Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Torunogullari wil Nederlandse achtergrond inzetten voor komst Karsdorp’

Laatste update:

Voor Rick Karsdorp bestaat belangstelling vanuit Turkije, zo verzekert Sabah zondag. De rechtsback, vorig seizoen door AS Roma verhuurd aan Feyenoord, geniet volgens de krant interesse van Besiktas. De nummer drie van het afgelopen seizoen in de Süper Lig raakte Gökhan Gönül deze zomer kwijt aan Fenerbahçe en ziet in Karsdorp een geschikte vervanger.

De onderhandelingen met AS Roma over Karsdorp zijn al begonnen, zo klinkt het. De Serie A-club is bereid om afscheid te nemen van de drievoudig international van Oranje. Wel zal Besiktas een transfersom moeten betalen, daar het contract van Karsdorp in het Stadio Olimpico nog twee jaar doorloopt. Directeur Erdal Torunogullari van Besiktas is van plan om zelf contact op te nemen met Karsdorp om hem te overtuigen van een transfer naar Istanbul.

Torunogullari hoopt vanwege zijn Nederlandse achtergrond makkelijk met Karsdorp te kunnen communiceren over de plannen die Besiktas met hem heeft. De beleidsbepaler verhuisde in 1988, op zijn 24ste, naar Nederland en richtte samen met zijn broer een bedrijf op in Den Bosch dat kookgerei produceert en verkoopt. Torunogullari is nog steeds woonachtig in Nederland, samen met zijn vrouw en drie dochters.

Afgelopen seizoen bracht Karsdorp door bij zijn oude club Feyenoord. Een doorslaand succes werd de terugkeer van de 25-jarige vleugelverdediger in De Kuip niet, want mede door blessureleed bleef zijn aantal optredens dit seizoen beperkt tot 22. Eind mei vertelde hij aan de NOS dat de kans zeer klein is dat hij ook volgend seizoen in Rotterdam speelt. Het liefst zou hij de kans krijgen in Rome, al lijkt dat geen realistisch scenario. In Turkije zou hij Champions League-voetbal kunnen gaan spelen: Besiktas stroomt in de tweede voorronde van het miljardenbal in.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als je in Turkije beland is het nagenoeg wel einde loopbaan. Paar jaar daar nog voetballen, maar dan is het wel op.

9 augustus 2020 om 22:55

Helemaal mee eens hoor. Natuurlijk is Turkije best een aantrekkelijk land waar je veel geld kunt verdienen maar als je ambities hebt op een sportieve mooie carriere moet je daar idd niet naartoe gaan.

9 augustus 2020 om 23:00

Volgende afdeling is China of de woestijn. Jammer, maar vond hem bij Feyenoord ook niet echt sterk afgelopen seizoen en zeker de eerste seizoenshelft. Als ik hem was, had ik gewacht op een Bundesliga club ofzo, want er zullen best wel clubs die hem willen hebben.

9 augustus 2020 om 23:15

Ik denk dat de bundesliga idd een competitie is waarin hij met zijn stijl goed past maar als die het niveau van bij feyenoord ook daar laat zien zijn ze denk ik ook snel klaar met hem.

9 augustus 2020 om 23:20

De tijden dat er in Turkije overbetaald werd zijn nu langzaamaan wel echt voorbij hoor. Het is dat je toevallig vandaag nog een bericht over Babel leest, dat dit nog iets actueels lijkt. Maar alle topclubs moeten drastisch veranderen omdat ze de salaris gewoonweg niet meer kunnen veroorloven. Dit zal ook de komende 5-10 jaar niet heel anders zijn. Dus met andere woorden: Karsdorp zal het niet doen voor het geld. Ik denk dat hij de CL als belangrijkste stukje ziet en daarnaast de mogelijkheid om zich weer te bewijzen bij een club met fantastische supporters (beetje net als Fey in Nederland).

9 augustus 2020 om 23:29

Voor het loon zal hij dan eerder voor Roma kiezen en de bank warm houden, zoals jij het schetst. Hij zal zeker geen 1/3e inleveren om cl te spelen gok ik zo. Ik kan me niet voorstellen dat dit zijn enige optie is.

10 augustus 2020 om 11:23

Zeg je hetzelfde over “in Nederland belanden”? Want de hele Turkse competitie zit vol met clubs die van een hoger niveau zijn vergeleken met clubs uit de Eredivisie (op Ajax na, maar zelfs zij waren niet beter dan de Turkse top een aantal jaar geleden). Een Turkse degradant is 10 maal beter dan een Eredivisie degradant. De nummer 9 van Turkije Antalya waar bijvoorbeeld Podolski speelt aangevuld met jonge spelers, heeft ook geen kind aan de 9 van de Eredivisie, Groningen (dat dankzij Robben nu ook hoger zal eindigen). Er zijn dan ook genoeg spelers die juist vanuit de Turkse competitie een boost hebben gekregen in hun loopbaan. Onder de Nederlandse spelers bijvoorbeeld Sneijder, Babel, Kuyt. Succes in de Turkse competitie is trouwens ook gewoon een ticket voor een stap hogerop. Spelers die het goed doen in de SL zoals Muriqi en Sorloth krijgen ook gewoon aanbiedingen vanuit de top 4 competities. Jonge spelers worden ook gewoon gescout uit de Turkse competitie voor de top competities, zoals Soyuncu, Under, Kabak. Als het niet voor Ajax zn stunt seizoen was in de CL stond de Eredivisie gewoon nog ONDER de Turkse competitie, dus zelfs jullie top 5 is over het algemeen slechter dan die van Turkije. Ik vind het dan ook zeer apart wanneer iemand die de (op Ajax en PSV na) redelijk povere Eredivisie volgt met dit soort retoriek komt over andere competities.

10 augustus 2020 om 11:52

Ik zou je Turkse bril eens afzetten en weer realistisch naar voetbal gaan kijken!

10 augustus 2020 om 12:02

Het verschil tussen ons is dat ik zowel bekend ben met de Turkse als de Nederlandse competities, jij (jullie) waarschijnlijk niet. Ik denk dat jij een waas van onwetendheid over jouw ogen hebt en ik gewoon spreek uit kennis. Dat is ook duidelijk te zien aan jouw “brillen” argument. Simpele drogdregen zonder het nemen van de moeite om jezelf te verklaren of leveren van feiten die laten zien dat je spreekt met kennis. Niets bril. Was die waas uit je ogen en ga jij eens voetbal kijken buiten de Eredivisie en de traditionele top competities.

Karsdorp is ook geen topspeler. Lekker een competitie waar het alleen om de derbys draait. In Turkije mag je 10 wedstrijden bagger spelen achter elkaar en een competitie van zijn tempo. Hij hoeft alleen maar te presteren bij de wedstrijden die er toedoen.

9 augustus 2020 om 23:02

Middenmoot Duitsland zal die prima passen, Turkije is alleen leuk voor zijn portomonee, denkdat een mainz, Frankfurt en etc... hem prima kunnen gebruiken.

9 augustus 2020 om 23:17

Nee joh alsnog is Turkse topclub beter dan welke middenmoot van Europa. Die jongen kan altijd CL spelen met Besiktas. Ze doen ook mee voor de kampioenschap met een Werder Bremen of Hertha kom je nog net met geluk misschien ooit EL. Het is geen geweldige competitie maar hij heeft hele grote kans om tegen teams als Real of Barca te spelen.

9 augustus 2020 om 23:23

Ben ik mee eens, maar hij is 25, dan moet je nog niet naar Turkije gaan, via een Werder kan je echt nog wel stappen zetten. Dan speel je ook 2x tegen Bayern, Dortmund, Leipzig en Bmg, wanneer die nu naar Turkije gaat, dan zie ik hem nooit meer Europese subtop halen.

9 augustus 2020 om 23:29

Turkije is allang geen salarisparadijs meer en zal het voorlopig ook niet meer worden. Er zijn genoeg voorbeelden in de afgelopen periode waaruit blijkt dat spelers ook vanaf Turkije weg kunnen naar het buitenland. Kortom, erg voorbarig dit.

9 augustus 2020 om 23:32

Wat is voorbarig dan? Volgens mij zijn er de afgelopen 4 a 5 jaar al 3 oud Nederlands elftal internationals afgezwaaid in Turkije of terug gekomen naar Nederland of de zandbak. Ik denk dat Babel er ook niet voor een lolly er aan het voetballen is. Allemaal ruim 30+ toen ze er heen gingen en vertrokken. Misschien zit ik er naast hoor, maar het lijkt me niet echt een goeie stap voor een 25 jarige, waar de beste jaren doorgaans nog moeten komen.

10 augustus 2020 om 00:00

Babel heeft bij Besiktas zijn carriere doen opleven en een transfer naar Fulham gemaakt, toch weer de Premier League in. Dat hij daarna naar Galatasaray gaat, tja is een miskoop maar kun je ook over Ajax zeggen die hem terughaalt op huurbasis. Sneijder, Kuyt en deels van Persie hebben alle drie wel hun waarde bewezen en lang niet alle aankopen hoeven restwaarde te hebben. Ik wil niet beweren dat Turkse clubs een geweldige aankoopbeleid hebben, verre van zelfs (bewijs spreekt voor zich) maar het hoeft echt niet zo te zijn dat je carriere in Turkije meteen als een nachtkaars uitgaat. Ik denk dat een Sörloth, een Elmas of een Muriqi absoluut geen spijt hebben van hun overstap naar Turkije in de afgelopen paar jaar, toch niet de alleroudsten.

10 augustus 2020 om 00:03

Idd attacante. Toevallig heb ik dit weekend nieuwe Netflix docu over anelka gezien, die ging ook via fenerbahce naar Engeland en kwam bij Chelsea terecht. Ook een voorbeeld

10 augustus 2020 om 00:08

Dat is in een wat verder verleden maar je hebt helemaal gelijk. Tuncay en Aurelio verkasten ook naar Europese topcompetities destijds. Echter begint nu de trend wat meer op te komen, met name ook omdat de Turkse markt relatief goedkoop is. Kadioglu, Muriqi, Vida, Bakasetas, Sörloth, Ekuban, Kahveci, Cakir, Omur, eventueel zelfs Marcao en dan vergeet ik vast een aantal namen op te noemen die allemaal zomaar zouden kunnen vertrekken naar Europese topcompetities.

Karsdorp heeft een leuke jaar gehad. Feyenoord heeft hem voor een goed bedrag weggedaan. Zelfs in een niet lopende AS komt hij niet aan spelen toe. Daarnaast twijfel ik ook over zijn mentaliteit. Dus wat mij betreft hoeft Besiktas geen moeite te doen.

Laten we eerlijk zijn turkse competitie gaat de komende tijd veranderen ik zie meer jonkies vetrekken en ja over het aankoop beleid de turkse teams moeten gewoon stoppen met oudjes te kopen en eindelijk is durfen en risico,s nemen om jonkies op te stellen wat alleen trabzonspor bijna doet

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren