Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Toen dachten wij even: het zou ons niets verbazen als Ajax informeert’

Laatste update:

Ajax versterkte zich op huurbasis met Tim Krul om het vertrek van Jasper Cillessen naar Barcelona op te vangen. Bij FC Groningen vreesde men dat de Amsterdamse club zou aankloppen voor Sergio Padt, maar de hoofdstedelingen meldden zich niet.

/

"Je zou mogen verwachten dat er ook belangstelling zou zijn voor Padt, onze keeper. Dat vind ik persoonlijk één van de besten van Nederland. Gelukkig heeft hij zijn contract verlengd", zo vertelt algemeen directeur Hans Nijland via de officiële kanalen van FC Groningen. "Ik moet je heel eerlijk zeggen, toen Ajax op zoek moest naar een nieuwe keeper..."

"Nou, toen hebben wij wel even gedacht: het zou ons niets verbazen als Ajax informeert. Sergio is ook afkomstig van Ajax. Maar dat is gelukkig uitgebleven. Ik denk dat Padt hartstikke belangrijk voor ons is." De 26-jarige Padt kwam in het verleden voor Ajax uit, om vervolgens via AA Gent in de zomer van 2014 in Groningen te belanden.

Ajax had beter Sergio Padt kunnen halen dan Tim Krul

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Padt... groningen hoefde zich geen zorgen te maken hoor. Padt is misschien een redelijke keeper voor de eredivisie, maar voor Ajax? NEE.

4 september 2016 om 09:02

Als hij goed genoeg is voor de Eredivisie, is het ook goed genoeg voor Ajax. Want wij zijn ook al jaren niet meer van een hoger niveau.

4 september 2016 om 10:32

Nee klopt, maar als Ajax zijnde moet je dat hogere niveau wel nastreven vind ik. Vandaar dat ik de keus voor Krul i.p.v. Padt volledig begrijp.

4 september 2016 om 09:40

@dyan8071
Kan je aangeven waarom Padt niet goed genoeg is dan? Je bent er wel heel overtuigd van met je Nee.

Dit zegt ie natuurlijk alleen om de transferwaarde van Padt te verhogen.

Gelukkig blijven negatieve momenten lang hangen bij veel mensen. Padt was aan het begin bij de fc wat onzeker en maakte een aantal fouten. Vorig jaar na de winterstop is hij erg stabiel geworden en ik vind hem een waardig aanvoerder en uithangbord voor de fc. Straalt enorm veel zelfvertrouwen uit en is naar mijn mening in de huidige vorm niet minder dan welke eredivisie keeper dan ook.

4 september 2016 om 07:40

Ik schat Zoet, Vermeer, Krul. toch echt wel wat hoger in dan met alle respect Sergio Padt.

4 september 2016 om 07:52

Ook stekelenburg niet te vergeten

4 september 2016 om 08:05

En cillissen zet ik ook nog boven. Een cillissen in vorm is gewoon de beste Nederlandse keeper, naar mijn mening

4 september 2016 om 08:30

degroenehelfc heeft het hier toch echt over de Eredivisie en niet over de Nederlandse keepers..

4 september 2016 om 09:48

Cilessen is de meest stabiele keeper die momenteel in een mindere vorm is. Maar Cilessen is naar mijn mening ook gewoon de beste van Nederland. Of zou het toeval zijn dat Barca bij Cilissen uitkomt en niet bij de andere Nederlandse keepers?

4 september 2016 om 10:41

@brumatio: heb je helemaal gelijk. Niet goed gelezen

4 september 2016 om 09:26

Padt is een Belg. Dus een discussie gaan voeren wie de beste Nederlandse keeper is, is niet relevant in deze discussie. Wie de beste keepers in de Eredivisie zijn wel, daar horen Stekelenburg en Cillissen dus niet bij. Ik vind Padt in huidige vorm bij de beste 5 keepers van de Eredivisie horen. Heeft onze dramatische start nog ietwat weten te beperken door een aantal fantastische reddingen.

4 september 2016 om 09:28

Ik ben nog dronken, Padt is helemaal geen Belg. Jezus, goedemorgen allemaal.

Toch is Padt vorig seizoen bekeken door Danny Blind voor Oranje, maar ja, die heeft wel meer rare fratsen met oranje uitgehaald

4 september 2016 om 08:15

Na Stekelenburg-Krul-Zoet-Cillessen-Vorm en Vermeer is hij ook met Room een kandidaat om in de gaten te houden. Zo gek is het niet om hem te bekijken.

4 september 2016 om 08:20

Room speelt voor curacao

4 september 2016 om 09:10

En Ruiter ook. Dat is ook een sterke keeper.

4 september 2016 om 08:16

Niemand zegt ook dat hij dat niet verdiend! Maar nee er zijn betere opties voor Ajax.

Sergio is in zijn hoofdje simpelweg de weg kwijt, anders had hij zo ongeveer nu in de basis van Ajax gestaan inderdaad, maar helaas, meneer moest dom wezen.

Haha al die reacties hier. Padt is gewoon een top keeper voor ons. Ondanks zijn lengte is hij echt geweldig over de grond. Zonder Padt hadden we de play offs niet gehaald vorig jaar. Sympathieke gozer en erg geliefd bij de eigen aanhang

Ik denk dat Ajax met Onana gewoon een groot keeperstalent in huis heeft. Als hij zich goed blijft ontwikkelen zou hij gewoon volgend jaar het stokje van Krul over kunnen nemen. Zo niet, dan zou Krul ook nog overgenomen kunnen worden als Newcastle niet promoveert. Hij heeft dan nog maar een eenjafig contract. Met andere woorden, Groningen hoeft zich vooflopig geen zorgen te maken.

Ik ben het niet eens met de heer Nijland in dit opzicht. Dan hadden ze in mijn optiek in het verleden een betere keeper onder de lat staan met Bizot. Nu kunnen meningen verschillen, maar dat is volgens mij een completere keeper dan Padt. Desalniettemin heeft Ajax in dit opzicht goed gehandeld om Krul te halen. Die heeft zich op meerdere fronten al bewezen en is volgens mij gelijkwaardig, zo niet beter dan Cillesen.

Ik vind het vreemd dat mensen zo lacherig doen over Padt. Hele goede keeper die echt punten pakt voor je team. Ik vind het ook vreemd dat Padt volgens Ajacieden geen optie was, maar Room dan weer wel... Ik weet namelijk zeker dat Padt een betere keeper is dan Room. Jammer dat spelers van Groningen nooit serieus genomen worden en jammer dat mensen nog steeds het idee hebben dat Ajax spelers van een nog hoger niveau kan aantrekken. Misschien moet ik er ook wel blij mee zijn, want wij hebben nu nog steeds een geweldige keeper in de goal

Padt heeft een beetje het figuur van Jeroen Verhoeven. Een keeper met zo'n figuur moet je sowieso nooit willen hebben bij een topclub.

Ajax moet de lat hoger leggen, ga in het buitenland kijken of je daar een betaalbare keeper kan krijgen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren