Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Toptransfer binnen Eredivisie voor Giorgios Giakoumakis lijkt uitgesloten

Laatste update:

Sportime bracht de naam van Giorgios Giakoumakis onlangs in verband met Feyenoord. Volgens het Griekse medium zou de Griekse spits van VVV-Venlo bovenaan het verlanglijstje van de Rotterdammers staan. Stan Valckx, manager voetbalzaken bij de Limburgers, denkt echter niet dat Feyenoord daadwerkelijk geïnteresseerd is in de diensten van Giakoumakis, zo vertelt hij bij L1.

VVV is ook geenszins van plan om mee te werken aan een winters vertrek van Giakoumakis. De 26-jarige spits kwam afgelopen zomer voor twee ton over van AEK Athene en zette zijn handtekening onder een tot medio 2022 lopend contract in Venlo. Giakoumakis was in de eerste seizoenshelft in vijftien officiële wedstrijden goed voor twaalf doelpunten en VVV wil er dan ook alles aan doen om hem in januari binnenboord te houden. Een transfer is alleen een mogelijkheid als een club bereid is om de hoofdprijs te betalen voor Giakoumakis.

Dat kan Feyenoord op dit moment in ieder geval niet. “En ik geloof niet dat Feyenoord geïnteresseerd is”, voegt Valckx daar aan toe. “We hebben onlangs nog tegen Feyenoord (vorige week zondag, VVV verloor met 0-3, red.) gespeeld. Ik ken Frank Arnesen goed en dit is besproken.” Het is geen geheim dat Feyenoord zoekt naar een nieuwe spits, aangezien Nicolai Jörgensen pas één keer scoorde, Robert Bozeník sinds oktober met een voetblessure uit de roulatie is en Naoufal Bannis te licht wordt bevonden.

Het Algemeen Dagblad en Feyenoord Transfermarkt meldden dinsdag dat de naam van Everton-spits Cenk Tosun was gevallen in De Kuip. Feyenoord lijkt in ieder geval de pijlen te moeten richten op een huurdeal of een transfervrije spits. “Ons belang is vooral om in de Eredivisie te blijven”, geeft Valckx te kennen. “We vinden normaal gesproken niet zo'n goede vervanger in de winterperiode. We blijven liever in de Eredivisie, om hem dan in de zomer te verkopen.”

Na de eerste seizoenshelft is er geen sprake van paniek bij VVV, ondanks de huidige vijftiende plaats in de Eredivisie. “We staan waar we staan. Maar dat is ook waar VVV historisch staat”, benadrukt Valckx, die in de winterse transferwindow nog een verdedigende middenvelder naar Venlo hoopt te halen. “In vergelijking met voorgaande jaren hebben we veel meer balbezit en scoren we meer. We krijgen ook meer doelpunten tegen, maar dat komt vooral door de 0-13 tegen Ajax.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gelukkig maar, want ik geloof niet dat deze man meer in zich heeft dan Bozenik en Jørgensen (geen populaire mening, maar ik vind laatstgenoemde nog altijd een goede eerste spits). Bovendien betaal je er zeker in de winterstop de hoofdprijs voor

24 december 2020 om 00:51

Iedereen met voetbalschoenen wordt aan Feyenoord gelinkt door analisten, lijkt het wel. Vervolgens vragen ze in februari af waarom in godsnaam deze gozer is aangetrokken.
Inderdaad nier doen. Als er iemand (tijdelijk) moet komen, moet hij zwaar van toegevoegde waarde zijn.

24 december 2020 om 01:12

Een spits die zelden tot nooit scoort vind ik geen goede eerste spits

24 december 2020 om 01:37

Dan zou ik Nicolai Jørgensen echt nog voor de winterstop op de trein richting Ballerup, Denemarken zetten. Zelfs Linsen bleek vandaag nog een betere spits dan Nicolai.

24 december 2020 om 02:41

Ik heb er vertrouwen in dat dat weer gaat gebeuren, Japie

24 december 2020 om 02:49

Dat hij weer op niveau komt bedoel je? Of op de trein?

24 december 2020 om 03:53

Op niveau. Het is gewoon een goede voetballer. Dat hij niet presteert is natuurlijk niet goed, maar zijn kwaliteiten verleer je niet. Ik vind het daarom ook onzin dat mensen hem een eendagsvlieg noemen. Dat gaat op voor een Bjorn Johnsen, die er een seizoen lang surrealistisch veel inschiet. Jørgensen heeft echter veel voetballende kwaliteiten en dat heeft hij tot nu toe in alle vorige seizoenen laten zien. Alleen niet in de gewenste frequentie, doordat hij zo veel geblesseerd was. Er komt vanzelf een moment dat het weer goed valt, zoals bijvoorbeeld bij Linssen nu, maar denk vooral aan de Luuk de Jong van een paar jaar terug, die maar niet wist te scoren. Iedereen riep dat het over was met hem en kijk waar hij nu staat. Dat is geen garantie dat bij Jørgensen hetzelfde gebeurt, maar ik geloof wel in hem. En met mij gelukkig nog vele Feyenoorders. Juist nu moet je zo'n speler vertrouwen blijven schenken

24 december 2020 om 13:07

@bobiku29 dat kan maar ik weet niet waar dat vertrouwen op gebaseerd is. het enige seizoen waarin Jorgensen veel doelpunten heeft gemaakt in zijn carriere was het kampioensjaar bij Feyenoord en hij scoort nu al 3 jaar amper meer. ik denk daarom dat hij dat seizoen gewoon boven zichzelf is uitgestegen en ik zou niet weten waarom hij dan nu opeens weer aan de lopende band zou gaan scoren. ik zie het niet gebeuren iig

Hij kan best wel voetballen en goals maken. Maar dat deed Brian Linssen ook , en zelfs langduriger, voordat hij bij Feijenoord kwam. Denk wel dat hij in potentie beter is dan Bozenik en ook Jorgensen , in de huidige vorm. Maar dat zegt nog niets.

24 december 2020 om 08:54

Maar Bozenik is een van de weinige spelers waar nog best wel wat geld in is geïnvesteerd. Moet je dat dan laten vallen voor een 26-jarige spits die nu toevallig een halfjaar scoort bij vvv? Bij AEK scoorde hij er 1 in 30 wedstrijden en bij OFI 2 in 10. Bij vvv doet hij het fantastisch, maar daar heeft hij altijd heel veel ruimte en die lijkt hij ook wel nodig te hebben.

Waarom worden al die middelmatige spelers van provincieclubjes altijd aan Feyenoord gelinkt?

24 december 2020 om 01:17

Omdat Feyenoord regelmatig middelmatige spelers van provincieclubs haalt. De een is wat succesvoller dan de ander, maar dat is blijkbaar het beleid van Feyenoord. Logisch gevolg is dan dat spelers die op een positie spelen waar Feyenoord de nodige problemen heeft en er enigzins bovenuit springen in onze competitie automatisch aan hen gelinkt worden. Giakoumakis heeft wel wat, maar niet genoeg voor Feyenoord. Dan zou ik Pavlidis een betere keuze vinden, al is dat ook een twijfelgeval.

Moet je als Feyenoord zijnde toch niet willen joh. Ik zie niks in die gozer wat erop duidt dat hij dit moyenne vast blijft houden. Hij heeft meegelift op de leuke start van VVV, maar de laatste weken zijn beide niet veel meer.

Wat zou hij überhaupt waard zijn?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren