Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Topseizoen met Feyenoord levert Arne Slot weer fraaie onderscheiding op

Laatste update:

Arne Slot heeft de Rinus Michels Award voor beste trainer van het afgelopen seizoen in de Eredivisie gewonnen. De coach van Feyenoord, die de prijs voor de tweede keer op rij pakte, ontving de prijs maandag tijdens het Nationaal Voetbaltrainers Congres op Papendal. Dick Schreuder van PEC Zwolle werd trainer van het jaar in de Keuken Kampioen Divisie.

Slot was na het binnenhalen van de landstitel met Feyenoord al de favoriet voor het winnen van de ereprijs en mag die nu inderdaad aan de collectie toevoegen. De coach uit Bergentheim troefde Pascal Jansen (AZ), Ron Jans (FC Twente), Joseph Oosting (RKC Waalwijk) en Maurice Steijn (Sparta Rotterdam) af. Vorig jaar won Slot de Rinus Michels Award ook, al werd hij toen geen kampioen van Nederland. Die eer was voorbehouden aan Erik ten Hag en Ajax.

De Tukker is nu ook niet meer de enige trainer die de award twee keer op rij won. Slot pakte de prijs dit jaar en vorig jaar, terwijl Ten Hag in 2019 en in 2021 zichzelf de beste trainer van Nederland mocht noemen. In 2020 werd de Rinus Michels Award niet uitgereikt omdat het coronavirus toen rondwaarde in Nederland en de competities vroegtijdig werden afgebroken.

Keuken Kampioen Divisie
Schreuder mocht ondertussen de prijs van de trainersvakbond Coaches Betaald Voetbal (CBV) voor beste trainer van de Keuken Kampioen Divisie in ontvangst nemen. De broer van voormalig Ajax-trainer Alfred Schreuder promoveerde met PEC naar de Eredivisie, al werd hij geen kampioen op het tweede niveau in Nederland. John Lammers en Heracles Almelo kregen dat voor elkaar.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Helemaal verdiend. Waarom heeft hij hem vorig jaar eigenlijk gewonnen?

26 juni 2023 om 15:26

Finale conference league gehaald, nadat er onder Dick Advocaat in de media werd geroepen dat de selectie niet eens 20 miljoen waard zou zijn. Het verschil in spel en prestatie was echt heel uniek.

26 juni 2023 om 15:33

Ah oké, dacht dat het alleen ging om nationale prestaties.

26 juni 2023 om 15:36

Het verschil tussen advocaat en Slot zat ook in de selectie.

Waar Advocaat moest bedelen om versterking en ze niet kreeg, daar kreeg Slot ze in de schoot geworpen.

Voor het materiaal waar Advocaat het mee moest doen heeft die simpelweg zeer behoorlijk gepresteerd, zeker zijn eerste seizoen na dat hij het van Stam over nam.
Ook Slot zou met dat materiaal niets klaarspelen

26 juni 2023 om 15:40

Aldus Raubaht, fanatiek supporter van Advocaat en Slothater. Advocaat had niet hetzelfde gedaan met de selecties. Advocaat speelde afbraakvoetbal en liet de selectie er uit zien alsof ze er geen reet van konden, niet andersom.

26 juni 2023 om 15:47

Advocaat heeft ampr iemand beter gemaakt. In het eerste jaar Slot waren er inderdaad transfers die er gelijk stonden, maar dat was echt het werk van Slot zelf. Trauner, Pedersen, Aursnes kosten niet eens 3 miljoen: Til en Dessers werden gehuurd. Advocaat kocht Linssen, Antonucci en Diemers voor praktisch hetzelfde bedrag.

26 juni 2023 om 16:15

Ga weg man, Advocaat had nog bijvoorbeeld Berghuis. Liet vervolgens Kokcu ook slecht spelen door hem verkeerd op te stellen. Spelopvatting van Advocaat was sowieso slecht. Uitte ook openlijk kritiek op spelers/selectie op de prestaties. Advocaat wou ook niet weten van moderne trainingsmethoden zoals video analyse. Selectie onder Advocaat was fysiek lang niet zo goed als onder Slot.

26 juni 2023 om 15:39

Misschien omdat hij toen ook de finale haalde van de conference league en bij Feyenoord toen al het hoog druk zetten introduceerde wat totaal anders was als de seizoenen daarvoor.

26 juni 2023 om 19:20

Vond hem vorig jaar ook niet terecht. Dit jaar natuurlijk wel. Feyenoord was oppermachtig in NL.

Lijkt mij meer dan verdiend. Praktisch een nieuw elftal naar zijn hand weten te zetten en kampioen gemaakt.

26 juni 2023 om 15:47

Dit gaat denk ik wel zijn eerste seizoen worden dat de druk er ook vol op staat. Voorgaande jaren verwachte niemand iets. Nu....als je de groep een beetje bij elkaar houdt, zullen de verwachtingen aanzienlijk hoger zijn. Benieuwd hoe iedereen daar mee om gaat.

26 juni 2023 om 16:11

Absoluut een terecht punt dat je maakt. Zo veel positivisme in Rotterdam (e.o.) kan gewoonweg niet tot iets goeds leiden.

Niet echt onverwacht en ook heel terecht.

26 juni 2023 om 15:45

Steijn zn prestatie is natuurlijk een stuk knapper 😜 (geintje hoor jongens)

26 juni 2023 om 15:51

Waarom?

Sparta is de club van Rotterdam; daar ligt het verwachtingspatroon gewoon hoger .

26 juni 2023 om 15:52

Is denk ik wel z'n enige echte concurrent geweest voor deze prijs. Die anderen hebben toch gewoon naar behoren gepresteerd?

Op Oosting na dan, die heeft het ook bijzonder knap gedaan in Waalwijk.

26 juni 2023 om 17:24

Ik zie eerlijk niet wat zo knap is van Oosting, zo slecht is die selectie van RKC niet, hij deed het na behoren. Nu mag die het bij Twente laten zie of het een goede trainer is, persoonlijk ben ik niet blij met de keuze, maar ja Streuer zit er natuurlijk niet om mij blij te maken 😜

26 juni 2023 om 19:24

De laatste weken van Oosting bij RKC geven mij ook weinig hoop. Wat een slappe hap, dat team van hem. Afijn, afwachten maar.

26 juni 2023 om 23:34

RKC had inderdaad ook gewoon een selectie waarmee je negende kon worden. Het is een kleine club dat weinig in de media komt zonder grote ambities uit te spreken met veel onbekende namen en een paar enkele juist bekende namen. Daarom zijn de verwachtingen van RKC automatisch niet hoog, ze presenteren zich daarin wel als een grijze muis. Wat ook de kracht is want daarom worden zij ook eerder onderschat en is het altijd rustig in de club. Oosting heeft het nog steeds goed gedaan, met deze selectie had je ook veertiende kunnen eindigen. Maar het is echt geen prestatie om in aanmerking te komen voor deze award.

Ik vind Slot een top coach maar had Steijn deze prijs meer gegund . Eerst heeft hij Sparta er knap ingehouden en erna keurig 6e geworden met ze.

Terecht. Beste resultaten, beste persconferenties, beste kapsel.

26 juni 2023 om 17:16

Kale koppen niet te stoppen, aldus Arne & Dick

Toch wel vreemd dat Dickie deze prijs wint. We zijn tweede geworden, natuurlijk knap, maar het is geen kampioen. Daarnaast zijn er trainers die met nog veel minder middelen echt goede prestaties neer hebben gezet (verberne Mvv).

Aan de andere kant moest Zwolle een flinke jas uitdoen en werd er leuk voetbal met interessante ontwikkeling van spelers op de mat gelegd. In dat opzicht wel goede dingen gedaan natuurlijk.

26 juni 2023 om 19:22

De coach van Heracles is niet eens genomineerd. Schande.

26 juni 2023 om 22:43

Was wel genomineerd. Wel je huiswerk doen

Niet meer dan terecht natuurlijk. Ondanks veel wisselingen in de spelers selectie aan het begin van vorig seizoen, gewoon een kampioenselftal neergezet met minder budget dan PSV en Ajax. Terechte winnaar van de Rinus Michels Award

Slot wereldvent.Vandaag op het trainerscongres niet te beroerd voor een praatje of fotootje. Normaal en totaal niet arrogant.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren