Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tottenham Hotspur opent Premier League-seizoen met overtuigende zege

Laatste update:

Tottenham Hotspur is het nieuwe seizoen van de Premier League begonnen met een overtuigende zege. In eigen huis werd Southampton overtuigend met 4-1 aan de kant gezet. Tegelijkertijd konden ook Newcastle United, Leeds United en AFC Bournemouth de eerste drie punten bijschrijven. Bij the Magpies bleef Sven Botman negentig minuten op de bank.

Tottenham Hotspur - Southampton 4-1
The Spurs keken na twaalf minuten plots tegen een vroege achterstand aan nadat James Ward-Prowse vanaf een meter of veertien uit een volley knap afdrukte: 0-1. De thuisploeg stelde echter snel orde op zaken, want halverwege de tweede helft kopte Ryan Sessegnon een voorzet van Dejan Kulusevski overtuigend binnen. Tottenham slaagde erin de wedstrijd na een klein half uur volledig te kantelen via Eric Dier, die ook met het hoofd trefzeker was.

De ploeg van trainer Antonio Conte was in het tweede bedrijf los en poogde de wedstrijd al snel in het slot te gooien. Tottenham liep uiteindelijk uit naar een comfortabele voorsprong dankzij Mohammed Salisu, die een voorzet van Sessegnon in eigen goal liep. Kulesevski bepaalde de eindstand met een simpele schuiver na 63 minuten uiteindelijk op 4-1.

Newcastle United - Nottingham Forest 2-0
Bij de thuisploeg koos manager Eddie Howe ervoor om Botman negentig minuten lang op de bank te houden. Het duo Fabian Schär en Dan Burn kreeg in het hart van de defensie de voorkeur. Uitgerekend Schär wist de score na een klein uur te openen voor Newcastle door vanaf de rand van het zestienmetergebied fraai uit te halen. Nottingham Forest wist als promovendus lange tijd in de wedstrijd te blijven, maar in de 78ste minuut kwamen the Magpies dan toch op 2-0 via Callum Wilson, die een voorzet van Joelinton zacht toucheerde, waarna de bal in de lange hoek verdween.

Leeds United – Wolverhampton Wanderers 2-1
Bij Leeds United zat de van Feyenoord overgekomen Luis Sinisterra vanwege een blessure niet bij de selectie. Ex-Ajacied Rasmus Kristensen en de Nederlandse Pascal Struijk begonnen wel in de basis bij de thuisploeg, waar Crysencio Summerville bovendien op de bank zat. Wolverhampton kwam via Daniel Podence al vroeg op voorsprong in Leeds: de bal werd teruggekopt op de Portugees, waarna hij fraai raak volleerde. In de 24e minuut kwam Leeds United langszij via Rodrigo Moreno Machado, die de bal vanaf rechts knap in de korte hoek achter doelman José Sá schoot. Lang stond het daarna gelijk, totdat Wolverhampton-verdediger Rayan Aït-Nouri een voorzet achter zijn eigen doelman gleed: 2-1 voor Leeds United. Dat was tevens de eindstand.

AFC Bournemouth – Aston Villa 2-0
AFC Bournemouth kende een droomstart van het seizoen tegen Aston Villa, waar Anwar El Ghazi niet in de selectie was opgenomen. De thuisploeg stond al binnen twee minuten op voorsprong, nadat Jefferson Lerma de bal via een corner voor z’n voeten zag belanden en snoeihard raakschoot. In het vervolg van de wedstrijd was Aston Villa enkele keren dicht bij de gelijkmaker, maar het was AFC Bournemouth dat de laatste goal maakte: een hoge voorzet in de tachtigste minuut belandde op het hoofd van Kieffer Moore, die zodoende voor de 2-0 eindstand tekende.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een prima 4-1 overwinning waarbij Son en Kane amper in het stuk voorkwamen. Spurs erg gretig, zelfs bij een 4-1 bleven ze Southampton afjagen. Antonio heeft er een heerlijke machine van gemaakt. Ook een verademing om de huidige wissels te zien, en dan spelen we zelfs nog zonder Richarlison. Verwacht dat Kulu echt gaat knallen dit seizoen, wat een heerlijke voetballer.

COYS!

6 augustus 2022 om 18:10

Ben benieuwd naar spurs dit seizoen verwacht eerlijk gezegd best veel van ze

6 augustus 2022 om 18:14

Jij bent gauw tevreden zeg! Buiten de geflatteerde uitslag vond ik spurs vrij matig spelen. Wel terrechte overwinning overigens.

6 augustus 2022 om 18:53

Een openingswedstrijd winnen met 4-1 tekent iedereen voor lijkt mij. Zeg vrij weinig waaruit blijkt dat ik tevreden ben verder. Ten opzichte van vorig jaar is Spurs totaal omgetoverd door Antonio, vandaar mijn opmerking.

Spurs was zeker slordig, en we blijven te veel afhankelijk van voorzetten. We creëeren weinig tot niets door het centrum, los van counters. Als we ons willen meten met de top zal er meer creativiteit in de as moeten komen, maar dat wordt hem niet met dit systeem.

6 augustus 2022 om 19:36

Geflatteerd? Son had 3 kansen die erin moesten en ze hebben een penalty niet gekregen. Had net zo goed 7-0 kunnen zijn.

6 augustus 2022 om 18:43

Southampton was ook wel enorm matig. Die derde goal was echt lachwekkend en die 4de was heel goed afgemaakt maar dramatisch verdedigers. Daarnaast zie ik veel kick & rush bij Spurs en counter aanvallen. Dat werkt goed voor de spelers die jullie hebben maar voetballend is het allemaal niet zo geweldig. 3 punten is het belangrijkste natuurlijk. Gefeliciteerd.

Jammer dat Soton zover afgezakt is de laatste jaren, maarja ze geven ook geen cent uit aan nieuwe spelers. Als je hun team bekijkt is het een wonder dat ze de laatste jaren degradatie hebben kunnen ontwijken, en dat terwijl ze eerst echt iets op aan het bouwen waren, leuke talenten kochten en aanvallend voetbal speelde. Nu zijn het stuk voor stuk B spelers, alleen Ward-Prowse is een speler waarvoor je naar het stadion komt.

6 augustus 2022 om 18:16

@Rossoneri27, geen cent? Ze hebben meer dan 50 miljoen uitgegeven deze transferperiode.

6 augustus 2022 om 18:23

Dat heb ik gemist dan! Dan mag ik wel hopen dat het scoutnetwerk goed is want het zijn allemaal spelers van 12 miljoen die me nu niet echt sterke PL aanwinsten lijken. Vind in vergelijking met andere PL clubs de transfers van Soton nog steeds heel underwhelming.

7 augustus 2022 om 10:53

Lavia komt van city en schijnt een groot talent te zijn. Zit denk ik wel een terugkoopclausule in het contract van 40M£

Blij ermee. Niet gezien dacjt na 15 min shit achter maar goed terug geknokt nu kop omhoog naar volgende week zondag.

Spurs heeft goed gespeeld. Het systeem dat Conte speelt is goed en het team ziet er hongerig uit. Echt een hele goede outsider

6 augustus 2022 om 19:04

Outsider voor wat? De titel?

6 augustus 2022 om 19:19

Hahah outsider nog ook, niet zo snel conclusie trekken na één wedstrijd.

6 augustus 2022 om 19:30

Voor de 3e plek. Ik zie Spurs geen 90+ punten halen. Dat zal wel nodig zijn voor het kampioenschap. Ik heb het een beetje slecht verwoord.

6 augustus 2022 om 20:44

City en Liverpool kunnen met gemak meer dan 90 punten halen. Wil je ze het moeilijk maken of kans maken op de titel moet je dat wel kunnen halen.

7 augustus 2022 om 19:40

@hangover Je maakt hier echt een denkfout. Je hebt het over het kampioenschap van City in 2017-2018. Toen haalde City 100 punten en werden ze keihard kampioen. Liverpool heeft in 20-21 een relatief makkelijker jaar gehad met een matiger City. Maar als Spurs kampioen wilt worden moeten ze boven City en Liverpool eindigen. De kans dat ze allebei minder dan 90 punten halen is heel erg klein. In al de seizoenen die je noemt bepaalde City of Liverpool dus 90 punten. Leicester werd kampioen in een ander Premier League tijdperk waarin er geen super City/liverpool was.

Kulusexy strikes again! Jammer dat we niet veel van Bissouma hebben gezien. Daar verwacht ik het meeste van, eigenlijk. Maar goed, die is ook even geblesseerd geweest pas. Heerlijk begin in ieder geval. De twee sterspelers hadden het niet echt, maar het is mooi om te kunnen constateren dat dat ook gewoon eens kan en dat we dan niet meteen punten laten liggen. Nu door naar de eerste echte test, Stamford Bridge.

Schaartackles mogen blijkbaar in de premier league dit seizoen. We zijn iets van 5 potjes onderweg en een grote var fail kunnen we alweer wegstrepen. Ongelofelijk.

6 augustus 2022 om 18:56

Was het hard ja en te hard volgens de scheids maar was geen schaarbeweging en Romero was gewoon op de grond en in controle. Heerlijk! Zo zie ik het graag, liever iets te hard dan dat softe gedoe dat mag jij hebben. Overtreding ja, geel misschien maar niks meer hoor lol

Arsenalfan die weer iets overdreven komt roepen bij een Spurs overwinning…verassend

6 augustus 2022 om 19:07

Was gewoon een rode kaart maar we snappen allemaal dat jij dat niet ziet.

6 augustus 2022 om 19:19

Romero komt altijd weg met dit soort dingen. Gewoon een smerige speler

6 augustus 2022 om 20:46

Rood me reet consy, overdreven gedoe altijd lol

6 augustus 2022 om 20:48

@Tilburg Smerig goede verdediger ja, mooi man 👍🏼

Kulusevski duidelijk motm. Geweldige aankoop Spurs. Juventus maakt toch vaak flaters met verkopen van Cancelo en nu weer Kulusevski...

6 augustus 2022 om 18:42

Alleen hebben ze de ene vervangen met Chiesa, en de ander met Danilo. Dat verschilt toch enigszins.

6 augustus 2022 om 19:01

Serieus, waar heb jij het over?! Chiesa begon bij Juve op hetzelfde moment als Kulusevski

6 augustus 2022 om 19:01

Danilo is echt veel en veel slechter dan Cancelo. Kulu hadden zij op rechts kunnen hebben en Chiesa op links.

6 augustus 2022 om 19:27

Wil je soms zeggen dat je een speler niet kunt vervangen met een andere speler die je al bezit? Want dan heb ik nieuws voor je.

6 augustus 2022 om 19:00

Lekker opportunistisch na een enkele wedstrijd.

6 augustus 2022 om 20:49

Trekt zijn vorm gewoon door van vorig seizoen hoor. Deed het in een half seizoen in een nieuwe competitie gewoon top. Dat is niet een wedstrijd 😂

6 augustus 2022 om 19:24

Klopt Juve heeft wel een oog voor goede spelers, maar gebruiken ze dan soms op de verkeerde manier waardoor bijvoorbeeld deze twee jongens niet konden uitblinken bij Juve, maar elders wel de show stelen.

Poeh Tottenham zag er goed uit zag. Kane geflankeerd door Son en Kulu is echt een hele gevaarlijke aanval en dan heb je Richarlison die er niet eens bij was vandaag.

6 augustus 2022 om 18:59

Kan een stuk beter kan ik je vertellen. Eerste 20 minuten slecht daarna teruggekomen en tweede helft veel meer de controle. Zit nog makkelijk 2/3 meer versnellingen op. Son en Kane bijvoorbeeld niet echt in het spel, middenveld slordig vooral Hojbjerg.
Kulusevski wel duidelijk de beste op het veld.

Een hele goede 2-0 overwinning! Nu wachten op de komt van Senesi.

Degelijke overwinning op Forest. Wedstrijd gedomineerd en de score had zeker hoger kunnen uitvallen als Newcastle beter de kansen hadden uitgespeeld.

Wat een verademing om Newcastle nu zo te zien spelen onder Howe. Ben benieuwd hoe dat gaat uitwerken in de stand.

Goede en slechte dingen gezien. Eerste 20 minuten erg slecht en slordig. Hojbjerg erg matig de hele wedstrijd eigenlijk en was ook zijn fout die Ward Prows vrij liet bij de 0-1. De wingbacks deden het beter dan normaal en waren betrokken. Son en Kane niet veel gezien en Kulusevski duidelijk motm, speede een heerlijke wedstrijd. Ik verwacht een heel goed seizoen van zijn kant. Bijna al het goede kwam van hem. Je zag hier en daar wat patronen vooral nadat wij meer terugkwamen en de controle overnamen. Goede snelle aanvallen en uitbraken ook maar dat kunnen wij al erg goed, dit keer alleen vaker met een keer raken dat zag er vloeiend uit bij vlagen.

Goed teruggekomen met karakter en uiteindelijk terecht een flinke winst. Goed begin van het seizoen meer niet, wij kijken na zo’n 10 wedstrijden weer hoe het staat. Hopelijk is iedereen dan beter en is het meer samenhangend je zag namelijk dat veel spelers nog niet echt het oude niveau had maar dat komt vast.

Twee versterkingen minimaal zouden veel toevoegen aan het algehele niveau denk ik: een goede centrale verdediger erbij en een (creatieve/spelmaker) middenvelder.
Er gaan hopelijk ook een hoop spelers weg dus Tottenham zal nog niet klaar zijn op de transfermarkt.

COYS

De eerste punten zijn binnen! Nog even zo doorgaan en die plek 7-4 moet weer te doen zijn!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren