Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Torino raakt onder de indruk en meldt zich in Groningen voor Luciano Valente

Laatste update:

Luciano Valente heeft zichzelf in de kijker gespeeld bij Torino. De achttienjarige aanvallende middenvelder speelt momenteel bij FC Groningen Onder 21, maar is serieus in beeld om het beloftenteam van de Serie A-club te versterken. Er is nog geen bod uitgebracht, maar Groningen is wel op de hoogte gesteld van de interesse, zo weet Voetbalzone.

Groningen pikte Valente op jonge leeftijd op uit de jeugdopleiding van GVAV-Rapiditas. Afgelopen zomer signeerde hij zijn eerste profcontract, dat doorloopt tot medio 2023 en een optie bevat om een jaar langer met elkaar door te gaan. Valente droomt van een debuut in het eerste elftal. Dit seizoen behoorde hij tweemaal tot de wedstrijdselectie van Groningen, op 12 december in de competitiewedstrijd tegen Feyenoord (1-1) en drie dagen later in de bekerwedstrijd tegen Excelsior (2-4 zege na verlenging), maar trainer Danny Buijs liet hem nog niet invallen.

Door de interesse van Torino is het voorlopig de vraag of het debuut van Valente er ooit gaat komen. Het is geen toeval dat juist een Italiaanse club de jongeling in het vizier heeft. Valente komt weliswaar uit Groningen, maar heeft ook Italiaanse roots. Vorige maand werd hij door bondscoach Carmine Nunziata voor het eerst opgeroepen voor Italië Onder 19. Hij maakte als invaller zijn debuut in een oefenwedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van Hongarije (0-1 zege), waarna Nunziata goed over hem te spreken gaf en hem een basisplek toekende in de tweede vriendschappelijke ontmoeting met van Hongarije (3-1 nederlaag).

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Liefst hem erbij houden, heeft nu nog niet veelwaarde. Hoop dat hij dit seizoen regelmatig minuten mag maken en volgend seizoen basisspeler. Dan kan je hem voor veel verkopen.

Nog nooit van hem gehoord. Het is natuurlijk wel kikken als Torino naar je komt kijken.
Hopelijk komen ze over 1 of twee jaar terug al zal hij dan wel eens stuk duurder zijn

4 januari 2022 om 16:35

Torino heeft ook een jonge spits van NEC die amper minuten maakte in de KKD gehuurd met optie tot koop. Het zegt niet zo veel…

4 januari 2022 om 17:20

Gaat om het beloftenteam. Staat in de tekst. Zo kikken is het dus niet.

Kijk even naar van Looi en naar Reis...
De stap jeugd Groningen naar buitenland is zeer moeilijk.

Breek eerst door.
Speel 3 seizoenen stabiel
Maak dan een stap

4 januari 2022 om 21:38

Dat van der Looi door Brescia gehaald werd zag niemand aankomen, was echt een 13 in een dozijn middenvelder. En tja, wat Reis betreft heb je echt volkomen gelijk. Wat was die goed zeg in zijn ene jaar als basisspeler. Helaas te snel te hoog gegrepen met Barca en nu in de 2.Buli spelen bij HSV. Zeker geen schande, maar had echt de potentie toen om nu de stap richting bijv Feyenoord te maken

ik zou nog een paar jaartjes wachten voor een vertrek naar het buitenland,

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren