Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tottenham meldt eerste doelpunt van Janssen en opvallend contractnieuws

Laatste update:

Vincent Janssen heeft zijn eerste doelpunt in het shirt van Tottenham Hotspur te pakken. The Spurs melden op Twitter dat de Nederlandse miljoenenaankoop donderdagmiddag trefzeker was in de met 3-1 gewonnen oefenwedstrijd tegen Rotherham United. Verder wordt er niets gemeld over de oefenwedstrijd, maar Tottenham heeft wel nog ander nieuws voor de fans.

De Londenaren maken bekend dat Kevin Wimmer een nieuw contract heeft getekend, tot de zomer van 2021. Dat is opvallend, want de Oostenrijker heeft er pas een jaar bij Tottenham op zitten en was geen basisspeler. De 23-jarige verdediger had last van de concurrentie van Toby Alderweireld en Jan Vertonghen en deed in slechts tien competitiewedstrijden mee.

Wimmer had bovendien nog een contract voor vier jaar, waardoor er dus nog geen reden leek te zijn voor een nieuwe verbintenis. Toch heeft Tottenham besloten om de verdediger voor een jaar langer te binden, ongetwijfeld tegen een beter salaris.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

ben benieuwd hoe janssen het gaat doen bij Tottenham, aan de ene kant denk ik dat hij te vroeg is gegaan. maar Janssen blijft vriend en vijand verrassen dus wie weet doet hij dat nu weer

Niets is zo fijn als in je eerste wedstrijd scoren, ook al is het een oefenwedstrijd. Ga zo door Janssen!

21 juli 2016 om 16:23

Ja dat is goed voor je zelfvertrouwen en dan laat je jezelf al een beetje zien bij de coach

Ik hoop echt dat het lukt voor hem bij Tottenham!

Was t een mooie goal?

21 juli 2016 om 18:57

Hoe vaak scoort Janssen een mooie goal? Waarschijnlijk was het een intikker of een actie op karakter doorgezet.

21 juli 2016 om 19:18

Intikkertje inderdaad, wel goede loopactie

21 juli 2016 om 19:19

Zoek de goal tegen Feyenoord en Vitesse nog eens op.

22 juli 2016 om 07:20

2 tegen Vitesse, tegen Feyenoord en Ajax bijvoorbeeld... Of tegen Willem 2

Immers goals zat

21 juli 2016 om 19:21

Het was inderdaad een intikker, er kwam een voorzet van rechts en Janssen tikte hem er toen in. Niks speciaals dus, maar voor hem is het toch wel fijn dat hij in zijn eerste wedstrijd scoort.

Het was wel de gelijkmaker, dus redelijk belangrijk (voor een oefenpotje).

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren