Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Torres neemt Chelsea op sleeptouw, Steaua krijgt dubieus CL-record

Laatste update:

Chelsea is de nieuwe lijstaanvoerder van Groep E. De Engelsen waren in de derde speelronde door onder meer twee doelpunten van Fernando Torres met 0-3 te sterk voor Schalke 04 en hebben nu zes punten, evenveel als de Duitsers, maar het doelsaldo van Chelsea is beter. FC Basel staat met vier punten op een virtuele Europa League-plaats: de Zwitsers speelden met 1-1 gelijk tegen Steaua Boekarest. De Roemenen hebben nu al twaalf thuisduels in het miljoenenbal op rij niet gewonnen.

/

Schalke 04 - Chelsea 0-3
Chelsea kende een valse start in de Champions League door onderuit te gaan tegen FC Basel, maar dat was ook direct de laatste nederlaag die de ploeg van José Mourinho dit seizoen leed. The Blues maakten ook dinsdagavond geen fout, in de Veltins-Arena van Schalke 04. Al na vijf minuten kwamen de gasten op voorsprong: Frank Lampard legde de bal voor, Branislav Ivanovic verlengde en Fernando Torres kopte bij de tweede paal raak: 0-1. De Duitsers hadden relatief veel balbezit, maar werden zelden gevaarlijk, terwijl Chelsea sinds de openingstreffer weinig energie verspilde. Vlak voor rust zetten die Königsblauen Petr Cech nog wel tweemaal aan het werk: de Tsjech bokste een gevaarlijke voorzet van Dennis Aogo weg en tikte een inzet van Kevin-Prince Boateng over.

De thuisclub van Jens Keller kwam in de tweede helft niet veel beter voor de dag en had geluk Torres na 51 minuten de lat raakte, in plaats van het net. De Spanjaard maakte er ruim twintig minuten voor tijd echter alsnog 0-2 van, door na een pass van Oscar Timo Hildebrand te omspelen en het lege doel te vullen. Schalke probeerde met Ádám Szálai in aanvallend opzicht nog iets teweeg te brengen en kreeg in de persoon van Benedikt Höwedes nog wel een goede kopkans, maar drie minuten voor tijd zorgde Eden Hazard voor het slotakkoord. De Rode Duivel kapte Joël Matip eenvoudig uit en werkte met zijn linker beheerst af.

/

Steaua Boekarest - FC Basel 1-1
De thuisploeg liet in de eerste helft een goede indruk achter, maar het meeste gevaar kwam van de bezoekers uit Zwitserland. Zo ging een van richting veranderde inzet van Valentin Stocker vijf minuten voor het rustsignaal tegen het aluminium en had Behrang Safari meer kunnen bereiken dan een inzet in het zijnet. Steaua kwam niet verder dan teleurstellende pogingen van Nicolae Stanciu en Cristian Tanase. Drie minuten na rust profiteerde FC Basel van balverlies van Iasmin Latovlevici. Marcelo Diaz kreeg het leer van Marco Streller en schoot heerlijk binnen: 0-1. Steaua kreeg daarna diverse kansen op de 1-1 en sloeg uiteindelijk in de 88e minuut toe. Na voorbereidend werk van Adrian Popa op rechts werkte invaller Tatu het leer met een volley van dichtbij tegen de touwen: 1-1. Steaua heeft al twaalf thuisduels op rij niet gewonnen: een negatief record in de Champions League.

Denk jij dat Schalke 04 de volgende ronde haalt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Eto'o heeft volgens mij zijn talent in Rusland achtergelaten. Wat speelt die slecht zeg bij Chelsea.

22 oktober 2013 om 22:57

Elke spits buiten Drogba is minder dan wat hij werkelijk is. Als spits moet je ver wegblijven bij hen.

22 oktober 2013 om 23:02

Anelka deed het ook nog wel redelijk maar dan houdt het ook echt op.

23 oktober 2013 om 00:25

Torres doet het toch gewoon goed... vind hem echt al tijden goed spelen... Alleen hij scoort gewoon te weinig. Maar slecht spelen doet hij echt niet, dat is gewoon napraten.

23 oktober 2013 om 01:57

En Drogba had ook een zeer stroef begin.

22 oktober 2013 om 22:58

vond hem bij anzhi ook niet meer zo heel goed

22 oktober 2013 om 23:04

Ja Eto'o is al een paar jaar over the hill, maar in het algemeen is het gewoon dat spitsen veel moeite hebben bij Chelsea.

22 oktober 2013 om 23:07

Eto'o deed een paar minuten mee vandaag dus je reactie slaat echt op niks

22 oktober 2013 om 23:12

Laatst tegen Cardiff heb je hem vast niet gezien? Mooie acties en een goal.

En nu beoordeel je hem op 3 minuutjes?

23 oktober 2013 om 08:38

Precies, tegen Cardiff speelde hij prima hoor. Geef die jongen een kans, hij heeft nog nooit in de PL gespeeld.

Trots op Schalke
De gehele wedstrijd de betere partij geweest
Chelsea meer ervaren en straft het keihard af
Hoort erbij
Gefeliciteerd Chelsea aanhangers

22 oktober 2013 om 23:09

Inderdaad. als je de leeftijd ziet van de spelers van Schalke en je weet dat ze een 4tal basisspelers missen zoals Huntelaar en je ziet ze vanavond zo sterk spelen tegen Chelsea kan je enkel bewondering hebben.
En Chelsea met zo een wereldploeg moet toch zo een wedstrijd ergens kunnen domineren? Ze werden de eerste helft gewoon weggespeelt ddor deze onervaren Schalke.
Dat zou nooit mogen gebeueren.

Achteraf een dikke banker voor de toto dit, Chelsea moest natuurlijk winnen en lijkt relatief makkelijk gewonnen te hebben.

Nou dat was het voor Torres, die gaat nu lekker op vakantie. Denk dat je hem rond januari weer ziet, om ff te kijken hoe het ervoor staat.

Maar goed, ik zei het al, Schalke winnen we uit wel, verschil is gewoon te groot, als het niet op kwaliteit aankomt, komt het wel aan op karakter. En zeker met Mourino weet je dat het op karakter bijna niet wordt verloren.

22 oktober 2013 om 23:08

Haha je bent wel hard voor Torres.

Vind hem dit seizoen heel goed, zijn oude vorm zal hij nooit meer halen maar ik kan leven met hoe hij dit seizoen speelt.

22 oktober 2013 om 23:20

Ja maar goed ik wil goals .. Ik wil Torres die vlamt.. Want dit is gewoon matig voor een topclub die voor alle prijzen wil spelen. Als Lukaku volgend jaar erbij is, ga je zien dat die het op basis van mentaliteit sowieso gaan winnen..

Je hebt wel gelijk, ben hard, maar goed hij is ook verantwoordelijk voor het ontslag van Di Matteo (indirect dan).

22 oktober 2013 om 23:23

Doet die toch dit jaar
Plus hij speelt sterker. Tegen Tottenham was hij fantastisch, en nu komt hij uit een blessure en scoort hij er 3.

Hopelijk word hij onze eerste spits dit jaar en kopen we niks bij met Januari. Zodat Lukaku volgend jaar kan concureren met Torres

23 oktober 2013 om 02:12

Valt in mijn ogen wel mee, volgens soccerway heeft hij 550 minuten gespeeld dit seizoen en 4 doelpunten gemaakt. Voor vandaag had hij dus 2 keer gescoord in 460 minuten en daar was eentje van zelf tegen Swindon Town.

Ik ben ook wel een liefhebber van Torres, maar de ballen gaan er echt niet zo soepel in als vroeger

23 oktober 2013 om 14:50

Hebben jullie als Chelsea supporters niet door dat als Torres scoort dat meestal op de counter gebeurt?daar is die namelijk echt goed in.tegen Benfica,bayern en nu Schalke en vroeger bij Liverpool ook heel vaak.

23 oktober 2013 om 00:00

Hij scoort nu 2 keer en dan is het nog niet goed. Je hebt gewoon blinde haat jegens hem.

Basel speelde toch echt uit volgens mij..
Sterk van Chelsea! Hopelijk kan Basel nog stunten in deze groep!

Ä°k gun het Torres zo ergg, nr 1 spits voor mij. Hopelijk komt ie back in vorm ik blijf hoop houden.

Torres is en blijft een topspits, als iedereen op hem vertrouwt dan zullen jullie het zien.

22 oktober 2013 om 23:17

Mufc, ik begin steeds meer respect te krijgen voor jou! Torres chelsea's number 9!

22 oktober 2013 om 23:23

Dankjewel? Mag ik je vragen waarom? De helft (vooral arsenal fans) heeft een hekel aan mij.

23 oktober 2013 om 17:08

Gewoonweg omdat Heggemus zelf fan is van Man united en Torres

Kanppe zege? Is dat als grap bedoelt?
Chelsea was de eerste helft weggespeelt door Schalke. Ze hebben enkel 2 kansen gehad.
Tweede helft speelde Schalke met hun B en jeugdploeg na de wissels.
Toen pas was Chelsea beter.
Schalke miste zo een 4tal basisspelers mist zoals Huntelaar en Chelsea op volle kracht speelt tegen deze B ploeg dan verwacht je toch niet dat Schalke een helft zo domineert en heel veel kansen krijgt. Geluk voor Chelsea dat er geen enkel inging.'
Je kon goed zien dat deze jonge Schalke geen ervaring heeft Europees

Als je weet dat Chelsea zo een miliard heeft geinvesteerd aan spelers de laatste jaren verwacht je toch veel meer dan dit??

Terecht gewonnen dat wel. Maar knappe zege??

22 oktober 2013 om 23:09

Jonge toch, Chelsea deed rustig aan. Liet so4 komen maar die konden geen potten breken op die drie kansen achterelkaar voor rust na. Rustig terughangen en ze kapot counteren om krachten voor zondag te besparen. Als ze moesten zou t nog erger aan toe zijn geweest voor so4

22 oktober 2013 om 23:20

Dat is zever he wat je zegt de eerste helft hadden ze 9 doelschoten.
Je gaat me toch niet zeggen dat hun tactiek is om de tegenstander vrij naar doel te laten schieten he?
Je kan inderdaad zo spelen Dan moet je je eigen helt domineren en controleren, dan moet je ook verhinderen dat de tegenstander doelpogingen krijgt. Want je weet evengoed als ik dat als je 10keer naar doel schiet je 10x reuzegroot kan missen tot 20 meter van doel maar dat er ook kans is dat er 3 in het doel eindigt.
Chelsea had gewoon geluk dat deze Schalke geen geluk had met het schieten naar de goal, ook omdat dit een jonge en onervaren ploeg was. Maar had Schalke wat geluk de eerste helft konden ze er gerust 3 maken.
Chelsea had de eerste helft amper 2 kansen waaronder die ene goal.
Nogmaals Chelsea wel terecht gewonnen natuurlijk maar het was verre van een knappe overwinning.

22 oktober 2013 om 23:25

Is dit de eerste keer dat je een voetbalwedstrijd zag vanavond

United is zo een paar keer kampioen geworden de laatste jaren door zwak maar wel efficient te spelen.

22 oktober 2013 om 23:30

@marre123

Het was tegen Norwich en Cardiff ook niet veel soeps vond ik maar toch winnen we 3-1 en 4-1 en zo gaat het eigenlijk wel altijd. Het lijkt nooit of we de tegenstander domineren maar raad is wie er altijd wint

22 oktober 2013 om 23:35

Wat heeft United of gelijk welke andere ploeg nu te maken met deze wedstrijd vanavond?
Heb ik bij deze topic geschreven dat United mooi voetbal speelt?

Mijn mening is dat deze wedstrijd terecht gewonnen is door Cheslea maar dat dit verre van een knappe zege is.
Chelsea speelde niet goed en mocht nooit zo onder liggen door deze halve B ploeg van Schalke.
De eerste helft was Schalke veel beter maar was ongelukkig in de afwerking.
Twwede helft na de wissels en een echte B en jeugdploeg speelde van Schalke, toen pas kom Chelsea beter voetballen.

Matige wedstrijd dit, het is dat we uitermate efficiënt waren deze wedstrijd en goed met de kans om gingen wat anders hadden we hier punten verspeeld vdenk ik. Mooi gedaan van Torres hopelijk gaat hij hiermee door (alhoewel ik er niet op reken) terwijl Azpilicueta het ook redelijk deed als LB vanavond. Oscar vond ik maar matig, Mata moest er in gebracht worden vroeg in de 2de helft om de wedstrijd voorgoed te killen. Ramires en Lampard op de pivot blijft gewoon riskant want Ramires is simpelweg geen Dmf, liep telkens een risico wanneer hij maar een tackle maakt of een duel aan ging met Draxler en Neustadter. Op naar zondag, hopelijk kunnen we deze goeie vorm doorzetten tegen de Citizens

@vz, dat record van Steaua. Zit Anderlecht daar ook bijna niet aan? Ik geloof dat de laatste CL zege van hun was op Betis(uit) door een goal van Kompany dus dat moet al zo'n jaar of 10 geweest zijn

23 oktober 2013 om 00:40

Anderlecht won vorig seizoen van Zenit

Tempo was een wereld van verschil met Arsenal - Dortmund. Wat een wereldwedstrijd van Torres, dit is echt het maximum wat je van hem mag verwachten. Goed dat Hazard scoort. Zou hij dan toch eenmaal per match zelf durven uithalen?

El-Nino leuk voor hem 2x. Hoop dat hij dit kan doorzetten potentieel de beste spits van Spanie.

Erg zonde dat Basel niet gewonnen heeft tegen dat matige Boekarest. Nu 4 punten ipv 6. De wedstrijd tegen Schalke gaat de beslissing worden denk ik.

23 oktober 2013 om 00:59

Wordt lastig voor Basel jammer, vondt ze vorg jaar in de europaleuqe leuk spelen. Is die H.Yakin nog steeds hun trainer?

23 oktober 2013 om 10:13

Hun trainer is nog steeds Murat Yakin

Wat een vieze laffe luizenploeg is dat Chelsea zeg. Van dit soort voetbal ga je echt niet voor je plezier naar het stadion. Snel op 1-0 komen en dan de hele wedstrijd achterover leunen. Vervolgens wachten op twee fouten en twee keer scoren. Nou, dan kun je wat. Die ploeg hoef ik na vanavond nooit meer te zien en hoop ik verder dat ze zo snel mogelijk uitgeschakeld worden. Nu snap ik waarom het tegen Basel niet goed ging, want als je zover achterover leunt kun je ook zomaar achterover vallen in de vorm van een aantal goals tegen. Als bij Schalke tot de 0-2 een aantal ballen iets gelukkiger waren gevallen (of 1 van de 3 handsballen in het strafschopgebied een pingel had opgeleverd, maar de scheids zag kennelijk alles wat zich boven een meter hoogte afspeelde niet) dan had Chelsea dit ook zomaar kunnen verliezen. Schalke had minimaal een gelijkspel verdiend. Ik vond zelfs Steaua leuker voetballen dan Chelsea en dat wil wat zeggen. Nogmaals, die hoef ik nooit meer te zien, wat een baggerploeg!

Ondanks een slechte start herpakt Chelsea zich prima in de CL. Torres komt langzamerhand terug. Wel vind ik dat Demba Ba een extra kans verdiend. Eto'o is allang niet meer de speciale aanvaller die hij vroeger was en Lukaku is verhuurd. Ik verwacht dat ze zonder al te veel problemen door gaan

Chelsea is gewoon een hartstikke goede ploeg, die precies weten HOE ze moeten spelen.
Ze hebben hun eigen manier van spelen, en als je dat niet bevalt dan hoef je ook nooit meer te kijken nee, en daar liggen Chelsea en de supporters echt niet wakker van hoor.

En ja je kan wel zeggen als bij Schalke tot de 0-2 de ballen beter waren gevallen maar Cech is een hartstikke goede keeper die gewoon goede reddingen heeft gehad ook, veel had het niet met geluk te maken.

En nadat Chelsea 1 keer hands maakte, maakte Schalke net zo goed hands. Maar dat zeg je natuurlijk niet. En Chelsea had dit niet zomáár kunnen verliezen.
Wat een onzin zeg... Iets beter kijken voortaan denk ik, ipv hier zo tof komen doen.

Ja mooi Torres keep up te good work.vind het zalig dat die nog eens 2x scoort in een wedstrijd.hopelijk gaat die nu wat vaker het net vinden en niet 5 wedstrijden niet scoren en dan terug 2 goals in 1 wedstrijd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren