Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Toornstra droomt: ‘Hoe zou het dan zijn als Feyenoord kampioen wordt?’

Laatste update:

Jens Toornstra maakte relatief laat zijn opwachting in het betaald voetbal, nadat ADO Den Haag hem in het seizoen 2009/10 als amateur aantrok. Na drieënhalf jaar in de Hofstad maakte hij de opstap naar FC Utrecht en anderhalf jaar daarna meldde Feyenoord zich voor hem. Toornstra won in zijn tweede jaar in Rotterdam-Zuid de KNVB Beker en zette zo de eerste prijs in zijn prijzenkast. Hij hoopt dat er meer volgen.

/

Feyenoord won zijn acht eerste wedstrijden allemaal en is heel goed bezig, dit seizoen. Toornstra wil zich niet laten meevoeren op een roze wolk, maar vindt het tegelijkertijd fantastisch dat zijn club zo goed draait. “We zijn goed op weg, maar dat waren we vorig seizoen aanvankelijk ook”, roept de middenvelder annex rechtsbuiten in herinnering in het Algemeen Dagblad.

“Toch had ik die gedachte ook echt op het bordes van het stadhuis. Als al die mensen daar al staan na het winnen van de beker, hoe zou het dan zijn als Feyenoord kampioen wordt? Maar daar moet je ook weer niet te veel over nadenken, want dan gaat het mis”, voegt Toornstra er gauw aan toe. Hij zegt dat het voetballend wel beter zal moeten, maar dat er tegelijkertijd sprake is van rust in de ploeg. “Een apart gevoel dat wij de wedstrijden gewoon kunnen winnen en dat dan ook doen.”

Vind jij Feyenoord titelkandidaat nummer één?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zeker nummer 1! PSV zit er momenteel niet in qua aanval en Ajax heeft nog tijd om dit te keren. Maar ik hoop dat het Feyenoord dit keer echt lukt!

8 oktober 2016 om 08:18

Wint Feyenoord over twee weken van Ajax en hebben ze na 10 wedstrijden of altijd de volle mep dan mogen ze het al bijna niet meer uit handen geven. Best denkbaar hoor, straks thuis tegen Ajax. Gaat dat puntverlies opleveren dan ben ik ook heel benieuwd hoe daar mee opgegaan wordt.

8 oktober 2016 om 08:23

Alhoewel ik je ergens wel begrijp, zijn juist die wedstrijden niet cruciaal. Lekker voor het vertrouwen, maar kampioen wordt je tegen de relatief kleinere clubs.

8 oktober 2016 om 10:29

Niet cruciaal, maar je beseft dat je na tien wedstrijden al zeven punten los kan staan? Met PSV uit al te hebben gehad? Ik ben het wel met hem eens. Zeven punten (stel) los van de nummer 2 is in mijn optiek binnen halen.

Als ze de huidige vorm kunnen vasthouden zal het grootste gevaar van Feyenoord wellicht op mentaal vlak liggen. De meeste spelers zijn dit niet gewend, dus het is afwachten hoe ze hier mee omgaan.

Ook al heb ik een voorkeur voor Ajax, het zou me prachtig lijken als Feyenoord kampioen wordt. Sinds de 10-0 nederlaag tegen PSV heb ik een beetje een zwak voor ze gekregen. Komt vooral door een oud studiegenoot die echt Feyenoordfan is in hart en nieren.
Ze zijn al jaren geen kampioen meer geworden ondanks dat het zo'n grote club is, dus het zal wel weer eens een keertje tijd worden.
Ik kan me trouwens ook niet herinneren dat een Nederlandse club zo goed begonnen is,

8 oktober 2016 om 09:29

IK kan me dat nog wel herinneren en het ging toen alsnog mis. Dus daarom en gegeven het feit dat het al zo lang geleden en dat op papier Ajax en PSV heel sterke selecties hebben, zie je een nog wat afwachtende stemming onder de Feyenoord supporters.
De gun factor is er wel, maar ik weet niet wat je daar aan hebt.

8 oktober 2016 om 10:47

Ik ben ook een Feyenoorder in hart en nieren, maar ik hou mijn hart vast als El Ahmadi en/of Vilhena weg valt. Daar zijn geen vervangers voor. Achterin maak ik me geen zorgen, dat zit wel goed. Voorin heb je ook voldoende keuze, maar ondanks het overschot aan middenvelders heb je geen adequate vervangers voor die twee spelers. Ik hoop dat Tapia zijn doorbraak beleefd, want ik ben wel fan van hem. Tevens denk ik dat de druk om kampioen te worden ergens in dit seizoen nog wel duidelijk gaat worden. Ik hoop dan ook dat Feyenoord bij de Europa League extreem hun best doen, maar dat ze wellicht door overmacht in de volgende ronde eruit vliegen. Dan heb je echt volledige focus op de competitie. Het klinkt heel gênant natuurlijk, dat ik dit hoop. Maar het wordt nu echt tijd voor Feyenoord om kampioen te worden.

En het dromen begint weer. Wanneer ze eindelijk de druk gaan voelen, laten ze het toch afweten. Ten tweede op het moment dat ze een paar geblesseerde hebben is het klaar. Bank van psv en ajax is net even van iets beter niveau.

8 oktober 2016 om 17:03

Zou niet best zijn als dat niet z'n droom was. Ten tweede zijn er al 3 geblesseerde basisspelers die prima opgevangen zijn dus de selectie wordt juist alleen nog maar breder. ik ziet het wel positief in, hopelijk hebben ze geleerd van de afgelopen jaren dat ze niet moeten inkakken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren