Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tottenham houdt gewilde back uit handen van Man City en Chelsea

Laatste update:

Ben Davies blijft langer bij Tottenham Hotspur. De linkerverdediger heeft een nieuw vierjarig contract getekend en ligt nu tot de zomer van 2021 vast, zo maken the Spurs donderdagmiddag via de officiële kanalen bekend.

De Welshman, 28-voudig international, kwam in de zomer van 2014 over van Swansea City en speelde tot dusverre 78 officiële wedstrijden voor Tottenham. Daarin kwam hij tot één doelpunt en zeven assists. In dienst van Swansea bleef de steller steken bij drie treffers en drie assists in 85 officiële optredens in het eerste elftal.

Davies stond naar verluidt in de belangstelling van clubs als Chelsea en Manchester City, maar die ploegen lijken de komst van de linkspoot dus te kunnen vergeten.

Is Tottenham Hotspur het plafond voor Ben Davies, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heerlijke, nuchtere voetballer. Degelijke kracht en uiteraard Brits, anders was de interesse in hem wss iets kleiner!

9 maart 2017 om 17:33

Zeker degelijke kracht, echter is hij een Welshman en daar international (anders dan zijn VZ profiel doet denken).

9 maart 2017 om 18:47

Ik weet dat het een Welshman is, als je een Brit bent kun je ook Welshman zijn! En dan ben je ook homegrown neem ik aan?

9 maart 2017 om 19:12

A home-grown player, as defined by the Premier League, is a player who: (a) is 21 or older on January 1 of the year in which that season begins and (b) spent three years between the ages of 16 and 21 with a team in the English football League system

9 maart 2017 om 19:16

En om je vraag helemaal te beantwoorden; Davies speelde tussen 2004 en 2014 voor Swansea wat hem dus homegrown maakt.

Maar waarom vraag ik me dan af? Word Rose dan wel verkocht? 1 van 2 kan maar spelen en Rose is momenteel veel beter.

9 maart 2017 om 17:42

Hij is gewoon tevreden met zijn rol als back-up. Hij speelt zat wedstrijden en speelt in een jong Brits elftal. Bij City of Chelsea zou hij hoogstwaarschijnlijk ook geen basisspeler zijn.

9 maart 2017 om 19:20

Bij City zou hij gewoon een basisplaats kunnen veroveren of vind jij Kolarov verdedigend sterk?

9 maart 2017 om 19:54

Als City mee wil doen om de Champions league zullen ze toch met wat beters op de proppen moeten komen dan Davies. Maar uiteraard is hij ook voor city een bruikbare breedtespeler. In mijn optiek zal City afstand moeten doen van zowel Clichy als Kolarov en zijn pijlen moeten richten op spelers als Alex Sandro, Gaya of Ricardo Rodriquez.

9 maart 2017 om 21:05

Persoonlijk zou ik Alex Sandro het liefst zien. Maar waarschijnlijk is die het lastigst haalbaar en het duurst. Voor wat betreft Davies zal de homegrown regel wel meespelen. Voor mijn gevoel heeft city wat dat betreft nog wel het e.e.a. nodig. Maar kan het mis hebben.

10 maart 2017 om 09:20

@stevie_g

Dat vind ik eerlijk gezegd echt weer zo'n Fifa gedachte om grote talenten te noemen van Europa.

Als je een mooi team wil bouwen a la Barca of Bayern, heb je de voorkeur voor nationale spelers en vul je dat aan met een paar internationale toppers. Davies speelt niet zo vaak, maar hij is volgens mij 23 en kan gigantische stappen maken als hij goede spelers rondom zich heeft en het vertrouwen krijgt. Daarbovenop passen dit soort spelers zich makkelijk aan.

Rose zou beter zijn voor City, dan heb je meer directe kwaliteit, maar zie dat maar eens voor mekaar te krijgen.

10 maart 2017 om 12:17

Ergens kan ik me wel vinden in je punt over nationale spelers, het is een sympathiek streven. Echter barst het niet van de bijzondere talenten in het Brits Koninkrijk. Daarom ben ik ook van mening dat het elders gezocht moet worden. City bouwt aan een jong, talentvol team met uitzonderlijke talenten als Jesus en Sane aangevuld met (toekomstige) Britse toppers als Sterling en Stones. Davies vind ik niet van het niveau dat city moet nastreven. City zou met hun financiele middelen op elke positie het neusje van de zalm moeten aantrekken ongeacht de nationaliteit. In het kader van Britse spelers denk ik dat Alli en Rashford wel van dat niveau zijn.

Toch mooi dat deze jongen al gewild is door grote clubs en toch eigenlijk de reserve linksback is en alleen speelt bij afwezigheid van Rose.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren