Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Toen El Ghazi en Kishna erbij kwamen was er opeens enorme concurrentie’

Laatste update:

Anwar El Ghazi en Ricardo Kishna krijgen bij Ajax de voorkeur boven Queensy Menig, die zijn wedstrijden afwerkt bij Jong Ajax. De vleugelspeler, die ook als aanvallende middenvelder uit de voeten kan, blikt via de officiële kanalen van Ajax terug op zijn periode in de jeugd.

/

Menig vormde in de B1 een trio met Serhat Cakmak en Elton Acolatse. Hij vertelt dat zijn ploeg heel veel snelheid en kracht voorin had en dat er ook nog eens ‘ongekend veel goals’ gemaakt werden. “Het seizoen er na gingen we alle drie naar de A1. Daar hebben we ook nog wel eens samengespeeld. Maar toen kwamen El Ghazi en Kishna erbij. Toen was er opeens enorme concurrentie voorin”, legt Menig uit.

In de A1 was Orlando Trustfull de trainer van Menig. De jongeling spreekt zijn waardering uit over de coach. “We hadden geregeld discussies met elkaar, maar dat heeft me geholpen om de speler te worden die ik nu ben. Soms heb ik het er met Anwar nog wel eens over. Al die dingen die Trustfull heeft gezegd komen nu uit bij wedstrijden met Ajax 1 en Jong Ajax.”

Queensy Menig verdient een kans in Ajax 1

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heeft een beetje hetzelfde probleem als lukoki en de sa. Heel snel maar mist verfijndheid en overzicht voor de goal.

29 maart 2015 om 14:22

Waarom word er steeds de vergelijking gemaakt tussen menig en deze twee jongens? Puur omdat ze allemaal donker zijn en snelheid hebben? Slaat nergens op, misschien moeten sommige eens de wedstrijd van Jong Ajax gaan volgen, ik volg Menig al een tijdje en het is zeker geen blinde paard als een De sa en Lukoki, Menig heeft vergeleken met deze jongens toch een aardig techniek en kan in vergelijking met Lukoki en De sa ook binnen in glippen.

29 maart 2015 om 16:13

Juist! Enorm oneerlijke vergelijking, van mij mag hij wel vaker de kans krijgen. Heeft ook al 10 goals gemaakt in de JL waarvan een aantal hele mooie.

29 maart 2015 om 16:30

Nou die.jonge heeft nog altijd niet echt meegedaan in ajax 1. Ook als kishna geblesseerd is doet de boer een beroep op andersen. Dat zegt toch ook wel wat over menig.

30 maart 2015 om 00:16

Of over de boer natuurlijk. Die selecteert nog regelmatig sigthorsson...

30 maart 2015 om 07:37

@apson92

Jaa en? Menig is nog 18/19 en hoort met dat leeftijd nog bij Jong Ajax te spelen, dat er vaak naar Andersen gegrepen word is gewoon puur omdat Andersen meer een lieveling van de boer is en al wat meer speelminuten heeft in Ajax 1. Wat jij eigenlijk nu doet is ervan uitgaan dat die jongen niks voorstelt en dat hij zelfde is als De sa en Lukoki omdat hij op 19 jarige leeftijd nog niet een vaste waarde in Ajax 1 is?

Ga maar eerst wedstrijden volgen van Ajax A1 en Jong Ajax voordat je iemand op huidskleur en vergelijkingen komt beoordelen, volgens mij heb je menig überhaupt ooit zien spelen. Ik zeg nergens dat het een toptalent is en dat hij het gaat bereiken maar hij heeft echter wel meer dan een De sa en Lukoki.

Was het in de B geen aanvalstrio met Becker en Acolatse? Menig is wel een leuke speler die door kan groeien via een Utrecht / Groningen naar een leuk ploegje.

29 maart 2015 om 12:58

Idd, staat ook op ajaxshowtime

29 maart 2015 om 13:51

Wat is er gebeurd met Cakmak en Acolatse?

29 maart 2015 om 14:34

Acolatse speelt bij Jong Ajax, over Cakmak heb ik geen idee

29 maart 2015 om 15:38

Cakmak kreeg geen contract aangeboden bij Ajax afgelopen zomer (al vond hij zelf dat hij die wel verdiende). Hij kon toen naar Turkije (heeft Turkse roots en is daardoor aantrekkelijk ivm de buitenlandersregels), ging naar trabzonspor, maar kon na een trainerswissel in oktober weer vertrekken, de nieuwe trainer zag niks in hem. Heeft toen tot de winterstop bij Ajax zaterdag amateurs gespeeld in de topklasse, maar is in februari weer naar Turkije vertrokken, speelt nu bij bayrampasa op het 2e niveau.

De boer zag in menig de nieuwe Kluivert en ook haalde overmars op aanraden van de boer zimling.

29 maart 2015 om 13:08

Hij was wel slim toen ie Veltman en Van Rhijn van positie liet wisselen, als ik me niet vergis was Veltman eerst RB en Van Rhijn CV.

29 maart 2015 om 13:24

Zo ken ik er nog een paar.hij was ook degene die Eriksen vanaf minuut 1 op zn eigen positie liet voetballen en Blind op het middenveld zette. Dat heeft Ajax een hoop opgeleverd.

29 maart 2015 om 13:34

toch is de beste plek van blind linksback denk ik. bij united zie je gewoon dat als hij in de as staat het spel vertraagt.

29 maart 2015 om 13:41

Uiteindelijk vind ik dat ook, maar hij viel pas echt op bij Ajax (en dus niet internationaal) op de middenveld positie. Dat je dan in de top en ook in het NLs elftal beter tot je recht komt op linksback dat zie je wel vaker.

29 maart 2015 om 14:52

De boer is ook degene die janssen als verdedigende middenvelder liet spelen, schone in de spits zette, spelers veel te lang de hand boven het hoofd houdt terwijl ze niks presteren, enz.

29 maart 2015 om 17:28

De Boer is ook de gene die met al die spelers 4x kampioen is geworden...

29 maart 2015 om 19:58

Maar hij heeft nog veel te leren.

29 maart 2015 om 16:14

Say whaatt? Zimling is een ervaren VM en Menig een talentvolle LA. De vergelijking ontgaat mij even, volgens mij wil je alleen bashen.

29 maart 2015 om 17:11

Joh, die Menig krijgt zijn kans nog wel en wie zegt nu dat de Boer ongelijk heeft. Menig is nog maar zeer jong en groeit nog Dus niet te vergelijken met het geval Zimling...en voor wat betreft het voetbalinzicht van de Boer ben ik het helemaal eens met je....4 x kampioen en 1x tweede...wat een slecht voetbalinzicht...

Menig is een prima speler maar mist toch de klasse die kishna en el Ghazi hebben, maar die twee top talenten speel je ook niet snel uit de basis.

29 maart 2015 om 13:22

Top talenten nog wel.
Kishna heeft eerlijk gezegd niet veel laten zien en blijft gewoon een 'talent', El Ghazi zie ik het een stuk verder schoppen

29 maart 2015 om 13:35

Kishna heeft in mijn ogen meer talent dan El Ghazi, Alleen is Anwar een hele realistische slimme jongen die kritisch is op zichzelf.
Het zijn in mijn ogen allebei top talenten alleen moet Kishna meer strijd leveren en het liefst die rat van een zaakwaarnemer ontslaan.

29 maart 2015 om 13:36

Toptalenten? Je kan ook overdrijven he. Het zijn leuke spelers, maar de stempel toptalent gaat wel erg ver. Een toptalent doet het niet in zijn broek wanneer je in Nou Camp mag spelen, dat deed Kisnha wel / el Ghazi speelde toen zeer behoordlijk. Een toptalent kan langer pieken, dat kan Kishna nog niet, is nog veel te wisselvallig. Wat overigens best begrijpelijk is gezien zijn blessure. El Ghazi speelt leuk, maar wisselt veel leuke momenten af met momenten dat hij nog geen lantaarnpaal voorbij komt. Let wel ik kan echt genieten van die twee en er zit vast nog heel veel rek in. Het zijn spelers met veel potentie, maar dat is iets anders dan een "top" talent.

29 maart 2015 om 14:04

Het is dan grappig dat El Ghazi het tegenovergestelde heeft gedaan van in zijn '' broek schijten als hij in Camp Nou speelt ''. Hij scoorde en was wellicht de beste speler aan Ajax z'n kant toen hij inviel. El Ghazi komt meestal zijn man voorbij, maar hij moet nog zijn voorzetten verbetere. Er zit veel rek in die jongen, en eerlijk gezegd lijkt Kishna mij een type Balotelli als het gaat om persoonlijkheid. Ik zie het die jongen dus niet redden bij de top 6 van de PL.

29 maart 2015 om 14:10

Klopt, Alba had he lastig tegen El Ghazi. Dat was mooi om te zien. Maar we hemelen onze speler zo snel op, maar als het er echt toe doet dan zien we jammer genoeg dat ze nog niet zover zijn en dat is niet erg, want ze zijn nog jong. Ik verwacht van El Ghazi heel erg veel en Kishna kan ook ver komen, mits het in zijn koppie rustig blijft en hij gewoon keihard gaat werken. Voetjes moeten namelijk spreken en niet de mond!

Hij speelde vaak als spits. Ik vind hem wel enig niveau hebben, beter dan de Sa of Lukoki, maar op dit moment legt hij het af tegen Kishna. Toch hoop ik dat hij nog even bij Ajax blijft.

Hij doet het toch niet slecht. Hij heeft natuurlijk veel concurrentie op iedere positie voorin, maar ik vind dat hij toch meer laat zien dan Lukoki of de Sa toendertijd. Die hadden alleen niet echt waardige tegenstand.

Aha dus Ajax schafte spelers aan die de jeugd "blokkeerde".

29 maart 2015 om 14:01

Want? Ze zijn beter dan wat Ajax had, dus onzin.

29 maart 2015 om 15:45

Ook zonder de aanwezigheid van Kishna en El Ghazi komen Menig en Acolatse tekort, die hadden echt niet opeens wel goed genoeg geweest voor Ajax 1..

29 maart 2015 om 16:15

Nee die voor extra concurrentie zorgde, wordt deze jongen niet slechter van.

De komende jaren worden el ghazi, muric, fischer en cerny de buitenspelers bij ajax. Van kishna verwacht ik dat hij binnen een jaar weg is bij ajax.

29 maart 2015 om 19:01

Fischer gaat zich focussen op het middenveld.

29 maart 2015 om 23:13

Zozo, Ajax gaat de komende jaren met 4 buitenspelers spelen? Ambitieus hoor..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren