Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Toptransfer voor Trent? Alexander-Arnold hoog op lijst van absolute grootmacht

Laatste update:

Real Madrid houdt de situatie van Trent Alexander-Arnold nauwlettend in de gaten, zo schrijven het doorgaans betrouwbare Relevo en Fabrizio Romano vrijdagochtend. Het contract van de Engelse rechtsachter loopt bij Liverpool tot medio 2025 en er zijn nog geen onderhandelingen gevoerd over een nieuwe verbintenis.

Liverpool wil graag langer door met Alexander-Arnold. De 25-jarige vleugelverdediger komt uit de jeugdopleiding van de club en wordt gezien als het gezicht van Liverpool.
Toch zijn er nog geen gesprekken gevoerd tussen Liverpool en het kamp van Alexander-Arnold. Dat is ook Real Madrid niet ontgaan. De club wil hem dolgraag aan de selectie toevoegen.

Het is een tactiek die Real Madrid de afgelopen jaren vaker heeft toegepast: interesse kenbaar maken in spelers met een aflopend contract. Een perfect voorbeeld daarvan is Alphonso Davies. De Canadese linksback beschikt bij Bayern München over een contract tot medio 2025, maar gaat deze niet verlengen, waardoor de weg naar Madrid open ligt.

De Koninklijke ziet noodzaak om een nieuwe rechtervleugelverdediger aan te trekken. In 2025 wordt Dani Carvajal 33 jaar oud. De club zal hem moeten vervangen en ziet in Alexander-Arnold de perfecte kandidaat.

Contact tussen Real Madrid en Liverpool over een transfer van de Engelsman is er nog niet geweest. Transfermarkt schat zijn waarde op zeventig miljoen euro.

Alexander-Arnold begon voortvarend aan het huidige Premier League-seizoen. Knie- en hamstringblessure houden hem echter al langere tijd aan de kant, waardoor hij acht duels moest missen. In de 21 wedstrijden die hij wel speelde, vond hij twee keer het net en gaf hij vier assists.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hahaha ja hoor, als dit gaat gebeuren. Davies en TAA nieuwe backs voor de komende 6-7 jaar.

22 maart 2024 om 10:20

Defensief veel te zwak. Wat kunnen die 2 juist niet zo goed? Dat is verdedigen. Davies is aanvallend uitstekend en TAA is gewoon een middenvelder en echt geen backie.

22 maart 2024 om 10:22

TAA zou 90% van de wedstrijden goed genoeg zijn om als back te spelen. Verder zou er een afwisseling met Valverde en rugdekking van de centrale voldoende opties zijn om het verdedigend goed te hebben. En dan met de selectie die er straks kan staan zullen ze zelden in de problemen komen.

22 maart 2024 om 12:22

Defensief kwetsbaar, maar offensief record-brekend goed. 50/50 dus, en aangezien Mendy jarenlang basis speelde ondanks dat hij het aanvallende niveau van een visstick heeft lijkt me dit prima te combineren. Ook Mendy is 50/50. Alleen de kans dat dit allemaal gaat gebeuren lijkt me nihil. En da's nog royaal uitgedrukt.

22 maart 2024 om 15:13

@sander1410

Dat valt best mee als Camavinga en Valverde de gaten dichtlopen aan beide kanten en Rudiger en Militao erachter staan met Courtois volgend naar.

22 maart 2024 om 22:21

Precies dat wat Camavinga en Valverde dit seizoen ook al doen voor Mendy en Carvajal inderdaad, @ Herosennin44

Trent is Liverpool, die zal Liverpool niet snel gaan verlaten ook niet voor clubs als Real Madrid of Barcelona. Die jongen zal in de voetspoeren treden van Gerrard & Carragher geen twijfel mogelijk.

22 maart 2024 om 10:23

Ik ben blij dat jij even met Trent hebt gebeld om dit na te vragen. Wellicht dat die jongen juist wel ook eens in een ander land wil voetballen. Gerrard en Carragher zijn absolute uitzonderingen. Trent moet straks voor het eerst onder een nieuwe trainer gaan werken bij Liverpool en misschien is dat wel het teken om eens ergens anders te gaan kijken.

22 maart 2024 om 10:33

De kans om meerdere CL’s winnen is vele malen groter bij Real Madrid dan Liverpool. Al helemaal als Mbappe straks komt.Wat een inzicht en geweldige distributie heeft deze jongen, kan niet wacht om hem in een Real shirt te zien.

22 maart 2024 om 11:44

Kans is “vele malen” groter? Vele malen nog wel. Op basis van het verleden? Ooit gehoord van in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst? Dit Liverpool doet in geen enkel opzicht onder voor Madrid. Niet vergeten dat Madrid van 2009-2022 de 1e en 3e all time MVP van de Champions League tot hun beschikking hadden. Dat is nu niet het geval en met name in de KO wedstrijden maakten deze big game specialisten het verschil. Denk dat als ze Mbappe halen dat het gewoon Galacticos 2.0 word. Veel sterren maar weinig prijzen. Allemaal jonge gasten nu die de ster willen zijn, Bellingham, Vinicius en Mbappe die moeten concurreren voor de hoofdpagina en status van "de sterspeler". Gaat denk ik niet werken. Genoeg voorbeelden van offensieve sterren die elkaar de bal weigerde te passen.

22 maart 2024 om 12:31

Het verschil tussen Liverpool en Real is het transferbeleid. Waar Liverpool zoekt naar de minder bewezen pareltjes voor een goede prijs wilt Real doorgaans graag de grootste talenten of bewezen topspelers halen. Dat is wel een verschil in ambitie. Over een langere periode verwacht ik dat Real meer zal bereiken in de CL dan Liverpool indien het verechil in beleid zo zal blijven

22 maart 2024 om 12:44

Zeker een verschil in het transferbeleid, aangezien Real afgelopen 10 jaar een lagere net spend heeft dan Liverpool, laat me niet lachen. Als Liverpool ze al koopt ‘voor een goede prijs’, wat doet Real dan wel niet?

22 maart 2024 om 13:32

Kijk even naar de prijzen van afgelopen jaren. Dan kun je toch niet serieus concluderen dat ze gelijkwaardig zijn?

Moet je nagaan als straks salah weggaat en bij real ze juist Mbappe mogen verwelkomen. Dan gaat het verschil van groot naar vele malen groter.

22 maart 2024 om 10:54

Ik denk juist dat Trent zsm weg wil om maar van die stalker af te komen

22 maart 2024 om 13:30

Eerlijk gezegd heeft hij publiekelijk al eens aangegeven dat Barcelona zijn favoriete club is buiten Engeland.

Dit zou wel echt een waanzinnige zet zijn van Real! Please make it happen! Dan wordt Real echt een machine... Davies en TTA op de backs pffff. Goed we mogen alvast dromen toch!?

22 maart 2024 om 10:14

Davies is er anders niet beter op geworden vanaf 2020. En al die hele goede spelers lijkt leuk, maar er zitten weinig dienstbare spelers tussen.

22 maart 2024 om 10:39

Noem eens wat van die niet dienstbare spelers op buiten mbappe?

22 maart 2024 om 11:10

Ze zijn bijna allemaal bal dominant. Rodrygo, mbappe, vinicius, middenveld heb je dienstbare spelers met valverde en tchouameni. davies en als je bijv trent zou halen zijn ook niet dienstbaar. Ben gewoon benieuwd of het allemaal gaat passen. En niet zorgt voor ontevredenheid.

Want die selectie zit gevuld met maximaal veel talent. Maar er is ook opoffering nodig zoals je bijv bij city ziet.

22 maart 2024 om 11:45

Wie is niet dienstbaar dan?

Vinicius Kroos Valverde en ook Mbappe hebben steevast 10+ assists hoor

22 maart 2024 om 11:50

Het gaat niet om die assists, het gaat om jezelf weg kunnen cijferen. Meters maken, terug verdedigen, duels pakken, ballen veroveren, pressing kunnen zetten.

22 maart 2024 om 15:15

@masnje82

Mwa, veel spelers lijken 'minder' als ze zich inhouden omdat ze wegwillen en dit niet op het spel willen zetten met een zware blessure.

Denk dat Trent eerst wil weten wie de volgende manager wordt. Met de laatste toevoegingen op bestuurlijk niveau ziet het er in ieder geval goed uit voor Liverpool. Zet een Alonso er neer en hij zal wel bijtekenen denk ik. Zal wel wat zijn als Real dit lukt. Zie hem of Hakimi graag komen!

Ik hoop dat Trent lekker bij zijn club blijft, hij hoort gewoon bij Liverpool in mijn ogen. Ik ben ook wel benieuwd of dit soort jongens Real zien als het allerhoogste of dat ze eigenlijk meer dan tevreden zijn bij Liverpool.

22 maart 2024 om 12:08

Kind van de club, nu al een clublegende samen met Allison, Salah, en Andy. Mateloos populair bij de fans, speelt in de zwaarste/meest bekeken en gehypte competitie ter wereld. Alsof wanneer Klopp weggaat heel het team in paniek raakt en zich afvraagt of ze nog wel kunnen voetballen en dus massaal de club verlaten. Denk dat elke fan en clubwatcher dit vreemde gerucht naar het rijk der fabelen verwijst. Gewoon lekker puzzelen bij de clickbait media: RM heeft een rb nodig...hmmmm eens ff kijken...waar loopt een top rb rond? Ah Liverpool, krantje maken! Ik zie Trent echt niet vertrekken, de liefde van de fans gaat hij bij het zakelijke Real Madrid niet zo snel krijgen. (die hebben niet per se een sympathieke achterban laten we maar zeggen) Hij is imo zelfs de laatste die zal vertrekken, hij hoort bij het interieur van Anfield. Edit: typfoutje

Denk niet dat het ervan gaat komen want Trent is een kind van de club daar. Ook is het defensief wel erg zwak dan. Als Trent speelt moet je met Mendy aan de andere kant spelen.

22 maart 2024 om 11:48

Onzin. Real Madrid zal zo oppermachtig zijn met balbezit wanneer je het huidige middenveld hebt + Mbappe en Vinicius dat we nauwelijks in fe problemen komen verdedigend. Vergeet niet dat je met Rudiger Militao Carvajal Alaba Mendy Yoro steengoede verdedigers hebt.

Wellicht alleen in counter kwetsbaar

22 maart 2024 om 14:18

Davies en Trent zijn beide gewoon erg kwetsbaar als ze moeten verdedigen. Dus zeker geen onzin. Je hebt dan een Mendy nodig.

22 maart 2024 om 15:18

@modricmagic

Dat valt best mee naar mijn idee als je Camavinga en Valverde hebt die aan beide kanten waarschijnlijk een wat meer gecontroleerde rol zullen krijgen om de gaten dicht te lopen.

Deed Ancelotti voorheen bij Milan ook altijd, waar Gatusso en Ambrosini deze rol op zich namen.

Trent is waarschijnlijk de beste rechtsback van de afgelopen vijf jaar. Hij laat dingen aan de bal zien die alleen de allergrootsten kunnen. Trent gaat waarschijnlijk de komende jaren op het middenveld spelen, samen met Bradley die vanuit de jeugd doorschuift. Ik denk dat dit het middenveld van Liverpool wordt en niet van Real Madrid. Hij zou daar wel echt goed passen. Vooral met Camavinga en Tchoumani die defensieve zekerheid bieden.

22 maart 2024 om 11:03

Lol, hier zit geen greintje clubvoorkeur bij. Trent is defensief kwetsbaar, om als de beste rb gezien te worden moet je meer kunnen dan een balletje neerleggen waar je wilt.

22 maart 2024 om 11:37

Trent is aanvallend één van de beste backs ja. Defensief zoals Samcro zegt enorm kwetsbaar voor een topspeler.

Denk dat hij als CM wel kan gaan uitblinken inderdaad!

Dit gaat natuurlijk nooit gebeuren. En ik vind dit ook eens nietszeggend artikel. Ongetwijfeld heeft Real Madrid ook Haaland en spelers als Kimmich en Bernardo Silva op het lijstje staan. De club wil altijd op alle posities wel spelers die de beste van de wereld zijn. Maar deze spelers gaan natuurlijk ook niet komen



Zie ik niet snel gebeuren. Maar als back vind ik Trent defensief te kwetsbaar. Zie hem zijn hele leven wel bij Pool blijven, tenzij ze hem willen verkopen.

Zou mij ook niks verbazen als er een defensief sterkere back gaat komen en Trent voor vast de rol op het middenveld gaat oppakken (zowel bij Pool als Engeland naast Rice)

Excuses, was Bradley vergeten. Misschien dat die gewon vaste prik gaat worden

Zal afhangen van wat Liverpool aantrekt als trainer. Komt er een Xabi zal hij gewoon blijven. Valt het tegen heeft Real wel een kans. Ga maar uit dat hij gewoon uiteindelijk blijft

23 maart 2024 om 10:45

Snap niet zo goed waarom mensen zoveel invloed toekennen aan een trainer? Letterlijk geen enkele Liverpool speler is qua presteren afhankelijk van een trainer. Aangezien Trent - ongeacht trainer - onbetwist basis is zal de eventuele trainer wel zijn allerlaatste beweegreden zijn om een transfer te maken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren