Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Thuisblijver Ziyech komt via Instagram met boodschap aan Pochettino

Laatste update:

Social media vormen anno 2023 een hoeksteen van de samenleving. Topspelers als Lionel Messi, Memphis Depay en Cristiano Ronaldo, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, Twitter of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen. Bijzondere voetbalmomenten gaan bovendien razendsnel de hele planeet over. Voetbalzone zet de gekste, mooiste en opvallendste posts op social media in de rubriek VZ Social op een rijtje.

Hakim Ziyech heeft via Instagram gereageerd op het feit dat hij niet is opgenomen in de selectie van Chelsea voor de tour door de Verenigde Staten. De aanvaller annex middenvelder werd net als onder meer Pierre-Emerick Aubameyang en Armando Broja achtergelaten in Londen, maar lijkt daar niet echt van onder de indruk te zijn. 'We keep smiling baby', deelt de voormalig Ajacied bij een selfie met Aubameyang en Broja. Ook kan er nog een lachende emoji vanaf.

De selfie van Ziyech met de overige thuisblijvers.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tsja, ga daar toch gewoon weg. Je speelt niet en wederom een coach die het blijkbaar niet zittne.

Ga lekker cashen in Saudië.... Dit gedoe altijd.

19 juli 2023 om 12:06

Dat wou die ook. Maar kwam niet door de test

19 juli 2023 om 12:11

Volgens hem zelf kwam het omdat hij niet genoegen wou nemen met minder geld, dan vooraf afgesproken.

19 juli 2023 om 12:29

@arsenal890
Is het niet zo dat hij omdat minder geld kreeg omdat hij niet door test kwam dus daarna minder boden dan voorheen ? En hij daarmee niet akkoord ging

19 juli 2023 om 12:33

Ze boden eerst 15 miljoen gegarandeerd per jaar. Daarna boden ze 40% minder maar kon hij nogsteeds 15 miljoen verdienen als hij fit bleef.

19 juli 2023 om 15:13

Ja ze boden hem minder geld omdat z'n knie in slechte staat is

19 juli 2023 om 15:22

Allemaal onzin. Werden vieze spelletjes gespeeld, er is niks aan de hand met de knie van Ziyech. Anders had hij die interlands laatst ook niet gespeeld.

Meerdere media hebben dit ook bevestigd, Al Nassr bood op het laatste moment minder, en daar was Ziyech niet van gediend. Hetzelfde spelletje is ook gespeeld met Brozovic.

19 juli 2023 om 12:10

Volgens mij was hij daar afgelopen winter al mee bezig, maar toen verklootte Chelsea het met het papierwerk. En laatst is hij niet door de medische keuring gekomen in SA toch?

19 juli 2023 om 12:12

Dat gaat lastig als je daar wordt afgekeurd. Hij gaat een Bogardetje doen, dit wordt een “deze Marrokaan buigt voor niemand” vrees ik, in de zin dat zijn contract nog 2 jaar doorloopt en met 5,2 miljoen pond per jaar wordt het moeilijk iets beters te vinden. Hij is 30 en lijkt me niet een jongen die zegt ik ga nu nog eens even mijn carrière sportief nieuw leven inblazen. Vermoed dat hij twee jaar op het bankje blijft zitten, wellicht dat ze hem uitlenen. Maar dat contract zie ik hem rustig uitdienen.

19 juli 2023 om 12:27

Ik snap dit wel van Ziyech. In de winter kon hij naar PSG, maar heeft Chelsea de transfer door zijn neus gebeurd door het papierwerk tot drie keer toe incorrect aan te leveren. Vervolgens komt er Al-Nassr die hem een voorstel doen, zit hij in Saudi-Arabie komen ze met een lager voorstel. Zolang er geen andere clubs voor hem komen kan hij niet zoveel anders doen dan bij Chelsea blijven en lachen is nog altijd beter dan huilen

19 juli 2023 om 15:16

Idd begrijpelijk van hem die ook altijd alles gaf maar weinig kansen kreeg zeker door elke trainerswissel drama hier om niets

19 juli 2023 om 13:07

klopt dat wilde hij maar omdat hij zijn salaris niet met 40% wilde verlagen kwamen met met een excuus dat hij een oude blessure heeft om zo zijn salariseisen te verlagen, terwijl ze mondeling een akkoord hadden bereikt

Hopelijk vind Ziyech snel een andere club. Ziyech past goed in de Serie A denk ik. Hopelijk pikt een club als AC Milan dat volgens mij eerder interesse toonde hem op.

19 juli 2023 om 12:39

ik zie het niet direct als een versterking voor Milan, bovendien kleeft er toch iets aan hem van blessuregevoeligheid

Ziyech maakt ondertussen meer instagram posts dan speelminuten. Op een gegeven moment moet je toch bij jezelf ten rade gaan wat er verkeerd gaat.

19 juli 2023 om 12:03

Inderdaad. Als je niet speelt bij je club hoor je stil te zitten op een stoel, en Ziyech denkt nog echt dat hij dingen mag ondernemen en plezier maken. Hij heeft zijn krediet nu wel verspeeld bij mij.

19 juli 2023 om 12:04

Hahaha daar zal Ziyech wakker van liggen toch.

19 juli 2023 om 13:24

/en Ziyech denkt nog echt dat hij dingen mag ondernemen en plezier maken./

Wat verwacht je dat Ziyech dan doet? Dat hij zich compleet voor de buitenwereld in een achterkamertje verborgen houdt? Voor sommige sporters is afleiding belangrijk. Ook in tijden wanneer het minder gaat en juist dan zou je, met mate, plezier moeten maken.

Hoe zie jij dit voor je? Wat zou Ziyech volgens jou moeten doen?

19 juli 2023 om 13:44

@Tjeerd, ik ben toch cynisch. Dacht dat ik dat wel duidelijk gemaakt had met de zin dat hij gewoon stil moet blijven zitten op een stoel.

19 juli 2023 om 13:55

Ik vergat hiermee mijn reactie te beginnen, want dat had ik nog wel in mijn hoofd zitten. My bad

19 juli 2023 om 12:25

Misschien kan hij samen met Tannane jonge spelers coachen in zelfreflectie

19 juli 2023 om 12:26

Misschien kan jij komediant worden? Denk niet dat er veel mensen komen, maar misschien kan je daar grappig doen.

19 juli 2023 om 12:42

Thanks

19 juli 2023 om 12:25

Dat jou reactie zoveel likes genereert bevestigt het denk niveau van sommige hier.

Hij moet bij zichzelf te rade gaan, omdat jij? Een nobody dat zegt?

En ook nog een argument gebruiken dat hij meer insta post maakt dan speelminuten. Je bent wel heel veel met hem bezig hè, stiekem een beetje jaloers hè?

19 juli 2023 om 12:38

Ahhaah dit soort argumenten zijn altijd zo zwak he. "Omdat jij een nobody dat zegt". Ik wist niet dat alleen celebrities hier hun mening mogen geven. En welke bekendheid ben jij dan als ik vragen mag?

19 juli 2023 om 12:42

Hij is ook een nobody Mickey. Als je plezier maken en foto maken met vrienden al afkeurt ben je gewoon een zielig jongetje. Alleen einzelgangertjes op hun computertje hebben deze gedachtegang. Een nobody is nog aardig uitgedrukt door Quillinho.

19 juli 2023 om 12:43

Iemand voor een nobody uitmaken getuigt anders ook van weinig niveau. Iemand mag goed kunnen voetballen, maar dat maakt hem nog geen haar beter dan mijn buurman of wie dan ook.

19 juli 2023 om 12:49

Huh maar waarom zouden we dan naar jou moeten luisteren? Jij bent toch ook maar een nobody? Beetje vreemde logica maar ach je bent waarschijnlijk nog een tiener die denkt dat geld het belangrijkste is in de wereld.

19 juli 2023 om 14:17



@quillinhoik denk dat jij je drukker maakt om mijn reactie dan ik doe om Ziyech. Waarom hij bij zichzelf ten rade zou moeten gaan? Het is toch geen goed teken als een speler als Ziyech nog geeneens mee mag op trainingskamp dan lijkt het me duidelijk dat er iets niet goed gaat.

19 juli 2023 om 12:33

Waar moet hij naar op zoek gaan dan? Het enige wat je hem "kwalijk" kan nemen is dat hij niet goed genoeg is/wordt geacht voor Chelsea. Dan zoek je een nieuwe werkgever. Hij heeft 2 pogingen gedaan om weg te gaan, beiden mislukt en niet enkel vanwege zijn eigen schuld. Volgens mij valt hem niet zoveel kwalijk te nemen.

19 juli 2023 om 12:48

Ja dat zou iemand inderdaad doen die ook maar iets van zelfreflectie bezit. Helaas ontbeert dat bij Ziyech. Die geeft liever haters de schuld en denkt dat de wereld tegen hem is.

19 juli 2023 om 12:51

Want zonder speelminuten mag je natuurlijk niet meer met je teamgenoten op de foto. Alleen maar treuren en in een hoekje zitten zonder social media, omdat je niet opgesteld wordt?

Wat verkeerd gaat is volgens mij best duidelijk. HIj heeft de verkeerde club/niveau gekozen en heeft managers niet mee. Duim dat hij de lijnen uit komt zetten bij ons dit seizoen, zodat je je weer kunt richten op wat er bij jullie verkeerd gaat ;-)

Ben fan van de voetballer Ziyech zeker als die in topvorm is. Dan kan die voor veel clubs gewoon een aanwinst zijn. Echter snap ik niet dat je als profvoetballer zulke "boodschappen" moet plaatsen op social media. Doe gewoon je ding, train professioneel en wacht op een transfer.

Dit doet me denken aan zo heartbroken tienerjongens en meisjes die via quotes op Instagram Story een boodschap willen delen aan hun ex.

19 juli 2023 om 12:14

Sommige voetballers worden gewoon niet zo snel volwassen. Ziyech is daar een goed voorbeeld van, maar ook een promes, neymar etc.

19 juli 2023 om 12:17

Dat laatste is het ook een beetje. Die gasten hebben een opgeblazen ego en hebben er moeite mee het te verkroppen als er iets is dat dat aantast. Puberaal gedrag.

19 juli 2023 om 12:21

Hij wacht al 2 seizoenen op een transfer alleen chelsea heeft hem afgelopen winter ook genaaid door tot 3 keer toe verkeerde papieren aante leveren dusja. Als je al td dan ook je papierwerk goed doet was hij al weg

19 juli 2023 om 12:36

@jeffrey0487

Zijn onvrede over de misgelopen transfers snap ik dan weer wel hé, daar hebben ze Ziyech gewoon goed bij de kl**** gehad. Echter moet zijn manager dan toch ook wel optreden en ervoor zorgen dat dit niet (weer) misloopt?

19 juli 2023 om 12:21

Heb je het berichtje ook gezien? Want ik vind het een vrij onschuldige 'boodschap'. Het is geen 'f*ck you' naar de trainer. Hij zegt gewoon dat ze moeten blijven lachen ondanks de huidige situatie. Hij valt Pochettino in ieder geval niet aan.

19 juli 2023 om 12:32

@miccoli

Ik heb het ook gezien, bij mij komt het over van : "je laat me thuis, je zet me niet te kakken en ik lach nog steeds. "

Ergens wel een mooie gedachte, maar ik snap de bedoeling niet echt van dit te delen. Maar goed, nu je het zo verwoord is het misschien maar beter zo dan een middenvinger zoals je zegt.

19 juli 2023 om 12:32

@miccoli

Ik heb het ook gezien, bij mij komt het over van : "je laat me thuis, je zet me niet te kakken en ik lach nog steeds. "

Ergens wel een mooie gedachte, maar ik snap de bedoeling niet echt van dit te delen. Maar goed, nu je het zo verwoord is het misschien maar beter zo dan een middenvinger zoals je zegt.

19 juli 2023 om 12:23

Ben juist geen fan van hem maar hier zou je ook kunnen denken dat hij niet op geeft en doorgaat, ondanks dat ie niet mee is.

19 juli 2023 om 16:29

Dan zou hij gewoon keihard moeten gaan werken en zich niet druk maken om insta posts

19 juli 2023 om 12:25

Waarom zou jij je te druk maken om dingen waar je geen invloed op hebt? Die man mag posten wat hij wilt op zijn eigen pagina. Van mij part post hij een foto van een wc, collectie van luxe vulpennen of een dikke BMW. Who cares?!

19 juli 2023 om 12:34

@ashketchup

Oh ik maak me niet druk hoor, vind het alleen bizar dat je je moet uiten op social media om iets te bewijzen. Het is de gedachte erachter die ik probeer te begrijpen, niet dat ik er slecht van ga slapen hoor ;-)

19 juli 2023 om 12:52

Wie zegt dat mensen zich druk maken? Hij post iets online op een openbaar platform. Dan mogen mensen daar toch een mening over hebben? Of mag je alleen een mening hierover hebben als je Ziyech support?

Zelfs van dit clubje blijft zo weinig over. Ampadu heeft net getekend bij Leeds, Hudson-Odoi is onderweg naar Fulham, Aubameyang naar Marseille en dan zit Ziyech zometeen in zijn lullige eentje daar in die gym.

Wat natuurlijk heel gek is als jij twee perfect functionerende knietjes hebt en er allerlei clubs volgens jou zelf voor je in de rij staan. Het zijn de grote boze media die altijd maar leugens en jokkebrokkerij rondspuien over Ziyech. Jeetje, het is bijna alsof er van zijn versie van het verhaal helemaal geen snars klopt? Gek is dat zeg!

19 juli 2023 om 12:05

We gaan zien hoe de goudhaantjes Enzo en Mudryk het gaan doen. En of het daadwerkelijk aan de spelers lag of dat de club gewoon verrot is. Ik vrees weer een middelmatig seizoen voor de Blues.

19 juli 2023 om 12:43

We gaan het zien, gelukkig zonder Ziyech.. We hebben stoorzenders genoeg gehad de afgelopen seizoenen.. Wellicht kan Ziyech lekker met Lukaku gaan ballen op een afgelegen trainingsveld aangezien er geen hond in ze geïnteresseerd is!

Ik weet dat hij waarschijnlijk onhaalbaar is voor Ajax, maar wat zou ik hem graag terug willen zien. Brengt echt de broodnodige creativiteit. Sven probeer het eens!

19 juli 2023 om 13:17

misschien heeft hij het allang geprobeerd

Ziyech, wat een strijder. Moet omgaan met het onrecht dat hem wordt aangedaan en hij doet dit met een lach! Precies wat zijn homeboy Quinna Promes meemaakt. Ze moeten ze gewoon hebben joh. Pure jaloezie. Big up. Laat de haters zien waar je van gemaakt bent: pure misplaatste ego met een snufje verwaandheid en een toefje slachtofferrol.

19 juli 2023 om 12:24

Nou weet niet maar wat word promes aan gedaan dan? Volgens mij heeft die het volledig aan zichzelf te danken. En als het dan toch zon grote meneer is zoals die doet voorkomen waarom komt die dan niet naar zn rechtzaken en blijft hij lekker in rusland zitten. Juist jaa omdat hij zijn verantwoordelijk heid niet neemt. Die jongen moet je alles afpakken wat die hier in nl heeft em netjes zijn straf heeft uitgezeten. Geen medelijden met promessi

19 juli 2023 om 12:27

Ik was sarcastisch my boy, ik maak ze allebei juist belachelijk.

19 juli 2023 om 12:27

Jeffrey sarcasme 😳

19 juli 2023 om 12:24

Heerlijk dit, en zo waar 😂

19 juli 2023 om 12:44

In het geval van Quincy promes is het wel een snufje maar iets anders dan verwaandheid hahahha

19 juli 2023 om 15:02

Alsof je voorspellende gaven hebt. Voorzie dit als de volgende post op Instagram. Mooie post iig aan jouw kant

Bosz mag van mij wel een Belletje doen naar Ziyech of die een transfer naar PSV ziet zitten. Als we Ziyech, Sanchez, De ketelaere en Vranckx halen ziet het er goed uit.

19 juli 2023 om 12:12

Sla jij je spaarvarken maar alvast stuk dan.

19 juli 2023 om 12:17

Dan hebben we net genoeg.

19 juli 2023 om 12:22

Voor het belletje naar Ziyech neem ik aan?

19 juli 2023 om 12:20

Dan praat je over bijna 60 miljoen euro. Ook met een verkoop van Sangare heeft PSV dat geld niet zomaar liggen.

19 juli 2023 om 12:26

Denk dat Chelsea over 1.5 maand met heel weinig genoegen gaat nemen. Maar salaris zal onmogelijk zijn deze gast is een echte graaier (geen oordeel trouwens)

Slimme jingen die Zyech, FF wat van je laten horen .....transfersom moet omlaag. 18 miljoen en gokken dat ie in vorm raakt. Heeft geen enkele restwaarde ....zijn er heus wel clubs die hem willen hebben.

Even de grote jongen uithangen en de wereld laten zien dat het gewoon prima met je gaat. Maar diep van binnen zit hij natuurlijk te janken over zijn uitzichtloze situatie.

Nou hopen voor Ziyech dat hij snel ergend anders terecht kan. Is toch gebleken dat hij te kort komt en te wisselvallig is


Allicht een prima in Engeland of Italie.

Ik zie het probleem niet zo... hij gaat niet mee en post iets met we keep on smiling.. alleen maar positief toch? De onderliggende toon moet je niet altijd vreten.......

Vind de carrière van Ziyech vies tegen vallen in het buitenland. Tot nu toe, vooral omdat hij Nederland zen carrière juist heel zorgvuldig opbouwde, de prijzen daar gelaten die hij met Chelsea won

2 grote transfers in het water gevallen! Waarschijnlijk toch meer aan de hand qua lichamelijke problemen?

Kom gewoon naar huis Hakim

19 juli 2023 om 14:53

Ik begrijp ook niet waarom Mislintat loopt te treuzelen wat betreft Ziyech en al helemaal nu Tadić zijn koffers ondertussen al uitgepakt heeft bij Fenerbahçe... Geld is het probleem bij Ajax niet en daarnaast gaat hij zeker nog steeds een belangrijke speler worden als hij het vertrouwen van Steijn krijgt.

Wat is hier het probleem van? Hij en samen met zijn ploeggenoten die een insta posten met 'we keep smiling baby' ja ok zijn teleurgesteld wat mag zeker ze niet gewenst zijn door hun werkgever maar beledigen of vallen niemand aan ach mensen maken er een drama van en willen alles opblazen.

Pakt gewoon t maximale geld wat ie pakken kan, net als Bale, misschien is golf wat Hakim? Of beetje paddelen?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren