Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Valencia geeft Paris Saint-Germain lucht met transfersom van 40 miljoen

Laatste update:

Gonçalo Guedes is ook aankomend seizoen speler van Valencia. De Portugese aanvaller werd in de afgelopen voetbaljaargang al door los Che gehuurd van Paris Saint-Germain en de Spanjaarden laten maandagavond via de officiële kanalen weten dat de 21-jarige Portugees definitief de overstap heeft gemaakt naar de sinaasappelstad. Met de transfer van Guedes, die dinsdag zijn contract zal ondertekenen, is naar verluidt veertig miljoen euro gemoeid. Dat bedrag kan door middel van een aantal bonussen met nog eens tien miljoen oplopen.

Het vertrek van Guedes komt voor PSG op een goed moment aangezien de Franse grootmacht deze zomer nog moest verkopen om aan de Financial Fair Play-reglementen te voldoen. Kylian Mbappé maakt immers pas deze transferperiode voor 180 miljoen euro officieel de overstap van AS Monaco, terwijl de regerend landskampioen ook al 37 miljoen euro uittrok voor Thilo Kehrer en Gianluigi Buffon transfervrij inlijfde. Daartegenover staan naast Guedes ook de uitgaande transfers van spelers als Javier Pastore en Yuri Berchiche.

Guedes werd in januari 2017 voor dertig miljoen euro overgenomen van Benfica en speelde in totaal dertien wedstrijden voor PSG, waarin hij er niet in slaagde om het net te vinden. Afgelopen seizoen maakte hij op huurbasis wel indruk bij Valencia en de aanvaller leverde met vijf doelpunten en elf assists een belangrijke bijdrage aan de succesvolle LaLiga-campagne van zijn ploeg, die werd bekroond met een vierde plek en Champions League-deelname.

De talentvolle buitenspeler is de duurste aankoop van Valencia deze zomer, dat eerder al de portemonnee trok voor Geoffrey Kondogbia, Kévin Gameiro, Mouctar Diakhaby, Jeison Murillo, Cristiano Piccini en Daniel Wass. Michy Batshuayi en Denis Cheryshev worden bovendien ook nog gehuurd van respectievelijk Chelsea en Villarreal. Guedes is overigens in één klap ook de duurste aankoop uit de clubgeschiedenis. Die titel was eerder nog voor Rodrigo, voor wie Valencia dertig miljoen euro overmaakte naar Benfica.

Een goede deal voor Valencia?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede aankoop, die zich al op het niveau bewezen heeft

Goed gehandeld door Valencia. Hebben nu toch wel echt een goed team staan.

28 augustus 2018 om 00:29

Zo apart hoe dat met Valencia gaat. Ene moment strijden ze om niet te degraderen en moment later kopen ze talenten van 40mil en hebben ze een topteam staan. En dat binnen 1.5 jaar tijd.

Fantastisch seizoen gehad vorig seizoen! Benieuwd hoe goed hij het dit jaar zal doen.

Bij vrijwel elke transfer vrees ik voor een sneeuwbaleffect waardoor Ziyech kan vertrekken.. Deze in ieder geval niet.

27 augustus 2018 om 22:51

In dit geval zal het wel meevallen. PSG gaat Ziyech niet als vervanger halen en gaan denk ik helemaal geen vervangers meer halen. Dan ben ik eerder blij dat Valencia nu klaar is, een club die hem had kunnen betalen en waar hij eventueel zou passen.

ON: Prima bedrag voor deze tijden. Hier gaat Valencia veel plezier aan beleven.

Wat een toptransfer! Hoop dat valen Valencia de aansluiting met de top weer kan vinden. Kondogbia is ook definitief ingelijfd, alleen het vertrek van Zaza vond ik opmerkelijk. Hopelijk pakken ze door

27 augustus 2018 om 23:00

Zeker een toptransfer. Liet - vooral de eerste seizoenshelft - echt geweldige dingen zien bij Valencia. Het vertrek van Zaza vond ik ook verrassend, maar als je ziet dat ze o.a. Gameiro en Batshuayi erbij halen zit dat wel goed.

Uitstekende transferperiode voor Valencia.

28 augustus 2018 om 09:46

Zeker waar! Batshuayi is een uitstekende aankoop, alleen Gameiro doet onder tov Zaza vind ik. Die transfer kwam echt als donderslag bij heldere hemel. Zaza en Rodrigo waren vorig seizoen echt geweldig, zeker met Guedes erbij. Hoop dat de top nu uit de top 4 bestaat in Spanje en dat Valencia kan verrassen volgend seizoen!

28 augustus 2018 om 10:07

Het vertrek van Zaza is gewoon een grote schande.
Spelers als Gameiro en Santi Mina kunnen gewoon niet hetzelfde bieden, Zaza was een goed aanspeelpunt en dat zijn die twee niet, bovendien werkte Zaza keihard, aanvallend als verdedigend.
Santi Mina is zo sloom als een slak en Gameiro is al 31.

28 augustus 2018 om 11:13

Ja, Gameiro is veel meer een pure afmaker en Zaza inderdaad een echt aanspeelpunt en met het hoofd erg gevaarlijk. Maar @vcf, vond je Zaza dan eigenlijk niet te statisch voor het spel? Denk dat ze met een Batshuayi toch lekkerder gaan voetballen. Dat is denk ik toch ook wel de reden dat ze Zaza hebben laten gaan.

Toegegeven, ik heb hem naast het WK niet veel zien spelen, maar voor wat hij daar allemaal presteerde zou een transfersom van 10 miljoen amper gerechtvaardigd zijn. Nu PSG het geld nodig heeft, had je hem toch wel voor wat minder kunnen ophalen? Of zou PSG stiekem iets anders hebben afgesproken met Valencia?

27 augustus 2018 om 22:45

Speelde vorig seizoen een goede 1e seizoenshelft.en toen werd er gesproken over 60m. 2e seizoenshelfr en wk was bijzonder matig. Denk dat dit voor alle partijen een goede deal is. Prima speler voor Valencia, zou nooit het niveau PSG halen en nu kan die veel spelen.

27 augustus 2018 om 22:50

Ik weet dat hij inderdaad een goede eerste seizoenshelft speelde. Ben sindsdien op hem gaan letten, voornamelijk op het WK. Het leek nergens op. Maar blijkbaar heb ik dus selectief gekeken. Ik hoop ook dat hij dit seizoen waardevol is, want gun Valencia alle geluk, heel mooie ploeg.

27 augustus 2018 om 22:45

Deze jongen is nog maar 21 en was in de eerste seizoenshelft ronduit fantastisch. Tweede seizoenshelft was ie weer wisselvallig en erg matig net zoals heel Valencia eigenlijk. 40 miljoen is echt een koopje imo, zeker in deze markt want deze jongen kan echt uitgroeien tot een wereldtopper. PSG vroeg trouwens 80 miljoen voor hem; dus denk wel dat 40 miljoen het minimum was aangezien zij hem zelf hebben gekocht voor 30m en dat was voor deze opgeblazen markt.

28 augustus 2018 om 10:04

Op het WK stond hij op 10 terwijl hij natuurlijk een vleugelspeler is vanaf links, dat gaat dan natuurlijk niet werken.
Hij heeft het hele seizoen gepresteerd maar moest vaak al snel gewisseld worden.

Goede transfer zeg! Dacht dat Valencia financiële problemen had. Weet iemand hoe het met dat nieuwe stadion gaat? Was vorig jaar in Valencia en we kwamen toevallig langs dat nieuwe stadion, maar was 1 grote bouwput en zag er niet naar uit dat het snel af gaat zijn.

PSG is (zoals verwacht)uiteindelijk dus toch gezwicht voor een bod dat al sinds december vorig jaar stond. Men had een (veel)hogere transfersom kunnen ontvangen voor Guedes, maar deze jongen heeft elke geïnteresseerde club afgewezen en wou enkel en alleen naar Valencia. De FFP sancties voor PSG zijn wel de redding geweest, want anders hadden ze hem gerust een jaar lang laten wegrotten op de tribune.

Had een geweldige seizoensstart en kakte daarna toch wel een beetje in en is amper nog 100% fit geweest en had vervolgens logischerwijs een dramatisch WK waar hij zwaar buiten zijn positie speelde.

28 augustus 2018 om 11:26

Hopelijk kunnen jullie snel weer meedoen om het kampioenschap.
Als ik voor een team een zwak heb is het Valancia wel.

Dubbelklapper voor Valencia:
- zeer talentvolle speler aangekocht
- voorkomen dat Real bij noodlijdend PSG ging aankloppen voor toptransfer Mbappe of Neymar.
Hierdoor staat PSG veel steviger in de schoenen en zorgt Valencia indirect ervoor dat grote concurrent niet nog sterker wordt.
Toptransfer dus!

Fantastische transfer voor Los Che

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren