Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tiental Galatasaray gaat hard onderuit tegen Sparta Praag en is uitgeschakeld

Laatste update:

Galatasaray is donderdagavond uitgeschakeld in de Europa League. De Turkse club verloor met 4-1 op bezoek bij Sparta Praag, en kon zich zo’n ruime nederlaag niet permitteren na de 3-2 zege van vorige week. Daarom zit het Europese seizoen van Galatasaray er nu al op, terwijl Sparta Praag zich plaatst voor de achtste finales.

Het thuisduel met Sparta Praag verliep vorige week al moeizaam voor Cim Bom Bom: pas in de blessuretijd werd de overwinning over de streep getrokken, door een doelpunt van Mauro Icardi: 3-2.

Hij stond logischerwijs ook donderdag in Praag weer in de basis. Datzelfde gold aan de kant van Galatasaray voor voormalig Eredivisionisten Davinson Sánchez en Dries Mertens. De geblesseerde Hakim Ziyech ontbrak. Bij Sparta Praag stond AZ-huurling Peter Vindahl Jensen onder de lat.

De thuisploeg kwam al vroeg in de wedstrijd op voorsprong. Kaan Kairinen stuurde Ángelo Preciado diep, waarna laatstgenoemde op doelman Fernando Muslera af kon gaan en de bal over de Uruguyaanse doelman heen wipte: 1-0.

Heel lang duurde het vervolgens niet voordat het weer gelijk stond. Abdülkerim Bardakci was de gevierde man: hij kopte uit de rebound raak, nadat een kopbal van Sánchez nog via Vindahl op de lat was beland.

Vervolgens was het antwoord weer aan Sparta Praag. De Tsjechen scoorden vlak voor rust via Jan Kuchta, maar die treffer werd afgekeurd wegens buitenspel.

In de tweede helft werd het de thuisploeg wat makkelijker gemaakt, toen Kaan Ayhan direct rood kreeg vanwege een gemene overtreding op Lukás Haraslín. Enkele minuten later protifeerde Sparta Praag al van de overtalsituatie: invaller Indrit Tuci kopte de 2-1 binnen.

Galatasaray moest vervolgens tegenhouden in de hoop op verlenging, maar dat lukte niet. Haraslin maakte na een diepe bal va Tuci de 3-1, waarna Kuchta het duel diep in blessuretijd definitief besliste: 4-1.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ga het nog een keer zeggen. Okan hoca is geen trainer!!! Sorry Renktaşlar maar door Wedstrijden te winnen in de Süper Lig denken we dat we een topteam zijn. Maar je ziet duidelijk dat we te kort komen voor de top van Europa.Vorige week had ik nog gezegd dat het een kamikazi is om Berkan op linksback te laten spelen. Die rechterverdediger van Praag is snel. Weer heeft hij deze wedstrijd gescoord. Daarnaast blijf ik herhalen dat Demirbay geen speler is van GS. Door dom balverlies kwamen we al vroeg achter. Met mertens en Demirbay op het middenveld in een Europees wedstrijd kan niet!!! Te traag en geen loopvermogen door deze twee.Okan had Baris op links moeten opstellen en Tete rechtsvoor. Berkan op het middenveld met Toreirra. Dat Zaha wissel staat voor Akturkoglu is echt een schande. Demirbay was op, Okantje wisselt hem nadat we de 2e tegenkregen. Pfff altijd pas reageren als we goal tegenkrijgen.En Icardi dan, wat doet hij? Even serieus? Wat heeft hij gedaan vandaan? Hij is dramatisch uit vorm. Dat we geen backs hebben mag geen excuus zijn. We hebben al jaar lang een probleem daar. En dan haal je er een, maar pas nadat je de spelerslijst moet doorgeven. Sorry maar dit is niet de visie wat een topploeg moet hebben. Nu maar focussen op de competitie. Voor nu niks te zoeken in Europa.

22 februari 2024 om 23:10

Europa League is niet de top van Europa. Dus dat Gala daarvoor tekort kwam was al duidelijk.

22 februari 2024 om 23:25

En Sparta Praag is alzeker niet de top. Gewoon een wanprestatie dus, als je de verschillen in budget ziet.

22 februari 2024 om 23:11

Haha, recordjager Okan Buruk geen trainer noemen, ik heb alles gezien. Jij weet het vast beter dan hij en zou zonder backs hier met 0-3 winnen waarschijnlijk. Lachwekkend. Waarom rep je geen enkel woord over het bestuur?

22 februari 2024 om 23:15

Broer als okan eem trainer was had hij berkan niet op linksback opgesteld. Vorige week werd hij al kapot gespeeld. Dan bega je toch niet dezelfde fout??? Elke keer te laat wisselen etc etc. In de turks lig red je het misschien, maar europees kan dit niet.

22 februari 2024 om 23:20

Wat wilde je dan? Als je Baris Alper op linksback gooit verlies je ELK fysiek duel voorin.

22 februari 2024 om 23:31

Inderdaad Baris op links. We hebben de 1e wedstrijd gewonnen. Sparta was degene die moest komen. Dan moet je eerst je defensie in orde hebben. Berkan is wat sneller dan demirbay en maakt die vieze meters. Ik geloof er in dat GS zo stabieler was geweest.

22 februari 2024 om 23:32

Gast, zowat alles wat je opnoemt heeft te maken met de verzwakking van de selectie en dan geef je Okan de schuld.

22 februari 2024 om 23:47

Ik ben het helemaal met je eens. Je zag het ook al in de groepsfase van de CL vooral tegen Bayern. Daar hadden we na een geweldige 1e helft gewoon voor de punt moeten spelen, maar Okan deed alsof hij de selectie van Real Madrid had

22 februari 2024 om 23:55

Ik ben het helemaal met je eens dat het een ondergang is om uberhaubt Berkan op te stellen. Al helemaal op de vleugel.

Ik ben het daarintegen totaal niet met je eens dat Tete in deze wedstrijd spelminuten hoort te krijgen.

23 februari 2024 om 01:15

Vandaag verwijt ik Okan niks. Maar ik verwijt Okan veel bij het samenstellen van deze selectie. Geen visie kunnen doorduwen bij het bestuur. Je hele selectie overhoop laten gooien omdat die muteahhit PR-stunts wilt doen. Dan ben je als trainer slechts een handpop, meer niet.

SCHAAM JULLIE SCHAAM!

Zonder enige overtuiging wat een wanvertoning!

Gefeliciteerd Sparta gestreden als leeuwen.

Gala is misselijkmakend wat een team gatverdamme

22 februari 2024 om 23:12

Schaam voor wat? Sparta is gewoon een kop groter dan GS.

22 februari 2024 om 23:17

Sparta is een kop groter inderdaad als je kijkt naar het waardeverschil begroting etc. en dan dit spel vertoont met de miljoenen die je aan transfers geeft moet je je diep diep schamen snap dat je hersens niet optimaal werken maar GS is groter als club dan Sparta maar vandaag heeft Sparta laten zien dat voetballen met een ziel anders is dan voor het geld helft van de spelers van GS zijn hier voor t geld is te merken

Dus ja je mag je diep schamen zo moeilijk is dat toch niet om te begrijpen?

23 februari 2024 om 13:58

Kingkong Sparta is geen kop groter alleen Sparta speelde als een team en dat deed Galatasaray juist niet.

Terechte overwinning voor Sparta Praag. Galatasaray tactiekloos en zielloos. Ipv kibbelen met Fenerbahce en Besiktas kunnen ze beter in de spiegel kijken en zich afvragen waarom een Sparta Praag gewoonweg beter is.

Hahhaha en dan durven ze bjk en fb uit te lachen…

Okan heeft keihard gefaald. Volgens mij verwar je Sparta Praag met Ankaragucu?

I.p.v. het spel op slot te gooien besluit je meer aanvallend te spelen. Tja dan krijg je de deksel op je neus vriend.

22 februari 2024 om 23:09

Durven ze bjk en fener uit te lachen ?

Focus je op je eigen team jullie bakken er helemaal niks van klein kindje

22 februari 2024 om 23:10

Er is een verschil tussen kwalitatief 5-0 en 6-1 te verliezen en de invloed van de scheids die de score bepaalt.Je meeste kleurgenoten zagen dat al in. Daarom zijn ze ook een Lugano fanclub begonnen

22 februari 2024 om 23:15

Je bedoeld zeker dat de scheidsrechters niet in Gala zijn voordeel fluiten, waardoor je hier gewoon gesloopt wordt door een team die 4x minder waard is. Schaam je een beetje. Je bent compleet overklast door de op een na slechtste tegenstander die je kon loten.

22 februari 2024 om 23:18

Welk voordeel? We zijn hier diep benadeeld niet dat we daardoor beter zaten te spelen maar de overtreding op Yilmaz werd er niet eens voor gefloten.

Doe je brilletje af kijk de wedstrijd en plaats een realistische reactie sukkeltje

22 februari 2024 om 23:21

Nee gelukkig is Noordereiland uit Scandinavie 10x meer waard dan jou clubje. Dan neem ik die 4-1 verlies wel voor lief

22 februari 2024 om 23:54

Het team waar 6-1 van verloren is, is uitgeschakeld terwijl Fener nr1 was.. dat is hier niet echt zo gegaan of wel? Ken je feiten

22 februari 2024 om 23:56

Dit sparta praag zou fener opeten.

Ditnis UEL geen conference league of Alanyaspor loop lekker een eindje wat frisse lucht adem beetje zit teveel losse lucht in je lege hoofd

23 februari 2024 om 01:24

Misschien had je Berkan Kutlu aan Sparta Praag moeten verkopen. Dan har je hier kunnen winnen met 5 penalties.

22 februari 2024 om 23:12

Verschil is wij lachen jullie uit in de süper lig, en julie kunnen niet eens spreken over europa dit seizoen, dus ga maar weer even zitten....

22 februari 2024 om 23:38

Bjk lachen we niet eens meer uit, die kunnen lang niet meer tippen aan de top van Turkije, clubs met 24 punten achterstand boeien ons niet echt, jullie zijn meer bezig met GS en dan vooral jij.

23 februari 2024 om 00:13

2 a 3 jaar geleden zaten jullie in dezelfde positie als Besiktas dus wat kom je onzin praten? Gs is het gewendt dat de scheidsrechters zogenaamd niets zien in jullie nadeel..alleen maar in je voordeel fluiten..onterechte penalty’s voor en onterecht tegen..zo lust ik er ook een paar..jullie zijn zwaar tekort gekomen met een budget waar je U tegen zegt..een Icardi die op papier 8M per jaar krijgt en nog eens zwart 4M pakt..en nu huilen?? Hou op man..in Turkije een leeuw dankzij jullie erelid bondvoorzitter en in Europa een poesje..

23 februari 2024 om 00:45

Alles beter dan over de rug van de doden (aardbeving vorig jaar) punten willen scoren.

23 februari 2024 om 00:19

Enige verschil tussen ons en jullie kleintjes is dat wij met 10 man pas 3 doelpunten incasseren vanaf de 70e minuut.

Jullie zijn kansloos met 5-0 en 6-1 onderuit gegaan.

Wat is je punt nou? Wij speelden twee wedstrijden met 10 man tegen een sterke Praag in de knockoutfases van de Europa League

Jullie krijgen dubbele jantje in de groepsfases van de Conference Leagues tegen nobodies.

Hup hup, snel terug je grot in jij trol. Wie staat er nou bovenaan de Süperlig?

Prachtig dit. Nadat ze heel Turkije ten schande hebben gezet na de desastreuze zeperd tegen Kopenhagen , verdien je gewoon helemaal niets.Zelfs als je tegen dit Sparta met 1-0 wint is dat eigenlijk een slecht resultaat maar met 1-4 afgaan.. JeetjeHoop dat Gala punt vermindering krijgt in de Turkse competitie wegens dit debacle , je wordt gewoon uitgelachen man. Molde , Praag en Kopenhagen. Pfff

23 februari 2024 om 00:24

Hoe word je uitgelachen tegen Molde als je ze gewoon uitschakelt?
Hoe word je uitgelachen in de Champions League als je Man Utd over twee wedstrijden gewoon even weg zet? (En jouw logica gebruikende, FC Bayern gebaseerd op veldspel ook?)

Hoe worden jullie niet uitgelachen als jullie met 5-0(!!!) en 6-1(!!!!) naar huis worden gestuurd in de groepsfase(!!!) van de Conference League (!!!!)

Jullie spelen in een mindere competitie, tegen mindere tegenstanders, in de mindere groepsfase en krijgen een veel grotere oorwassing terwijl jullie gewoon met 11 man op het veld stonden.

Open voor de lol even de ranglijst van de Süperlig en herinner je weer even wie de lijstvoerder is

Schaam je voor je slecht beargumenteerde comment joh.

23 februari 2024 om 09:37

wat een haat tegenover elkaar. zit precies wel heel diep. zielig gewoon.

Gala heeft dit seizoen een aantal ‘systeemploegen’ getroffen en alle 3 hebben het Gala gigantisch moeilijk gemaakt:
-Molde
-Kopenhagen
-Sparta Praag

Denk dat de conclusie toch wel is dat Gala gewoon slecht heeft ingekocht, ze doen het zo goed als alleen met de spelers van vorig seizoen. Enkel Sanchez is echt van waarde

Zaha voor mij wel de miskoop van Gala, wat een geld krijgt de beste man maar wat geeft hij terug..

Deze uitschakeling komt op het conto van het bestuur. We speelden letterlijk zonder backs. Al wonnen we vandaag van Praag, zou je tegen een Brighton of Leverkusen met Berkan op linksback spelen, lol. En dan haal je een rechtsback die geblesseerd is, haha. Okan treft 0% blaam, hij heeft gedaan wat hij kon doen. Praag verdiend door!

Heeft iemand die gast uit de staf van Galatasaray nog gezien na de wedstrijd? Stond daar te karate trappen uit te delen alsof het een vecht toernooi was.

22 februari 2024 om 23:47

Nu je het zegt brengt dat een herrinering in mij op dat de assistent van Terim, Skrtel aanviel 5 jaar geleden dus dat is daar geen onbekend geval.

Hun beste speler speelt op rechts, je linksback is Berkan Kutlu... tuurlijk gaan er doelpunten vallen. Je weet dondersgoed dat Sparta Praag zo stug is als wat. Je wist dat ze brutaal zouden beginnen.

Buiten dat kan de hele scheidsrechterskorps de ..... krijgen. Denk je het allemaal gezien te hebben in Turkije, krijg je Antony Taylor die de hele wedstrijd verziekt

22 februari 2024 om 23:14

Niet naar de scheids wijzen voor een keertje. Sparta Praag gewoon een maatje te groot vandaag. Terecht verloren en dus eruit.

22 februari 2024 om 23:23

Nadat je met 10 man eindigt werd Sparta een maatje te groot ja, was wel een terechte rode kaart overigens, zeer dom van Kaan hij heeft ons zwaar in de steek gelaten.

22 februari 2024 om 23:24

Ja de vinger gaat wel degelijk naar de scheids. Bro verpest met zijn beslissingen de hele wedstrijd.. dat moet jij ook kunnen inzien

Maar alsnog zou het wel een verliespartij worden op basis van onze spel daar niet van

22 februari 2024 om 23:37

Dus ligt het niet aan de scheids en dat is nu net het punt dat ik probeer te maken. De hand in eigen boezem steken.Wel jammer dat jullie 2 je in dit topic behoorlijk uit de tent laten lokken door wat Fener “supporters”” betreft die hier puur voor leedvermaak zijn.Had verwacht dat jullie daar wel boven zouden staan.

22 februari 2024 om 23:50

Volgens mij reageer ik vrij nuchter op jou bericht, het is ook makkelijk om te happen op bepaalde leden na zo een frustrerende avond, vooral als je ziet hoe kinderlijk zij bezig zijn, toen Fener punten verloor tegen Samsun en Alanya liet jij je ook uit de tent lokken, volkomen logisch dat er zo gereageerd word dat moet je zelf ook wel begrijpen.

23 februari 2024 om 00:38



Aub citeer mijn berichten na de wedstrijden tegen Samsun en Alanya. Ga nou geen leugens verspreiden knul.

23 februari 2024 om 20:00

Natuurlijk zijn ze verwijdert omdat je reageerde onder andere leden, hun reactie is verwijdert wat betekend dat je jouwe ook automatisch verwijdert word, je hebt ook vaker geïrriteerd gereageerd onder mijn reacties, niet doen alsof het niet zo is 'knul'.

Zo, daar sta je dan. Ik werd nog gek verklaard omdat ik baalde van deze loting en vooral van EL te spelen. “We gaan finale spelen, hoor.” Yeah right. Ik had verwacht eruit te vliegen tegen een Braga of een Atalanta, wat voor mij al een teleurstelling ging zijn, maar dit…


Erden Timur heeft er een puinhoop van gemaakt. Zoals vaker gezegd. Eruit.

Jongens, ben net thuis van werk en ik kijk even op Livescore en dacht van “huh”, hoe dan? Ik vind het zo zonde, had Gala het echt gegund man. Kop omhoog en volgend jaar weer een nieuwe kans. Als Besiktas broeder ben ik trots dat jullie ver zijn gekomen.

Galatasaray in Europa en Galatasaray in de super lig, een wereld van verschil.

Hoe kan dat?

22 februari 2024 om 23:10

De Super Lig. Equivalent aan de rechterkolom van de Eredivisie.

22 februari 2024 om 23:12

Dan hoort ManU bij de laatste 3 aan de rechterkolom

22 februari 2024 om 23:33

Inderdaad, want Galatasaray had Man U volledig van de mat gespeeld 🤓.

22 februari 2024 om 23:36

Nee Galatasaray werd compleet van de mat gespeeld door United, koekoek🤓

22 februari 2024 om 23:48

Onana gaf jullie die wedstrijd cadeau. Maar tegen Kopenhagen, toen het er echt toe deed, uit en thuis, is Galatasaray compleet van de mat gespeeld.

22 februari 2024 om 23:52

Je gaat van United naar Kopenhagen om je gelijk te halen, lachwekkend, compleet van de mat spelen is een score van 6-1 incasseren tegen Nordsjealland, wel leuk dat je intelligent wilt overkomen maar compleet het tegenovergestelde doet.

22 februari 2024 om 23:59

Ik reageer op iemand die de wedstrijd van United tegen Gala aanhaalt in de cl groep van Galatasaray. In die groep zat ook Kopenhagen. Ben je het niet eens met mij dan dat de wedstrijden tegen Kopenhagen de beslissende wedstrijden voor Galatasaray in die groep waren?

En ik vind het al helemaal lachwekkend dat je een wedstrijd van Fenerbahce erbij moet halen om je beter te voelen. Dat is niet eens meer de pot die ketel verwijt dat ie zwart is , maar een stapje verder. Denk dat je hand in eigen boezem moet steken en ff bij je zelf ten rade gaan, waarom Galatasaray geen schim van zich zelf is in Europees verband. Of gwn yanik creme halen.

23 februari 2024 om 00:06

Ik gaf je even bijles over wat compleet van de mat spelen is aangezien je niet weet wat het inhoud, ik ging er ook van uit dat je die wedstrijd (6-1 verlies) had gezien als fanatieke Fener fan vandaar, yanik creme is uitverkocht, blijkt dat Fener supporters afgelopen 10 jaar alles ingekocht hebben, we moeten wachten op de nieuwe lading die weer gereserveerd staat voor jullie eind Mei.

23 februari 2024 om 00:12

Hahahahahahaaha. Bro, ik heb gekke voorraad yanik cremi, ik deel graag met je. En inderdaad, Galatasaray is favoriet voor de titel, zeker na vanavond. Dus kan je maar 1 tube geven. 😂

23 februari 2024 om 00:13

Nee bedankt die zul je eind Mei zelf wel nodig hebben, bewaar hem goed voordat je het weet is het weer uitverkocht 😆

22 februari 2024 om 23:13

Ze spelen met 12 in de Super lig.

22 februari 2024 om 23:19

Voor een team waarvan de grootste prestatie van de afgelopen 25jaar hun rivaal 6-0 winnen is. zijn jullie de 6-1 in europa van een mindere team als slavia praag wel heel snel vergeten.

22 februari 2024 om 23:37

En toen zijn we als nummer 1 uit de groep doorgegaan en hun uitgeschakeld. Wij misten de halve team en hadden geen reserve middenvelders en verdedigers. Maar het grote verschil is dat jullie met jullie sterkst mogelijke elf (zonder Mehmet B’s marionet) tegen Sparta Praag in eigen huis met geluk winnen en in de tweede wedstrijd compleet van de mat worden gespeeld en weer, zoals we van jullie gewend zijn, geen potten kunnen breken in Europa. Okan Buruk had alle wissels achterwege moeten laten en Ali Sazcalan erin moeten zetten voor Anthony Taylor. Enige manier voor Gala om vandaag een positief resultaat te halen.

22 februari 2024 om 23:55

Praag was vandaag veel beter dan Gala maar jij leeft echt in een illusie als je denkt dat een andere team in turkije vandaag van deze team had kunnen winnen. Dat je eerste bent geworden in een intertoto league is voor Fener een prestatie die de geschiedenisboeken in kan, zo triest is die clubje van jou. en over scheidsrechters gesproken ik zou je aanraden om even terug te kijken naar trabzon - fener en fener - alanya, voordat je met je vingertje gaat wijzen.

22 februari 2024 om 23:27

Sparta Praag heeft letterlijk 1 x in 14 wedstrijden verloren en dat tegen GS, iets meer krediet naar Sparta mag wel ipv naar de scheids te wijzen, jullie Fener supporters hebben eindelijk een x vreugde in iedergeval, als je zelf thuis 0 schoten heb gelost tegen GS ga je andere teams automatisch aanmoedigen.

22 februari 2024 om 23:36

Denk dat de leedvermaak komt dat zij ook kunnen zeggen dat zij niet als enige club uit Turkije pak slaag van Praag krijgen ookal was het Slavia

22 februari 2024 om 23:42

Ik vind het maar triest hoor, ik hoop juist dat Fener ver komt zodat we de punten samen binnen harken, sommige Fener fans zijn zelfs tijdens Europese avonden aan het hopen dat Gala verliest, in competitie verband begrijp ik het wel maar Europees? Kom op man, ik zie in geen enkele andere topic leden elkaar afbranden als het om Europese wedstrijden gaan, onze Turken pakken elk moment om de rivaal omlaag te praten.

22 februari 2024 om 23:52

14 wedstrijden niet verloren. Schaam je om dat uberhaupt aan te halen. Ze hebben 2 maanden geen officiële wedstrijd gespeeld. En vreugde is het verkeerde woord, zoals ik jouw in een andere comment al zei. En over onze thuis wedstrijd ga ik niet beginnen, want vgm ligt torreira nog op de grond in Kadikoy. Ook speelde jullie beste speler mee in die wedstrijd *insert naam van scheids*.

22 februari 2024 om 23:56

Je weet zelf niet eens meer wat je allemaal bazelt, ze hebben in die tussentijd gespeeld tegen een Bodo en Molde die ook Europees spelen al is Bodo uitgeschakeld door Ajax, Djiku geeft Icardi een klap in de 16 waar geen penalty voor gegeven word en dan durf jij nog te beweren dat Gs hulp van de scheids kreeg, zwakke reacties hoor.

23 februari 2024 om 00:03

Volgens mij kan je niet lezen, want ik zeg duidelijk “officiële” wedstrijd. Dat jij vriendschappelijke duels aanhaalt, om de pijn te verzachten snap ik, want jullie hebben heel Turkije weer voor paal gezet in Europa. (Zoals we van jullie gewend zijn). En inderdaad Djiku had gewoon professionele bokser moeten worden. Zijn volgende tegenstander. De paal waar Icardi van verloor. 😂

23 februari 2024 om 00:11

Volgens mij kun jij niet lezen want ik geef aan dat Bodo en Molde geen slechte tegenstanders zijn, zij spelen Europees dus nemen oefenwedstrijden ook serieus, heb de opstellingen bekeken en zij speelde gewoon met de sterkste 11, we zijn jaaaaren terug voor paal gezet doordat Fener gestraft werd door de Uefa, mooi dat je toegeeft dat Djiku bokser had moeten worden, dus je reactie over de scheids was gespeelde emotie van je.

23 februari 2024 om 00:23

Ik heb het ook gecheckt. Tegen Bodo hebben ze inderdaad vorige maand gespeeld. Maar ik weiger om dat als excuus aan te nemen, want Bodo heeft gwn 8x gewisseld in die wedstrijd. En tegen Molde hebben ze niet gespeeld, maar Malmo en ook zij hebben veel spelers gewisseld. En zij hebben wel van Kopenhagen gewonnen, iets wat gala niet lukte (al had Kopenhagen een rode kaart in de 27ste minuut). En de enige mensen die geloven dat Fenerbahce fraude heeft gepleegd zijn Fetosarayli en aanhangers van jullie satelliet club Trabzonspor. We zijn de auto’s naar Malatya niet vergeten als je dat denkt. En als je mij een camera positie kan sturen, waarin je met 95% zekerheid kan zeggen dat Picardi wordt geraakt door Djiku, geef ik je al mijn geld. Maar ik waarschuw je wel; van een kale kip kan je niet plukken

23 februari 2024 om 00:36

Sheva, probeer even rustig reacties te lezen voor het slapen gaan en ik zie iedere keer je naam voorbij komen.. Je hoeft overal een antwoord op te geven en laat je niet uit de tent lokken. Mijn advies voor jou met goede bedoelingen.

Geen links en geen rechtsback. Eerst spelers op tijd kopen daarna pas succes willen in Europa. Owja en weer vechten na wedstrijd omdat je niet tegen je verlies kan. Elk jaar zelfde scenario. Weer spelen in onze corrupte competitie en met Fener Bjk bek vechten.

22 februari 2024 om 23:19

In turkije wordt Okan Buruk alom geprezen, omdat ie van Kaan Ayhan, Baris Alper, Berkan Kutlu backs heeft gemaakt. Galatasaray stuurt haar beste speler weg (Boey), haalt vervolgens Aurier, die niet kan spelen vanwege Afrika cup en komt geblesseerd terug, wat je ook aan kon zien komen, omdat die man nou eenmaal van glas is. En vervolgens halen ze Kohn of hoe die ook heet na het verstrijken van de deadline. En dan janken dat ze geen back hebben. Ik bedoel, Gala was al dun bezet vanaf het begin van de seizoen, maar nu is het ineens een probleem?😂

22 februari 2024 om 23:30

Europees is dat inderdaad een probleem, snap dat jij dat niet kan beseffen als je jarenlang geen Europees heb gespeeld, wat een vreugde haal je uit het verlies van GS zeg jeetje, ik zou juist bang worden nu GS zich vol voor het kampioenschap gaat focussen.

22 februari 2024 om 23:46

Vreugde is een groot woord. Ik vind het eerder tragisch. Want het verschil met Galatasaray in de turkse comp en in Europa is dag en nacht. En jij weet wat ik daarmee bedoel. Ik bedoel die gele kaart van Dayi, had hij nooit, maar dan ook nooit in Turkije gekregen. Die positie van Zaha voor de 4de goal, was in Turkije 100% een overtreding geweest. En ga zo maar door.

23 februari 2024 om 00:00

Ik begin bijna te twijfelen of jij niet bij de VAR te gast bent in Turkije, je weet zo goed hoe alles te werk gaat in Turkije, laat me raden, Fener heeft altijd de scheids tegen?

23 februari 2024 om 00:09

Nee niet te gast. Ik ben de vervanger van Erkan Ozdamar. Jouw grote vriend is vervroegd met pensioen gegaan, om onverklaarbare redenen.

Berkan helemaal overklast op links door Preciado. Je weet van te voren al dat je het moeilijk gaat hebben met de backs. Echt schandalig gespeeld. Vanaf de eerste minuut tijd rekken en dan keihard op je bek gaan.

Ongelofelijk dat Gala dit nog weggeeft, gewoon helemaal niks aan de hand en dan zo een domme rode kaart , maargoed alsnog mag je het niet zo makkelijk weggeven vind ik.
De wissels hebben gewoon 0,0 waarde gehad gewoon helemaal niks. Kerem eruit was een grote fout.
Icardi heeft geen fatsoenlijke bal gehad en was alleen maar aan het joggen, ik ben 130kg en als Icardi zo druk zet op mij raak ik ook niet onder de indruk.
En tot slot wat een schande wat er na de wedstrijd gebeurd, ik zag daar Ayhan enz lopen op het veld wat hebben deze gasten daar te zoeken ik snap het niet.

Ga niet veel woorden vuil maken. Actie van Kaan is zeker donker rood, echter had de speler van Praag de eerste helft ook rood moeten krijgen op de actie van Baris(randje 16). Maar ben blij dat dit enerzijds niet is gebeurd want met dit spel wil ik niet eens dat ze doorgaan. Spelen zonder visie/ passie etc. Elke wedstrijd maar billenknijpen. Het bestuur heeft zwaar gefaald met inkopen zowel in de zomer als winter. Hadden we een fatsoenlijke 6/8 gehad, hadden we misschien kunnen doorwinteren in de CL. Hadden ze op tijd ingekocht in de winter, dan hadden we tenminste een LB en RB die we op tijd konden inschrijven voor de UEFA. Zowel de coach als spelers zijn niet schuldig.

Toen ik vorige week zei dat Slavia Praag de betere ploeg was en dat ze thuis de klus wel zouden klaren kreeg ik gala supporters op mijn dak. In de super lig kun je misschien lobbyen en de scheidsrechters beïnvloeden, maar in Europa kun je de scheidsrechters niet beïnvloeden, en krijg je zowel in de cl als in de Europa leauge de deksel op je neus en geven de scheidsrechters je wel gewoon rood

22 februari 2024 om 23:13

Dat is niet waar , iedereen wist dat Gala eruit zou vliegenAls Molde en Kopenhagen je het al lastig maken , dan is het idem dito met Sparta.Jij wil hier gewoon je afgunst kenbaar maken en blij acteren dat Gala eruit is. Get a life man.

22 februari 2024 om 23:20

Logisch dat je ze op jouw dak kreeg. Want je loog. Gala speelde helemaal niet tegen Slavia Praag, maar tegen Sparta Praag.

22 februari 2024 om 23:44

Je kreeg Gala supporters op je dak omdat je onzin praatte, ook GS had 100% kansen die wedstrijd, vandaag ging je onderuit door een domme terechte rode kaart, wel mooi dat je even je grammetje bent komen halen, ga je ook een x in Fener topics reageren of heb je puur je nieuwe account gemaakt om GS supporters op te jagen?

Miljoeneninvesteringen en vervolgens wordt je uitgeschakeld door Copenhagen en Sparta Praag, het is een terugkerend fenomeen voor Turkse ploegen. Okan kan ik weinig aanrekenen, degene die verantwoordelijk is voor het aankoopbeleid mag de schuld op zich nemen. Ndombele, Zaha, Tete, Ziyech, ze zijn vooral gehaald voor de Europese wedstrijden maar ze voegen niks toe. En vervolgens krijgt Berkan alle hoon over zich heen omdat de backs niet op tijd zijn aangetrokken. Over 2 wedstrijden gezien is Praag verdiend door, zelfs met 11 tegen 11 had ik mijn geld op hun gezet.

22 februari 2024 om 23:17

Ik was er oprecht van overtuigd dat we door zouden gaan, omdat we vorige week wonnen. Bij gelijkspel zouden we al helemaal onderuitgaan

Maar dan zie je de eerste 20 min van de 2de helft en dan weet je gewoon dat doelpunt gaat vallen.

22 februari 2024 om 23:26

Nou ja, als het goed is zou Okan Buruk die namen uit dat rijtje aan zijn wensenlijst toegevoegd moeten hebben, waarna het bestuur die spelers heeft binnengehaald. Althans, ik hoop dat ze niet zonder medeweten van Okan Buruk zijn gehaald.

22 februari 2024 om 23:43

Van de transfers kan denk ik alleen Angelino op het conto van Okan geschreven worden. Hij wilde Vecino voor het middenveld, maar op de laatste dag halen we Ndombili, omdat we op Amrabat gingen wachten. Daarnaast wilde hij Rashica behouden, maar nee hoor ze gaan achter Zaha, Tete en Ziyech aan. Het transferbeleid in de winterstop was al helemaal schandalig.

Toen we vorige keer thuis nipt wonnen, was ik niet overtuigd. We hadden thuis met dubbele cijfers moeten winnen, wilden we hier kans maken. Ja, de strijdlust was er vorige week. Maar het was allemaal kantje boord. Nu speel je uit in een kolkend stadion. Probeer dan maar eens stand te houden. In de eerste helft speelden we nog redelijk, maar in de tweede helft was de koek op en stortte alles als een kaartenhuis in elkaar. En al helemaal met 10 man.

Deze blamage mag je op het conto van Okan Buruk en het bestuur schrijven. We kunnen allemaal zeiken op Berkan, maar ik neem die jongen niets kwalijk. Hij wordt op een positie neergezet waar hij niks te zoeken heeft. Sinds Alex Telles de club verliet, dus al ruim 8 jaar, hebben we geen fatsoenlijke linksback weten te strikken. Hoe naiëf ben je dan als je denkt met Berkan de oorlog te winnen. Vervolgens haal je veel te laat een linksback die je niet meer mag inschrijven. Dit is wanbeleid pur sang.

En er is nog iets wat me enorm stoort en wat me van het hart moet: de grootheidswaanzin van sommige supporters. Op social media rekenden sommige GS-fans zich al de beker rijk. En dat op basis van een aantal leuke wedstrijden in de competitie. Ja, leuk en aardig allemaal, maar vandaag hebben we weer gezien dat de Turkse competitie mijlenver achterloopt op de EL en de CL qua niveau en tactiek. Alleen in de CFL zie ik Turkse clubs nog redelijk ver komen, maar dat is het dan ook.

Enfin, we staan met beide benen op de grond. Laat dit een wake-up call zijn voor Okan Buruk en het bestuur. Volgend seizoen moet dit beter.

22 februari 2024 om 23:21

Nagatamo speelde gewoon goed hoor?

22 februari 2024 om 23:30

Nagatomo was oke, maar soms te wisselvallig. Alex Telles was de enige LB in de afgelopen 10 jaar die consequent een voldoende scoorde.

22 februari 2024 om 23:35

Pff.. Nagatomo. Wat was hij slecht zeg. Vertraagde het spel enorm. Was zo blij toen hij wegging.

Okan is tactisch gezien gewoon een slechte coach. In Turkije heeft dit team teveel kwaliteit en daardoor winnen ze bijna elke wedstrijd (ook niet comfortabel), maar Europees gezien was het gewoon teleurstellend. En Kerem Akturkoglu zal ik nooit begrijpen. Of hij speelt een geweldig pot (al een tijd geleden) of hij kan nog geen eens een bal aannemen.

Gala moet zich kapot schamen!!

Je speelt niet tegen Ankaragucu of Samsunspor die in 15 minuten de wedstrijd cadeau geven.
Gala is van Bayern naar Manu naar Kopenhagen naar Praag gegaan in een half jaar tijd.

Tuurlijk moet je ook de tegenstander niet onderschatten maar met wat Gala kwa waarde op het veld heeft kan je dit een blamage van je welste noemen.

En ik meen het: ik wilde dat Gala doorging vanwege de strijd in de competitie. Onze Europese campagne begint pas volgende week, Gala is deze week al klaar. Grote woorden zijn uitgesproken, Fener mag zijn borst nat gaan maken want zoals het eruit ziet wordt het heeeel zwaar. Ik ben benieuwd.

Jammer Gala met Zaha, Icardi, Toreira, Muslera, Kerem, Sanchez en Abdulkerim. Je mag je eige kapot schamen

22 februari 2024 om 23:41

Conference League wil ik eerlijk gezegd niet eens benoemen. Dat is geen serieuze Europese competitie joh. Eerder een uitweg voor teams die zelfs in de Europa League niets te zoeken hebben. En dat zeg ik als Fener aanhanger.

Ik zie het eerder als een soort Intertoto voetbal wat je vroeger had.

23 februari 2024 om 22:20

Het brengt wel punten en daar gaat het nu wel om

Laat dit een lesje zijn.. Als je de kansen niet afmaakt, dat je ze om de oren krijgt op europees niveau. Inprincipe konden we winnen tot de rode kaart kwam. Ik kan zoveel dingen opnoemen wat beter kan en bla bla bla. Maar we speelden zonder backs. Nu ligt de focus op de competitie en gewoon doorgaan. Fenerbache, ik hoop dat jullie wel de punten kunnen pakken voor Turkije. Maar dat moet wel goed komen in de ECL.

Volledig op het conto van het bestuur dit. In de zomer allemaal onnodige spelers halen, terwijl je een fatsoenlijke 8, 10 en linksback nodig hebt. Vervolgens weten we dat we Angelino gaan wegsturen, maar wachten we tot aan het einde van de Europese transferperiode waardoor we geen lb in Europa hebben. Dan stuur je ook nog eens je beste speler weg en haal je Aurier waarvan we niet eens weten wanneer hij kan spelen. Voor het middenveld haal je alleen Berkan terug en dan verwacht je van Okan dat hij gaat knutselen spelers op andere posities. Erden Timur heeft dit seizoen hard gefaald, ten opzichte van vorig seizoen.

Je kan wel zeggen dat Kaan Ayhan ons de wedstrijd heeft gekost... wat bezielt het je om zo domme overtreding te maken terwijl wij de wedstrijd in ons handen hebben.... Nelsson vorige week rood en nu Kaan dit is echt onacceptabel...

Bestuur mag zich ook schamen voor het waardeloze transferbeleid dit seizoen Zaha, Tete, Ziyech, Ndombele, Demirbay, Vinicius, Aurier allemaal geflopt of geblesseerd steeds....

In de super lig kan je nog wel spelen met dit elftal ja zonder 2 orginele backs in europa word je gewoon afgestraft.

Komende zomer moet er een grote schoonmaak komen Zaha, Kerem, Tete, Ziyech, Vinicius, Demirbay, Oliveira, Ndombele, Aurier hoeven van mij niet het Galatasaray tenue meer te dragen

Thuis en Uit was Sparta Praag veel beter, met de thuiswedstrijd hebben we enorm veel geluk gehad en met 3-2 gewonnen. Nu weer uit hebben we enorm veel geluk en verliezen we met 4-1. Vandaag waren we zo slecht dat het een monsterscore kon worden triest..

We konden niet uit onze eigen 16 komen. Tactiek van Sparta Praag is veel druk en ons niet laten spelen maar dat houd geen team 90 minuten lang. ipv hun laten rennen totdat ze niet meer kunnen ging Gala het spel vertragen en zelf niet spelen zodat ze nog meer druk konden zetten.

Wat een wan vertoning van Gala. Had op de tablet de wedstrijd aan, maar na de rode kaart was het gedaan.

Tijdens de loting voor CL was het hier vol met Galatasaray fans die zeiden dat Gala CL halve finale zouden halen en kijk eens aan helemaal uitgeschakeld

Dit is 100% fout van het BESTUUR.
Deze wedstrijd is 70% gespeeld over de linker vleugel.
Een positie waar Berkan Kutlu speelt.

Berkan heeft geen 1 zichtbare kenmerk of specialiteit als voetballer.
Berkan is geen voetballer.
Het bestuur en Berkan heeft alles weggegeven.

Je verkoopt SACHA BOEY voor 35 miljoen euro.
Vervolgens lukt het de bestuur niet eens om optijd backs te kopen en deze aan te melden voor de Europa League.
Want ja dat geld moest naar de bank en betalingen.

Zaha krijgt sinds zijn herstel te weinig spelminuten.
Je kunt een sterspeler na een paar wedstrijden niet wegstrepen. Dan moet je deze simpelweg NIET KOPEN.

TETE is een speler van 0.

Als trouwe fan van Galatasaray kan ik gerust zeggen dat dit echt schandalig is.

Door hele simpele bestuursfouten liggen wij er uit. Een team met zoveel potentie en sterspelers.


Zal ik het ooit nog meemaken dat we spelers halen op basis van data ipv op naam of via duistere zaakwaarnemers?

Dat Berkan 90 minuten heeft mogen volmaken, meer zeg ik niet

Heerlijk om alle fans van de kleine clubs in Turkije (BJK en FB) nu ineens out of the woodworks te zien.

Wij worden met 10 man uitgeschakeld door een sterke Sparta Praag in de knockout-fases van de Europa League nadat we in de thuiswedstrijd ook initieel op 10 man kwamen.

Jullie krijgen op zijn minst dubbele jantje van nobodies in de groepsfases van de Conference League (5-0 en 6-1)

Tot slot, wie is er leader in Superlig? Exact. Snel jullie grotten weer in, vieze trolls.

23 februari 2024 om 01:40

Club Brugge een nobody noemen, nota bene een club die jullie vrij recent niet konden verslaan in de Champions League. Wat is dat toch met Nederlanders en Turken die zo laatdunkend zijn t.o.v. Belgische clubs?

23 februari 2024 om 08:06

Turken zijn net eilandbewoners, volgen niks anders dan de eigen competitie en zijn dan verbaasd van het niveau in Europa. Van Union hebben de mannen in het koffiehuis hier zelfs nog niet gehoord.

23 februari 2024 om 10:44

Je haalt nu gewoon twee wedstrijden van bijna 5 jaar geleden omhoog als ik het goed begrijp?

Enfin.

23 februari 2024 om 11:24

Je wist al ergens in Oktober dat je niet verder wilt gaan met Angelino. Maar dan nog krijgt onze bestuur het voor elkaar om onze nieuwe transfers op deadline te transferreren. Buiten dat ben je terecht uitgeschakeld door sparta praag. Was niet om aan te zien echt slecht voetbal. Zo zie je het niveauverschil met turkse lig en europa legeau. Kaan ayhan kan blijkbaar niet tegen druk zomaar was niet eens een gevaarlijke aanval of scoringspositie iemand zijn enkel eraf willen schoppen. Voor de rest ziyech, ndombele, zaha, sergio oliveira, demirbay, aurier en carlos vinicius mogen allemaal nieuwe club zoeken in de zomer.

De uitschakeling mag het bestuur volledig op hun conto schrijven. Geen linksback op tijd halen terwijl je allang weet dat je niet met Angelino verder wilt en een rechtsback halen die eerst nog de Africa Cup moet spelen en geblesseerd terug komt. Elk jaar is het weer hetzelfde verhaaltje met het wachten tot de laatste dagen van de transferperiode! Had dan nog meer jeugdspelers ingeschreven voor Europa voor de posities waar je nu geen speler voor hebt. Zucht.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren