Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Toen Tottenham zich meldde, wist de club al wat mijn intenties waren'

Laatste update:
/

Tottenham Hotspur werd in de sloturen van de zomerse transfermarkt plotseling met Nicolás Spolli in verband gebracht. De club uit Londen zou een formeel bod van ruim acht miljoen euro op de dertigjarige verdediger van Catania hebben uitgebracht. De Argentijn zelf erkent de concrete belangstelling van de Londenaren.

"Het klopt dat Tottenham op de laatste dag van de transfermarkt interesse had", stelt Spolli, die sinds medio 2009 voor Catania uitkomt. "Toen Tottenham zich daadwerkelijk meldde, wist de club al wat mijn intenties waren. Ik had de voorzitter voor het einde van het vorige seizoen al laten weten dat ik per se wilde blijven."

Spolli, met zijn 1 meter 92 een kopsterke verdediger, koos ervoor om zijn contract tot de zomer van 2016 te verlengen. "Ik ben hier gelukkig, dit is een prachtige stad en het is heerlijk om van de zee en de Etna te genieten." Voor zijn verblijf bij Catania, waar in totaal dertien Argentijnen onder contract staan, speelde hij vier seizoenen in dienst van Newell's Old Boys.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou liever toch willen verkassen naar de spurs ,meedoen met de top dan de middenposities in de serie a

12 september 2013 om 00:57

Ja jij ja maar wie ben jij dan?

12 september 2013 om 01:00

Sportief gezien is Tottenham een betere keus, Maar Catania heeft het klimaat met zich mee. Sommige verkiezen nu eenmaal liever de Zuiderse zon boven het relatief koude Noorde. Het feit dat er zoveel Argentijnen bij Catania spelen zal ook wel een belangrijke factor zijn geweest.

12 september 2013 om 01:24

Italianen willen gewoon niet naar het buitenland, die mensen zijn tevreden met wat ze hebben. Bij de Spurs kon hij minimaal de dubbele verdienen, maar hij wilt gewoon blijven bij zijn vrienden en familie, veel belangrijker dan geld!

12 september 2013 om 01:33

Als je de tekst leest dan begrijp je dat Spolli een Argentijn is..

12 september 2013 om 01:12

Deze speler geniet echt van de stad, de zee en het klimaat. En hij zal ook nu niet slecht verdienen dus ik snap best wel dat hij liever blijft dan dat hij op de bank mag zitten in het koude Londen.

12 september 2013 om 03:06

Het mooie Sicilië of het afschuwelijke Londen? Ik zou het wel weten hoor!

12 september 2013 om 07:06

Sicilie is een mooi eiland, ik ben er ook geweest maar Londen is toch ook een heerlijke stad? Je moet alleen wel op de goede plekken komen. Waar Tottenham zit is een vreselijk deel van Londen.

12 september 2013 om 08:11

Op Sicilië zijn ook plekken waar je liever niet wil komen, net als in Londen. Verder ga ik Sicilië niet promoten want iedereen weet dat het een fantastisch eiland is .

Spolli een beer van een verdediger die over lijken gaat. Een van de sterkhouders van dit Catania. Catania dat dit seizoen nog flink teleursteld...

12 september 2013 om 13:18

Ik moet zeggen dat Londen een stad is die ik nooit meer wil doen. Ik heb het dat nooit begrepen hoe mensen zo over Londen praten alsof dat het einde is. Samen met Parijs voor mij de twee lelijkste steden. Ik ga liever naar zuiderse steden, maar dat is mijn mening natuurlijk.

Sicilë is echt heerlijk, het klimaat, het eten, het volk. Da's mijn ding wel.

12 september 2013 om 13:21

Ja, maar dat kan je over elk land wel zeggen, dat moet je er nu eenmaal bij nemen. Ben jij Siciliaans toevallig?

12 september 2013 om 09:01

Ja maar als hij dan op de bank zit zal hij het zich beklagen.

Mooi om te lezen dat zijn liefde voor de club en het eiland hem hebben overtuigd te blijven bij catania. Bij catania speelt hij daarnaast ook gewoon elke week, terwijl hij bij Tottenham voornamelijk voor de breedte gehaald zou worden. Daarnaast is het weer ook heerlijk op Sicilië, beter dan dat flutweer in Engeland. Ik had mooi dezelfde keuze gemaakt als spolli.

Deze man, houd van zijn omgeving, dan is het best begrijpelijk dat je niet wil verkassen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren