Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Topclubs van Premier League kunnen ‘big-money target’ vergeten’

Laatste update:

Everton sloeg in de zomer meerdere biedingen van Chelsea voor John Stones af en is ook in deze transferperiode niet van plan om de 22-jarige verdediger te laten gaan, zo meldt de Daily Mirror.

/

De club uit Liverpool, die eerdaags de komst van manager Ronald Koeman zal aankondigen, raakt Romelu Lukaku waarschijnlijk sowieso kwijt, maar wil de selectie niet verder verzwakken. Middenvelder Ross Barkley krijgt een nieuw contract aangeboden en ook de 22-jarige Stones moet dus op Goodison Park blijven.

De tabloid schrijft another transfer war te verwachten omdat het goed mogelijk is dat de tienvoudig international van Engeland wel degelijk wil vertrekken. Naast Chelsea zijn ook Manchester City en Manchester United geïnteresseerd. Mocht Stones alsnog vertrekken, dan neemt Koeman mogelijk Virgil van Dijk mee van Southampton.

Denk jij dat John Stones volgend seizoen voor Everton speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Laat die jongen lekker een stap maken naar een hoger niveau. Vorig seizoen speelde hij de sterren van de hemel en werd zijn transfer naar Chelsea meerdere malen geblokkeerd. Dit afgelopen seizoen was hij toch iets minder en het team draaide veels te wisselvallig in mijn ogen.
Hopelijk lukt het Guardiola om hem naar City te halen

8 juni 2016 om 13:32

Ben je ook lekker mee als Koeman zijnde. Net een mooi contract getekend met de visie vooruit te kijken, ga je je 2 beste spelers (lukaku en Stones) verkopen. Deze jongen is 22 en moet na z'n matige seizoen maar eens laten zien wat hij kan alvorens hij aan een transfer mag denken.

8 juni 2016 om 15:44

Stap hogerop? Die jongen maakt wekelijks fout na fout. Hij is dit jaar zwaar door de mand gevallen. Zou hem direct verkopen. Overschatte verdediger.

Deze jongen zou graag een stapje hoger willen, ik denk dat Koeman hem niet meteen in de weg wilt zitten.

van Dijk ben ik overigens geen voorstander van. Gezien vorig seizoen waar everton veel te veel doelpunten tegen krieegzou ik gaan voor duo Masquerano en Matthieu ( barcelona) Masquerano staat open voor vertrek en Matthieu speelt niet vaak. Verder zou ik voor Arda Turan gaan.

Eeen vervanger voor Lukaku is ook nog een hele uitdaging. Loic Remy is een optie, maar denk dat je wel een 2e spits nodig hebt, wat gebeurd er met Diego Costa?

Everton heeft ambities dus moet je ook met spelers kunnen kopen die naam hebben gemaakt.

8 juni 2016 om 11:28

Misschien ook messi ?

8 juni 2016 om 11:34

Grapjas, ik noem namen van Spelers die of bijna niet spelen of weleens een andere uitdaging zouden willen 9 masq) En Costa moet weg. Gewoon allemaal haalbaar hoor.

8 juni 2016 om 13:45

Ik denk dat Mascherano niet naar de aartsrivaal van zijn vorige club gaat. Als hij naar een subtopper wil, gaat ie terug naar West Ham.

Daarnaast verwacht ik dat Mascherano naar wel wat betere clubs kan dan Everton. Ikzelf zou hem graag zien in zijn oude rol als stofzuiger bij Arsenal. Ik heb werkelijk nog nooit iemand gezien die zo geweldig goed kan tackelen, afgezien van de klassieke Italiaanse verdedigers natuurlijk. Ik vind persoonlijk dat Barcelona hem een beetje heeft verpest door hem in zijn prime centraal achterin te zetten. De plek van Busquets had ie niet aangekund, maar blijf het zonde vinden dat ie toen naar Barca is gegaan, ookal heeft ie daar alles gewonnen wat er te winnen viel.

Mathieu moet je niet willen, te oud en nog nooit in de BPL gespeeld dus je weet niet hoe ie zich aanpast. Daarnaast speel je bij Everton ander voetbal dan bij Valencia en Barça.

8 juni 2016 om 11:29

Mascherano in de BPL kan echt niet, niet als CV in ieder geval. Het is een fantastische verdediger maar hij mist simpelweg de lengte waardoor veel te veel kopduels zou verliezen.

8 juni 2016 om 11:35

Ja daar heb je idd gelijk in, wellicht voor de verdedeging.

8 juni 2016 om 12:49

Oh ja cashen met blaren op je reet bij Barcelona is beter dan elke week de ster zijn bij een club met ambitie in de Bpl! Is waar ook!

8 juni 2016 om 13:08

Mooi woord hè, ambitie? Crystal Palace heeft ook ambitie, maar daar gaat 'ie ook niet voetballen. Arda kan elke week de ster zijn bij véél betere/mooiere clubs dan Everton die bijvoorbeeld Champions League spelen, meedoen om de titel en een hoger salaris bieden.

8 juni 2016 om 12:37

Misschien willen deze spelers wel CL spelen? Kom op het is geen fifa. Ga je daar maar Turan en Mascherano naar Everton halen

8 juni 2016 om 13:24

Volgens mij ben je vergeten waar Mascherano hiervoor gespeeld heeft; Liverpool. Ik zie Mascherano niet vertrekken naar de grote rivaal van Liverpool.

Daily mirror... Hoort dat niet thuis in de wandelgangen?

Koeman raakt lukaku waarschijnlijk sowieso kwijt? Wat is het nu?

Zou echt dom zijn m nu niet te verkopen. Nu brengt hij nog veel geld op. Hij heeft al een minder seizoen gehad en als hij niet meer uit zijn dip komt levert hij nooit meer zoveel op

Lukaku sws kwijt? Heb nog weinig gehoord over interesse in hem, zeker gezien het absurde bedrag wat ze voor hem willen hebben.
Stones is ook afwachten. Natuurlijk wil je hem liever behouden, maar als hij wil vertrekken zou ik hem gewoon laten gaan. Heeft niet zo'n super seizoen gedraaid en je krijgt er absurd veel geld voor. Everton heeft nu al erg veel te besteden, maar met de verkoop van Stones kan daar wel eens 50 mln bij komen. Lukaku ook rond de 70.

Dit is het verschil tussen Southampton en Everton (en mssn ook wel een reden naast de salarisverhoging dat koeman de overstap maakt). Bij Everton doet men veel meer moeite om hun beste spelers te behouden. De afgelopen 3 jaar is de enige grote transferklapper die ze hebben gemaakt fellini geweest.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren