Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Topclubs jagen op ‘nieuwe Ronaldo’: “Hij kan zelfs beter worden’

Laatste update:

Gonçalo Guedes wordt een grote toekomst voorspeld. De zeventienjarige linksbuiten wordt immers al vergeleken met Cristiano Ronaldo en deed dit seizoen al één keer mee in het eerste elftal van Benfica. Het is echter maar de vraag hoe lang de international van Portugal Onder-19 bij de club uit Lissabon speelt, want volgens de Daily Mail zijn er veel geïnteresseerden.

/

Arsenal, Paris Saint-Germain, Bayern München, AC Milan en Real Madrid zouden achter Guedes aanzitten. Zij zouden het talent volgend jaar zomer willen contracteren, maar de speler is met as Aguías al enige tijd in onderhandeling over een nieuw contract. In die verbintenis moet een gelimiteerde transfersom van vijftig miljoen euro worden opgenomen.

Zaakwaarnemer Paulo Rodrigues deed onlangs in de Italiaanse pers weinig moeite om de verwachtingen rondom zijn cliënt te temperen: “Hij wil lange tijd bij Benfica blijven en in mijn ogen kan hij zelfs beter worden dan Ronaldo.”

Wat moet Gonçalo Guedes doen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je kunt wel 5 elftallen (misschien wel meer) maken met 'de nieuwe ...' spelers.

9 november 2014 om 14:11

Idd, je legt alleen maar onnodig veel druk op zo'n jochie hiermee. Bovendien denk ik niet dat er snel weer een speler als ronaldo komt. Zo gedreven, zo met zn lichaam bezig en natuurlijk ook zo veel kwaliteit.

De titel heeft me gelokt, maar bleek gewoon zijn zakenwaarnemer te zijn inplaats van een belende in de voetbalwereld. Heb nog nooit van deze speler gehoord en beter dan Ronaldo lijkt me heel onwaarschijnlijk.

9 november 2014 om 09:57

Dit is samen met Ruben neves van fc porto, bruma van Galatasaray, Marcos Lopes van man city, Bernardo Silva van Benfica en Rafa van braga de toekomst van het Portugese voetbal. Een nieuwe Ronaldo dat denk ik niet maar dat er een aantal gouden lichtingen aankomen in Portugal dat geef ik je op een briefje.

9 november 2014 om 15:54

Dat zeiden ze ook van deze lichting, dus het is maar af te wachten. Portugal behoort al jaren tot de schaduwfavorieten, worden allerlei kwaliteiten toegedicht, maar als het puntje bij het paaltje komt, laten ze het afweten. Ronaldo stond er de laatste jaren meermaals alleen voor, waar Moutinho, Nani en al die andere 'supertalenten' het laten afweten.

De jeugdteams van Portugal doen het altijd goed op toernooien.

9 november 2014 om 10:43

Tenzij je de wedstrijden van jong Portugal of Benfica volgt ken je hem niet dus het is niet zo raar dat je nog nooit van hen hebt gehoord. Dat zegt natuurlijk niets over de speler. Wanneer hij Ronaldo, Messi of Real Madrid, Barcelona heet dan kennen mensen hem hier verder strekt de kennis niet echt verder op dit forum.

Ik hoop voor hem dat het de nieuwe Guedes wordt in de nieuwe generatie portugeze voetballers wordt dat uit z'n voegen barst van het talent en kwaliteit.

De zoveelste nieuwe Ronaldo of messi of Pele en ga zo maar door. Als hij echt wel zon groot talent is dan laat Benfica hem echt niet gaan. Als hij echt een topspeler wordt dan verkopen ze hem voor veel geld.

9 november 2014 om 12:44

Ookal is het een matige speler dan weet Benefica hem nog te verkopen voor een bedrag boven de 30 Mile.

Waren Nani en Bebe ook geen verbeterde versie van Ronaldo? Wat een flauwekul allemaal. Maar ik snap die zaakwaarnemers wel, want hoe groter de hype, hoe groter de commissie!

9 november 2014 om 11:03

Oftopic De reden dat jij filmpjes van ajax krijgt. Betekent dat jij het vaakst op een ajax bericht klikt. Dus misschien heb jij stiekem toch wel iets met ajax. Ontopic. 50 miljoen voor een 17 jarige speler. En in nederland noemen ze 20 miljoen al de hoofdprijs. Hoe kunnen portugezen iedere keer zoveel geld vragen. Het wordt tijd dat nederland haar talenten ook een naam gaat geven. Depay de nieuwe ronaldo. Klaasen - bergkamp. elvis manu - romario. 50 miljoen in het contract zetten.

9 november 2014 om 14:37

LOL klaasen de nieuwe Bergkamp , manu de nieuwe Romario? Ga je mond spoelen met groene zeep!

9 november 2014 om 15:23

Ja, want clubs kopen al die spelers elk kaar weer alleen, omdat ze de bijnaam krijgen van een grote speler. Want clubs hebben geen scoutingsapparaat die spelers zoals deze waarschijnlijk al jaren volgen. Het verschil is dat op het moment de gemiddelde Nederlandse talenten ook helemaal geen hoog niveau hebben vergelijkbaar met andere landen die bekend staan om spelers opleiden. Dat daarbij Nederland wel gewoon te weinig vraagt helpt ook niet.

Ze noemen veel talenten de "nieuwe ronaldo" geloof er weinig van.

Moses daddy werd ook met Ronaldo vergeleken, na de oefenwedstrijd tegen De Graafschap uit.. hadden Frank en co alweer gezien met hem.

9 november 2014 om 11:14

Wel jammer, is wel een van de vetste voetbalnamen ooit

Waar slaat dit op om nu al te zeggen dat hij beter kan worden dan Ronaldo. En elke keer zo een jonge speler prijzen kan ook fout gaan vergelijk niet man met CR7

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren