Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Toekomst winteraanwinst PSV onzeker; Nassoh geniet Nederlandse belangstelling

Laatste update:

PSV heeft nog geen beslissing genomen omtrent de toekomst van CJ Egan-Riley, zo schrijft Rik Elfrink namens het Eindhovens Dagblad. De verdediger, die zich afgelopen winter op huurbasis met optie tot koop in Eindhoven meldde, heeft nog niet weten te imponeren, waardoor zijn perspectief voorlopig ongewis is. Mohamed Nassoh, een 21-jarige middenvelder uit de jeugdopleiding, heeft een contractaanbieding van PSV 'in beraad'.

De Eindhovenaren strikten de 21-jarige Egan-Riley op Deadline Day van de afgelopen winterse transferperiode. De Engelsman wordt een halfjaar gehuurd van Burnley en aan het einde van die periode kan PSV ervoor kiezen om hem definitief over te nemen.

Of de huidige koploper van de Eredivisie de optie tot koop in het contract van Egan-Riley gaat lichten, is nog maar de vraag. De centrumverdediger annex rechtsback, die zich in Eindhoven bij de beloftenploeg heeft gevoegd, 'voldeed in de eerste duels (bij Jong PSV, red.) nog niet volledig aan de sportieve norm'.

Mocht PSV de optie niet lichten, keert Egan-Riley in principe terug bij Burnley. Bij de ploeg waar Vincent Kompany hoofdcoach is, heeft de jeugdinternational van Engeland en Ierland nog een contract tot medio 2026. Tot dusver speelde hij zes wedstrijden namens Burnley.

Mohamed Nassoh


PSV heeft wél al besloten wat de club wil doen met het contract van Nassoh. Als het aan de Eindhovenaren ligt tekent hij een nieuwe verbintenis en vanuit PSV is er zelfs al een aanbod gedaan.

Nassoh heeft de aanbieding 'in beraad', maar de creatieveling geniet tevens belangstelling van andere clubs. "Die komt al langer vanuit het buitenland, maar binnen de voetbalwereld wordt gefluisterd dat ook AZ het ziet zitten in Nassoh", schrijft Elfrink.

De toekomst van een hoop andere PSV-jeugdspelers wordt ook snel duidelijk. Zo lijkt linksback Renzo Tytens (18) transfervrij onderweg naar Club Brugge, terwijl ook rechtsback Bram Rovers (19) zijn aflopende contract niet verlengt. PSV is daarentegen wel in gesprek met middenvelder Tim van den Heuvel (19) en linksachter Koen Jansen (19).

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

als iemand niet weet te imponeren, waarom wordt ie dan wel een 'aanwinst' genoemd?

20 maart 2024 om 19:31

Misschien even de moeite nemen wat de definitie van aanwinst is, namelijk "nieuw eigendom". Oftewel, als jij morgen een kapot wrak koopt op marktplaats, kan je aangeven dat dat je nieuwste aanwinst is.

20 maart 2024 om 20:44

De winterverzwakking van Jong PSV klinkt ook zo raar.

20 maart 2024 om 22:09

Hoef ook nog geen aanwins te zijn t . Dat komt altijd later hopelijk voor hem.

Over de verrichtingen van Egan-Riley kan ik mij geen goed beeld vormen. Mohamed Nassoh daarentegen speelt al sinds april 2021 voor Jong PSV en is daar volgens mij ook aanvoerder. Mohamed is net 21 geworden en zal gezien zijn leeftijd mogelijk speeltijd willen krijgen in de A-selectie of anders aansturen op verhuur of vertrek. Van zijn kant zal snel een besluit volgen aangezien zijn huidige contract over 3 maanden afloopt. Gezien de concurrentie op het middenveld van de PSV A-selectie zou het mij niet verbazen als Mohamed Nassoh verhuist naar AZ of een andere club. Mohamed Nassoh is een aanvallende middenvelder en zou bij PSV dus de strijd aan moeten gaan met bijvoorbeeld Saibari, Tillman, Til, en Babadi, ik geef het hem te doen.

20 maart 2024 om 19:59

Dit lijkt echt op een AI bericht. Egan-Riley speelt overigens echt dramatisch. Die jongen maakt tot nu toe een erg onzekere indruk met veel fouten. Verdedigend is JPSV sowieso echt bizar slecht dit seizoen. Ik vind het dan toch bijzonder dat onze scouting op hem is gekomen. We hebben hem deze zomer geprobeerd te halen wat niet lukte en uiteindelijk deze winter wel. Ik vraag me van wat ik nu zie af: wat heeft onze scouting in deze jongen gezien?Nassoh is een prima speler, maar ook AZ komt nog te vroeg voor hem imo. Zakt soms ook mee in de malaise.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren