Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tijjani Reijnders geeft toestemming voor toptransfer; eerste bod snel verwacht

Laatste update:

Tijjani Reijnders heeft bij AZ aangegeven dat hij graag de overstap naar AC Milan wil maken. Dat meldt Gianluca Di Marzio maandag. Van een overstap is echter nog geen sprake; volgens de transfermarktexpert moet zowel Reijnders als AZ nog met Milan gaan praten. De verwachting is dat i Rossoneri binnenkort een eerste bod gaan uitbrengen.

Het lijkt er sterk op dat Reijnders zijn laatste wedstrijd voor AZ inmiddels heeft gespeeld. Behalve Milan wordt de 24-jarige middenvelder ook gelinkt aan Sporting Portugal, terwijl een niet nader genoemde Premier League-club al een bod van 14 miljoen euro zou hebben gedaan. Dat bod werd echter afgeslagen; volgens Di Marzio moet Reijnders, die nog tot medio 2027 vastligt in Alkmaar, achttien miljoen euro kosten. Begin maart namen Napoli, Bologna en Fiorentina al plaats op de tribune van Lazio voor het uitduel van AZ in de achtste finale van de Conference League.

Mocht Reijnders uiteindelijk inderdaad de overstap maken naar Milan, dan zou hij de opvolger kunnen worden van Sandro Tonali. Hij is dicht bij een overgang naar Newcastle United en gaat de Italiaanse grootmacht tussen de zeventig en tachtig miljoen euro opleveren. Afgelopen week stelde transfermarktexpert Fabrizio Romano dat de deal zich in een afrondende fase begeeft.

Behalve Reijnders is Milan ook bezig met een andere middenvelder: Ruben Loftus-Cheeck, van Chelsea. De 27-jarige middenvelder is volgens Romano al helemaal persoonlijk rond met de nummer vier van afgelopen Serie A-seizoen. Bijna twee maanden geleden werden de eerste contacten tussen de Engelsman en Milan gelegd, en het lijkt nu een kwestie van dagen voordat beide partijen rond zijn.

Joey Veerman
Volgens La Gazzetta dello Sport is ook Joey Veerman in beeld bij Milan. De 24-jarige middenvelder, die volgens verschillende medio ook in beeld is bij Lazio, speelt sinds anderhalf jaar voor PSV. Deze maand maakte hij zijn debuut namens het Nederlands elftal, tijdens het duel met Italië in de Final Four van de Nations League (2-3). Veerman, die mogelijk als alternatief voor Reijnders wordt gezien in de Italiaanse modestad, ligt in Eindhoven nog tot medio 2026 vast.

Denk jij dat Tijjani Reijnders goed genoeg is om basisspeler bij AC Milan te worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou voor Reijnders een schitterende stap zijn, maar je mag toch hopen dat Milan hoger mikt met de miljoenen die ze binnen krijgen voor Tonali.

Leg er 10 mil extra bij en haal Koopmeiners. Zou met Bennacer samen een prima blok vormen.

Aan de andere kant moet Milan nog een spits, rechtsbuiten en nummer 10 halen en dat allemaal met een beperkt budget, dus misschien dat Reijnders en RLC dan wel een prima budget uitkomst zijn.

26 juni 2023 om 22:30

Milan ziet natuurlijk ook gasten als Koopmeiners, Schouten e.d. redelijk goedkoop uit de eredivisie. Die zijn nu veel te duur voor ze. Dit is gewoon een gok waarvan ze hopen dat die zich net zo ontwikkeld als bv een Koopmeiners. Ik zie het alleen niet zo in Reijnders.

26 juni 2023 om 22:51

Milan is helaas in handen van een Amerikaans bedrijf. Hun intentie is veel geld verdienen aan spelers. Dus verwachting is dat ze niet echt gekke uitgaves zullen gaan doen. Maar met een laag budget relatief goedkope spelers halen. Om ze daarna weer met dikke winst te verkopen.

26 juni 2023 om 22:51

Hoger mikken en Koopmeiners in 1 zin, prima speler natuurlijk voor atalanta maar bij Oranje zie je dat hij echt te kort komt. Als ik me niet vergis wil AC Milan weer aanhaken bij de wereldtop, dan moeten ze toch echt uit een ander vaatje gaan tappen dan de Koopmeiners van deze wereld...

26 juni 2023 om 23:35

Maar Koopmeiners heeft het al laten zien in de Serie A, dat is toch wel een groot verschil met Reijnders.

kan az dat boeien dan? gaat erom welke gek er het meeste wil betalen voor deze reijnders.
wat ook gewoon een modale speler is... ac milan, jeetje... veels te hoog niveau voor die arme jongen.

26 juni 2023 om 22:26

Het boeit AZ wel degelijk, al komt er een club die 40 miljoen biedt moet de speler wel akkoord gaan. Reijnders bepaald waar hij heen gaat en niet de club.

26 juni 2023 om 23:33

Dat geldt andersom ook. Je kan als speler rond zijn met een club dan nog moeten de clubs onderling ook akkoord zijn.

27 juni 2023 om 00:02

Maar in dat geval heb je als club toch minder in de melk te brokkelen dan als speler in de omgekeerde situatie.

26 juni 2023 om 22:41

Vind hem niet persé een modale speler. Hoge handeligssnelheid in de wedstrijden die ik heb gezien, heel sterk in het positiespel en goed afstandsschot. Al weet ik niet of hij echt bij de Italiaanse competitie past.

Tuurlijk moet AZ er ook beter van worden, maar je kan een speler van zo n club eigenlijk geen transfer naar AC Milan ontnemen

Die zit daar gewoon op de bank, realistisch blijven maar Milaan is toch veel te hoog gegrepen voor hem

26 juni 2023 om 22:55

Is niet uitgesloten dat hij de basis red hoor. Tonali vertrekt, en buiten hem heb je bennacer. En voor de rest kan hij de concurrentie wel aangaan. Het is echter de vraag of Milan er echt beter van wordt. En of Rijnders de enige aankoop zal zijn op het middenveld.

26 juni 2023 om 23:00

Eerste half jaar kan hij zeker basis spelen aangezien Bennacer zwaar geblesseerd is, maar Loftus Cheek is ook zeer dichtbij transfer Milan

18 miljoen is te weinig voor dit groeitalent die tot medio 2027 vast ligt. Vraag er minimaal 20 miljoen voor..
Verder betwijfel ik of Reijnders nu al toe is naar een volgende stap nu hij nu pas echt goed is gaan spelen in de Eredivisie en Europa.

26 juni 2023 om 23:06

Het is deze groeibriljant of dit talent

27 juni 2023 om 00:38

Alsof 2 miljoen extra een wereld van verschil maakt in deze tijd. Je laat toch niet een transfer afketsen vanwege de 2 miljoen. Straks daalt hij in waarde en dan ben je zoals bij Dolberg nog meer geld kwijt.

27 juni 2023 om 01:27

18 miljoen is te weinig, maar je vraagt je wel af of hij het niveau aan kan? 18 miljoen voor een 24-jarige middenvelder van de nr 4 van Nederland, geen international in een team wat niet uitblinkt van middenvelders, pas 2 jaar echt van waarde waarvan pas 1 top voor dat team. Of dat iets betekend is ook maar de vraag, zie Wijndal, Janssen, Jahanbakhsh, Berghuis, Maher etc . Allen minstens zo bepalend bij AZ als Reijnders nu . Als Ajax of PSV hem voor 18 miljoen haalt vinden we het allemaal teveel en hadden ze "voor dat geld" beter een "topper uit het buitenland" kunnen halen. 18 miljoen is echt een meer dan prima bedrag voor hem. Toch credits dat je het juiste rugnummer hebt gekozen!.

27 juni 2023 om 07:37

Groeiblriljant? Hij is bijna 25 valt behoorlijk mee. Dan ben je geen talent meer, 18 miljoen lijkt me een erg goede prijs voor hem

Brobbey naar Leipzig, Kluivert naar Roma, Gravenberch naar Bayern, VdBeek naar United, Bergwijn naar Spurs, Depay naar United, Janssen naar Spurs.

Ik begrijp dat het verleidelijk is als zo’n grote club aanklopt, maar bij zoveel van deze transfers kan iedereen van tevoren aan zien komen dat het voor beide partijen een mislukte deal gaat worden. Van AZ naar Milan is echter nog van een compleet andere orde, dit gaat nergens over.

26 juni 2023 om 22:45

Je bent toch als Reijnders knettergek als je een kans laat lopen om naar AC Milan te kunnen op je 24e (over een week 25e)?

26 juni 2023 om 23:01

Klopt, grotere club gaat waarschijnlijk niet meer langs komen, of Reijnders moet volgend seizoen pannen van het dak gaan spelen!

27 juni 2023 om 01:40

Bij Milan zie ik hem ook wel spelen. Tonali vertrekt en Loftus-Cheek is een stuk aanvallender. Milan bulkt niet van de centen en zal dus geen wereldtoppers ls vervanging voor Tonali halen. Saelemakers, de Ketelaere, Thiaw en Tomori kregen ook allemaal de kans. Dat de Ketelaere en in mindere mate saelemakers (nog) niet uit de verf komen is aan henzelf, de kans krijgen/kregen ze namelijk wel degelijk.

26 juni 2023 om 23:03

@sambazz, Alle jongens hebben lekker verdiend. Brobbey was ook echt een topdeal voor Leipzig. Transfervrij binnengehaald, voor 17 miljoen weer weg. Leipzig wil elk jaar wel zo'n speler binnenhalen hoor.

Er zijn wel meer transfers waarvan men zei dat ze gedoemd waren om te falen. Vroeger had je bv van Persie die naar Arsenal ging en niet eens onbetwist bij Feyenoord was. Bakker naar PSG, heeft goed verdiend, behoorlijk wat gespeeld (zelfs CL) en is voor 10+ miljoen verkocht. Van der ven van Volendam naar Wolfsburg, precies hetzelfde

27 juni 2023 om 00:44

Aan kwaliteit ligt het niet aan, maar het is het mentale aspect bij Nederlanders. Die hebben allemaal simpele jeugd gehad en hoeven niet te knokken. Seedorf was arm en die voetbalde nog met Zeeman schoenen. Robben die fietste altijd lange afstanden naar zijn middelbare school. Wat ik ermee wil zeggen, je moet jongeren het extra moeilijk maken, zodat ze leren knokken. Nu rijden ze op hun 18e al in een Audi en hebben al een rolex en een huis dat in een klap is afbetaald. Zaakwaarnemers die zeggen, nu kan je 2e huis kopen. En dan worden de meeste gek in hun hoofd. Echt knokken voor elk centimeter dat kennen de meeste spelers niet. Gravenberch die woonde al in een mooi huis. Kluivert was al rijk geboren vanwege zijn pa natuurlijk. Ja nu leert Gravenberch pas knokken bij Jong Oranje. Je ziet bij Frimpong en Bakker ook mentaliteitsproblemen. Als je op je 23e bijv kampioen zou worden met Jong Oranje, staat dat op je CV, je schuift door naar Oranje en wellicht dwing je een betere transfer af naar een grotere club. En bovenal je ontwikkelt vechtersmentaliteit, want je staande houden in een klote situatie, dan leer je pas echt doorzetten. Helaas hebben vele mensen in Nederland dat niet meer aangeleerd gekregen. Ik had Seedorf vroeger nooit horen klagen over teveel wedstrijden. Ake hoor ik vandaag ook niet klagen, maar dat hoor ik Frenkie dan weer wel. Ja sorry, maar dat is verwennerij vanuit huis. Met zo een mentaliteit ga je dus nooit WK finale spelen. Laat staan winnen.

27 juni 2023 om 01:02

@erodinho, Seedorf riep ook om minder wedstrijden, hij was een van de eerste die riep om een superleague, meer dan 10 jaar geleden. Een van de redenen was dat er dan minder wedstrijden gespeeld hoefden te worden. Hij noemde het grappig genoeg het NBA van voetbal, de NBA waar veel meer wedstijden worden gespeeld.

27 juni 2023 om 09:22

Precies. En net alsof als je in weelde op zou groeien je niet leert knokken. In principe groeien we in NL allemaal op in weelde en op heel veel vlakken weten we wel de top te halen.
Ook genoeg voetballers die uit vermogende families komen (viali, pirlo, bierhoff)
En/of uit een rijker voetbalgeslacht komen zoals een Maldini

27 juni 2023 om 08:52

Reijnders is iemand die op z'n 22e pas echt doorgebroken bij AZ. Hij zou wel gek zijn om een kans af te slaan om bij één van de mooiste clubs in dè stad van de glamour te leven als beroemdheid. Het is waar elke kleine jongen die voetbalt van droomt. Kan financieel onafhankelijk worden daar. De bodem blijft permanent hoger ook. Of ie nou over twee jaar bij Udinese speelt, het kan gewoon

Tegen Lazio liet hij het wel zien dus niet verrassend dat ze bij hem uitkomen. Denk niet dat hij basisspeler wordt

Veerman heb ik nog niets over gelezen juist, dus zal niet heel concreet zijn, maar Veerman mag per direct komen, samen met Xavi een van m’n favoriete spelers op de Nederlandse velden. Alleen Veerman moet veel meer kosten, dus het zal wel Reijnders worden.. maar goed, goed genoeg of niet, allang blij dat er na 10 jaar weer een Nederlandertje te bewonderen zijn in SAN Siro! Nouja, aan Milan kant dan bedoel ik.

27 juni 2023 om 02:21

Nigel de jong en marco van ginkel zijn allebei recenter geweest dan 10 jaar terug toch?

27 juni 2023 om 08:56

Laatste was Van Ginkel en die kwam in 2014, dus bijna 10 jaar geleden

Leuk voor Tijani, minder voor ons als fans.
Had hem en zijn houding nog graag minimaal een jaar in Alkmaar willen zien.
Hoop dat Az er voor vangt wat ze willen en dat er wat knapste voor terug gehaald word al hebben we met Dani, Clasie en Mihailovic natuurlijk al een basis staan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren