Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Toen ik door de Albert Heijn liep, kreeg ik veel negatieve reacties’

Laatste update:

NAC Breda leek vrijdagavond op weg naar de eerste zege van het seizoen, maar het team van Stijn Vreven gaf een 2-0 voorsprong tegen Sparta Rotterdam toch uit handen. Het bezoek verliet het Rath Verlegh Stadion met een punt: 2-2. "Ik denk dat het hele stadion na de 2-0 het idee had dat er niks aan de hand was", betreurde Rai Vloet, de maker van de 2-0, in gesprek met FOX Sports.

Voor Vloet was de 2-0 in persoonlijk opzicht van harte welkom. "Zeker na afgelopen week, waarin ik veel over me heen heb gehad." Hij doelde hij op de veelbesproken overtreding op Marco van Ginkel in het duel met PSV. "Ik heb na zondag heel veel reacties gehad. De jongens van PSV namen me gelukkig niks kwalijk. Ik heb het er met Marco tijdens de wedstrijd ook al over gehad. Ik schrok er zelf ook van."

"Ik woon zelf in Eindhoven, dus toen ik door de Albert Heijn liep en op social media kreeg ik veel negatieve reacties. Het was daarom fijn om zo'n week af te sluiten met een doelpunt, maar ik had liever drie punten gehad." Vreven gaf aan dat het weggeven van een voorsprong inherent is aan een jonge spelersgroep. "Als er iets negatiefs gebeurt in de wedstrijd, dan kunnen we daar moeilijk mee omgaan. Dat heeft te maken met ervaring. We gaan hopelijk leren van deze fouten, zodat we in de toekomst dit soort wedstrijden wel over de streep kunnen trekken."

Vreven vond het vooral jammer dat de tegendoelpunten makkelijk werden weggegeven. "In de zone van de waarheid verdedigen we niet mannelijk. Dat is pijnlijk, want het waren geen uitgespeelde kansen. Sparta speelde heel opportunistisch. Dat is hun goed recht, maar dan is het zonde als je op deze manier punten verliest. Dan voelt dit gelijkspel aan als verliezen."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik heb niet veel van deze jongen gezien. Maar wat ik er wel van gezien had was vaak onrustig, ongecontroleerd en onoverzichtelijk. Nu komt deze impressie puur voort uit pak 'm beet vijf tot tien momenten dit seizoen. Ervaren echte NAC-volgers dit ook zo, of ben ik op het verkeerde been gezet door enkele momentopnames?

26 augustus 2017 om 03:34

Had er in eerste instantie zelf eerlijk gezegd ook niet veel van verwacht omdat hij bij clubs als Cambuur en FC Eindhoven ook niet heel erg heeft overtuigd. Toch moet ik zeggen dat hij dit seizoen redelijk goed is begonnen. Vond hem persoonlijk zeker tegen PSV een goede wedstrijd spelen met veel balvastigheid. Als hij deze lijn doortrekt is het naar mijn mening een leuke speler voor een club als NAC

Smerige actie van hem,waar peersman (terecht) rood krijgt en heel Nederland over hem heen valt, komt hij er mee weg door dat het al beoordeeld is in de wedstrijd

26 augustus 2017 om 00:30

Inderdaad. Ik snap het niet dat hij achteraf niet nog geschorst is, want als die actie tijdens de wedstrijd goed was gezien dan had hij rood moeten krijgen. Zo kom je gewoon niet in. 0% op de bal en 100% op de speler. Zal vast niet gerihr zijn op de tegenstander maar je moet gewoon niet zo inkomen. Dan kan je iemand flink blesseren

26 augustus 2017 om 02:14

Dat snap je niet? Je snapt niet dat dezelfde regels die zeggen dat dit rood was ook ervoor zorgen dat hij onmogelijk geschorst kon worden?

26 augustus 2017 om 00:42

Wat wil je dan? Alsnog schorsen? We weten nou eenmaal dat het zo geregeld is in Nederland, deal with it. Deze jongen heeft er ook last van gehad en met hem is ook niet mild om gegaan. Heeft gelukkig zelf aangegeven dat hij er ook van schrok, wat het niet goed maakt maar dat heb ik Peersman niet zien doen, die wel vaker zulke momenten heeft..

26 augustus 2017 om 01:12

Een alternatief op "deal with it" is door onrechtvaardigheden te benoemen in de hoop dat de regels rechtvaardiger worden. Het is belachelijk dat wanneer een scheidsrechter een situatie compleet verkeerd beoordeeld heeft er geen rectificatie na de wedstrijd kan komen met betrekking tot verdere schorsingen. Als iedereen (schoorvoetend) accepteert dat het gebeurt zal het ook niet veranderen.

26 augustus 2017 om 02:33

Allemaal waar, maar het is niet aan jou aan mij om daar achteraf over te oordelen maar de Knvb.
Dat er op social media over wat gesproken, dat kan ik nog best begrijpen. Maar iemand aanspreken in zijn privé leven is gewoon achterlijk.

Vond het bizar dat hij dacht dat iedereen wel zou geloven dat hij voor de bal ging. Sinds Eric Cantona heb ik volgens mij niemand zo overtuigd zijn noppen in het been van een ander zien planten namelijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren