Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Tottenham bouwt aan elftal van de toekomst en deelt nieuwe contracten uit

Laatste update:

Tottenham Hotspur heeft de contracten met Ben Davies en Harry Winks opengebroken en verlengd, zo meldt de club maandag via de officiële kanalen. Beide spelers staan met de nieuwe verbintenissen tot medio 2024 onder contract bij de verliezend Champions League-finalist. Davies had een doorlopend contract tot medio 2021 bij the Spurs, het contract van Winks in Noord-Londen liep nog vier seizoenen door.

De loopbaan van de 26-jarige Davies kreeg gestalte bij Swansea City, dat hem in 2014 voor een bedrag van naar verluidt 12,7 miljoen euro verkocht Tottenham. In de Engelse hoofdstad moet de linksback uit Wales concurreren met Danny Rose, die doorgaans aan de linkerkant van de verdediging wordt geposteerd. De vleugelverdediger maakte deel uit van de selectie van Wales voor het EK van 2016. Het elftal van toenmalig bondscoach Chris Coleman werd in de halve eindstrijd uitgeschakeld door de latere winnaar Portugal. De flankspeler staat op 4 doelpunten en 16 assists in 168 wedstrijden voor de Londenaren.

Winks, drie jaar jonger dan Davies, speelt doorgaans als centrale middenvelder voor Tottenham. Het product van de jeugdopleiding kwam tot dusver tot 2 doelpunten en 2 assists in 102 optredens namens de formatie van Mauricio Pochettino. Hij debuteerde in oktober 2017 in de nationale ploeg van Engeland, maar miste het WK in Rusland wegens een blessure. Winks had een basisplaats in de finale van de Champions League, maar kon niet voorkomen dat Liverpool met 0-2 zegevierde.

Het is wederom goed nieuws voor de aanhang van Tottenham, want onlangs werd zestig miljoen euro neergelegd voor de van Olympique Lyon afkomstige Tanguy Ndombélé en elf miljoen euro voor Jack Clarke, die Leeds United inruilde voor the Spurs. Pochettino moet aan de andere kant vrezen voor het vertrek van Christian Eriksen, die publiekelijk heeft aangegeven toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. De voornaamste kandidaat om de Deense middenvelder over te nemen is Real Madrid, al is er nog geen officieel bod neergelegd in het Tottenham Hotspur Stadium.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Interessante keuze voor een foto, dat kan ik ze wel nageven.

8 juli 2019 om 19:29

Vooral in combinatie met winks 😉

Die Winks. Ik dacht dat hij veel jonger was. En 2 doelpunten en 2 assists in 102 wedstrijden.. Ik wil me niet blind staren op platte statistieken, maar dit is toch wel erg karig voor iemand die als de toekomst van het Engelse elftal wordt gezien, als ik Spurs-fans en Engeland-fans mag geloven her en der.

8 juli 2019 om 19:21

Winks speelt prima en toont echt wel potentie. Als je hem niet ziet spelen en alleen naar stats kijkt tjaa, dan ben je zowiezo niet serieus te nemen als je een speler beoordeeld ( niet dat je dat doet maar in het algemeen ) daarbij speelt hij natuurlijk geen volle wedstrijden en valt hij vaker in dan dat die in de basis staat. Slim om hem langer aan de club te binden! Past goed binnen de selectie. Hopelijk kunnen ze wel nog een nieuwr lb aantrekken en ook een spits is hard nodig achter harry kane.

8 juli 2019 om 19:24

Vrij beperkte speler, blinkt nergens in uit.

8 juli 2019 om 20:55

Mwa veel loopvermogen en inzet en heeft goede passing. Gewoon een degelijke CM, hij moet het niet hebben van goals of assists en laat het spel gewoon op een goed tempo gaan en heeft ook redelijk goede rushes om de bal van verdediging naar aanval te brengen. Voor de rest is het eigen jeugd en dat is gewoon belangrijk.

8 juli 2019 om 19:27

Logisch dat hij zo weinig betrokken is bij een goal. Hij is een voetballende 6!

8 juli 2019 om 20:02

Ach alleen maar naar statistieken kijken helpt niet bij elke positie. Winks is best een goede voetballer en voetballend zeker de beste van alle Cm's etc die ze hebben, alleen vind ik t ook geen uitblinker of wereld speler en heeft hij ook z'n postuur tegen. Hij zou misschien heel goed passen naast Ndombele

Winks is talentvol en inderdaad de toekomst van Tottenham, dus ik begrijp de contractverlenging. Maar Davies vind ik in de wedstrijden die ik heb gezien echt tekort komen voor Tottenham. Tenzij hij blijft als backup anders zou ik liever zien dat Tottenham gaat voor Chillwell, Digne, Grimaldo of Telles

8 juli 2019 om 20:57

Is meer een back-up maar is ook verdedigend de beste back die we hebben naar mijn mening. Ook is het een professional die nooit zeurt en hij kan ook centraal uit de voeten. Zulke spelers zijn gewoon goed om te hebben in de selectie.

Vind beide spelers niet het niveau hebben waar de spurs naartoe willen maar je hebt wel van die homegrown spelers nodig. Dus het is wel begrijpelijk dat ze die willen behouden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren