart zijn.

17 juni 2022 om 19:05

Wij willen hem hebben maar wij zijn niet de enige. Hij zal kijken naar alle aanbiedingen en een keuze maken die het beste is voor hem en zijn familie. United en Spurs zijn tot nu de teams die hem sowieso een aanbieding gaan doen . Londen (voor zijn woning en gezin), Conte en CL zijn in ons voordeel maar hij heeft gezegd dat het niet het belangrijkste is qua CL voetbal.

Een echte kwaliteitsimpuls voor Tottenham, prima prijs ook. Lees alleen verscheidene reacties over een rechtszaak? Iemand meer informatie daarover of dat nadelig voor de club kan zijn?

17 juni 2022 om 17:52

Vorig jaar October is Bissouma aangehouden in een nachtclub betreft een verkrachtingszaak samen met een andere 40 jarige man. Heeft toen een tijdje vastgezeten maar is sindsdien op borgtocht vrij, de andere man zit nog vast. De zaak loopt nog steeds en Bissouma is nog steeds verdachte.

17 juni 2022 om 17:57

Oei… Dat is een serieuze zaak. Mocht die schuldig bevonden worden natuurlijk gewoon keihard straffen. Mag hopen dat Tottenham hier een clausule of iets dergelijks voor heeft. Thanks voor de info!

17 juni 2022 om 18:27

Hij is volgens mij geen verdachte meer want hij mocht ook gewoon VK verlaten voor de Afrika Cup. Ik weet niet de exacte details maar hij is volgens mij geen verdachte meer in deze zaak.

17 juni 2022 om 18:30

Hij is geen verdachte meer volgens mij, dat was hij wel maar er was niet voldoende bewijs en hij had anders ook niet naar de AFCON gemogen.

As of now, Bissouma is innocent and remains that way until proven guilty.

As he is released under investigation, officially, there are no charges against him currently BUT they could be charged if any additional evidence is found during the course of the investigation

Een heerlijke aankoop!
Ik ben er tevreden mee.
Het vertrouwen in Paratici in een goede transferwindow na een seizoen waarin hij heeft kunnen scouten en netwerken.

Hopelijk kunnen we nu doorzetten naar een volgende bouwsteen van het geraamte van de machine die draait op de software van Antonio de Boss Conte!
Hij werd niet voor niets de kampioenenmaker genoemd. En bewijst x op x zijn hoge salaris waar te maken.

Tottenham heeft na de CL finale kunnen bouwen door middel van prijsgeld van die CL campagne en inkomsten uit hun nieuwe stadion.
Waarbij Tottenham 2e staat op de lijst met duurste tickets voor een thuiswedstrijd onder ik meen Arsenal.
Dat is gepaard gegaan met miskopen en trainerswisselingen. Maar nu zijn ze op de goede weg.

#COYS

Mooi dan kunnen die verhalen over amrabat ook meteen de prullenbak in .. we hebben een paar keer moeten lezen dat conte voor amrabat zou gaan ..bissouma is veel beter en dynamieker. Bastoni laat inter echt voor geen goud gaan. Vooral nu psg achter Skirniar aanzit

18 juni 2022 om 14:35

Diallo of Gravdiol zouden uitstekende alternatieven voor Bastoni zijn!

19 juni 2022 om 16:03

Gvardiol is een hele goede ja maar heeft ook nog een lang contract en wilt blijven bij Leipzig. Hem kopen kost minimaal 80 miljoen. Genoeg goedkopere meer ervaren opties mogelijk gelukkig. Een deal met Leipzig is voorlopig te moeilijk en ook meerdere topteams willen hem hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Tottenham Hotspur

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden

0 fans
Middenvelder, 27 jaar
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren