Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Toen ik bij Chelsea tekende, wist ik dat ik daar niet zou blijven’

Laatste update:

Thorgan Hazard maakte in de zomer van 2012 de overstap van RC Lens naar Chelsea, maar van een doorbraak in het eerste elftal van de Londenaren kwam het niet. De aanvallende middenvelder annex aanvaller is bij Borussia Mönchengladbach echter alsnog uitgegroeid tot een gewaardeerde kracht en zegt in gesprek met magazine Fan dat hij wist dat het moeilijk zou worden bij Chelsea.

/

“Toen ik bij Chelsea tekende, wist ik dat ik daar niet zou blijven. Het was een mooie kans om bij zo’n grote club te tekenen, maar ik wist dat ik moest spelen om me te kunnen tonen. Ze houden ervan om spelers jong te kopen en die langzaam klaar te stomen. Alle jongeren werden uitgeleend. Misschien dat Chelsea nu wel de indruk heeft dat het bijvoorbeeld Kevin De Bruyne en Romelu Lukaku meer kansen had moeten geven, ik weet het niet”, aldus Hazard.

De tweevoudig international van De Rode Duivels bestrijdt dat hij vooral naar Chelsea werd gehaald omdat zijn broer Eden er al speelde. “Het is niet zo dat ze blind alle broers aanpakken, hé. De broer van Frank Lampard of de broer van John Terry, die hebben niet bij Chelsea gespeeld. Ze geloofden wel in me en hebben toch iets betaald aan Lens. En je moet hen gelijk geven. Ik leg niet hetzelfde traject af als Eden, maar beetje bij beetje word ik beter”, besluit Hazard.

Denk jij dat Thorgan Hazard nog eens terugkeert bij Chelsea?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Niet geschoten is altijd mis. En dat gold voor beide partijen. Thorgan is niet het niveau Chelsea, maar ontwikkelt zich goed bij Gladbach. Ook een mooie grote club in een fantastische competitie. Zeker geen schande!

12 november 2016 om 23:58

Meer iets voor Everton, Spurs

Logica ten top om dan alsnog een contract te tekenen.
Even serieus, waarom zou je nog een contract tekenen als je van te voren weet wat voor koopclub Chelsea is?

12 november 2016 om 20:24

Logica zijn de centjes. Duidelijk toch?

13 november 2016 om 18:44

Ik zal wel een te veel pure voetballiefhebber zijn. Ik zou nooit zijn keuze gemaakt hebben wanneer ik het besef zou hebben dat Chelsea een koopclub is. Ik zou kiezen voor een carriere. Met zijn achternaam, had hij sowieso die kans nog wel gehad bij een club als waar hij nu zit.

12 november 2016 om 20:56

Omdat ka-ching ching. En daarvan koopt hij bling bling.

Maar goed, zijn broer had hem ook geld kunnen sponsoren. Hij heeft idd totaal niet voor zijn carriã¨re gekozen.

12 november 2016 om 23:07

Of juist wel, misschien dat Thorgan anders nu nog bij Lens zat, heeft kunnen trainen met geweldige spelers bij Chelsea en is daar beter van geworden en speelt nu in een fantastische competitie bij een grote club.

13 november 2016 om 12:49

Ja want leven uit de zak van je broer is hoe je je leven voor elkaar wilt hebben.. Thorgan is juist goed voor zijn carriere bezog door bij Gladbach te spelen. Hij is belangrijk, maakt veel minuten en is nog jong met kans hoger te eindigen.
En mocht Gladbach zijn top zijn, ook prima. Grote club in een topcompetitie.

13 november 2016 om 16:43

@blauwwitte

Castaignos heeft ook bij Inter getraind. Hij is niet beter geworden. Ik vind het trainen met goede spelers een niet zo sterk. Van wedstrijden spelen word je beter.

@bentini123

Ik geef het geen waardeoordeel. Hij wilde kennelijk geld verdienen en niet zoals je zegt van zijn broer leven. Dat is zijn goed recht. Maar als hij zegt dat hij van tevoren wist dat hij geen enkele kans maakt bij Chelsea, dan is het motief toch gewoon geld? Nogmaals, dat moet hij lekker zelf weten. En er is niks mis met Gladbach. Maar van Lens had hij ook naar Gladbach gekund.

Jonge spelers moeten een keer begrijpen dat ze niet bij clubs als Chelsea, City, barca, Real en nog paar topclubs nooit aanbod komen. Bij de meeste is hun carrière voorbij maar hij is gelukkig goed terecht gekomen.

Wordt tijd dat de voetbalbonden met een wet komen die de spelers en kleinere clubs beschermen tegen het geld.

13 november 2016 om 07:01

Wat voor wet? Dat jonge spelers niet meer bij grote clubs mogen tekenen? Hij geeft zelf al aan dat het een mooie kans was om bij een grote club te tekenen, dus heeft hij toch echt met z'n volle verstand zelf hiervoor gekozen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren