Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Toptalent van Frankrijk in vorm: ‘Op het WK kan ik beslissend zijn’

Laatste update:

Frankrijk stelde zaterdagavond teleur door in het Parc Olympique Lyonnais met 1-1 gelijk te spelen tegen de Verenigde Staten. Team USA kwam verrassenderwijs op voorsprong in de eerste helft, maar Kylian Mbappé zorgde ervoor dat Frankrijk een thuisnederlaag voorkwam. De aanvaller van Paris Saint-Germain reist vol vertrouwen af naar het WK, ondanks de remise tegen de VS.

“Dit geeft vertrouwen, hoewel we natuurlijk wel wilden winnen”, zegt de jongeling in gesprek met TF1. “Het was een wedstrijd die zal lijken op de duels in de groepsfase. We zagen onze tekortkomingen en we weten wat er beter moet.” Mbappé is blij dat hij in zijn laatste zeven wedstrijden voor les Bleus drie keer het net heeft weten te vinden.

“Ik denk dat ik in de laatste drie wedstrijden voor het WK beter ben geworden. Op het WK kan ik beslissend zijn voor de ploeg. Ik voel me steeds beter in het nationale team, ik raak steeds meer gewend.” Blaise Matuidi is net als Mbappé positief gestemd. De middenvelder van Juventus is van mening dat er niet veel waarde moet worden gehecht aan de puntendeling.

“We hebben hard gewerkt deze week, fysiek hadden we het lastig. De tegenstander stond erg goed, we waren niet koel genoeg voor het doel. Op het eind kwamen we terug en hadden we zelfs nog kunnen winnen. Dit was een goede voorbereiding”, aldus Matuidi. Frankrijk begint zaterdag het WK met een duel met Australië. Daarna volgen de confrontaties met Peru (21 juni) en Denemarken (26 juni).

Verwacht jij dat Frankrijk de halve finale op het WK bereikt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat kan ik genieten van hem. Zo jong nog maar o, zo getalenteerd. Gisteren was het niet heel denderend maar dat komt (wederom) ook door Deschamps. De 11 die gisteren speelden zie ik ook allen in de basis staan op het aankomende WK. Als Deschamps nou nog wat slimmer wordt zet ie Griezmann naast jou met Lemar erachter of zet die Dembele op de plek van Giroud die overduidelijk handelingssnelheid tekort komt voor het aanvalsspel dat jullie willen en kunnen spelen.

10 juni 2018 om 10:59

grootste talent van de wereld op dit moment, samen met dembele. 2 echte raspaarden met een waanzinnige techniek, pijlsnel en ook erg volwassen in hun spel. Alhoewel dembele soms echt heel slordig kan zijn. Naar mijn mening veruit de beste op het veld, heeft het de Amerikanen toch wel erg moeilijk gemaakt.

10 juni 2018 om 11:23

Vind Dembele ook erg goed, maar hij komt qua volwassenheid totaal niet in de buurt van Mbappe. Met volwassenheid doel ik op hun manier van spelen, al is Dembele sowieso wat speelser als vleugelsspeler. Doe mij toch maar Mbappe.

10 juni 2018 om 11:32

Dembele? Mbappe is echt veel verder dan Dembele die nog veel te veel slordige wedstrijden en slechte speelt kan gebeuren natuurlijk op die leeftijd maar Mbappe is nu al zo constant en echt heel goed.

10 juni 2018 om 12:10

Qua talent vind ik ze erg gelijkwaardig aan elkaar. Mbappe is overduidelijk de betere speler op dit moment, maar hij zit dan ook wat verder in zijn ontwikkeling. Toch echt bizar hoe volwassen en hoe direct hij speelt op 19 jarige leeftijd.

Mbappã© is een speler van de buitencategorie. Die is alleen qua leeftijd nog een talent, maar in de praktijk feitelijk al een topspeler. Hij is de uitzondering die de regel bevestigt. En dan behoor je dus tot de buitencategorie. Gezien zijn jonge leeftijd zou hij in theorie nog een terugslag kunnen krijgen, zoals dat praktisch ieder talent overkomt, maar het zou me geenszins verbazen als die gewoon aan hem voorbij zal gaan.

10 juni 2018 om 11:11

Heeft hij al gehad denk ik, speelde niet al te best sinds de blessure van Neymar. Ook onbegrijpelijk dat mensen op VZ al zeiden dat hij nu al beter is dan Neymar. Mbappe kan heerlijk voetballen en ik zie hem schitteren op het WK, hij speelt zo onbevangen altijd.

En ik geloof hem! Zo jong, maar in mijn ogen al een compleet product, terwijl hij nog zo veel kan groeien. Ik vind hem echt angsaanjagend goed en volwassen op het veld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren